שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 40 דקות

מס’ מנות: 8-10 יחידות

סוג: חלבי

ספרי מתכונים ב10 דקות

תבנית אינגליש קייק/ תבנית שקעים

מצרכים:

400 גרם חבילת עלי תרד טריים ושטופים (ניתן לקנות מוכן)

1 בצל גדול קצוץ

4 שיני שום כתושות

2 ביצים

1/2 כוס קמח

1/2 כפית אבקת אפיה

2 כפות גדושות קוטג' או גבינה לבנה

1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת

מלח (כ-1/2 כפית), פלפל

אופן הכנה:

-מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית/קנולה ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים כדקה.

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים את התבנית.

-קוצצים גס את עלי התרד ומוסיפים למחבת. מבשלים תוך כדי ערבוב במשך 4-5 דקות עד שהעלים מצטמצמים. מסירים מהאש ומעבירים לקערה.

-מוסיפים לקערה את שאר החומרים ומערבבים היטב. יוצקים לתבנית משומנת ואופים במרכז התנור במשך כ-30 דקות.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

פשטידת תרד וגבינות

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת אגוזים וקינמון
קרמבו ביתי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
דליה (12:59 6.04.2020)

האם ניתן להחליף את הקמח לקמח מצה .והאם אז גם צריך א.אפיה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:04 6.04.2020)

לא ניסיתי אבל אולי אפשר לשים שליש כוס קמח מצות.
אפשר לשים אבקת אפיה.

Avatar
אני (08:05 31.03.2020)

הי, אני רוצה להכין ללא גבינות כלל. אפשרי? מה להוסיף במקום? תודה רבה !!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:07 31.03.2020)

הפשטידה יוצאת פחות מוצלחת בלי גבינות. לא ניסיתי אבל יכול להיות אפשר להוסיף לפשטידה תפו"א בינוני מבושל מעוך לפירה. אולי זה יכול להיות תחליף לגבינה.

Avatar
אני (03:45 27.03.2020)

הי אפרת,
אני משתמשת בקוביות קפואות של בצל ושום, בכמה מכל סוג להשתמש?
בנוסף, חובה לבשל את עלי התרד לפני האפייה? אפשר לקצוץ ולהכניס לבלילה, לאפייה? (קניתי בשקית, שטופים ומוכנים לאכילה).
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:23 27.03.2020)

כ-4 קוביות בצל ו2 קוביות שום למרות שבמקרה הזה אני לא ממליצה לוותר על בצל רגיל קצוץ כי הוא מוסיף למרקם. זה ייצא פחות מוצלח עם קובית בצל קפואה.
כן, יש לבשל את עלי התרד כדי שיצטמצמו.

Avatar
אנה (16:38 25.03.2020)

היי, הפשטידה מעולה!
רציתי לשאול אם אפשר להחליף את הקוטג\'בשמנת חמוצה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:00 25.03.2020)

כן אפשר.

Avatar
אנה (16:37 25.03.2020)

היי, האם אפשר להחליף את הקוטג\' בשמנת חמוצה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:38 25.03.2020)

אפשר.

Avatar
דנה (21:21 29.02.2020)

וואו איזה פשטידה אליפות!
בגלל שאני בענייני דיאטה אז הורדתי לגמרי את הגבינות ופשוט שמתי פרוסת גבינה צהובה מגורדת ואת הקמח החלפתי לקמח כוסמין – יצא אדיר! (שמתי באינגליש קייק) ממליצה מאוד

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:44 29.02.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
קרן (19:48 21.11.2019)

תודה רבה על מתכון אליפות שאני מכינה כבר באופן קבוע 🙂
אגב ניסיתי את זה גם עם עלי מנגולד קצוצים וזה פשוט יוצא מושלם

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:03 21.11.2019)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

Avatar
רעות (20:12 13.01.2020)

עלי מנגולד- הוספת גם את העלים וגם הגבעול(החלק הלבן)? או רק העלים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:03 13.01.2020)

היי רעות,
עדיף להשתמש רק בעלים.

Avatar
סבתא רד (07:05 10.10.2019)

בוקר טוב, אפרת,
תודה על המתכון ועל האתר המצוין.
השתמשתי ביוגורט עזים (שומרון) ובפלפל לבן, הוספתי כורכום ואגוז מוסקט, אפיתי בפאירקס 20*20 וקבלתי פשטידה יפה וטעימה מאד. הקפאתי 2 חתיכות לנסיון, אעדכן 🙂
שנה טובה וגמר חתימה טובה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:32 10.10.2019)

תודה לך שחזרת לשתף 🙂
שנה טובה וגמר חתימה טובה 🌺

Avatar
סבתא רד (20:44 12.10.2019)

שמחה לעדכן שהפשטידה מושלמת להקפאה.
הקפאתי בנייר אפייה בתוך קופסה, הפשרתי במקרר ואחרי החימום התנהגה כאילו יצאה כרגע מהתנור.
יופי, ותודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:24 13.10.2019)

תודה שחזרת לעדכן.
חג שמח 🌺

Avatar
שרי (13:25 21.09.2019)

היי אפרת
המתכונים שלך מעולים!! אני משתמשת בהם כל הזמן, תודה רבה
הכנתי כבר כמה פעמים והפשטידה יצאה מעולה
רק אחרי 3 פעמים בערך גיליתי שאני משתמשת במנגולד בכלל ולא בתרד…
עדיין יוצא מעולה. מכינה ב10 דקות ונטרף ב10 דקות

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:47 21.09.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שרי

Avatar
לין (17:37 3.09.2019)

הי אפרת 🙂
האם לשים בתנור חום עליון + תחתון, או טורבו? או אפשר גם וגם, לסירוגין? מה עדיף?
(עושה בתבניות קאפקייקס סיליקון)
תודה רבה לך!
לין

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:17 3.09.2019)

עדיף רק בחום עליון וחום תחתון.

