שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 6-8 פנקייקים קטנים

סוג: חלבי

מצרכים:

3/4 כוס קמח נטול גלוטן (קונדיטור)

1 כפית גדושה אבקת אפיה

1 ביצה

3/4 כוס חלב

1.5 כפות סוכר

1 כף שמן

חצי כפית תמצית וניל

קורט מלח

*סירופ מייפל/ שוקולד




אופן הכנה:

-טורפים את כל החומרים בקערה עד לקבלת בלילה חלקה (ללא גושים).

-מחממים מחבת עם מעט שמן וכשהמחבת חמה יוצקים בעזרת מצקת עיגולים קטנים (“מיני פנקייק”) למחבת.

-לאחר כחצי דקה- דקה, כאשר מופיעות בועות על החלק העליון של הפנקייק, הופכים צד ומשאירים כחצי דקה נוספת.

*הערה: במתכון זה מומלץ להכין פנקייקים קטנים (מיני פנקייקים), זה יוצא יותר טעים. מהכמות במתכון אמורים לצאת 6-8 פנקייקים קטנים. ניתן להכפיל כמויות.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
לחמניות גבינה ללא גלוטןלחמניות גבינה ללא גלוטן
עוגת שוקולד ללא גלוטן עוגת שוקולד ללא גלוטן
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
איילת (23:46 23.07.2024)

אשמח לדעתך. אני צריכה בכל ארוחה לתת העשרה קלורית לבן שלי. האם להחליף את הקמח קונדיטור בקמח עדשים יעבוד?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:19 24.07.2024)

האמת שלא ניסיתי אז אין לי מושג איך זה יוצא עם קמח עדשים.

avatar
אפרת (19:24 12.06.2024)

יצא טעים מאוד.
השתמשתי בקמח שר schar.
תודה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:34 13.06.2024)

תודה על השיתוף💙

avatar
ימית (10:27 30.01.2024)

הי, האם אפשר להכין את הבלילה לילה לפני?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:00 30.01.2024)

פחות מומלץ. זה עלול לפגוע באווריריות הפנקייק.

avatar
שני (06:28 9.10.2023)

מתכון מעולה לפנקייק בלי גלוטן! הילדים טורפים ממש! זו פעם רביעית שמכינה השבוע! זה מה שסרבן האוכל שלי בן שנה וחצי רוצה לאכול ואני נהנית כי אני צליאקית. תודה על מתכונים מעולים אפרת!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:08 9.10.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
חיה (11:59 4.10.2023)

האם אפשר להקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:46 4.10.2023)

פחות מומלץ(:

avatar
חיה (11:58 4.10.2023)

תודה על המתכונים שלך!
הם מדהימים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:47 4.10.2023)

שמחה שאת נהנית מהמתכונים!

avatar
אתי אייזנברג (08:19 18.08.2023)

היי אפרת , רציתי לדעת האם את כף השמן מוסיפים לבלילה, או שזה רק לטיגון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:57 18.08.2023)

היי
כף השמן מיועדת לבלילה.

avatar
אתי אייזנברג (17:35 18.08.2023)

תודה

avatar
הדס (20:39 12.03.2023)

אחלה מתכון!
הכנו כמות כפולה שפשוט חוסלה:)
תודה על המתכונים המעולים❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:58 12.03.2023)

שמחה שיצא מוצלח!
תודה על השיתוף❤

avatar
שולמית (00:48 11.10.2022)

שלום אפרת, באיזה כוס את משתמשת במתכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:04 11.10.2022)

היי,
בכל המתכונים יש להשתמש בכוס מדידה בנפח 240 מ”ל.
אם אין לך את יכולה להשתמש בכוס חד פעמית לשתייה חמה, גם היא בנפח המתאים.

avatar
הדס (00:30 25.09.2022)

היי אפרת,
אני רוצה להכין בלינצס במילוי פירה ופיטריות, (ללא גלוטן)
המתכון יכול להתאים?
בנוסף- איך אני יכולה לאחסן ולחמם לחג?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:15 25.09.2022)

