שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 12 ריבועים

סוג: חלבי

רכיבים

תבנית אינגליש קייק חד פעמית

תערובת מנגו:

מנגו גדול קלוף חתוך לקוביות קטנות (כוס וחצי קוביות מנגו)

2 כפות מלאות יוגורט

3 כפות חלב ממותק מרוכז (אפשר גם להכין לבד – חלב מרוכז ממותק)

תערובת יוגורט:

3 כפות מלאות יוגורט

2 כפות חלב ממותק מרוכז

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-טוחנים בבלנדר מוט את קוביות המנגו עם 2 כפות מלאות יוגורט ו3 כפות חלב ממותק, עד למחית. מעבירים לתבנית אינגליש קייק חד פעמית ומשטחים את התערובת.

-מערבבים בקערית 3 כפות יוגורט עם 2 כפות חלב ממותק. יוצקים מעל תערובת המנגו ובעזרת סכין מערבבים קלות עד לקבלת דוגמה של שיש בחלק העליון.

-עוטפים את התבנית בנייר אלומיניום או ניילון נצמד ומכניסים למקפיא למשך 4-5 שעות לפחות.

-לאחר שזה קופא, חותכים לקוביות ומגישים מיד.

*לאחר ההקפאה ניתן להעביר את הקוביות לכוסות הגשה (2 קוביות בכל כוס).

ראו גם
בורקס פטריותבורקס פטריות
סחוג ירוק סחוג ירוק
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
רחל (19:11 11.12.2023)

איזה קינוח אפשר לחבר לזה שהיה יותר מרשים וטעים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:52 11.12.2023)

בדר”כ מגישים משהו גלידתי עם משהו יבש.
אפשר להגיש לצד מאפינס תפוזים.

avatar
אין על מתכונים ב10 דק'!! (19:41 23.08.2022)

מזה אומר חלב ממותק? אפשר גם חלב עם סוכר נגיד במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:05 23.08.2022)

היי,
חלב מרוכז אחראי על המרקם הקטיפתי והגלידתי😊
אם אין לך אפשרות להשיג או להכין חלב מרוכז תחליפי אותו ב-3 כפות שמנת מתוקה (המרקם ישתנה מעט).

avatar
שולי (20:28 23.05.2022)

במתכון ריבועי מנגו קפואים לאיזה יוגורט את מתכוונת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:46 23.05.2022)

היי,
אפשר להשתמש בכל יוגורט בטעם טבעי, רק שיהיה מינימום 3% שומן.

avatar
לאה (21:13 7.10.2021)

היי אפרת! אני נהנית כל פעם מחדש מהמתכונים האלופים שלך… רציתי לשאול, יש לי גלידת יוגורט מוכנה בבית ורציתי לטחון איתה את המנגו. השאלה כמה מתיקות ונוזלים אני צריכה להוסיף? תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:56 7.10.2021)

היי לאה,
אם התכוונת לגלידת יוגורט קנויה, על כל 5 כפות גלידת יוגורט תוסיפי כוס- כוס וחצי קוביות מנגו טחונות ותערבבי עם הגלידה. אם זו גלידה קנויה היא אמורה להיות מתוקה מספיק ואין צורך להשתמש בחלב מרוכז.
תצא לך גלידת יוגורט מנגו ללא ה”שבילים” הלבנים של היוגורט כי לא יצא מוצלח לערבב את הגלידה הקנויה עם תערובת היוגורט.

avatar
חיה (13:19 1.10.2021)

איך ניתן להמיר את זב למתכון פרווה כך שהמרקם לא יפגם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:21 1.10.2021)

היי חיה,
בגרסה פרווה המרקם ישתנה מאד, אבל את יכולה להמיר את היוגורט במעדן סויה וניל ואת החלב המרוכז בקרם קוקוס.

avatar
חיה (13:26 1.10.2021)

יש משהו שניתן לשים במקום קרם קוקוס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:16 1.10.2021)

לא שידוע לי…

avatar
אביגיל (18:48 30.09.2021)

בד’כ אני חותכת מנגו ושמה בשלוקים מסיליקון בשביל הילד והוא אוהב. אם אערבב בזה יוגורט ודבש/ מייפל ואקפיא זה יהיה מרקם טוב כמו גלידה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:38 30.09.2021)

היי אביגיל,
זה לא יהיה במרקם של גלידה אבל כן יהיה טעים ויזכיר גלידת יוגורט.

avatar
מאיה (07:10 24.09.2021)

כמה אחוז שומן מומלץ שיהיה ביוגורט?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:57 24.09.2021)

היי מאיה,
מומלץ לא פחות מ-3%😊

avatar
מאיה (08:49 26.09.2021)

תודה! אחוזי שומן גבוהים ( כמו למשל 10%) זה גם בסדר או שיהיה כבד מידי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:31 26.09.2021)

זה אמור להיות מצוין(:

avatar
אביטל (11:04 1.10.2021)

אם אני רוצה את המתכון בגרסה פרווה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:48 1.10.2021)

היי אביטל,
בגרסה פרווה המרקם ישתנה מאד, אבל את יכולה להמיר את היוגורט במעדן סויה וניל ואת החלב המרוכז בקרם קוקוס.
אשמח לשמוע איך יוצא(:

לקריאת כל התגובות