Avatar
הילה שני (16:32 24.08.2019)

היי אפרת! האם אפשר לשים גביע שלם או אפילו שניים במתכון? האם בהתאם יהיה עליי להוסיף ביצים או קמח?
נתקעתי פשוט עם קוטג' שפג תוקפו ואני מחפשת לו שימוש הולם 🙂
בתודה מראש!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:31 24.08.2019)

היי הילה,
יהיה כדאי להגדיל את כל המצרכים, כולל התרד אחרת זה ישפיע על המרקם.
מתכונים שאפשר להכין עם גביע קוטג' שלם: לחמניות גבינה, פשטידת פטריות, פשטידת תירס, פשטידת ברוקולי.

Avatar
איריס שני (17:48 22.08.2019)

אני מכינה את זה בתור מאפנס וזה פשוט מושלםםם, טעים רך נימוח תודהה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:26 22.08.2019)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
שרון (11:20 3.07.2019)

אפרת המקסימה!אפשר להכין מראש את הבצל,שום והתרד ולשים במקרר ורק למחרת להכין את הפשטידה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:54 3.07.2019)

כן.

Avatar
שירן (09:07 30.05.2019)

אפרת יקרה! האם אפשר להקפיא את הפשטידה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:30 30.05.2019)

כן אפשר.

Avatar
אביגיל (21:52 10.12.2018)

פשטידה מושלמת, יציבה לא מתפרקת והטעם…
חיפשתי המון זמן מתכון לפש.תרד והנה מצאתי, אימצתי!
תודה תודה תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:37 11.12.2018)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן ויום נפלא!

Avatar
אביטל (08:43 16.11.2018)

נשמע טעים אפשר להשתמש בתרד קפוא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:51 16.11.2018)

כן אפשר.

Avatar
אילת (21:21 3.11.2018)

יצא מעולה.
עשיתי קצת שינויים לפי המצרכים שהיו זמינים לי בבית:
השתמשתי ברבע כוס קמח חומוס ורבע כוס קמח כוסמין מלא. ללא א.אפייה
במקום גבינה לבנה/קוטג' השתמשתי ביוגורט טבעי.
במקום גבינ"צ השתמשתי בגבינת חלומי.
תודה על המתכון.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 3.11.2018)

מעולה 🙂
תודה אילת

Avatar
אורנה (10:59 31.10.2018)

היי אפרת,

האלם ניתן לוותר על הקמח ואבקת האפיה? או מה לשים במקום? מפחיתה פשוט כמה שיותר גלוטן..

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:12 31.10.2018)

היי אורנה,
הקמח סופח את הנוזלים. בלעדיו המרקם יהיה קצת "רטוב". אולי אפשר לשים כשליש כוס קמח תפוח אדמה. אין צורך באבקת אפיה.

Avatar
רותם דבש (16:45 14.10.2018)

האם אפשר להשתמש בשעועית לבנה מעוכה במקום קמח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:56 14.10.2018)

יש פשטידות ששמים בהן שעועית מעוכה אבל במקרה הזה אין לי מושג, לא ניסיתי.

Avatar
רותם דבש (00:16 14.10.2018)

היי רציתי חשאול אם ניתן להשתמש במדליוני תרד במקום עלי תרד ואם כן איזה כמות של מדליונים צריך ?
ובנוסף האם ניתן להחליף את הגבינה לבנה בגבינת ריקוטה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:25 14.10.2018)

היי רותם,
אפשר להשתמש ב400 גרם מדליוני תרד (אם זו שקית של 800 ג' שימי חצי שקית).
אפשר לשים גבינת ריקוטה.
שבוע מקסים 🌺

Avatar
שולה (00:01 12.08.2018)

האם יש תחליף במקום בצים
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:44 12.08.2018)

היי, לא ניסיתי להכין עם תחליף ביצים.
אם בכל זאת את רוצה לנסות מצורף לינק לתחליפי ביצים.

Avatar
הדר (21:08 28.06.2018)

היי יש לי רק קצת יותר מ 100ג תרד.. איך אוכל להכין אם הכמויות האלה? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:56 28.06.2018)

היי הדר,
ממליצה להכין את אחת הפשטידות האלה:
פשטידת תרד ובטטה
פשטידת תרד וקישואים
פשטידת תרד וברוקולי

Avatar
אוריה (זכר) (14:20 18.06.2018)

וואו!
יצא מעולה!!!
אמנם כתבת "מתכונים בעשר דקות" אבל לא אמרת שזה גם יחוסל בעשר דקות!!
🙂
הוספתי קצת פרמז'ן בהגשה. פשטידה פשוט טעימה.

תודה רבה!!!

Avatar
אוריה (זכר) (14:22 18.06.2018)

אפשר ללחוץ על התמונה בכדי לראות את כל התהליך 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:49 18.06.2018)

איזה אלוף!! נראה מעולה 🙂
תודה על ההשקעה ועל השיתוף!

