שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 6 מנות

סוג: חלבי/ פרווה

מצרכים:

לתחתית:

1 כוס פצפוצי אורז/ ביסקוויטים/ קורנפלקס  – טחונים

2 כפות גדושות ממרח שוקולד

לקצפת:

1 מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית

3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל או שוקולד

לקישוט: שוקולד מגורד (לא חובה)

אופן הכנה:

-מערבבים היטב את כל חומרי התחתית עד שכל התערובת מכוסה בשוקולד (יש להוסיף עוד ממרח שוקולד במידת הצורך). משטחים בתבנית שקעים או בעזרת רינג עגול ומהדקים היטב (חשוב להדק אחרת התחתיות עשויות להתפורר). מכניסים למקפיא להתייצבות למשך 10 דקות.

-מקציפים בקערה את חומרי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה. ממלאים השקית זילוף ומזליפים על התחתיות. מפזרים מעל שוקולד מגורד. מאחסנים בכלי אטום במקרר כ-3 שעות לפחות לפני ההגשה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פאי קוקוס ושוקולד
לביבות לפסח

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
חן (14:54 22.09.2021)

היי אפרת, מועדים לשמחה,יש לי שקית זילוף חצויה באמצע,כדי לזלף שני צבעים.
איך משתמשים עם שקית כזאת ואיך שמים צנטר?
שאלה נוספת,האם אני יכולה לעצב עוגה עם קצפת ולהקפיא אותה?
תודה ענקית 😁

מתכונים ב-10 דקות (15:50 22.09.2021)

היי חן,
כדי להשתמש בשקית כזו יש להכניס קצפת בצבע אחד בחצי הראשון של השקית וקצפת בצבע אחר בחצי השני. לאחר מכן יש לשים את שקית הזילוף המחולקת בתוך שקית זילוף רגילה ואליה לחבר את הצנטר.
אפשר להקפיא עוגה מקושטת בקצפת, אבל לאחר הפשרה המרקם משתנה מעט.
חג שמח!

לאה (17:36 25.08.2021)

היי , והאם אפשר להקפיא לחגים?
האם אפשר להוסיף סוכריות זהב מלמעלה ולהקפיא יחד איתן?

מתכונים ב-10 דקות (18:02 25.08.2021)

פחות כדאי להקפיא משום שהקינוח מכיל קצפת וזה לא דבר שנשמר היטב במקפיא.
אפשר להוסיף סוכריות זהב, אבל אם את בכל זאת מקפיאה כדאי להוסיף אחרי ההפשרה וסמוך יותר להגשה.

לאה (17:34 25.08.2021)

במקום ממרח שוקולד אפשר לשים חמאת בוטנים?

מתכונים ב-10 דקות (18:00 25.08.2021)

היי לאה,
אפשר(:

לאה (12:12 25.08.2021)

היי, אפשר להמיר את התחתית- לתחתית רכה בתוך כוסיות קינוח?

מתכונים ב-10 דקות (15:13 25.08.2021)

היי לאה,
אין בעיה לפזר את תערובת התחתית בכוסיות קינוח.

... (12:40 18.06.2021)

כמה יוצא מהכמות?
6 קינוחים??

מתכונים ב-10 דקות (12:43 18.06.2021)

כן, 6 יחידות:)

לינוי (12:21 9.04.2021)

האם הקצפת הצמחית יוצאת טעים עם פודינג וניל?

מתכונים ב-10 דקות (12:34 9.04.2021)

היי לינוי,
כן, יוצא טעים גם עם קצפת צמחית😊

לינוי (12:38 9.04.2021)

תודה רבה על התגובה המהירה! אתר מושלםם!

סתיו (19:52 27.12.2020)

היי אפרת בחיים לא בישלתי או אפיית זה ניראה לך מתכון שיכול להתאים למתחילות ?ואגב אתר מועלה

מתכונים ב-10 דקות (21:11 27.12.2020)

היי סתיו,
בטח! כל המתכונים כאן באתר מתאימים למתחילים ומתחילות 🙂

Shir (14:15 5.06.2020)

ואיך אפשר לשטח במקום רינג

שיר (12:24 5.06.2020)

האם אפשר לעשות חצי מהכמות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:02 5.06.2020)

כן.