היי,
מצרפת לך מתכון לבלינצ’ס כשר לפסח שהוא על בסיס קמח תפו”א. את יכולה להקפיא את הבלינצ’ס אך הם במיטבם סמוך להכנה.

avatar
יהב סגל (20:09 19.06.2022)

אני עושה את זה מלא פעמים מרוב שזה טעים אפרת אלופה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:23 19.06.2022)

איזה כיף שיוצא מוצלח ושאהבת את המתכון💜 תודה על השיתוף(:

avatar
יערה (11:19 20.04.2022)

אני עשיתי עם קמח תמי רב תכליתי- הוספתי עוד חצי כוס מים כדי שלא יהיה סמיך מדי, וערבבתי איזה 10 דקות עד שיצאו הגושים!
אולי יש סדר לשים את הדברים כדי להקל על הערבוב?

פנקייק ללא גלוטן
avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:21 20.04.2022)

היי,
קמח ללא גלוטן עשוי ליצור גושים קצת יותר מקמח רגיל. ניפוי הקמח עשוי לעזור. בנוסף, כדאי לערבב עם מטרפה ידנית.
חג שמח!

avatar
שיראל (10:32 12.04.2022)

פשוט מושלם!
עשיתי עם קמח תמי כתום, הכפלתי כמויות ועכשיו עושה פעם שניה.
מתכון מעולה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:00 12.04.2022)

איזה כיף לשמוע! תודה שחזרת לשתף❤

avatar
רויטל (18:50 3.02.2021)

היי אפרת,
האם אפשר לעשות קורנפלור במקום קונדיטור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:25 3.02.2021)

לא בטוחה אם ייצא מוצלח.

avatar
רויטל (17:53 4.02.2021)

היי אפרת,
צדקת מאוד, לא היה לי משהו אחר ועשיתי קורנפלור(לפני שענית לי) וזרקתי הכל לפח

avatar
ליאת (22:11 25.09.2021)

לא, קונפלור במגע עם מים או נוזל אחר(חלב) הופך לנוזל ניוטוני

avatar
אפרת (11:16 23.01.2021)

הי אפרת, אני מכינה עם קמח מולינו. והבלילה יצאה לי מאד מאד דחוסה, גם אחרי שהוספתי חלב. יותר מהכמות המצוינת. חושבת שזה קשור לסוג הקמח? תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:19 23.01.2021)

אני מניחה שכן.
המרקם יצא סמיך לפני הטיגון?

avatar
חנצי (18:35 12.01.2021)

ווואווו ….זה מטורף כמה שזה טעים!!!!

ועוד משו קטן…

ממש ממש תודהה שאת תמיד כאן גם … בשביל מתכונים ללא גלוטן…באמת שאין עליייייייך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:48 12.01.2021)

תודה רבה חן 🙂
שמחה לקרוא שאת נהנת😍🙏

avatar
טל (20:30 5.10.2020)

היי אפרת,
אפשר להכין את הבלילה בלילה ולטגן בבוקר? זה חא יפגע באווריריות של הפנקייק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:05 5.10.2020)

עדיף שלא, זה יפגע במרקם.

avatar
שיר (15:31 15.05.2020)

מה אפשר כאופציה טבעונית במקום ביצה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:28 15.05.2020)

בפנקייק מקמח רגיל אפשר לוותר על הביצה. לא יצא לי לנסות בפנקייק עם קמח ללא גלוטן כך שאני לא יודעת.

avatar
ג'סיקה כהנים (13:16 30.06.2024)

תחפשי בגוגל תחליף טבעוני לביצה, אישית ממליצה על קורנפלור כי זה טמיד יוצא לי טוב בפנקייקים. לעולם לא ניסיתי עם קמח ללא גלוטן אבל לדעתי אין סיבה שזה לא יעבוד

avatar
בת-חן (18:39 27.04.2020)

