שום דבר לא נמצא

זמן בישול/אפייה: 5-7 דקות

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

1 פיתה

תבלין זעתר

שמן זית

אופן הכנה:

-פורסים את הפיתה לרוחב לשני חלקים עגולים.

-מזליפים שמן זית על כל חלק ומורחים באופן שווה.

-מפזרים זעתר.

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות 5-7 דקות עד שהפיתות מתקשות ומזהיבות.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
קציצות בשר מטוגנות
ביצה בקן

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
מלכי (18:42 10.05.2018)

מלח, פפריקה ואבקת שום.
הכנתי עכשיו פעם שניה לבקשת הציבור.
(אחרי שעשיתי בצהריים…)
מוצלח במיוחד!
תודה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:04 10.05.2018)

נשמע מעולה!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
מלכי (09:06 10.05.2018)

יכול ללכת עם עוד תבלינים?
אין לי זעתר בבית.
זוכרת שראיתי כאן באתר מתכון דומה עם תבלינים אחרים…
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:47 10.05.2018)

היי מלכי,
את יכולה להכין עם שמן זית ושום כתוש. אם יש לך תבלינים מיובשים של פטרוזיליה, כוסברה, אורגנו או בזיליקום אפשר לפזר.

Avatar
אגם (09:59 4.04.2017)

יצא מושלםםםםם אני ממש אהבתי את זה זה ממש טעים

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:04 4.04.2017)

תודה אגם, שמחה שאהבת 🙂
יום מקסים

Avatar
קריסטינה (00:56 7.12.2016)

היי 🙂
שאלה: האם את המתכון יש להכין רק ביום ההגשה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:22 7.12.2016)

מומלץ להכין באותו יום, כך זה הכי פריך וטעים. אם בכל זאת מכינים יום לפני, כדאי להכניס לתנור חם לפני ההגשה.

Avatar
שיר (18:41 7.07.2015)

🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:58 7.07.2015)

שמחה לשמוע שיר! 🙂

Avatar
שיר (18:41 7.07.2015)

היה ממש טעים אתמול אני מכינה עוד פעם..

Avatar
שיר (20:26 6.07.2015)

וואי נראה טעים!!!
אני הולכת לנסות!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:32 6.07.2015)

מעולה, בהצלחה 😉

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.