Shir (14:13 5.06.2020)

אשמח לכמויות

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:26 5.06.2020)

לתחתית:
חצי כוס פצפוצי אורז/ ביסקוויטים/ קורנפלקס – טחונים
כף גדושה ממרח שוקולד
לקצפת:
חצי מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (125 מ”ל)
כף וחצי גדושות אינסטנט פודינג וניל או שוקולד
לקישוט: שוקולד מגורד (לא חובה)

אפשר להכין את התחתיות בתבנית מאפינס, להכניס להקפאה יחד עם התבנית ולאחר 10-20 דקות, שהתחתיות התקשו והתייצבו, להוציא אותן בעדינות מתבנית המאפינס.

נעמי (00:48 24.02.2020)

כמה בסקווטים צריך כדי להגיע לכוס?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:30 24.02.2020)

אם אלה ביסקוויטים רגילים בסביבות 11-12.

שרה (20:26 6.02.2020)

האם צריך לשים 1 מ3 האפשרויות או הכל ביחד?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:32 6.02.2020)

את יכולה לבחור כוס קורנפלקס או כוס פצפוצי אורז או כוס ביסקוויטים מפוררים.

רוויטל (17:39 12.12.2019)

אוקיי תודה, פשוט חשבתי שמנסיונך הרב את יודעת בדיוק איך מכינים לתבנית 24. בכל מקרה תודה רבה.

רק אם את יודעת אולי לגבי החמאה, האם ניתן לשלב שוקולד חלב+ חמאה וכמה גרמים או רק לשים ממרח נוטלה לבד כמו פה במתכון או להמיס יחד עם חמאה ללא השוקולד?

לגבי הגרמים
יש לי שקית חדשה פצפוצי אורז 500 גרם, ואני די מתקשה בגרמים לתבנית 24 ובכלל בגרמים. האם את יודעת בערך כמה זה כוס חד פעמית רגילה ופשוטה של פצפוצי אורז?

כי ניסיתי לחפש בכל האינטרנט ולא מצאתי לגבי המרת גרמים בפצפוצי אורז

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:42 12.12.2019)

כדאי לשים ממרח בלבד.
תשתמשי בכוס רגילה (זכוכית עם ידית). כוס כזו זה בסביבות 40 גרם.

רוויטל (14:17 12.12.2019)

זה דווקא קשור, זה פשוט כמויות לתבנית 24 ולא מיני קלתית כמו במתכון

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:29 12.12.2019)

אז תכיני לפי המתכון, בלי לעשות שינויים ותכפילי כמויות ב-2.
אם את רוצה תחתית עבה יותר ועוגה גבוהה תכפילי ב-3.

רוויטל (14:19 11.12.2019)

תוכלי לענות בבקשה מה ששאלתי לגבי הפיצפוצים ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:19 11.12.2019)

מה שאלתך?

רוויטל (13:39 12.12.2019)

אני רוצה להכין עוגת מוס מפיצפוצי אורז  בתבנית קוטר 24.

מעולם לא הכנתי עם פיצפוצי אורז אלא רק פתי בר, אז אם ניתן בבקשה לקבל כמויות ומרכיבים כולל הוראות הכנה מפורטות

קלתית פיצפוצי אורז:
מה הגרם שצריך ואיזה חומרים נוספים?
האם להמיס רק שוקולד חלב יחד עם נוטלה ? או להוסיף גם חמאה ולהמיס אותה עם השוקולד ורק אחר כך להוסיף את הממרח?

לגבי חמאה
חלק מתכונים משתמשים וחלק לא בחמאה בפיצפוצי אורז (שיותר נוטים להירטב ),האם עדיף ורצוי להוסיף אותה או שרק במקרה שלא שמים את הממרח נוטלה אז זה מחליף את זה ?