שלום אפרת
יצא טעים מאוד,הילדים טרפו…רק שאלה,מדוע יש לי גושים בבלילה?
ניפיתי את הקמח והשתמשתי במטרפה.אם אני משתמשת בקמח שניפיתי והקפאתי,האם צריך לחכות קצת שיתחמם לפני?אולי זאת הסיבה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:46 27.04.2020)

אם ניפית והשתמשת במטרפה אז יכול להיות שזה בגלל שהקמח היה קפוא.
נסי פעם הבאה להוציא את הקמח כמה זמן לפני ההכנה.

avatar
רחל (19:34 1.10.2020)

לפי דעתי צריך קודם לשים את הנוזלים ורק לאחר מכון להוסיף את הקמח וככה אין גושים.

avatar
אסתר (21:35 2.11.2019)

תודה על המתכון, שימושי, קל וטעים.
הכנתי לבעלי הצליאקי ושנינו נהננו מאוד!!
ובאופן כללי אני מרבה להשתמש באתר, המתכונים שלך מצוינים!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:26 2.11.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אסתר

avatar
בטי (13:06 21.10.2019)

הכנתי לבתי הצליאקית ויצא מושלם, יותר טוב מהמקור. תודה רבה וחג שמח.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:58 21.10.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה בטי

avatar
אסתר (18:48 3.10.2019)

אני הוספתי בערך 3/4 כוס מים לתערובת כדי שיצא יותר פריך. יצא טעים מאוד, התלהבו פה…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:19 3.10.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
galia (20:14 3.09.2019)

היי שלום לך אפשר להשים אבקת תחליף ביצים במקום ביצה ?או רסק תפוחים או בננה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:35 3.09.2019)

בפנקייק רגיל אפשר לשים רסק תפוחים או בננה במקום הביצה. במתכון הזה שהוא ללא גלוטן לא ניסיתי.

avatar
בת חן (01:30 8.08.2019)

כן,עירבבתי עם מטרפה ידנית ועדיין נותרו גושים קטנים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:55 8.08.2019)

פעם הבאה נסי לנפות את הקמח לפני שימוש (אפשר להעביר במסננת דקה).

avatar
בת חן (18:19 7.08.2019)

שלום אפרת
אני מאוד אוהבת את האתר שלך,מתכונים פשוטים
ומוצלחים, תודה רבה.
הכנתי את הפנקייק אבל משום מה הבלילה לא יוצאת חלקה לגמרי,כאילו נשארים גושים קטנים של הקמח והבלילה קצת כבדה.מה ניתן לעשות כדי לשפר את המרקם?מה הסיבות לכך?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:38 7.08.2019)

היי בת חן,
את מערבבת עם כף? כי כדאי לערבב עם מטרפה ידנית.

avatar
מיטל (21:04 1.08.2019)

וואוו מה זה הדבר הזה!!
בדיוק מתחילים להסתגל בבית לצליאק, ובעלי ישר אמר שזה אפילו יותר מוצלח מהרגיל:)
שאפו
המון תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:14 1.08.2019)

שמחה שאהבתם 🙂

avatar
שני (20:03 29.07.2019)

היי, אני לא צורכת מוצרי חלב.
במה אפשר להחליף את החלב במתכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:20 30.07.2019)

חלב סויה או מים.

avatar
לאה (03:11 3.12.2018)

וואו מתכון מ ע ו ל ה!!!(ערבבתי את כל החמרים בבלנדר יד) יצאו לי כ14 מיני פנקייק טעימים ואוריריים!🥞
תודה על ההתחשבות בצליאקים!
חנוכה מלא אור ושמחה!🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:09 3.12.2018)

שמחה שאהבת 🙂
חנוכה שמח!

avatar
סטלה (21:03 21.11.2018)

