זמן בישול/אפייה: 5-7 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
1 פיתה
תבלין זעתר
שמן זית
אופן הכנה:
-פורסים את הפיתה לרוחב לשני חלקים עגולים.
-מזליפים שמן זית על כל חלק ומורחים באופן שווה.
-מפזרים זעתר.
-מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות 5-7 דקות עד שהפיתות מתקשות ומזהיבות.
ראו גם
היי זה נראה מושלם, חייבת להוסיף שאצלינו מכינים את זה עם קוביות קטנות של עגבניה, וטבעות זיתים שחור וירוק,
ובכללי אפשר גם בראשי הלחם פרוס, (הנשיקות) במקום לזרוק אנחנו שומרים במקפיא וכשמצטבר עושים את המתכון.
תודה על האתר המושלם. מקום ראשון!!!
נשמע מעולה:)
תודה על השיתוף❤️
היי,כמה שמן צריך לשים?
בכמות שמספיקה לזילוף על כל פיתה (בערך כפית לפיתה).
לפי כמות העין
מבשלת על אש קטנה לפי ההוראות אבל השמנת לא מסמיכה לי, למה?
באיזה מתכון?
הי אפרת,
נהנית מאוד מהאתר שלך!
יש לך מתכון לבצק שיוצא כמו הפיתה בתנור ? (הכוונה קשה וקריספי ולא כמו לחם)
היי אתי,
יש את הבצק במתכון הזה- מיני מאפים מהירים.
מלח, פפריקה ואבקת שום.
הכנתי עכשיו פעם שניה לבקשת הציבור.
(אחרי שעשיתי בצהריים…)
מוצלח במיוחד!
תודה!!!
נשמע מעולה!
תודה שחזרת לעדכן 🙂
יכול ללכת עם עוד תבלינים?
אין לי זעתר בבית.
זוכרת שראיתי כאן באתר מתכון דומה עם תבלינים אחרים…
תודה
היי מלכי,
את יכולה להכין עם שמן זית ושום כתוש. אם יש לך תבלינים מיובשים של פטרוזיליה, כוסברה, אורגנו או בזיליקום אפשר לפזר.
יצא מושלםםםםם אני ממש אהבתי את זה זה ממש טעים
תודה אגם, שמחה שאהבת 🙂
יום מקסים
היי 🙂
שאלה: האם את המתכון יש להכין רק ביום ההגשה?
תודה
מומלץ להכין באותו יום, כך זה הכי פריך וטעים. אם בכל זאת מכינים יום לפני, כדאי להכניס לתנור חם לפני ההגשה.
🙂
שמחה לשמוע שיר! 🙂
היה ממש טעים אתמול אני מכינה עוד פעם..
וואי נראה טעים!!!
אני הולכת לנסות!
מעולה, בהצלחה 😉