שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 6 מנות

סוג: חלבי/ פרווה

מצרכים:

לתחתית:

1 כוס פצפוצי אורז/ ביסקוויטים/ קורנפלקס  – טחונים

2 כפות גדושות ממרח שוקולד

לקצפת:

1 מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית

3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל או שוקולד

לקישוט: שוקולד מגורד (לא חובה)




אופן הכנה:

-מערבבים היטב את כל חומרי התחתית עד שכל התערובת מכוסה בשוקולד (יש להוסיף עוד ממרח שוקולד במידת הצורך). משטחים בתבנית שקעים או בעזרת רינג עגול ומהדקים היטב (חשוב להדק אחרת התחתיות עשויות להתפורר). מכניסים למקפיא להתייצבות למשך 10 דקות.

-מקציפים בקערה את חומרי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה. ממלאים השקית זילוף ומזליפים על התחתיות. מפזרים מעל שוקולד מגורד. מאחסנים בכלי אטום במקרר כ-3 שעות לפחות לפני ההגשה.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
פאי קוקוס ושוקולדפאי קוקוס ושוקולד
לביבות לפסח לביבות לפסח
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
לב (10:56 15.11.2023)

דבר ראשון תודה על האתר המדהים הז משתמשת בו המון!!!💕
אם אני רוצה להכין עם קורונפלקס ושוקולד לבן
כמה שוקולד לבן אני צריכה להמיס?
ולא רוצה להשתמש עם מרגרינה או חמאה יש משהו אחר במקום?
וגם אין לי צנתר אז אני רוצה לעשות כמו קוקולידה אמור להיות שינוי בכמויות?

תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:20 15.11.2023)

היי לב,
השוקולד הלבן ירטיב את הקורנפלקס ויפגע במרקם הקראנצ’י.
אם יש לך ממרח שוקולד לבן זה עדיף.
אם את מכינה עם פירורי ביסקוויטים אז אין בעיה להשתמש בשוקולד לבן ולהמיס אותו עם שמנת מתוקה (250-300 ג’ ביסקוויטים, חצי כוס שמנת מתוקה, 100 ג’ שוקולד לבן)
אפשר להכין כמו קוקילידה.

avatar
נעמי (23:29 27.10.2022)

סורי יש לי עוד שאלה מה עדיף להשתמש מן 3 האפשרויות? מה את השתמשת?
נעמי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:00 28.10.2022)

3 האפשרויות מעולות.
עם ביסקוויטים התחתית יוצאת יותר אחידה ודומה לכדורי שוקולד, ובשאר האפשרויות התחתית קצת יותר קריספית.

avatar
נעמי (23:02 27.10.2022)

היי
1.יש לי ארוע אני יכולה להכין יום לפני?
2.איפה לאחסן?
3.אני רוצה להכפיל כמויות כמה להכפיל?
תודה ולילה טוב!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:23 27.10.2022)

היי,
אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר בקופסה אטומה.
אם את רוצה כמות כפולה- תכפילי את כל המרכיבים פי 2.
בהצלחה(:

avatar
חנוש (12:25 25.03.2022)

היי אפרת אין לי רינג וגם לא תבנית שקעים[או כל דבר אחר שיכול להתאים] אני יכולה לקרוץ עיגולים עם כוס עגולה [זכוכית או חרסינה]
אשמח לתשובה מהירה :תודה רבההה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:44 25.03.2022)

היי,
אני חושבת שאפשר, אבל רצוי להכניס את התערובת למקפיא להתייצבות למשך כחצי שעה או קצת פחות טרם הכנת העיגולים.
בהצלחה!

avatar
חנוש (14:34 25.03.2022)

ואייי מדהימה
תודה על התשובה המהירה 🙏🙏🙏😁

avatar
רחלי (11:48 25.03.2022)

היייייייייי
אפשר במקום ממרח שוקלד לשים שוקולד מומס?

avatar
שרי (11:57 25.03.2022)

איך עושים קצפת בצבע[אבל בלי צבע מאכל]?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:40 25.03.2022)