אני מציינת שאני לא משתמשת במחיות למיניהן או חמאת בוטנים ומעדיפה ממרח נוטלה/ השחר ועדיף תמיד שוקולד חלב מאשר מריר אלא אם כן מנסיונך צריך את המריר שייתן יותר יציבות

2 דברים חשובים נוספים: בפתי בר פחות קריטי אך בפיצפוצי אורז לחכות שכל השוקולד והשאר יתקרר לטמפרטורת החדר לפני ששופכים על הפיצפוצים ?

בפיצפוצי אורז כשיש מעל קצפות ומוסים צריך שיהיה קל לחתוך ותהיה שיכבה אחידה ולא מתפוררת אבל גם מאוד קריספית ולא עיסתית מידי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:06 12.12.2019)

היי,
את מבקשת ממני להרכיב מתכון לעוגה שאין לי באתר. אם זה משהו שלא הכנתי אני לא יודעת לענות.
להבא בבקשה לשאול שאלות שקשורות למתכון.

נעמי (21:27 17.09.2019)

הי אפרת
אני צריכה את זה לאירוע ואין לי זמן להתעסק עם הקצפת באותו היום.
אפשר להכין מראש את התחתית והקצפת וזה יישמר טרי? אם כן כמה זמן מראש אפשר? תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:41 17.09.2019)

כן. אפשר להכין כ-3 ימים מראש ולשמור במקרר בקופסה סגורה.

Nomi (22:55 15.06.2019)

הי אפרת, הכנתי שבוע שעבר את המתכון ויצא מממווושלם!!
אין עליך, תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:08 16.06.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ושבוע נפלא!

גלי (21:18 16.04.2019)

שלום אפרת
אפשר לדעת באיזה פצפוצי אורז את משתמשת?
יש בסופר כל מיני שקיות, של חברת דג”ש ויש גם שקית ורודה
איזה הכי טוב?

האם קנייה במשקל זה יותר טרי או כדאי לקנות או שזה לא משנה?

זה טוב גם דגני בוקר לילדים שנקראים שוגי פיצי(נראה לי זה סוג של פצפוצי אורז) אבל לא יודעת אם זה פצפוצי אורז אמיתיים, במה הם שונים מהפצפוצים הרגילים לאפייה ?

הפצפוצים לקנייה זה כמו הפצפוצים העגולים שיש בתוך שוקולד עם פצפוצי אורז של עלית לדוגמא שמוכרים?

או שאלה שקונים זאת צורה אחרת? יש לקנייה כאלה שכמו שבתוך השוקולד , שהם ארוכים מעט ועגולים ממש בצורתם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:27 16.04.2019)

היי גלי,
יצא לי להשתמש בכמה סוגים וכולם טובים אז זה לא משנה.
לא יצא לי לקנות במשקל אלא רק בשקית ארוזה.
דגני בוקר של שוגי פיצי דומים במראה לפצפוצי אורז אבל עשויים מקמח אורז, קמח חיטה וסוכר.
כן, זה אותם פצפוצי אורז ששמים בשוקולד.

תהילה (16:47 9.04.2019)

היי במקום שוקולד אני יכולה לשים חמאת בוטנים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:54 9.04.2019)

הכוונה בתחתית? אפשר בתנאי שזו חמאת בוטנים לא טבעית.
(בכל מקרה, נראה לי שיותר טעים עם ממרח שוקולד)

אלה (01:20 23.11.2018)

חולה על המתכונים שלכםםם💜

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:33 23.11.2018)

תודה אלה ❤️

מיה אסתר יפרח (23:02 11.11.2018)

היי😊 שאלה לי אחת אליך…אם אין לי קצפת צמחית / חלבית , אלא שמנת לבישול זה בסדר? ניתן עם הקצפת לבישול לעשות קצפת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:02 12.11.2018)

היי מיה,
לא ניתן להקציף שמנת לבישול בגלל שאחוזי השומן הנמוכים לא מאפשרים הקצפה.
יום נפלא 🌷

חן (11:54 11.06.2018)

היי, עם איזה צנטרים השתמשת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:44 11.06.2018)

צנטר כוכב גדול.

חן (11:30 11.06.2018)

היי,
אני רוצה להכין את הקינוח בשלמותו ולשים במקפיא. .זה יהיה טוב?
פשוט אני צריכה את זה ליום חמישי..וזה אמור לעבור נסיעה מטבריה לירושלים. .