המתכון לא הצליח לי 🙁 הכנתי את הבלילה אחד לאחד כמו שכתוב.. מחבת איכותית מטפלון ושום בר לא נדבק.. אבל! החיצוני השחים ונשרף והבפנים נשאר נוזלי 🙁 ניסיתי יותר שמן ונראה שזה רק החמיר את הבעיה.. יש לך רעיונות ללמה זה קרה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:32 21.11.2018)

אם זה נשרף מבחוץ ונשאר נוזלי מבפנים זה אומר שהאש היתה גבוהה מידי. במקרה כזה יש להעביר לכיריים הבינוניים ולהנמיך את הלהבה.

avatar
אמנון (17:45 19.11.2018)

יצא פשוט מעדן!!!
ניסיתי כמה מתכונים לפנקייקס בלי גלוטן וכלום לא הצליח.. ניסיתי את שלך ויצא מעולה!!!
יש לך במקרה מתכונים ללא גלוטן לחנוכה?? אשמח מאוד!
תודה שבזכותך גם מי שלא אוכל גלוטן נהנה מאוכל טעים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:07 19.11.2018)

היי אמנון,
שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר להכין את המתכון הזה עם קמח כרגיל (לשים כוס ורבע קמח כרגיל + כפית ורבע אבקת אפיה) – סופגניות מהירות.
מתכוני לביבות: יש לביבות תירס ללא גלוטן, לביבות תפוחי אדמה (אפשר להכין את המתכון הראשון עם פירורי לחם ללא גלוטן או את המתכון השני), לביבות כרובית וגזר.

avatar
לירון (11:50 18.11.2018)

בוקר טוב אפרת, אשמח אם תוכלי להבהיר כמה דברים –
* קמח – לא מצאתי קמח קונדיטור לא ביינות ביתן ולא בשופרסל. יש שלוש אופציות אחרות – א. תערובת קמחים ללא גלוטן (שכחתי של איזו חברה) ב. קמח לחם של כרגיל ג. קמח רב תכליתי של כרגיל. על מה את ממליצה? חשבתי על רב תכליתי של כרגיל
* ביצים – על הביצים שלי כתוב שהן בגודל גדול. זה בסדר?
* שמן – השמן שציינת במתכון לערבב אותו עם שאר המרכיבים?
* שימון המחבת – בכמה שמן לשמן? בין סבב טיגון אחד לשני לנגב ולשמן מחדש? העניין הזה מאוד לא ברור לי.. כל כמה זמן משמנים מחדש אם בכלל.
* מחבת – עדיף יציקה או טפלון? המחבתות שלי לא שתוכות אלא עם דפנות ממש נמוכות, הן לא יישרפו? המרווח שיהיה בין הפנקייקים לא יישרף? מה עדיף קוטר 18 או 20?
* מצקת – יש לי רק מסיליקון וזה די שונה ממצקות הנירוסטה הרגילות, זה בסדר? או שאת ממליצה על משהו אחר?

תודה על מגוון המתכונים הפשוטים ללא גלוטן
לא מובן מאליו

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:18 18.11.2018)

היי לירון,
1. רב תכליתי של כרגיל
2. כן
3. כן
4. כף שמן. יש לשמן בין כל סבב.
5. אפשר טפלון או יציקה, עדיף מחבת שהציפוי בה לא נדבק. אין בעיה שהדפנות יהיו נמוכות. עדיף מחבת כמה שיותר רחבה אז קוטר 20.
6. זה בסדר.

avatar
דודו (11:06 18.11.2018)

שלום אפרת, כמה שאלות של סטודנט שמעולם לא בישל כלום
1. כשכתבת לטרוף את כל החומרים, עם מה טורפים, מטרפה ידנית כמו שטורפים לחביתה או פשוט מערבבים או מה?
2. כתבת לחמם שמן במחבת – כמה זמן זה לוקח בערך?
3. כשכתבת להפוך את הפאנקייקים עם מה הופכים? מרית סיליקון או מה? מפחד שיתפרקו
4. למה הכוונה קורט מלח? אני מכיר רק כפיות..
5. יש לי שמן זית ולשותף שלי שמן חמניות- במה להשתמש לתערובת ובמה לשימון או שצריך סוג אחר?
6. כדי לא לפשל בכמויות וכי יש לנו כל מיני כוסות לאיזה גודל כוס התכוונת?
7. על איזו להבה לטגן את הפנקייקים?