מצרפת קישור לצבעי מאכל טבעיים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:42 25.03.2022)

היי,
אפשר להמיס כ-70 גרם שוקולד עם 25 גרם חמאה או מרגרינה.
בנוסף, אם ממיסים שוקולד לא מומלץ להכין עם קורנפלקס. רק עם ביסקוויטים או פצפוצים.
בהצלחה!

avatar
חני (11:44 25.03.2022)

היי יצא מושלםםם
ושאלה: איך אני יכולה לעשות קצפת בצבע?[לדוגמא וורוד סגול וכו’]
תודה רבה!!!!!!!!!🙏🥰

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:37 25.03.2022)

היי,
ניתן להוסיף לקצפת לקראת סיום ההקצפה טיפת צבע מאכל (רצוי ג’ל) בצבע הרצוי.
בהצלחה!

avatar
חנה מריגולד (19:09 23.12.2021)

בכמה בסקווטים להשתמש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:26 23.12.2021)

כוס ביסקוויטים טחונים, יוצא כ-110 גרם.

avatar
חנה מריגולד (18:44 23.12.2021)

היי אפשר לשים בכוסיות של קינוחים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:25 23.12.2021)

היי,
אפשר.

avatar
חן (14:54 22.09.2021)

היי אפרת, מועדים לשמחה,יש לי שקית זילוף חצויה באמצע,כדי לזלף שני צבעים.
איך משתמשים עם שקית כזאת ואיך שמים צנטר?
שאלה נוספת,האם אני יכולה לעצב עוגה עם קצפת ולהקפיא אותה?
תודה ענקית 😁

קינוח קצפת
avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:50 22.09.2021)

היי חן,
כדי להשתמש בשקית כזו יש להכניס קצפת בצבע אחד בחצי הראשון של השקית וקצפת בצבע אחר בחצי השני. לאחר מכן יש לשים את שקית הזילוף המחולקת בתוך שקית זילוף רגילה ואליה לחבר את הצנטר.
אפשר להקפיא עוגה מקושטת בקצפת, אבל לאחר הפשרה המרקם משתנה מעט.
חג שמח!

avatar
לאה (17:36 25.08.2021)

היי , והאם אפשר להקפיא לחגים?
האם אפשר להוסיף סוכריות זהב מלמעלה ולהקפיא יחד איתן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:02 25.08.2021)

פחות כדאי להקפיא משום שהקינוח מכיל קצפת וזה לא דבר שנשמר היטב במקפיא.
אפשר להוסיף סוכריות זהב, אבל אם את בכל זאת מקפיאה כדאי להוסיף אחרי ההפשרה וסמוך יותר להגשה.

avatar
לאה (17:34 25.08.2021)

במקום ממרח שוקולד אפשר לשים חמאת בוטנים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:00 25.08.2021)

היי לאה,
אפשר(:

avatar
לאה (12:12 25.08.2021)

היי, אפשר להמיר את התחתית- לתחתית רכה בתוך כוסיות קינוח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:13 25.08.2021)

היי לאה,
אין בעיה לפזר את תערובת התחתית בכוסיות קינוח.

avatar
... (12:40 18.06.2021)

כמה יוצא מהכמות?
6 קינוחים??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:43 18.06.2021)

כן, 6 יחידות:)

avatar
לינוי (12:21 9.04.2021)

האם הקצפת הצמחית יוצאת טעים עם פודינג וניל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:34 9.04.2021)

היי לינוי,
כן, יוצא טעים גם עם קצפת צמחית😊

avatar
לינוי (12:38 9.04.2021)

תודה רבה על התגובה המהירה! אתר מושלםם!

avatar
סתיו (19:52 27.12.2020)

היי אפרת בחיים לא בישלתי או אפיית זה ניראה לך מתכון שיכול להתאים למתחילות ?ואגב אתר מועלה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:11 27.12.2020)

היי סתיו,
בטח! כל המתכונים כאן באתר מתאימים למתחילים ומתחילות 🙂

avatar
Shir (14:15 5.06.2020)

