שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 17-20 קציצות

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

500 גרם בשר בקר טחון

1 בצל גדול

2 גזרים בינוניים

1 תפו"א בינוני-קטן

3 כפות קמח חומוס

1 ביצה

תיבול: כפית אבקת קינמון, כפית שטוחה כורכום, כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה:

-מערבבים את כל החומרים (למעט הבשר) יחד במערבל מזון עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את התערובת לבשר הטחון ומערבבים היטב.

-מטגנים במחבת עם שמן משני הצדדים עד שהקציצות משחימות. מעבירים לנייר סופג.

*הערה: במידה שהקציצות מתפרקות בטיגון, יש להוסיף עוד 1-2 כפות אבקת חומוס.

 

קציצות בשר, קציצות בשר טחון, מתכון לקציצות בשר, קציצות ללא גלוטן

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת חלבה
פיתה עם זעתר

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
הודיה (22:02 20.04.2020)

תודה רבה אפרת
יצא טעיםםםםםםם

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:16 21.04.2020)

תודה הודיה 🙂

Avatar
אורה (18:40 14.11.2019)

קציצות פשוט מושלמות!! אפיתי אותן.
תודה אפרת על אחלה מתכון

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:26 14.11.2019)

שמחה שיצא טעים גם באפיה 🙂

Avatar
מוניקה (17:13 23.05.2019)

אפרת תודה על מתכון פשוט להכנה וטעים מאוד!
וויתרתי על החומוס והקינמון.
יש לך רעיון על תוספת מזינה עם הרבה קלוריות לצד הקציצות?
תודה מראש
מוניקה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 23.05.2019)

היי מוניקה,
נראה מעולה 🙂
זה יכול ללכת עם מלא תוספות. על מה חשבת? אורז, פסטה, תפוחי אדמה, משהו אחר?

Avatar
יהודית (14:24 28.03.2019)

אפרת,
תודה רבה על המתכון המדהים!!!
המשפחה שלי לא להגיד שהקציצות יצאו מדהימות!!!!
אמנם לא שמתי את כל המרכיבים אבל העיקרון וההשראה הייתה ממך אז ממש תודה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:38 28.03.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה יהודית

Avatar
אפרת (13:38 5.12.2018)

טעים מאוד וקל להכנה!
ממליצה בחום!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:30 5.12.2018)

תודה אפרת 🙂

Avatar
רון (00:02 3.10.2018)

אפשר להשתמש בקמח רגיל/פרורי לחם במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:34 3.10.2018)

אפשר לשים כשליש כוס פירורי לחם.

Avatar
רעות (11:10 8.04.2018)

קציצות מעולות! מכינה אותן באופן קבוע. הקינמון מוסיף להן טעם מיוחד.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:20 8.04.2018)

תודה רעות 🙂

Avatar
קרן (18:05 7.04.2018)

מתכון גרוע, הקציצות מתפרקות א-ב של קציצות לסחוט את המים!
ולא טעים הקינמון לא מתאים בכלל

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:08 7.04.2018)

היי קרן,
אני לא סוחטת את הקציצות ממים ועדיין יוצא טעים.
לגבי קינמון, זה עניין של טעם.

Avatar
מאור (12:58 19.06.2019)

חחח קנאית. לכולם יצא טעים חוץ מלך- מעניין איפה הבעיה.

Avatar
מיכל (20:53 7.02.2018)

האם לא צריך לבשל את הגזר והתפו״א לפני שמערבבים עם הבשר?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:04 8.02.2018)

לא, אין צורך. פשוט לטחון אותם במעבד מזון כשהם טריים.