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:41 11.06.2018)

כן, אין בעיה להקפיא.
אם יש לך צידנית אני מציעה לשמור את הקינוח במהלך הנסיעה בצידנית.

חן (15:20 11.06.2018)

מעולה תודה רבה

דניאל (21:39 25.01.2018)

היי,
אני רוצה להכין את זה לעוד יומיים,איך את ממליצה שזה ישמור על הטריות כמה שיותר?
חשבתי להכניס את התחתיות מהיום למקפיא ולהשאיר אותן שם עד יום האירוע ולזלף עליהן ביום האירוע…
בנוסף הכנתי את הקינוחי כוסות שלך (לוטוס) וגם אותם שמתי במקפיא..כמה זמן מרטש כדאי להוציא אותם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:19 25.01.2018)

היי דניאל,
אפשר להקפיא את התחתיות וביום האירוע לזלף את הקצפת.
לגבי קינוח הלוטוס, כדאי להעביר למקרר באותו יום של האירוע (בבוקר).

רעיה (16:33 9.11.2017)

היי .
אין לי רינג
אפשר לשטח את התערובת ולקרוץ לעיגולים בעזרת חותכני עוגיות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:21 9.11.2017)

אני חושבת שכן.

אנונימית (22:27 10.10.2017)

היי אפרת.
עם אני לא מכינה עם שתי כפות ממרח שוקולד, זה לא יוצא אותו הדבר? ועם זה לא יוצא אותו הדבר, מה יהיה שונה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:17 11.10.2017)

היי,
ממרח השוקולד מדביק את החומרים ומייצב את התחתית. מה חשבת לשים במקום?

תמר (13:01 26.09.2017)

שלום אפרת
ניסיתי להבין ולא כל כך הצלחתי… מתי שמים את הקצפת על התחתית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:35 26.09.2017)

היי תמר,
לאחר שהתחתית מוכנה את מכניסה אותה למקפיא ל10 דקות. בזמן הזה את מכינה את הקצפת וכשהיא מוכנה את מזליפה אותה מעל כל תחתית.

תמר (18:47 28.09.2017)

הי אפרת
ומקפיאים את הקצפת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:31 28.09.2017)

לא. לאחר שמזליפים את הקצפת מעל התחתית מכניסים למקרר.

שירה (14:39 14.08.2017)

היי אפרת,
אני צריכה להכין קינוח ליומולדת הערב, ואין לי שמנת מתוקה ולא קצפת ריץ’.
את יכולה להמליץ לי על קינוח טעים ומהיר שלא דורש קצפת או שמנת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:01 14.08.2017)
שר (20:20 10.06.2017)

היי סליחה על השאלה הלא קשורה, המסתי בטעות 200 גרם שוקולד מריר עם 1.5 מיכלי שמנת מתוקה. איך ובמה אפשר להשתמש בזה? תודה

מתכונים ב-10 דקות (21:15 10.06.2017)

היי שר,
אפשר להשתמש בזה כציפוי לעוגה. אם את לא מתכוונת להשתמש בזה בימים הקרובים אני ממליצה להקפיא.

לאה (12:05 9.02.2017)

בס”ד

רוצה להבין, התחתית עשויה משלושת המרכיבים או שלבחור אחד מהם בכמות של כוס אחת?

מתכונים ב-10 דקות (13:47 9.02.2017)

לבחור מרכיב אחד.

טליה (15:27 26.01.2017)

אפשר לשים בתחתית שוקולד מומס במקום ממרח שוקולד?

מתכונים ב-10 דקות (15:45 26.01.2017)

היי טליה,
אפשר להמיס כ-70 גרם שוקולד אבל יהיה כדאי להוסיף לו 25 גרם חמאה או מרגרינה.
בנוסף, אם ממיסים שוקולד לא מומלץ להכין עם קורנפלקס. רק עם ביסקוויטים או פצפוצים.

בתיה (13:07 24.01.2017)

הי אפרת, אפשר להוסיף לקצפת קצת צבע מאכל הילדים רוצים צבעוני יותר…אם כן מתי להוסיף אותו?