ואיך אפשר לשטח במקום רינג

avatar
שיר (12:24 5.06.2020)

האם אפשר לעשות חצי מהכמות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:02 5.06.2020)

כן.

avatar
Shir (14:13 5.06.2020)

אשמח לכמויות

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:26 5.06.2020)

לתחתית:
חצי כוס פצפוצי אורז/ ביסקוויטים/ קורנפלקס – טחונים
כף גדושה ממרח שוקולד
לקצפת:
חצי מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (125 מ”ל)
כף וחצי גדושות אינסטנט פודינג וניל או שוקולד
לקישוט: שוקולד מגורד (לא חובה)

אפשר להכין את התחתיות בתבנית מאפינס, להכניס להקפאה יחד עם התבנית ולאחר 10-20 דקות, שהתחתיות התקשו והתייצבו, להוציא אותן בעדינות מתבנית המאפינס.

avatar
נעמי (00:48 24.02.2020)

כמה בסקווטים צריך כדי להגיע לכוס?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:30 24.02.2020)

אם אלה ביסקוויטים רגילים בסביבות 11-12.

avatar
שרה (20:26 6.02.2020)

האם צריך לשים 1 מ3 האפשרויות או הכל ביחד?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:32 6.02.2020)

את יכולה לבחור כוס קורנפלקס או כוס פצפוצי אורז או כוס ביסקוויטים מפוררים.

avatar
רוויטל (17:39 12.12.2019)

אוקיי תודה, פשוט חשבתי שמנסיונך הרב את יודעת בדיוק איך מכינים לתבנית 24. בכל מקרה תודה רבה.

רק אם את יודעת אולי לגבי החמאה, האם ניתן לשלב שוקולד חלב+ חמאה וכמה גרמים או רק לשים ממרח נוטלה לבד כמו פה במתכון או להמיס יחד עם חמאה ללא השוקולד?

לגבי הגרמים
יש לי שקית חדשה פצפוצי אורז 500 גרם, ואני די מתקשה בגרמים לתבנית 24 ובכלל בגרמים. האם את יודעת בערך כמה זה כוס חד פעמית רגילה ופשוטה של פצפוצי אורז?

כי ניסיתי לחפש בכל האינטרנט ולא מצאתי לגבי המרת גרמים בפצפוצי אורז

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:42 12.12.2019)

כדאי לשים ממרח בלבד.
תשתמשי בכוס רגילה (זכוכית עם ידית). כוס כזו זה בסביבות 40 גרם.

avatar
רוויטל (14:17 12.12.2019)

זה דווקא קשור, זה פשוט כמויות לתבנית 24 ולא מיני קלתית כמו במתכון

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:29 12.12.2019)

אז תכיני לפי המתכון, בלי לעשות שינויים ותכפילי כמויות ב-2.
אם את רוצה תחתית עבה יותר ועוגה גבוהה תכפילי ב-3.

avatar
רוויטל (14:19 11.12.2019)

תוכלי לענות בבקשה מה ששאלתי לגבי הפיצפוצים ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:19 11.12.2019)

מה שאלתך?

avatar
רוויטל (13:39 12.12.2019)

אני רוצה להכין עוגת מוס מפיצפוצי אורז  בתבנית קוטר 24.

מעולם לא הכנתי עם פיצפוצי אורז אלא רק פתי בר, אז אם ניתן בבקשה לקבל כמויות ומרכיבים כולל הוראות הכנה מפורטות

קלתית פיצפוצי אורז:
מה הגרם שצריך ואיזה חומרים נוספים?
האם להמיס רק שוקולד חלב יחד עם נוטלה ? או להוסיף גם חמאה ולהמיס אותה עם השוקולד ורק אחר כך להוסיף את הממרח?

לגבי חמאה
חלק מתכונים משתמשים וחלק לא בחמאה בפיצפוצי אורז (שיותר נוטים להירטב ),האם עדיף ורצוי להוסיף אותה או שרק במקרה שלא שמים את הממרח נוטלה אז זה מחליף את זה ?

