מצרכים להכנת בראוניז מפירורי ביסקוויטים
תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- שליש כוס (66 ג’) סוכר
- שליש כוס (66 ג’) שמן
- 50 ג’ שוקולד מריר
- 2 כפות (20 ג’) אבקת שוקולית
- כוס (100 ג’) ביסקוויטים טחונים לפירורים קטנים *ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן או בעוגיות יין לפסח
- כף גדושה (9 ג’) קוקוס טחון (לא חובה)
- רבע כוס (50 ג’) שוקולד צ’יפס או שוקולד קצוץ
איך מכינים בראוניז מפירורי ביסקוויטים?
- מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר עם השמן ומערבבים לתערובת חלקה.
- מערבבים בקערה את הביצים עם הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים. מוסיפים שוקולית, פירורי ביסקוויטים וקוקוס ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד צ’יפס (משאירים כמות של כף גדושה שוקולד צ’יפס לפיזור מעל הבלילה).
- יוצקים לתבנית משומנת, מפזרים כף שוקולד צ’יפס ואופים בתנור במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש או עם פירורים לחים.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
- מצננים לגמרי וחותכים לריבועים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
159 תגובות
כניסה
159 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