מתכונים ב-10 דקות (13:57 24.01.2017)

היי בתיה,
צבע מאכל את יכולה להוסיף לקצפת בזמן ההקצפה.

שירן (10:15 8.01.2017)

בוקר טוב,
עשיתי את הקינוח ביום שישי הוא יצא מאוד קליל וטעים…הבעיה היחידה שהפריעה לי זה שלמחרת התחתית נעשתה רכה..יש דרך למנוע את זה?
נ.ב
שמתי אותם בקופסא אטומה במקרר.

מתכונים ב-10 דקות (10:20 8.01.2017)

היי שירן,
עם מה הכנת את התחתית? ביסקוויטים, פצפוצי אורז, קורנפלקס?

שירן (13:15 8.01.2017)

עם פצפוצי אורז

מתכונים ב-10 דקות (13:30 8.01.2017)

אז זאת הסיבה. נסי פעם הבאה להכין עם קורנפלקס שהוא יותר קראנצ’י. גם פירורי ביסקוויטים אמורים להיות יותר קשים מפצפצי האורז.

שירן (12:53 3.11.2016)

שאלה..צריך לשטח את התחתית ברינגים ולהקפיא ביחד עם הרינג?
מה האופציות אם אין לי רינג?

מתכונים ב-10 דקות (13:13 3.11.2016)

היי שירן,
מקפיאים בלי הרינג.
אם אין לך רינג אפשר להכין את התחתיות בתבנית מאפינס, להכניס להקפאה יחד עם התבנית ולאחר 10-20 דקות, שהתחתיות התקשו והתייצבו, להוציא אותן בעדינות מתבנית המאפינס.

ליזי (22:42 15.10.2016)

כמה זמן אפשר לשמור אותם במקפיא?

מתכונים ב-10 דקות (22:54 15.10.2016)

היי ליזי,
לדעתי זה נשמר כחודש במקפיא בתוך קופסה אטומה.

נטלי (16:24 3.10.2016)

יצא מהמם…גרף המון מחמאות. תודה

מתכונים ב-10 דקות (16:33 3.10.2016)

תודה נטלי ושנה טובה 🙂

דני (14:20 21.07.2016)

היי
כוס קורנפלקס=30 גרם?
מה דעתך שהתחתית תשמש בשביל הטריקולד?

מתכונים ב-10 דקות (14:32 21.07.2016)

נכון, כוס קורנפלקס זה 30 גרם.
אין בעיה שהתחתית תשמש את עוגת הטריקולד.

דני (13:54 14.07.2016)

תודה
אפשר לשים במקום ממרח נוטלה/ריבת חלב?

מתכונים ב-10 דקות (14:07 14.07.2016)

אפשר. לדעתי עדיף נוטלה.

דני (11:20 14.07.2016)

בוקר טוב
לא הבנתי מה צריך לעשות שזה לא יתקשה יותר מדי?

מתכונים ב-10 דקות (11:49 14.07.2016)

היי דני,
אתה מתכוון לתחתית? היא לא אמורה לצאת קשה מידי אם אתה מכין את זה עם ממרח ולא עם שוקולד מריר מומס.

רות שם טוב (00:57 18.06.2016)

האתר
פשוט
מושלם!
כולם מלקקים את האצבעות 🙂

מתכונים ב-10 דקות (10:55 18.06.2016)

תודה רות! אני שמחה לשמוע 🙂

אורנה (13:54 4.06.2016)

אני גם הכנתי את זה עם שוקולד מריר שהמסתי אבל כשהגשתי זה התקשה נורא והיה קשה לחתוך את זה אפילו עם השיניים

מתכונים ב-10 דקות (16:39 4.06.2016)

היי אורנה,
מה שמת בתחתית? קורנפלקס/פצפוציי אורז/פירורי ביסקוויטים?
ערבבת עם שוקולד מומס לבד או שהוספת לתערובת חמאה או מים?