אני מציינת שאני לא משתמשת במחיות למיניהן או חמאת בוטנים ומעדיפה ממרח נוטלה/ השחר ועדיף תמיד שוקולד חלב מאשר מריר אלא אם כן מנסיונך צריך את המריר שייתן יותר יציבות

2 דברים חשובים נוספים: בפתי בר פחות קריטי אך בפיצפוצי אורז לחכות שכל השוקולד והשאר יתקרר לטמפרטורת החדר לפני ששופכים על הפיצפוצים ?

בפיצפוצי אורז כשיש מעל קצפות ומוסים צריך שיהיה קל לחתוך ותהיה שיכבה אחידה ולא מתפוררת אבל גם מאוד קריספית ולא עיסתית מידי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:06 12.12.2019)

היי,
את מבקשת ממני להרכיב מתכון לעוגה שאין לי באתר. אם זה משהו שלא הכנתי אני לא יודעת לענות.
להבא בבקשה לשאול שאלות שקשורות למתכון.

avatar
נעמי (21:27 17.09.2019)

הי אפרת
אני צריכה את זה לאירוע ואין לי זמן להתעסק עם הקצפת באותו היום.
אפשר להכין מראש את התחתית והקצפת וזה יישמר טרי? אם כן כמה זמן מראש אפשר? תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:41 17.09.2019)

כן. אפשר להכין כ-3 ימים מראש ולשמור במקרר בקופסה סגורה.

avatar
Nomi (22:55 15.06.2019)

הי אפרת, הכנתי שבוע שעבר את המתכון ויצא מממווושלם!!
אין עליך, תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:08 16.06.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ושבוע נפלא!

avatar
גלי (21:18 16.04.2019)

שלום אפרת
אפשר לדעת באיזה פצפוצי אורז את משתמשת?
יש בסופר כל מיני שקיות, של חברת דג”ש ויש גם שקית ורודה
איזה הכי טוב?

האם קנייה במשקל זה יותר טרי או כדאי לקנות או שזה לא משנה?

זה טוב גם דגני בוקר לילדים שנקראים שוגי פיצי(נראה לי זה סוג של פצפוצי אורז) אבל לא יודעת אם זה פצפוצי אורז אמיתיים, במה הם שונים מהפצפוצים הרגילים לאפייה ?

הפצפוצים לקנייה זה כמו הפצפוצים העגולים שיש בתוך שוקולד עם פצפוצי אורז של עלית לדוגמא שמוכרים?

או שאלה שקונים זאת צורה אחרת? יש לקנייה כאלה שכמו שבתוך השוקולד , שהם ארוכים מעט ועגולים ממש בצורתם?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:27 16.04.2019)

היי גלי,
יצא לי להשתמש בכמה סוגים וכולם טובים אז זה לא משנה.
לא יצא לי לקנות במשקל אלא רק בשקית ארוזה.
דגני בוקר של שוגי פיצי דומים במראה לפצפוצי אורז אבל עשויים מקמח אורז, קמח חיטה וסוכר.
כן, זה אותם פצפוצי אורז ששמים בשוקולד.

avatar
תהילה (16:47 9.04.2019)

היי במקום שוקולד אני יכולה לשים חמאת בוטנים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:54 9.04.2019)

הכוונה בתחתית? אפשר בתנאי שזו חמאת בוטנים לא טבעית.
(בכל מקרה, נראה לי שיותר טעים עם ממרח שוקולד)

avatar
אלה (01:20 23.11.2018)

חולה על המתכונים שלכםםם💜

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:33 23.11.2018)

תודה אלה ❤️

avatar
מיה אסתר יפרח (23:02 11.11.2018)

היי😊 שאלה לי אחת אליך…אם אין לי קצפת צמחית / חלבית , אלא שמנת לבישול זה בסדר? ניתן עם הקצפת לבישול לעשות קצפת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:02 12.11.2018)

היי מיה,
לא ניתן להקציף שמנת לבישול בגלל שאחוזי השומן הנמוכים לא מאפשרים הקצפה.
יום נפלא 🌷

avatar
חן (11:54 11.06.2018)

היי, עם איזה צנטרים השתמשת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:44 11.06.2018)

צנטר כוכב גדול.

avatar
חן (11:30 11.06.2018)

היי,
אני רוצה להכין את הקינוח בשלמותו ולשים במקפיא. .זה יהיה טוב?
פשוט אני צריכה את זה ליום חמישי..וזה אמור לעבור נסיעה מטבריה לירושלים. .