המון תודה
מסטודנט מורעב
ותודה יש אתר מדהים כזה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:54 18.11.2018)

היי דודו,
1. לטרוף הכוונה לערבב עם מטרפת ידנית.
2. כחצי דקה.
3. הופכים עם תרווד.
4. קורט מלח הכוונה לקמצוץ עם אצבעות (כמה גרגירים בודדים)
5. עדיף שמן חמניות
6. כוס בנפח של 240 מ”ל. זו כוס זכוכית רגילה עם ידית. מצרפת תמונה.
7. להבה בינונית וחשוב כל הזמן לוודא שזה לא נשרף. אם כן, יש להנמיך ללהבה נמוכה.
חשוב מאוד להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק כמו טפלון או ברזל יצוק.
בהצלחה 🙂

avatar
אסתי (20:06 30.08.2018)

יוצא מעולה !!

התחלנו בשביל הצליאקי אבל כל המשפחה מתלקקת!
כמובן להכפיל כמויות מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:35 30.08.2018)

שמחה שאהבתם 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
יואל (22:12 7.08.2018)

יצא מעולה,אבל הכמות במתכון קטנה מדי….
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:00 8.08.2018)

תודה שחזרת לעדכן.
יום מעולה 🙂

avatar
יהב סגל (20:12 19.06.2022)

הכפלת כמות?

avatar
דפנה (17:28 1.08.2018)

הי
אם יש לי קמח רב תכליתי של re freshיצא טוב???
ומה הכמות שיוצאת מזה בערך?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:16 1.08.2018)

לגבי הקמח, נראה לי שכן.
כ-6 יחידות.

avatar
עינת. ויינשטיין (09:49 20.07.2018)

תודה, תודה, תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:57 20.07.2018)

בשמחה 🌷

avatar
נדב (08:48 23.12.2017)

יוצא מעולה עם קמח תפו’א או קונדיטור, הילדים פשוט מחסלים את את זה וגם אני😃

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:20 23.12.2017)

תודה נדב, כיף לשמוע 🙂

avatar
אנונימי (14:06 19.12.2017)

הפנקייק כושל!!!

אחרי שיוצקים במחבת נהפך לקצף ונשרף

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:51 19.12.2017)

היי,
משהו כנראה לא עשית נכון כי זה ממש לא אמור להיות כך. הכנת בדיוק לפי המתכון? עם קמח קונדיטור? באיזה כוס השתמשת? באיזה סוג מחבת השתמשת? חשוב להשתמש במחבת בעלת ציפוי שאינו נדבק (נירוסטה פחות מתאים במקרה הזה).

avatar
יונתן (09:51 16.12.2017)

שלום, אין לי קמח קונדיטור בבית, אפשר להחליף לקמח תפוחי אדמה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:40 16.12.2017)

היי יונתן,
לא בטוחה שזה ייצא מוצלח עם קמח תפו”א. אם יש לך תערובת קמחים ללא גלוטן כמו “כרגיל” או תמי אז זה מצוין.

avatar
עפרה (18:53 14.11.2017)

בכל פעם שאני מכינה, גם כמות כפולה ומשולשת, הילדים צורחים שהם רוצים עוד!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:53 14.11.2017)

כיף לשמוע! תודה עפרה 🙂

avatar
פיצי (22:13 19.04.2017)

היי ניסיתי עם קקאו קצת ושמתי (בהמלצת מישהו טיבעוני ביוטיוב) זירעי פשתן…
להגיד את האמת…? יצא נחמד. שמתי יותר מדי קקאו אז יצא לי מר אבל זה היה לא רע.
שמתי גם יותר מדי אבקת אפיה אז הטעם שלה היה מעט מורגש, אבל אני רגילה לאוכל לא טעים מאז שאני טיבעונית ובדיאטה ללא פחמימות אז זה זרם.
גם לא היה לי חלב סויה אז שמתי מים.