שולי (12:36 11.12.2015)

הכנתי עם שוקולד מריר מומס במקום ממרח שוקולד, ועם קצפת מוכנה להגשה.. יצא יופי! תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (12:38 11.12.2015)

מעולה!
תודה על העדכון ושבת שלום 🙂

הדס (20:22 23.10.2015)

יצא פשוט מדהים!
היום באו אלינו אורחים והם אמרו שזה ממש טעים!
עשיתי עם קורנפלקס וזה לא התייצב אז מיד הלכתי למכולת קניתי כוסות קטנות ועשיתי את זה כמו קינוח כוסות ויצא פצצה!
תודה רבה! היה מעולה! מאד אוהבת את האתר ועוד מאז שהתחלתי לאפות (לפני בערך שנה) אני משתמשת באתר הזה ואני לא זוכרת שאי פעם התאכזבתי! תודה רבה ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (23:26 23.10.2015)

היי הדס,
אני ממש שמחה לשמוע!
תודה לך שחזרת לעדכן ושבת שלום 🙂

נופר עזיזי (22:13 17.09.2015)

הכנתי את הקינוח והממרח הרס את כל הקינוח ונשאר כמעט הכל ממה שהכנתי ….קיצר לא אהבתי סורי
🙂

מתכונים ב-10 דקות (22:34 17.09.2015)

היי נופר,
לא ממש הבנתי למה הממרח הרס את הקינוח. באיזה ממרח השתמשת? ועם מה ערבבת אותו?

גיל (12:28 13.06.2015)

אפשר להפוך לקרמבו(שאחרי שזה יקפא נטבול את זה בשוקולד מומס?)השאלה היא עם הקצפת הזו מחליקה כשטובלים..

מתכונים ב-10 דקות (12:54 13.06.2015)

היי גיל,
אני מניחה שאפשר. אחרי שהקצפת קופאת היא אמורה להיות יציבה ולא להחליק. חשוב רק לקרר את השוקולד המומס לטמפ’ החדר לפני שטובלים בקצפת.
ניתן לראות אפשרויות לציפוי במתכון הזה – קרמבו ביתי.

הדס (12:50 22.05.2015)

או.קיי .
אז אם אני משטחת את הבלילה לתוך תבנית של שקעים ואז מקפיאה ,

אחרי ההקפאה תצא לי בקלות התחתית העגולה? קשיחה ועמידה ?

מתכונים ב-10 דקות (12:57 22.05.2015)

כן הדס. אבל אם את רואה שלא כל הביסקוויטים מכוסים לגמרי בשוקולד ושהתערובת לא מספיק יציבה תוסיפי עוד כף ממרח.

הדס (12:22 22.05.2015)

התפורר לי

לא החזיק לי בכלל

כוס ביסקווטים עם 2 כפות גדושות ממרח שחר פרווה .

שיטחתי לתבנית חד פעמי מלבן קטנה
ושמתי במקפיא חצי שעה

הוצאתי ובאתי לקרוץ צורת עיגולים קטנים מרינג קטן – והכל התפורר

זה לא החזיק !!

למה ??????

מתכונים ב-10 דקות (12:32 22.05.2015)

היי הדס,
זה התפורר כי קרצת עיגולים. את העיגולים צריך לעשות בהתחלה בעזרת רינג (כמו בתמונה) או פשוט לשטח ולהדק לתבנית שקעים. אני ממליצה שתערבבי שוב את תערובת הביסקוויטים (אפילו שהיתה בהקפאה) ותכיני מחדש בתבנית שקעים. אם אין לך תבנית שקעים תכיני שוב בתבנית המלבנית ותוסיפי עוד כף ממרח. על זה תשימי קצפת ואז תצא לך כמו עוגה.
בהצלחה וחג שמח 🙂

נופר עזיזי (22:17 17.09.2015)

היי
אני שמתי יותר מ2 כפות ממרח שקולד וזה עדין לא החזיק אני חושבת שצרים לשים בביסקוויטים או חמאה מומסת או שוקולד(לא ממרח)מומס במיקרוגל …..:)

הילה (10:53 11.05.2015)

בוקר טוב,
עם מה יותר טעים להכין? שחר? או נוטלה?

