זמן הכנה: 10 דקות
סוג: חלבי
רכיבים
מתכון לרוטב קרמל מלוח עם שוקולד בלונדי
שליש כוס (80 מ”ל) שמנת מתוקה (או שמנת לבישול)
100 גרם שוקולד “בלונדי קרמל ומלח”
4 כפות חלב ממותק מרוכז
רבע כפית מלח
מתכון לרוטב קרמל מלוח עם שמנת בטעם קרמל
שליש כוס (80 מ”ל) רוטב שמנת בטעם קרמל מלוח (יטבתה)
50 גרם שוקולד לבן
2 כפות מלאות חלב ממותק מרוכז
רבע כפית מלח
אופן ההכנה
-מניחים בקערה שליש כוס שמנת וקוביות שוקולד וממיסים במיקרוגל במשך 30-40 שניות. מערבבים לתערובת חלקה.
-מוסיפים חלב מרוכז ורבע כפית מלח ומערבבים.
טיפים והערות
*אפשר לשמור את הרוטב בקופסה סגורה במקרר או להקפיא.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכוני בסיס
כמה זמן בערך הרוטב יכול להישמר במקרר
היי תומר,
הרוטב נשמר במיטבו כ-4 ימים במקרר.