זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 12 יחידות
סוג: חלבי
תבנית מאפינס
תחתית:
3 כוסות קורנפלקס תירס רגיל
3 כפות גדושות של ממרח השחר
קרם גבינה:
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
2 כפות סוכר לבן
3 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
3 כפות גדושות גבינה לבנה 5% או 9%
לקישוט (לא חובה): שוקולד מגורד, תלתלי שוקולד, פניני שוקולד
-מכניסים את הקורנפלקס לתוך שקית אוכל ובעזרת מערוך מרסקים לפירורים קטנים. מוצאים מהשקית ומעבירים לקערה. מוסיפים ממרח השחר ומערבבים היטב עד שכל הקורנפלקס מצופה בשוקולד (אפשר להוסיף ממרח במידת הצורך).
-יוצקים כמות של כפית מהתערובת לכל מאפינס ומשטחים בתחתית.
-בקערה חדשה מקציפים את השמנת המתוקה, סוכר ואינסטנט פודינג עד לקצפת יציבה. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומקציפים במשך כחצי דקה נוספת לאיחוד החומרים. יוצקים את קרם הגבינה על תערובת השוקולד ומשטחים לגובה אחיד.
-מפזרים מעל קישוטי שוקולד (לא חובה).
-מכסים ושומרים במקרר או במקפיא.
וואוו! איך פספסתי את המתכון המדהים הזה?! (אולי כדאי לשקול להעלות מתכונים חדשים בערוץ הווצאפ יחד עם הסרטונים??). שאלה לי, האם אפשר להכפיל כמויות ולהכין כחיתוכיות בתבנית 30/20?? תודה רבה יקירה ושבוע טוב ומבורך 🙂
היי אודליה:)
לתבנית בגודל כזה נראה שכדאי להכפיל את התחתית אפילו ב-3. את שכבת הקרם להכפיל ב-2.
רק צריך לקחת בחשבון שלא בטוח שזה יחתך ישר, אם אין לך בעיה עם זה🙂
מה אפשר לשים במקום גבינה שיהיה פרווה?
אפשר פשוט לוותר על הגבינה.
יצא מצוין
שמחה שיצא טעים:)
האם ניתן לעשות בתבנית איגליש קייק חד פעמית, אם כן מה הכמויות? תודה
כן אפשר. הכמות שבמתכון אמורה להתאים.
האם אפשר גם פירורי ביסקוויט ולא קורנפלקס?
כן
אין לי ממרח השחר, במה יכולה להמיר אותו? קרם נוגט גם טוב?
נראה לי שכן:)