מתכונים ב-10 דקות (11:15 11.05.2015)

היי הילה,
לנוטלה יש טעם מיוחד יותר מאחר וזה על בסיס אגוזים אבל עם כל אחד מהם יוצא טעים 🙂

עדן (17:15 28.01.2015)

שלום, קוראים לי עדן ורק רציתי לומר שהאתר שלכם מעולה, הכנתי כמה מהמתכונים וממש נהנתי ויצא נהדר. איזה כיף שיש אתרים כמוכם. תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (17:18 28.01.2015)

תודה עדן! איזה כיף לשמוע 🙂

צילה (10:19 14.01.2015)

במה אפשר להחליף את ממרח השוקולד בתחתית- האם סירופ מייפל מתאים?
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (10:25 14.01.2015)

היי צילה,
אפשר להחליף עם כל ממרח מתוק אחר (חלבה, לוטוס, נוגט וכו’).
לגבי סירופ מייפל – השאלה אם הוא מעט סמיך וידביק את החומרים (יש סירופים שהם סמיכים יותר ויש כאלה שמאוד נוזליים).

יפית (10:44 8.12.2014)

האם ניתן להקפיא, או לפחות מחזיק במקרר יומיים? והקצפת נשארת ביציבותה?

מתכונים ב-10 דקות (11:30 8.12.2014)

היי יפית,
כן, אפשר להחזיק במקרר בתוך קופסה סגורה 3-4 ימים והקצפת תשאר יציבה.
אפשר גם להקפיא כמובן.

שירה (10:55 14.11.2014)

היי,מעל תחתית העוגיה אפשר לשים קצפת מוכנה(קנויה?)

מתכונים ב-10 דקות (11:00 14.11.2014)

היי שירה,
בגדול אפשר רק תלוי אם הקצפת הקנויה מספיק יציבה כי אם היא רכה מידי היא תפול.

מתכונים ב-10 דקות (17:27 3.07.2014)

שמחה שאהבת 🙂

בלונדי (16:55 3.07.2014)

כמה קל ככה מרשים ועוד יותר טעים 😉 תודה

דנה (12:32 9.05.2014)

היי, אפשר להכין את המתכון כעוגה אחת בתבנית עגולה גדולה? האמת שעכשיו נזכרתי שיש לי עוגיות שוקולד צ׳יפס שקצת איבדו מהטריות שלהן…אפשר להכין את הבסיס מהן?
מעבר לכך, איך אני יכולה להכין ממרח שוקולד בעצמי? יש לי בבית רק נוטלה או שוקולד מריר ולא בא לי שהעוגה תהיה חלבית.

תודה.

מתכונים ב-10 דקות (13:07 9.05.2014)

הי דנה, אפשר להכין כעוגה אחת אבל לדעתי תצטרכי בשביל זה להכפיל כמויות ואז זה יהיה מספיק לתבנית אלומיניום חד פעמית מסוג אינגליש קייק או עגולה 24.
לגבי הכנת התחתית מעוגיות שוקולד צ’יפס, לא ניסיתי אבל מניחה שאין בעיה. מאחר ואין לך ממרח שוקולד פרווה תצטרכי לרסק או לטחון גס את העוגיות ולערבב עם מחמאה/מרגרינה מומסת כדי שהתחתית תהיה יציבה. את יכולה גם להוסיף לתערובת העוגיות והמחמאה שוקולד מריר מומס.
בכל שאלה נוספת אני כאן,
שבת שלום 😉

דנה (13:21 9.05.2014)

תודה רבה 🙂

ליאלוש (23:03 13.04.2014)

אפשר עוגת גבינה לפסח ללא אפייה?

מתכונים ב-10 דקות (23:08 13.04.2014)

היי,
מצורף קישור לעוגת גבינה ללא אפיה שניתן להכין אותה עם עוגיות קנויות של פסח (מתוקות) במקום הביסקוויטים.
https://www.10dakot.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D/
חג שמח 🙂

א (16:54 9.04.2014)

האם יש קצפת לפסח שאיננה קטניות?

מתכונים ב-10 דקות (20:29 9.04.2014)

היי, למיטב ידיעתי קצפת זה לא קטניות לכן אפשר להשתמש בריץ’ לפרווה או בשמנת מתוקה לחלבי.

שרית ק (09:23 14.12.2014)

פשוט מאד.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.