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:41 11.06.2018)

כן, אין בעיה להקפיא.
אם יש לך צידנית אני מציעה לשמור את הקינוח במהלך הנסיעה בצידנית.

avatar
חן (15:20 11.06.2018)

מעולה תודה רבה

avatar
דניאל (21:39 25.01.2018)

היי,
אני רוצה להכין את זה לעוד יומיים,איך את ממליצה שזה ישמור על הטריות כמה שיותר?
חשבתי להכניס את התחתיות מהיום למקפיא ולהשאיר אותן שם עד יום האירוע ולזלף עליהן ביום האירוע…
בנוסף הכנתי את הקינוחי כוסות שלך (לוטוס) וגם אותם שמתי במקפיא..כמה זמן מרטש כדאי להוציא אותם?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:19 25.01.2018)

היי דניאל,
אפשר להקפיא את התחתיות וביום האירוע לזלף את הקצפת.
לגבי קינוח הלוטוס, כדאי להעביר למקרר באותו יום של האירוע (בבוקר).

avatar
רעיה (16:33 9.11.2017)

היי .
אין לי רינג
אפשר לשטח את התערובת ולקרוץ לעיגולים בעזרת חותכני עוגיות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:21 9.11.2017)

אני חושבת שכן.

avatar
אנונימית (22:27 10.10.2017)

היי אפרת.
עם אני לא מכינה עם שתי כפות ממרח שוקולד, זה לא יוצא אותו הדבר? ועם זה לא יוצא אותו הדבר, מה יהיה שונה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:17 11.10.2017)

היי,
ממרח השוקולד מדביק את החומרים ומייצב את התחתית. מה חשבת לשים במקום?

avatar
תמר (13:01 26.09.2017)

שלום אפרת
ניסיתי להבין ולא כל כך הצלחתי… מתי שמים את הקצפת על התחתית?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:35 26.09.2017)

היי תמר,
לאחר שהתחתית מוכנה את מכניסה אותה למקפיא ל10 דקות. בזמן הזה את מכינה את הקצפת וכשהיא מוכנה את מזליפה אותה מעל כל תחתית.

avatar
תמר (18:47 28.09.2017)

הי אפרת
ומקפיאים את הקצפת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:31 28.09.2017)

לא. לאחר שמזליפים את הקצפת מעל התחתית מכניסים למקרר.

avatar
שירה (14:39 14.08.2017)

היי אפרת,
אני צריכה להכין קינוח ליומולדת הערב, ואין לי שמנת מתוקה ולא קצפת ריץ’.
את יכולה להמליץ לי על קינוח טעים ומהיר שלא דורש קצפת או שמנת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:01 14.08.2017)
avatar
שר (20:20 10.06.2017)

היי סליחה על השאלה הלא קשורה, המסתי בטעות 200 גרם שוקולד מריר עם 1.5 מיכלי שמנת מתוקה. איך ובמה אפשר להשתמש בזה? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:15 10.06.2017)

היי שר,
אפשר להשתמש בזה כציפוי לעוגה. אם את לא מתכוונת להשתמש בזה בימים הקרובים אני ממליצה להקפיא.

avatar
לאה (12:05 9.02.2017)

בס”ד

רוצה להבין, התחתית עשויה משלושת המרכיבים או שלבחור אחד מהם בכמות של כוס אחת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:47 9.02.2017)

לבחור מרכיב אחד.

avatar
טליה (15:27 26.01.2017)

אפשר לשים בתחתית שוקולד מומס במקום ממרח שוקולד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:45 26.01.2017)