Avatar
רחלי (16:45 5.04.2019)

שכנת אותי חחח
חשבתי להכין עם התרד תבשיל עם שועית לבנה ובשר
בסוף אעשה פשטידה, ניראה ממש טוב😋

Avatar
מזל (23:24 17.06.2018)

היי,
הכנתי את הפשטידה אמש הטעמים יצאו מעולה אך לצערי הפשטידה לא גבהה בתנור וגם לא הייתה נעשתה דביקי בפנים, לא הבנתי למה:(

השתמשתי בכוס 200 מ"ל
1/2 כוס קמח
2 ביצים
1/2 כפית א.אפייה
2 כפות גדושות קוטג'
ו2-3 פירורי פרוסה ג.לבנה:))
היכן טעיתי אפרת?

Avatar
מזל (23:25 17.06.2018)

וחילקתי רת הבלילה ל2 תבניות איגליישקייק

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:51 18.06.2018)

היי מזל,
הכוס שהשתמשת בה קטנה ולכן הכמות יצאה קטנה. יש להשתמש בכוס בנפח של 240-250 מ"ל.
דבר שני, הכמות שהכנת מתאימה לתבנית אינגליש קייק אחת ולא לשתיים.
חשוב גם להניח לפשטידה להתקרר לגמרי (אפילו לשים אותה במקרר) ורק אז היא מתייצבת מבפנים.

Avatar
מזל (10:21 14.05.2018)

היי אפרת מה שלומך
אחלה מתכונים קלים ומהירים
בקשר לתרד, יש לי מדליוני תרד קפוא ..האם אני צריכה להפשיר/ לשטוף במים ולסנן?
או שניתן לטגן יחד עם הבצל..?
אודה לתשובה מהירה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:40 14.05.2018)

היי מזל,
אפשר להפשיר ישירות במחבת תוך כדי טיגון עם הבצל.
יום מקסים 🙂

Avatar
נטלי (12:27 2.05.2018)

היי אם אני רוצה להכין את הפשטידה במגשית מרובעת כמה אני צריכה להוסיף לכמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:05 2.05.2018)

היי נטלי,
לתבנית בגודל 20X30 אפשר להכפיל כמויות. אני אישית פחות ממליצה לאפות בתבנית אחת גדולה מאחר ולעיתים הפשטידה נותרת רכה מידי וכאילו "לא אפויה" במרכז. עדיף לאפות ב-2 תבניות אינגליש קייק גם אם מכפילים כמויות.

Avatar
טל (00:58 11.04.2018)

היי אפשר להוסיף עגבניות למתכון? מעל או בפנים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:13 11.04.2018)

היי טל,
פחות מומלץ לשלב עגבניות בפשטידה כי העגבניות מרטיבות אותה.
עדיף להגיש את הפשטידה עם סלט עגבניות ליד.

Avatar
ליטל (20:57 4.02.2018)

יצא מעולה!! תודה על המתכון 🙂
זה האתר האהוב עלי ואני מכינה הרבה מתכונים שלך…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:15 4.02.2018)

תודה ליטל, כיף לשמוע 🙂

Avatar
יעל (08:17 31.01.2018)

בוקר טוב אפרת, הרגע ראיתי שאין לי בצל… חשבתי לטגן כמה עגבניות שרי בשביל הטעם במקום. מה דעתך? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:01 31.01.2018)

היי יעל,
הבצל כל כך מוסיף בפשטידה הזאת שאני לא בטוחה שזה ייצא מוצלח בלעדיו.
לגבי עגבניות השרי, יכול להיות שהם ירטיבו דווקא את המרקם.

Avatar
מיכל (21:15 18.01.2018)

היי אפרת,
האם יש עדיפות להכין את הפשטידה בתבנית שקעים ולא אינגליש קייק? (ראיתי פה תגובות של כאלו שאפו באינלגיש קייק ואמר שהפשטידה התפרקה). והאם הפשטידה הזו עפ קמח מלא גם יוצאת מוצלחת, והאם צריך לשנות משהו במתכון אם מכינים עם קמח מלא?
תודה רבה,
מיכל.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:37 18.01.2018)

לדעתי עדיף בתבנית שקעים. אפשר להכין עם קמח מלא. אין לשנות דבר.

Avatar
דנה (23:38 4.01.2018)

האם אפשר להשתמש בעלי תרד ניוזילנדי טריים? אני לא ממש מבינה מה ההבדל בין תרד לתרד ניוזילנדי שקניתי (כי זה הדבר היחיד שהיה..) זה אותו הדבר מבחינת הטעם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:55 4.01.2018)

היי דנה,
זה סוג של עלי תרד עבים וגסים יותר מעלי תרד רגילים. הם מתאימים דווקא לבישול ולאפיה ופחות לסלטים כך שאין בעיה להשתמש בהם לפשטידה.

Avatar
כרמלה (13:02 16.12.2017)

שלום האם יש תחליף לגבינות?תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:42 16.12.2017)

היי כרמלה,
במקרה הזה לא מומלץ לוותר על הגבינות. לא מצאתי תחליף מוצלח.

Avatar
ליאור (01:26 18.11.2017)

היי
מה זה אומר חצי כוס גבינה צהובה?
כמה פרוסות בערך?
תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:56 18.11.2017)

היי ליאור,
זה יוצא בסביבות 2-3 פרוסות מגורדות או קצוצות עם סכין.

