זמן הכנה: 10 דקות
סוג: חלבי
רכיבים
מתכון לרוטב קרמל מלוח עם שוקולד בלונדי
שליש כוס (80 מ”ל) שמנת מתוקה (או שמנת לבישול)
100 גרם שוקולד “בלונדי קרמל ומלח”
4 כפות חלב ממותק מרוכז
רבע כפית מלח
מתכון לרוטב קרמל מלוח עם שמנת בטעם קרמל
שליש כוס (80 מ”ל) רוטב שמנת בטעם קרמל מלוח (יטבתה)
50 גרם שוקולד לבן
2 כפות מלאות חלב ממותק מרוכז
רבע כפית מלח
אופן ההכנה
-מניחים בקערה שליש כוס שמנת וקוביות שוקולד וממיסים במיקרוגל במשך 30-40 שניות. מערבבים לתערובת חלקה.
-מוסיפים חלב מרוכז ורבע כפית מלח ומערבבים.
טיפים והערות
*אפשר לשמור את הרוטב בקופסה סגורה במקרר או להקפיא.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכוני בסיס
תודה על כל המתכונים הקלילים והכי חשוב מוצלחים!!!
רציתי לשאול ניתן למלא סופגניות עם קרם השוקולד בלונדי
אני חושבת שכן אבל כדאי שהקרם לא יהיה נוזלי מידי ובשביל זה כדאי לשמור אותו במקרר כמה שעות לפני.
תודה רבה!!!
מה אפשר במקום שוקולד בלונדי לא השגתי…
תכיני את האופציה השניה.
כמה זמן בערך הרוטב יכול להישמר במקרר
היי תומר,
הרוטב נשמר במיטבו כ-4 ימים במקרר.