Avatar
אורטל (10:32 30.10.2017)

הי אפרת,
אפשר קישוא או ירק אחר במקום תפו"א? – בדיוק נגמר לי
תודה!
אתר מעולה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:21 30.10.2017)

היי אורטל,
את יכולה לשים קישוא קטן רק חשוב לסחוט אותו היטב מנוזלים.
יום מקסים 🙂

Avatar
אינה (12:24 12.09.2017)

הקציצות מאוווווד טעימות!!!!! הכנתי בתנור.את הירקות גרדתי בפומפיה ובמקום אבקת חומוס הוספתי פירורי לחם כמו שרשמת.ושמתי חצי קפית קינמון במקום קפית. תודה רבה על המתקון!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:27 12.09.2017)

מעולה! תודה שחזרת לעדכן.
יום מקסים ושנה טובה 🙂

Avatar
דפנה (21:54 28.08.2017)

היי, עשיתי עם שילוב של בודו ובקר, ובמקום הקינמון והכורכום השתמשתי בבהרט (שמכיל את שניהם). אפיתי בתנור ויצא ממש מעולה. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:29 28.08.2017)

נשמע מעולה 🙂
תודה דפנה

Avatar
אוריה (08:43 13.07.2017)

היי אפרת
אפשר לאפות במקום לטגן? המתכון הוא אותו מתכון?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:09 13.07.2017)

היי אוריה,
אני חושבת שכן. מומלץ להניח את הקציצות על נייר אפיה משומן היטב ואפילו לשמן את הקציצות מעט בחלק העליון.
לחמם תנור מראש ל190 מעלות (אם התנור שלך חזק אז 180 מעלות) במשך 20-25 דקות צד אחד, אח"כ להפוך צד ל 5-10 דקות נוספות.
יום נפלא 🙂

Avatar
אוריה (11:13 13.07.2017)

זה בדיוק מה שעשיתי והן נראות מושלמות…

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:18 13.07.2017)

מעולה 🙂

Avatar
גליה (12:52 14.04.2017)

הי, יש לי בבית קמח חומוס. האם לזאת הכוונה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:02 14.04.2017)

כן.

Avatar
רפאל (22:27 12.04.2017)

מה אפשר לשים במקום האבקת חומוס?
אגב האתר הוא מצוין ותכליתי כל מתכון הוא הצלחה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:00 13.04.2017)

היי רפאל,
אבקת החומוס היא זאת שנותנת טעם מיחד לקציצות אז אני ממליצה לך לנסות בהזדמנות 🙂
בכל מקרה אפשר לשים במקום לשים 2-3 כפות גדושות קמח מצה ואז כדאי להפחית את כמות הקינמון לכפית שטוחה אחת.

Avatar
דורית (17:56 24.03.2017)

האם ניתן להכין בתנור במקום הטיגון?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:10 24.03.2017)

אני מניחה שכן.

Avatar
שרון (13:57 16.03.2017)

וואוווו! עכשיו סיימתי לטגן ויצא סוףףףף! לא התאפקתי ואכלתי 4 קציצות….תודה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:08 16.03.2017)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
אלי (19:45 5.09.2016)

יצא ממש טעים הקציצות, אני חושב שפעם הבאה אבל אני אשים כפית אחת של קינמון ולא 2, טיפה יותר מידי לטעמי.
בכל אופן תודה רבה על המתכון!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:19 5.09.2016)

שמחה שיצא טעים, תודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
רונית (18:27 25.08.2016)

היי,
עם איזה חלק במעבד מזון את משתמשת? עם להב סכין?
בתודה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:36 25.08.2016)

כן

Avatar
רוית (07:24 20.05.2016)

אין לי מעבד מזון. חובה? דרך אחרת?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:01 20.05.2016)

היי רוית,
את יכולה לגרד בעזרת פומפיה דקה מאוד את הירקות.
שבת שלום 🙂

Avatar
דבי (20:41 18.10.2015)

ערב טוב אפרת, אפשר עם הודו? האם יהיה הבדל גדול? (אני עושה בלי חומוס!) תודה רבה!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:24 18.10.2015)

היי דבי,
אפשר אבל במקום אבקת החומוס כדאי לשים פירורי לחם כדי שהתערובת תחזיק. אם את מכינה מבשר הודו אני ממליצה על המתכון של קציצות הודו.

Avatar
שרת (13:51 9.02.2015)

מה אני יכולה להחליף את אבקת החומוס?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:02 9.02.2015)

היי,
יכול להיות שאפשר לוותר עליהם בכלל. תכיני את התערובת עם שאר המרכיבים ואם תראי שהתערובת מתפרקת תוסיפי 2-3 כפות פירורי לחם.

Avatar
קארינה (06:19 28.09.2014)

נשמע מעניין במיוחד כשהקציצות הרגילות טעימות אבל משעממות. שווה לנסות.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.