Avatar
דקלה (22:48 6.11.2017)

היי אפרת,

אנחנו מכורים בבית לפשטידת התרד והגבינות
אתמול קניתי בטעות ברוקולי קפוא
האם פשוט אפשר להחליף את התרד בברוקולי באותם המתכון?
ראיתי את המתכונים של פשטידת ברוקולי באתר..פחות התחברתי אליהם
אשמח לדעתך..
תודה רבה
דקלה ☺

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:11 7.11.2017)

היי דקלה,
אני מניחה שאפשר. ממליצה לקצוץ דק 400 גרם ברוקולי.
יום מקסים 🙂

Avatar
דקלה (12:31 7.11.2017)

תודה רבה על התשובה המהירה
מקווה שיצא טעים כמו התרד..😃

Avatar
דקלה (23:02 30.08.2017)

שלום אפרת,
קניתי במקום ברוקולי תרד קפוא
אפשר להכין עם קפוא במקום טרי?
והאם כשכותבים מדליוני תרד מתכוונים לתרד קפוא?
תודה רבה
דקלה☺☺

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:14 31.08.2017)

היי דקלה,
אפשר לשים במקום תרד טרי – תרד קפוא באותן כמויות (400 גרם).
וכן, מדליוני תרד הכוונה לתרד קפוא.

Avatar
דקלה (15:41 4.09.2017)

האם צריך להפשיר את התרד לפני שמכנעסה לבלילה?
תודהה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:06 4.09.2017)

היי דקלה,
יש לטגן את התרד קצת במחבת עם בצל ואז הוא מפשיר כבר במחבת.

Avatar
דקלה (15:07 25.09.2017)

תודה על התשובות..בדיוק עכשיו מכינה כבר בפעם הרביעית…מרוצה שהבת שלי אוהבת את הפשטידה..תודה רבה על סגירת פינות וטעימות..😊😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:37 25.09.2017)

מעולה 🙂

Avatar
דפנה (13:28 12.08.2017)

יצא יאמי!!! הוספתי גבינת פרמיז'אן מגורדת מכל ,תודה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:50 12.08.2017)

נשמע מעולה 🙂
תודה על העדכון!

Avatar
מיכל (13:19 22.07.2017)

פשטידה מעולההה… תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:22 22.07.2017)

תודה מיכל, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
רינת (12:59 14.07.2017)

האתר מעולה!!!!מכינה המון מתכונים מפה.
תודה רבה!!!
לגבי הפשטידת תרד- מה ניתן לשים המקום הביצים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:29 14.07.2017)

היי רינת,
אני לא ממליצה לוותר על הביצים.
אם בכל זאת את רוצה לנסות אני מצרפת לינק לתחליפי ביצים.
שבת שלום 🙂

Avatar
רינת (15:46 14.07.2017)

תודה רבה לך,שבת שלום
אלופה
אנסה ואעדכן

Avatar
רינת (13:38 15.07.2017)

הי אפרת,
הטחתי תשובה- ניסיתי הפשטידה בלי ביצים ובמקומן הוספתי קורנפלור ומים (אחד מתחליפי הביצה שהצעת) יצא מעולה!!!הוספתי גם בולגרית- ביכלל שידרג…
תודה רבה לך,ותמשיכי עם האתר הניפלא הזה!!
ושיהיה רק טןב,כבר!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:00 15.07.2017)

איזה כיף שחזרת לעדכן 🙂
תודה רינת

Avatar
המלכה (11:43 23.06.2017)

אפרת היקרה, האם אפשר להשתמש במדליוני תרד במקום תרד?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:08 23.06.2017)

כן, אפשר.
שבת שלום 🙂

Avatar
ל.ל (12:08 28.05.2017)

אם אני לא שמה אבקת אפייה זה בעייתי? ואם במקום קמח רגיל אני שמה קמח מלא? ועושה בתבנית רגילה ללא שקעים? מה דעתך?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:03 28.05.2017)

היי,
את יכולה לוותר על אבקת האפיה ולהשתמש בקמח מלא.
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק. אני מניחה שזמן האפיה יתארך ל40-45 דקות.

Avatar
לירון (20:22 9.04.2017)

שלום וחג שמח
האם אפשר לעשות את הפשטידה בלי א.אפיה אלא רק אם קמח מצות?
ואם יש לי 200 גרם עלי תרד ? עדין רלוונטי ?
תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:54 9.04.2017)

היי לירון,
לא ניסיתי אבל אולי אפשר לשים כשליש כוס מצות (רצוי דק). אפשר לוותר על אבקת האפיה.
200 גרם עלי תרד זה מחצית מהכמות המומלצת, אני מניחה שפשוט התרד יהיה מורגש פחות.
חג שמח 🙂

Avatar
דליה סונק (12:36 6.04.2017)

שלום
רציתי לדעת לאיזה קמח כשר לפסח אפשר להחליף במקום הקמח שבמתכון

הכנתי כמה פעמים את הפשטידה . היא ממש טעימה. רוצה להכין לפסח

תודה
חג שמח

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:48 6.04.2017)

היי דליה,
יכול להיות ששליש כוס קמח מצות (רצוי דק) יעשה את העבודה. בכל מקרה, לא ניסיתי כך שאני לא יודעת בוודאות איך זה ייצא.
חג שמח 🙂

Avatar
עדי (11:25 10.03.2017)

אפשר להשתמש בתרד קפוא ? להפשיר אותו קודם כמובן..

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:28 10.03.2017)

כן, אפשר.

Avatar
אפריל (12:58 1.03.2017)

היי, אם אופים בתבנית 20 מה זמן האפייה והמעלות? אוהבת את האתר שלך 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:06 1.03.2017)

היי,
אפיה ב180 מעלות, בסביבות 35-40 דקות.
יום מקסים 🙂

Avatar
הדר (09:26 15.02.2017)

היי ניתן להכפיל כמויות? אני משתמשת במדליוני תרד קפוא של סנפרוסט והחבילה היא של 800 ג'? בנוסף, ניתן לאפות בתבנית רגילה של פשטידה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:04 15.02.2017)

היי הדר,
אם את מכפילה כמויות אז כמות של 800 גרם מתאימה.
לא ממליצה לאפות בתבנית אחת גדולה מאחר ולעיתים הפשטידה נותרת רכה מידי וכאילו "לא אפויה" במרכז. מומלץ לאפות בתבניות שקעים או ב-2 תבניות קטנות בגודל אינגלשיק קייק או עגולה בקוטר 20.

