מצרכים להכנת בורקס מצה במילוי גבינות
- 4 מצות
- 4 כפות מלאות גבינה לבנה
- 4 כפות גדושות גבינה בולגרית (רצוי רכה)
- 2/3 כוס גבינה צהובה מגורדת
- מלח, פלפל שחור לפי הטעם
לציפוי:
- ביצה טרופה ושומשום
איך מכינים בורקס מצה במילוי גבינות?
- מרטיבים מצות במשך כ-20 שניות ומניחים אותן בתוך מגבת לחה במשך 20-30 דקות, עד שהן נעשות רכות וגמישות.
- מחממים תנור ל190 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה. משמנים את הנייר.
- מערבבים בקערית גבינה לבנה, גבינה בולגרית וגבינה צהובה. מוסיפים מלח ומעט פלפל שחור.
- מחלקים כל מצה ל4 ריבועים. מניחים במרכז כל ריבוע כפית גדושה ממלית הגבינה. מקפלים למשולש ומהדקים את הקצוות עד כמה שניתן (ניתן למרוח ביצה טרופה בקצוות כדי לחזק את ההדבקה).
- -מניחים את המשולשים בתבנית משומנת, מורחים בביצה טרופה ומפזרים מעל מעט שומשום.
- אופים בתנור במשך כ-15 דקות, עד להזהבה.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
65 תגובות
כניסה
65 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