היי טליה,
אפשר להמיס כ-70 גרם שוקולד אבל יהיה כדאי להוסיף לו 25 גרם חמאה או מרגרינה.
בנוסף, אם ממיסים שוקולד לא מומלץ להכין עם קורנפלקס. רק עם ביסקוויטים או פצפוצים.

avatar
בתיה (13:07 24.01.2017)

הי אפרת, אפשר להוסיף לקצפת קצת צבע מאכל הילדים רוצים צבעוני יותר…אם כן מתי להוסיף אותו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:57 24.01.2017)

היי בתיה,
צבע מאכל את יכולה להוסיף לקצפת בזמן ההקצפה.

avatar
שירן (10:15 8.01.2017)

בוקר טוב,
עשיתי את הקינוח ביום שישי הוא יצא מאוד קליל וטעים…הבעיה היחידה שהפריעה לי זה שלמחרת התחתית נעשתה רכה..יש דרך למנוע את זה?
נ.ב
שמתי אותם בקופסא אטומה במקרר.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:20 8.01.2017)

היי שירן,
עם מה הכנת את התחתית? ביסקוויטים, פצפוצי אורז, קורנפלקס?

avatar
שירן (13:15 8.01.2017)

עם פצפוצי אורז

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:30 8.01.2017)

אז זאת הסיבה. נסי פעם הבאה להכין עם קורנפלקס שהוא יותר קראנצ’י. גם פירורי ביסקוויטים אמורים להיות יותר קשים מפצפצי האורז.

avatar
שירן (12:53 3.11.2016)

שאלה..צריך לשטח את התחתית ברינגים ולהקפיא ביחד עם הרינג?
מה האופציות אם אין לי רינג?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:13 3.11.2016)

היי שירן,
מקפיאים בלי הרינג.
אם אין לך רינג אפשר להכין את התחתיות בתבנית מאפינס, להכניס להקפאה יחד עם התבנית ולאחר 10-20 דקות, שהתחתיות התקשו והתייצבו, להוציא אותן בעדינות מתבנית המאפינס.

avatar
ליזי (22:42 15.10.2016)

כמה זמן אפשר לשמור אותם במקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:54 15.10.2016)

היי ליזי,
לדעתי זה נשמר כחודש במקפיא בתוך קופסה אטומה.

avatar
נטלי (16:24 3.10.2016)

יצא מהמם…גרף המון מחמאות. תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:33 3.10.2016)

תודה נטלי ושנה טובה 🙂

avatar
דני (14:20 21.07.2016)

היי
כוס קורנפלקס=30 גרם?
מה דעתך שהתחתית תשמש בשביל הטריקולד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:32 21.07.2016)

נכון, כוס קורנפלקס זה 30 גרם.
אין בעיה שהתחתית תשמש את עוגת הטריקולד.

avatar
דני (13:54 14.07.2016)

תודה
אפשר לשים במקום ממרח נוטלה/ריבת חלב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:07 14.07.2016)

אפשר. לדעתי עדיף נוטלה.

avatar
דני (11:20 14.07.2016)

בוקר טוב
לא הבנתי מה צריך לעשות שזה לא יתקשה יותר מדי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:49 14.07.2016)

היי דני,
אתה מתכוון לתחתית? היא לא אמורה לצאת קשה מידי אם אתה מכין את זה עם ממרח ולא עם שוקולד מריר מומס.

avatar
רות שם טוב (00:57 18.06.2016)

האתר
פשוט
מושלם!
כולם מלקקים את האצבעות 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:55 18.06.2016)

תודה רות! אני שמחה לשמוע 🙂

avatar
אורנה (13:54 4.06.2016)

אני גם הכנתי את זה עם שוקולד מריר שהמסתי אבל כשהגשתי זה התקשה נורא והיה קשה לחתוך את זה אפילו עם השיניים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:39 4.06.2016)

היי אורנה,
מה שמת בתחתית? קורנפלקס/פצפוציי אורז/פירורי ביסקוויטים?
ערבבת עם שוקולד מומס לבד או שהוספת לתערובת חמאה או מים?

avatar
שולי (12:36 11.12.2015)