Avatar
אלכס (23:13 29.01.2017)

היי , ואם אני מכינה בתבנית אינגליש זמן האפייה משתנה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:15 29.01.2017)

היי אלכס,
זמן האפיה עשוי להתארך ל-40 דקות.

Avatar
גלית (08:38 22.01.2017)

הכנתי ויצא מעולה!
תודה רבה!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:49 22.01.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה גלית ושבוע נפלא

Avatar
טל (14:03 6.01.2017)

אפשר שמנת חמוצה במקום קןטג?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:12 6.01.2017)

כן אפשר.

Avatar
נטלי (09:51 30.12.2016)

טעים מאוד וקל להכנה! חוסל תוך פחות מיממה 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:06 30.12.2016)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום!

Avatar
אנאבל (21:51 22.11.2016)

ערב טוב. אפשר לשים גבינה צהובה 9 אחוז שומן?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:56 22.11.2016)

כן אנאבל, אפשר.

Avatar
רותם (09:08 12.11.2016)

היי רציתי לדעת אם ניתן להכין כמה ימים לפני ולהקפיא?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:17 12.11.2016)

אני מניחה שאפשר רק חשוב לצנן את הפשטידה לטמפ' החדר לפני ולאחסן בקופסה אטומה.

Avatar
ורד (21:07 4.11.2016)

פשטידה מאוד טעימה.
הוספתי גזר מגורר ולדעתי זה מאוד מוסיף.

Avatar
ורד (21:09 4.11.2016)

והפטנט שלי לתרד- אני מקפיאה את העלים בפריזר מיד כשהם מגיעים (שטופים ונקיים). יום למחרת אני מועכת את השקית הכל מתרסק לחתיכות וישר למחבת בלי לחתוך.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (00:12 5.11.2016)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
גל (18:13 15.10.2016)

היי,
האם ניתן להחליף את התרד בעלי מנגולד?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:23 15.10.2016)

היי גל,
אני מניחה שאפשר.
חג שמח 🙂

Avatar
אירית (12:28 17.08.2016)

תודה, זאת פשטידה מעולה , אנחנו מכינים אותה המון!!! אני מחפשת פשטידה בלי גבינות, אפשר לעשות אותה בלי גבינות? אפשר להחליף במשהו אחר? ועוד שאלה, נראה לך שאפשר להחליף את הקמח באגוזים טחונים או רק להוסיף כאלה לפשטידות?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:23 17.08.2016)

היי אורית,
ניסיתי להכין את הפשטידה הזאת ללא גבינות ולא יצא מוצלח לכן אני לא ממליצה לוותר על הגבינות במקרה הזה. רעיון שעולה לי עכשיו למרות שלא ניסיתי אותו הוא להוסיף לפשטידה תפו"א בינוני מבושל מעוך לפירה/מחית. אולי זה יכול להיות תחליף לגבינה.
לגבי אגוזים טחונים אני לא בטוחה שהם ייספגו את הנוזלים כמו הקמח לכן אם כבר רוצים לשלב בתערובת אז כדאי לשים כמה כפות (2-3) בנוסף לקמח.
מצרפת לך לינק לפשטידות שניתן להכין אותן ללא גבינות – פשטידות פרווה.
יום נפלא 🙂

Avatar
שיר (11:34 27.07.2016)

תודה על המתכון!
האם אפשר גם להשתמש בעלי בייבי תרד?
האם חבילה של עלים מוכנים לשימוש היא בערך 400 גרם?

תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:04 27.07.2016)

היי שיר,
אפשר להשתמש בעלי תרד בייבי וכן, יש חבילות של 400 גרם (אמור להיות רשום על השקית).

Avatar
רותם (20:48 24.07.2016)

היי,
אפשר להחל את התרד בעלי סלק?

Avatar
רותם (20:49 24.07.2016)

להחליף

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:08 24.07.2016)

היי רותם,
אני מניחה שכן.

Avatar
קריסטינה (22:55 14.07.2016)

חוץ מהטעם הטעים…זו הפעם הראשונה שאני מבשלת או עושה משהו עם תרד. לא ידעתי שיש לו בעיית חול, או שזה רק אצלי ? שטפתי כמו שצריך , אך למרות זאת הפשטידה הייתה מעט חולית. חוץ מזה , הטעם משגע !

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:15 15.07.2016)

זה נכון, בעלי התרד יש המון חול. צריך להשרות אותם במים ולשטוף היטב ומומלץ לחזור שוב על הפעולה או לקנות עלי תרד שהם כבר שטופים ויבשים.
שמחה שלמרות החול יצא טעים 😉

Avatar
קריסטינה (01:08 14.07.2016)

היי. אני רוצה לאפות באייר לריי, ונכנסת לשם רק תבנית עגולה בקוטר 18-20. האם לנסות? או שהכמות גדולה יותר ?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:04 14.07.2016)

היי קריסטינה,
הכמות במתכון אמורה להתאים לתבנית עגולה 20 והפשטידה אמורה לצאת קצת נמוכה.
ממליצה לסחוט קצת את עלי התרד מהנוזלים לפני שמוסיפים לתערובת וקחי בחשבון שהפשטידה מתייצבת רק אחרי קירור מוחלט.
בהצלחה 🙂

Avatar
קריסטינה (11:19 14.07.2016)

היי יקירתי !
הפשטידה בתנור…איזה ריח !
עדכונים בהמשך

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:22 14.07.2016)

מעולה 😉

Avatar
קריסטינה (12:02 14.07.2016)

אז לא יכולתי להתאפק…נתתי ביס…מממ!
טעים מאוד!
תודה רבה !