בקיצור לא הלך לי הפעם, אבל שמחה שלאחרים כן.

avatar
כככ (00:12 26.10.2017)

חחחחחחח אומייגוד אחד הטוקבקים המצחיקים בהיסטוריה.. טרול אליפות!!

avatar
chana (22:24 16.11.2016)

היי, כאמור אני לא אוהבת קמח קונדיטור מהסיבה שהוא לא בריא ולכן ניסיתי להכין את המתכון עם קמח אורז לבן וחלב אורז. התוצאה היתה מדהימה! המרקם של הבלילה היה נוזלי וכשיצקתי למחבת הזזתי אותה כדי שתגיע עד לשוליים , יצא מן בלינצס דק בצבע שחום והטעם מוווושלם קיצור הייתי מופתעת לטובה! ממליצה בחום לרגישים לגלוטן!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:29 16.11.2016)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן ולשתף 🙂

avatar
רז (22:28 13.02.2017)

הי, האם שינית לקמח אורז אחד לאחד מהכמות של הקמח קונדיטור? ככה גם בחלב אורז?

avatar
הדר (13:46 13.03.2017)

מדוע קמח קונדיטור אינו בריא?
אודה לתשובה.
הדר

avatar
שירן (19:43 12.07.2016)

כמו בכל המתכונים שלך, יצא ממש טעים! תודה לך על השירות הנפלא שאת עושה לרגישים למיניהם.. חצי מהמטבח שלי מהאתר הזה 😉

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:47 12.07.2016)

תודה שירן! כיף גדול לשמוע 🙂

avatar
שירה (13:01 10.06.2016)

מתכון סבבה לגמרי… אבל יש טעם שונה מהפנקייק המוכר לי, עם הקמח הרגיל- חיטה… כאילו זה יצא אוורירי מדי, אבל עדיין טעים…
אז גם אם זה סליחה על הביטוי, חרא של קמח לא בריא, זה לא נראה לי כזה נורא מדי פעם… למה אנשים אומרים שהעמילנים האלה זוועתיים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:24 10.06.2016)

היי שירה,
אם אין לך בעיה של רגישות לגלוטן אז יש מתכון לפנקייק רגיל שהוא בטעם של הפנקייק המוכר.
אם את רוצה להכין מקמח יותר בריא אני ממליצה על קמח כוסמין מלא או קמח מלא (מצורף לינק למתכון –פנקייק מקמח מלא).
חג שמח 🙂

avatar
סלה (08:58 18.12.2015)

קמח קונדיטור זה מעמילן למאכל . זאת אומרת שזה אפילו לא מזון מהטבע ! כלומר הכינו את זה במפעל. וככה הטעם גם.. לא משנה כמה סוכר נוסיף ! לתשומת לבכם , יש מתכונים לפנקייקים מקמח תירס, קמח תפוח אדמה כבר יותר עדיף . סורי.

avatar
דנה (11:40 23.08.2015)

מתכון מצוין,הוספתי קצת גם קינמון גרוס,יצא מאוד טעים(השתמשתי בקמח תירס).
תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:40 23.08.2015)

נשמע מעולה!
תודה דנה ושבוע נפלא 🙂

avatar
תמר (14:06 29.07.2015)

אפשר להשתמש במים במקום חלב או שזה יוצא נורא?
תודה..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:23 29.07.2015)

היי תמר,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר.

avatar
מיכל (11:20 18.04.2015)

תודה על המתכון הפשוט והכ”כ טעים שמשכיח ממני את צרות הצליאק!
מחכה למתכון לעוגת/ לחם בננה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:36 18.04.2015)

שמחה שאהבת מיכל 🙂

לקריאת כל התגובות