הכנתי עם שוקולד מריר מומס במקום ממרח שוקולד, ועם קצפת מוכנה להגשה.. יצא יופי! תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:38 11.12.2015)

מעולה!
תודה על העדכון ושבת שלום 🙂

avatar
הדס (20:22 23.10.2015)

יצא פשוט מדהים!
היום באו אלינו אורחים והם אמרו שזה ממש טעים!
עשיתי עם קורנפלקס וזה לא התייצב אז מיד הלכתי למכולת קניתי כוסות קטנות ועשיתי את זה כמו קינוח כוסות ויצא פצצה!
תודה רבה! היה מעולה! מאד אוהבת את האתר ועוד מאז שהתחלתי לאפות (לפני בערך שנה) אני משתמשת באתר הזה ואני לא זוכרת שאי פעם התאכזבתי! תודה רבה ושבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:26 23.10.2015)

היי הדס,
אני ממש שמחה לשמוע!
תודה לך שחזרת לעדכן ושבת שלום 🙂

avatar
נופר עזיזי (22:13 17.09.2015)

הכנתי את הקינוח והממרח הרס את כל הקינוח ונשאר כמעט הכל ממה שהכנתי ….קיצר לא אהבתי סורי
🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:34 17.09.2015)

היי נופר,
לא ממש הבנתי למה הממרח הרס את הקינוח. באיזה ממרח השתמשת? ועם מה ערבבת אותו?

avatar
גיל (12:28 13.06.2015)

אפשר להפוך לקרמבו(שאחרי שזה יקפא נטבול את זה בשוקולד מומס?)השאלה היא עם הקצפת הזו מחליקה כשטובלים..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:54 13.06.2015)

היי גיל,
אני מניחה שאפשר. אחרי שהקצפת קופאת היא אמורה להיות יציבה ולא להחליק. חשוב רק לקרר את השוקולד המומס לטמפ’ החדר לפני שטובלים בקצפת.
ניתן לראות אפשרויות לציפוי במתכון הזה – קרמבו ביתי.

avatar
הדס (12:50 22.05.2015)

או.קיי .
אז אם אני משטחת את הבלילה לתוך תבנית של שקעים ואז מקפיאה ,

אחרי ההקפאה תצא לי בקלות התחתית העגולה? קשיחה ועמידה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:57 22.05.2015)

כן הדס. אבל אם את רואה שלא כל הביסקוויטים מכוסים לגמרי בשוקולד ושהתערובת לא מספיק יציבה תוסיפי עוד כף ממרח.

avatar
הדס (12:22 22.05.2015)

התפורר לי

לא החזיק לי בכלל

כוס ביסקווטים עם 2 כפות גדושות ממרח שחר פרווה .

שיטחתי לתבנית חד פעמי מלבן קטנה
ושמתי במקפיא חצי שעה

הוצאתי ובאתי לקרוץ צורת עיגולים קטנים מרינג קטן – והכל התפורר

זה לא החזיק !!

למה ??????

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:32 22.05.2015)

היי הדס,
זה התפורר כי קרצת עיגולים. את העיגולים צריך לעשות בהתחלה בעזרת רינג (כמו בתמונה) או פשוט לשטח ולהדק לתבנית שקעים. אני ממליצה שתערבבי שוב את תערובת הביסקוויטים (אפילו שהיתה בהקפאה) ותכיני מחדש בתבנית שקעים. אם אין לך תבנית שקעים תכיני שוב בתבנית המלבנית ותוסיפי עוד כף ממרח. על זה תשימי קצפת ואז תצא לך כמו עוגה.
בהצלחה וחג שמח 🙂

avatar
נופר עזיזי (22:17 17.09.2015)

היי
אני שמתי יותר מ2 כפות ממרח שקולד וזה עדין לא החזיק אני חושבת שצרים לשים בביסקוויטים או חמאה מומסת או שוקולד(לא ממרח)מומס במיקרוגל …..:)

avatar
הילה (10:53 11.05.2015)

בוקר טוב,
עם מה יותר טעים להכין? שחר? או נוטלה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:15 11.05.2015)