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:00 14.07.2016)

שמחה שיצא טעים!

Avatar
יפעת (18:13 1.07.2016)

פשטידה סוף הדרך !!! אחת הטעימות!!
תודה על המתכון!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:49 1.07.2016)

תודה יפעת, שמחה שיצא טעים 🙂
שבת שלום!

Avatar
יוסי (16:06 9.06.2016)

אפשר בתבנית 26 ?תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:19 9.06.2016)

היי יוסי,
תבנית 26 היא מאוד גדולה בשביל הכמות שבמתכון. הכמות מתאימה לתבנית אינגליש קייק או ל 8-10 תבניות שקעים/מאפינס.
חג שמח 🙂

Avatar
Shelly (10:43 7.06.2016)

היי, יש לי במקפיא מדליוני תרד. האם זה יכול ללכת?

תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:37 7.06.2016)

היי,
אני מניחה שאפשר.
יום מעולה 🙂

Avatar
Shelly (13:48 7.06.2016)

היי

כמות?

לאדות גם כן? יש בהם המון נוזלים

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:59 7.06.2016)

שימי 400 גרם וכן, יש לאדות ולסנן היטב מנוזלים.
בהצלחה 🙂

Avatar
מורן (12:06 5.05.2016)

שלום 🙂
האם אפשר להחליף את חצי כוס הקמח בחצי כוס קמת מחיטה מלאה?
מהי כמות אבקת האפייה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:46 5.05.2016)

כן מורן, אפשר. חצי כוס קמח מלא + חצי כפית אבקת אפיה.
בהצלחה 🙂

Avatar
מור (09:30 14.04.2016)

אין לי תבנית שקעים.. לאיזה גודל תבנית כדאי לי להמיר ?
תודה!
מור

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:23 14.04.2016)

היי מור,
הכמות מתאימה לתבנית אינגליש קייק.
יום מעולה 🙂

Avatar
משה (06:49 30.03.2016)

הכנתי עם גבינת פטה עיזים במקום גבינה צהובה.
יצא נחמד אבל הטעם היה בעיקר של תרד.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:22 30.03.2016)

היי משה,
תודה על העדכון.
אם אתה מעדיף להרגיש פחות את התרד, פעם הבאה אפשר לשים גבינה צהובה וקצת פחות תרד.
יום נפלא 🙂

Avatar
הילה (12:20 14.03.2016)

הי, את יכולה לתת מתכון להכפלת כמויות? בנוסף, במקום קמח ואבקת אפייה, כמה קמח תופח לשים? תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:53 14.03.2016)

היי הילה,
אלה הכמויות:
800 גרם עלי תרד
2 בצלים גדולים קצוצים
6 שיני שום
4 ביצים
כוס קמח תופח
4 כפות גדושות קוטג'
כוס גבינה צהובה מגורדת
כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם

Avatar
הילה (11:24 16.03.2016)

תודה! עלי תרד בייבי זה גם בסדר? 800 גרם?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:29 16.03.2016)

זה בסדר גמור 🙂
אותה כמות.

Avatar
אלינור (11:20 29.02.2016)

פשטידה פשוטה ומעולה! הוספתי חצי סלסלת פטריות ויצא מדהים!
תודה על המתכון היעיל!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:11 29.02.2016)

תודה אלינור, שמחה שיצא טעים 🙂

Avatar
דנה (19:29 26.02.2016)

היה ממש קל להכין ויצא מעולה. לא נשאר כלום. במקום גבנצ שמתי פרמזן. תודה על מתכון מנצח.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:26 27.02.2016)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
מורן (12:47 11.01.2016)

היי,
מה אני יכולה לשים במקום גבינה צהובה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:23 11.01.2016)

היי מורן,
אפשר לשים במקום בולגרית, גבינת פטה, פרמז'ן, קשקבל. מה שיש לך 🙂

Avatar
שפרה (11:12 26.12.2015)

אפשר להוסיף פטריות מסלסלה, לא מקופסאות שימורים.
תודה
המתכונים יוצאים תמיד מוצלחים , תודה על אתר.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:39 26.12.2015)

היי שפרה,
אפשר להוסיף פטריות טריות מסלסלה אבל מומלץ לקצוץ אותן ולטגן קודם עם הבצל עד שהן מצטמצמות מעט ומגירות נוזלים ואז להוסיפן לתערובת.
בהצלחה 😉

Avatar
נעמי (16:24 9.12.2015)

יצא מדהים.
אני גם החלפתי את הגבינה צהובה בבולגרית / מוצרלה
ויצא פשוט מעדן

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:53 9.12.2015)

תודה נעמי, שמחה לשמוע 🙂

Avatar
מיכל (10:58 4.12.2015)

יצא מעולה ומאוד טעים! כדאי להקפיד לסחוט את הנוזלים של התרד והבצל לפני שמוסיפים את שאר החומרים. הפשטידה התייצבה והבן שלי מת על המיני-פשטידות! (אפיתי בתבנית מאפינס)
תודה רבה 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:27 4.12.2015)

שמחה לשמוע מיכל!
תודה ושבת שלום 🙂

Avatar
אורה (14:03 28.11.2015)

יצא לי ממש טעים, במקום גב"צ השתמשתי בבולגרית. צריך להקפיד לסחוט את הנוזלים.. הוספתי למתכונים האהובים!! תודה!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:21 28.11.2015)

