שום דבר לא נמצא

זמן בישול/אפייה: 5-7 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

1 פיתה

תבלין זעתר

שמן זית




אופן הכנה:

-פורסים את הפיתה לרוחב לשני חלקים עגולים.

-מזליפים שמן זית על כל חלק ומורחים באופן שווה.

-מפזרים זעתר.

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות 5-7 דקות עד שהפיתות מתקשות ומזהיבות.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
קציצות בשר מטוגנותקציצות בשר מטוגנות
ביצה בקן ביצה בקן
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
מיכל (20:26 1.07.2024)

היי זה נראה מושלם, חייבת להוסיף שאצלינו מכינים את זה עם קוביות קטנות של עגבניה, וטבעות זיתים שחור וירוק,
ובכללי אפשר גם בראשי הלחם פרוס, (הנשיקות) במקום לזרוק אנחנו שומרים במקפיא וכשמצטבר עושים את המתכון.
תודה על האתר המושלם. מקום ראשון!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:11 2.07.2024)

נשמע מעולה:)
תודה על השיתוף❤️

avatar
גיטה (16:36 25.05.2021)

היי,כמה שמן צריך לשים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:41 25.05.2021)

בכמות שמספיקה לזילוף על כל פיתה (בערך כפית לפיתה).

avatar
ענבר (07:06 28.10.2024)

לפי כמות העין

avatar
קרן (19:24 12.10.2020)

מבשלת על אש קטנה לפי ההוראות אבל השמנת לא מסמיכה לי, למה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:00 13.10.2020)

באיזה מתכון?

avatar
אתי (16:43 19.07.2020)

הי אפרת,
נהנית מאוד מהאתר שלך!
יש לך מתכון לבצק שיוצא כמו הפיתה בתנור ? (הכוונה קשה וקריספי ולא כמו לחם)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:58 19.07.2020)

היי אתי,
יש את הבצק במתכון הזה- מיני מאפים מהירים.

avatar
מלכי (18:42 10.05.2018)

מלח, פפריקה ואבקת שום.
הכנתי עכשיו פעם שניה לבקשת הציבור.
(אחרי שעשיתי בצהריים…)
מוצלח במיוחד!
תודה!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:04 10.05.2018)

נשמע מעולה!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
מלכי (09:06 10.05.2018)

יכול ללכת עם עוד תבלינים?
אין לי זעתר בבית.
זוכרת שראיתי כאן באתר מתכון דומה עם תבלינים אחרים…
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:47 10.05.2018)

היי מלכי,
את יכולה להכין עם שמן זית ושום כתוש. אם יש לך תבלינים מיובשים של פטרוזיליה, כוסברה, אורגנו או בזיליקום אפשר לפזר.

avatar
אגם (09:59 4.04.2017)

יצא מושלםםםםם אני ממש אהבתי את זה זה ממש טעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:04 4.04.2017)

תודה אגם, שמחה שאהבת 🙂
יום מקסים

avatar
קריסטינה (00:56 7.12.2016)

היי 🙂
שאלה: האם את המתכון יש להכין רק ביום ההגשה?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:22 7.12.2016)

מומלץ להכין באותו יום, כך זה הכי פריך וטעים. אם בכל זאת מכינים יום לפני, כדאי להכניס לתנור חם לפני ההגשה.

avatar
שיר (18:41 7.07.2015)

🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:58 7.07.2015)

שמחה לשמוע שיר! 🙂

avatar
שיר (18:41 7.07.2015)

היה ממש טעים אתמול אני מכינה עוד פעם..

avatar
שיר (20:26 6.07.2015)

וואי נראה טעים!!!
אני הולכת לנסות!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:32 6.07.2015)

מעולה, בהצלחה 😉

לקריאת כל התגובות