היי הילה,
לנוטלה יש טעם מיוחד יותר מאחר וזה על בסיס אגוזים אבל עם כל אחד מהם יוצא טעים 🙂

avatar
עדן (17:15 28.01.2015)

שלום, קוראים לי עדן ורק רציתי לומר שהאתר שלכם מעולה, הכנתי כמה מהמתכונים וממש נהנתי ויצא נהדר. איזה כיף שיש אתרים כמוכם. תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:18 28.01.2015)

תודה עדן! איזה כיף לשמוע 🙂

avatar
צילה (10:19 14.01.2015)

במה אפשר להחליף את ממרח השוקולד בתחתית- האם סירופ מייפל מתאים?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:25 14.01.2015)

היי צילה,
אפשר להחליף עם כל ממרח מתוק אחר (חלבה, לוטוס, נוגט וכו’).
לגבי סירופ מייפל – השאלה אם הוא מעט סמיך וידביק את החומרים (יש סירופים שהם סמיכים יותר ויש כאלה שמאוד נוזליים).

avatar
יפית (10:44 8.12.2014)

האם ניתן להקפיא, או לפחות מחזיק במקרר יומיים? והקצפת נשארת ביציבותה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:30 8.12.2014)

היי יפית,
כן, אפשר להחזיק במקרר בתוך קופסה סגורה 3-4 ימים והקצפת תשאר יציבה.
אפשר גם להקפיא כמובן.

avatar
שירה (10:55 14.11.2014)

היי,מעל תחתית העוגיה אפשר לשים קצפת מוכנה(קנויה?)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:00 14.11.2014)

היי שירה,
בגדול אפשר רק תלוי אם הקצפת הקנויה מספיק יציבה כי אם היא רכה מידי היא תפול.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:27 3.07.2014)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
בלונדי (16:55 3.07.2014)

כמה קל ככה מרשים ועוד יותר טעים 😉 תודה

avatar
דנה (12:32 9.05.2014)

היי, אפשר להכין את המתכון כעוגה אחת בתבנית עגולה גדולה? האמת שעכשיו נזכרתי שיש לי עוגיות שוקולד צ׳יפס שקצת איבדו מהטריות שלהן…אפשר להכין את הבסיס מהן?
מעבר לכך, איך אני יכולה להכין ממרח שוקולד בעצמי? יש לי בבית רק נוטלה או שוקולד מריר ולא בא לי שהעוגה תהיה חלבית.

תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:07 9.05.2014)

הי דנה, אפשר להכין כעוגה אחת אבל לדעתי תצטרכי בשביל זה להכפיל כמויות ואז זה יהיה מספיק לתבנית אלומיניום חד פעמית מסוג אינגליש קייק או עגולה 24.
לגבי הכנת התחתית מעוגיות שוקולד צ’יפס, לא ניסיתי אבל מניחה שאין בעיה. מאחר ואין לך ממרח שוקולד פרווה תצטרכי לרסק או לטחון גס את העוגיות ולערבב עם מחמאה/מרגרינה מומסת כדי שהתחתית תהיה יציבה. את יכולה גם להוסיף לתערובת העוגיות והמחמאה שוקולד מריר מומס.
בכל שאלה נוספת אני כאן,
שבת שלום 😉

avatar
דנה (13:21 9.05.2014)

תודה רבה 🙂

avatar
ליאלוש (23:03 13.04.2014)

אפשר עוגת גבינה לפסח ללא אפייה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:08 13.04.2014)

היי,
מצורף קישור לעוגת גבינה ללא אפיה שניתן להכין אותה עם עוגיות קנויות של פסח (מתוקות) במקום הביסקוויטים.
https://www.10dakot.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D/
חג שמח 🙂

avatar
א (16:54 9.04.2014)

האם יש קצפת לפסח שאיננה קטניות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:29 9.04.2014)

היי, למיטב ידיעתי קצפת זה לא קטניות לכן אפשר להשתמש בריץ’ לפרווה או בשמנת מתוקה לחלבי.

avatar
שרית ק (09:23 14.12.2014)

פשוט מאד.

לקריאת כל התגובות