תודה אורה! שמחה לשמוע 🙂

Avatar
סיון (15:15 13.11.2015)

היי,
האם אפשרי בלי בצל?
כמו כן האם ניתן לשלב גבינה מלוחה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:11 13.11.2015)

היי סיון,
הפשטידה הרבה יותר טעימה עם בצל אבל אם לא אוהבים אז אפשר לוותר.
אפשר להוסיף 2-4 כפות גבינה מלוחה מפוררת.
שבת שלום 🙂

Avatar
שירלי (22:17 4.11.2015)

וואו מושלם!!!! הקטנטנות האלה מטריפות. ארוחת ערב קלילה טעימה ובריאה. תודה על מתכון מעולה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:20 5.11.2015)

תודה שירלי, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
ענת (11:01 30.10.2015)

הי, עשיתי את הפשטידה בפיירקס מאורך (כמו אינגליש קייק), הוספתי גבינות, 100 גרם בולגרית וקוטג' שלם, התרד עם הבצל והשום עמדו יממה אחת במקרר, כשהוצאתי למחרת להכניס לפשטידה, ניגרו הרבה נוזלים מתערובת התרד, סיננתי אותם והכנסתי את תערובת התרד לפשטידה ללא הנוזלים. הפשטידה יצאה מאוד נוזלית ונראתה בפנים כמו בצק שלא אפוי….הכנסתי למחרת לתנור שוב לעוד כשעה וחצי בערך ועדיין היא נשארה נוזלית ולא טעימה. יתכן ואם מוסיפים גבינות נוספות זה לא מביא לתוצאה טובה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:41 30.10.2015)

היי ענת,
בדר"כ גבינות מעשירות את הפשטידה. אני מניחה שבמקרה הזה השילוב של הכנת הפשטידה בתבנית אחת במקום בתבניות שקעים קטנות וזה שהפשטידה עשויה מעלים ובצל, כנראה שזה מה שגרם למרקם להיות נוזלי ולא אפוי עד הסוף.
מצטערת שלא יצא כמו שצריך.
שבת שלום 🙂

Avatar
קובי פלג (05:51 11.12.2015)

תשובה לענת. מניסיון שלי להכנת פשטידות מסוג זה. על מנת לבטל את הנוזלים אני מאדה את עלי התרד או עלי המנגולד במחבת עד שכל הנוזלים מתאדים. בזמן האידוי אני מוסיף תבלינים ,את הבצל המטוגן. לאחר שכל הנוזלים התאדו אני מעביר למסננת דקה לקירור מלא. במצב הזה עדיין יורדים מעט נוזלים. לאחר הקירור מעביר לקערה עמוקה להוספת שאר המצרכים. המשך לפי הוראות המתכון .מוכן לענות לשאלות. 0549396561

Avatar
ענת (08:29 28.10.2015)

במידה ואני רוצה להוסיף גבינות נוספות למה שכתוב…האם יש צורך להוסיף יותר בצל ושום או ביצים או קמח?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:42 28.10.2015)

היי ענת,
גם אם את מוסיפה יותר גבינות הכמויות של שאר חומרים אינן משתנות.
יום נפלא 🙂

Avatar
שם בדוי(דנה) (11:48 11.10.2015)

עשיתי, יצא מעולה, ונחטף גם מהר לא נשאר כלום 🙂 תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:53 11.10.2015)

שמחה לשמוע! תודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
שרון (19:52 26.09.2015)

שאלה, אני מכפילה כמויות- הרבה אורחים מחר….
אני משתמשת במדליוני תרד ואחרי שהם טוגנו עם הבצל זה כמו עיסה- לא תרד קצוץ דק
זה משנה משהו? להוסיף משהו למתכון הרגיל?

תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:49 26.09.2015)

היי שרון,
זה בסדר, תוסיפי לתערובת כרגיל.
חג שמח 🙂

Avatar
שרון (22:09 26.09.2015)

מעולה תודה!!!
כשאופים בתבנית מאפינס- נשאר על 180 מעלות? זמן האפיה משתנה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:51 26.09.2015)

כן, אותו דבר- 180 מעלות כ-30 דקות.

Avatar
עזרא (12:48 4.09.2015)

הפשטידה יוצאת מעולה.
תודה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:04 4.09.2015)

שמחה לשמוע עזרא 🙂
תודה ושבת שלום

Avatar
איריס טל (16:53 20.08.2015)

הפשטידה מעולה, אפיתי בתבנית אנגליש קייק ו300 גרם תרד והיא יצאה טעימה להפליא. למי שלא יצאה יציבה (לא מבינה איך) אולי לשים את התערובת של התרד לפני הוספת יתר החומרים במסננת לעודפי הנוזלים. אחר כך להמשיך רגיל.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:53 20.08.2015)

שמחה לשמוע איריס!
תודה על העדכון והשיתוף 🙂

Avatar
יעל (12:53 1.07.2015)

הפשטידה התפרקה ולא התייצבה. היו אורחים והיו בושות. לא נעים.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:05 1.07.2015)

היי יעל,
משהו בטוח לא נעשה בצורה נכונה מאחר וזאת פשטידה מאוד יציבה.
תנסי לעבור על רשימת המרכיבים ולבדוק האם בטעות פספסת משהו (שמת 2 ביצים?) או שהחלפת מרכיב במשהו אחר.
גם בהוראות הכנה.
האם אפית באינגליש קייק או בתבניות מאפינס?

Avatar
מורי (20:30 28.06.2015)

היי, מאוד אוהבת את האתר;-) האם ניתן להמיר את הגבנצ בבולגרית?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:24 28.06.2015)

שמחה לשמוע מורי 🙂
עדיף לשלב חצי כמות גבנ"צ וחצי בולגרית אבל אם אין לך, אני מניחה שאפשר להכין גם רק עם בולגרית (ואגב, אם הבולגרית מלוחה כדאי לשים פחות מלח- נגיד עד שליש כפית).

Avatar
יעל (00:11 15.06.2015)

לצערי הפשטידה לא התייצבה וכולה היתה עיסה אחת. מאכזב מאוד!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (00:26 15.06.2015)

היי יעל,
מה הכוונה לא התייצבה? אם תתני לי יותר פרטים אולי אוכל להבין היכן הבעיה.

Avatar
לילך (15:16 12.06.2015)

עשיתי כמות כפולה ושמתי כוס קמח תופח במקום אבקת אפייה וקמח רגיל. כמו כן שמתי קופסת קוטג'. הכנתי בתבנית מיני מאפינס ואי אפשר להפסיק לנשנש אותם! מתכון מעולה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:23 12.06.2015)

שמחה לשמוע לילך!
תודה על השיתוף ושבת שלום 🙂

Avatar
יעלי (19:07 7.06.2015)

הכנתי את הפשטידה וחזרתי להגיד שזאת הפשטידה הכי טעימה שהכנתי בזמן האחרון!!! תודה לך על מתכון מהיר ומעולה!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:17 7.06.2015)

תודה יעלי, איזה כיף לשמוע! 🙂

Avatar
אלכסנדרה (11:35 4.06.2015)

למה קאפקייקס נדבקו לתבניות נייר?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:48 4.06.2015)

היי אלכסנדרה,
כשמכינים פשטידה או עוגה בתבניות נייר (מנג'טים) זה בדר"כ נדבק לנייר ויש צורך לקלף את הנייר מהמאפה.
יום נעים 🙂

Avatar
ענת (13:32 29.05.2015)

הי, יצא סבבה..תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:58 29.05.2015)

תודה על העדכון ושבת שלום 🙂

Avatar
ימית (13:00 21.05.2015)

היי. ממש ממש תודה רבה.
חג שמח

Avatar
ימית (12:42 21.05.2015)

שלום.
רציתי לדעת אם צריך להרתיח את התרד/עלי סלק לפני הטיגון או שהטיגון והאפיה מספיק לירק?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:57 21.05.2015)

היי ימית,
אין צורך. מספיק לטגן לפני.
חג שמח 🙂

Avatar
שרון (19:36 12.05.2015)

אפשר להשתמש בתבניות אלומיניום חד-פעמיות למאפינס וכמה זמן אפייה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:22 12.05.2015)

היי שרון,
כן אפשר, רק מומלץ לשמן אותן לפני כדי שניתן יהיה להוציא את הפשטידה בקלות. אני מניחה שזמן האפיה יהיה בסביבות 25-30 דקות.

Avatar
לירון (12:28 29.04.2015)

הי,
ראשית אני אומר שהאתר הזה פשוט מ ע ו ל ה!!
כאמא ל-3 ילידם קטנים באמת לפעמים יש לי רק 10 דק' להעמיד איזה סיר
ופה מצאתי ממש מלא מתכונים שהם לא רק פשוטים וזמינים אלא טעימים לא פחות!
שנית,יש לי שאלה,
האם ניתן להמיר בעלי סלק?

תודה וכל טוב,
תעלו ותצליחו.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:37 29.04.2015)

תודה לירון! שמחה שאת נהנת מהמתכונים 🙂
לשאלתך- כן אפשר להשתמש בעלי סלק במקום התרד.
יום נפלא!

Avatar
שושי (14:27 24.04.2015)

יצא מעולה, אפילו הבן הבררן שלי (בן שנה) טורף את זה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:33 24.04.2015)

מעולה! איזה כיף לשמוע 🙂

Avatar
הגר (11:02 10.02.2015)

אתר מעולה, המון תודה! האם ניתן להכין את הפשטידה ללא קמח ? השאלה שלי מתייחסת גם לשאר פשטידות הירק באתר.
תודה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:15 10.02.2015)

תודה הגר 🙂
אני מניחה שאפשר, רק קחי בחשבון שהפשטידה תצא נמוכה ומבחינת הטעם יותר בכיוון של חביתת ירק.
יום נפלא!

Avatar
ירדן (20:29 15.12.2014)

אפשר להמיר את עלי התרד למדליוני תרד קפואים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:41 15.12.2014)

כן אפשר.

Avatar
מאיה (14:42 21.10.2014)

מתכונים מדהימים לפשטידות!
עשיתי את רובם וכולם היו קלים להכנה ויצאו טעימים נורא.
בנוגע למתכון הזה אם שמים יותר גבינות זה יוצא אפילו יותר טעים 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:57 21.10.2014)

תודה מאיה!
אני שמחה לשמוע 😉

Avatar
מירב (15:11 30.07.2014)

הכנתי היום יצא מעולה.
מתכון שאני מאמצת לעצמי.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:15 30.07.2014)

שמחה שאהבת את המתכון 🙂

Avatar
עינת (08:15 27.05.2014)

בוקר טוב,

האם ניתן להכין מראש ולהקפיא? ואם כן, כיצד לחמם לפני ההגשה?

תודה!

עינת

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:55 27.05.2014)

הי עינת,
אין בעיה להקפיא. מומלץ אח"כ להפשיר בטמפ' החדר ואח"כ לחמם במיקרוגל או בתנור.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.