שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 12-13 דקות

מס’ מנות: 10 עוגיות

סוג: פרווה

מצרכים:

1 חלבון ביצה (הלבן)

2 כפות גדושות סוכר

1 כפית תמצית וניל

2 כפות אבקת קקאו

1/2 כוס אגוזים קצוצים

1/4 כוס שוקולד צ’יפס




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות.

-מניחים בקערה את החלבון, הסוכר ותמצית הוניל ומערבבים בעזרת מטרפה כדקה עד לקבלת תערובת לבנה ותפוחה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה מעט נוזלית ודביקה.

-בעזרת כפית מניחים במרווחים כדורים מהתערובת על נייר אפיה ומשטחים מעט בעזרת גב הכפית.

-אופים במשך 12-13 דקות עד שהעוגיות מעט מזהיבות.

הפעל טיימר (12 דק’)
+
טיימר פועל

-מוצאים ומצננים לחלוטין (הערה: העוגיות יוצאות רכות מהתנור ונעשות פריכות לאחר צינון).

*מומלץ להכין את העוגיות ביום ההגשה.

עוגיות שוקולד לפסח, עוגיות לפסח, עוגיות כשרות לפסח, עוגיות שוקולד ללא גלוטן

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
לביבות לפסחלביבות לפסח
עוגת קרם אגוזים עוגת קרם אגוזים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
רות (13:15 28.10.2024)

חסר לי אגוזים קצוצים ויש לי רק טחונים
אז לישם אגוזים טחונים או לא לשים בכלל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:35 28.10.2024)

שימי טחונים

avatar
לילך (20:51 12.08.2024)

היי, מה קורה אם שמים ביצה שלמה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:25 12.08.2024)

היי לילך,
זה יפגע במרקם.
בגלל שאין שמן/חמאה במתכון עדיף להשתמש במרכיב שמטרתו רק להדביק את החומרים כמו חלבון.

avatar
א (23:02 27.03.2024)

שלום,
לא הבנתי אם צריך רק לערבב או להקציף? אמור לצאת קצף?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:22 28.03.2024)

רצוי להקציף. אם מקציפים נוצרת תערובת מעט תפוחה.

avatar
א (21:30 28.03.2024)

תודה על התשובה.
כשהקצפתי דקה יצא קצף האם זה הכוונה לתערובת תפוחה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:16 28.03.2024)

כן

avatar
חנה (05:00 25.03.2024)

אפרת מהממת, אלה עוגיות הפאדג’ הכי טעימות שאכלתי בחיי. הכנתי כמות כפול ארבע, וזה לגמרי מעט מדי… מעולות לפסח, מעולות לבתי הצליאקית, ומעולות גם עבורי, חובבת השוקולד… תודה ענקית!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:04 25.03.2024)

איזה כיף לשמוע!
תודה יקרה💜

avatar
פייגי (09:24 23.03.2023)

אפשר להוריד את השוקולד צ’יפס??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:52 23.03.2023)

כן, למרות שהוא מוסיף מאד.

avatar
בננה (17:43 24.04.2022)

שלום, האם ניתן לותר על התמצית וניל? או שיש תחליף?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:25 24.04.2022)

היי,
אפשר לוותר על תמצית וניל אם אין.

avatar
שריאל (08:02 16.03.2022)

אפשר להחליף קקאו בשוקולית?
מה עדיף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:12 16.03.2022)

היי,
עדיף להשתמש בקקאו כי הוא נותן טעם שוקולדי יותר וגם צבע כהה יותר.

avatar
יעל (08:04 10.03.2022)

היי אפרת!
דבר ראשון, מאוהבת במתכונים שלך, את תותחית!
דבר שני, שאלה..
אני רוצה להכין את העוגיות למישהו שרוצה להוריד סוכר מהתפריט היומי שלו (בעקבות המלצת רופא)
ניתן להחליף את הסוכר בממתיק טבעי נניח? מייפל או סילאן או אולי דבש,? או ש”כמו סוכר” גם יכול ללכת?
להחליף לפחות חצי מהכמות (כי אני מתכננת לשלש את המתכון הזה)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:28 10.03.2022)

היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים!
אפשר להמיר את הסוכר בכמו סוכר באותה כמות, זה עדיף על פני ממתיק נוזלי כמו דבש.

avatar
ליזה (17:14 9.07.2021)

היי אפרת,
אפיתי כרבע שעה הוצאתי אותן רכות
לאחר התקררות הן התקשרו אבל לא הפכו לקרנצי מה את חושבת קרה?
תודה מראש
שבת נפלאה🌺🌺

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:32 9.07.2021)

היי ליזה,
הכי סביר שפשוט היה צריך לתת לעוגיות עוד קצת אפייה(:
שבת שלום😊

avatar
אורטל (09:35 23.05.2021)

טעיייםם

עוגיות שוקולד ואגוזים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:21 23.05.2021)

נראה מעולה! תודה על השיתוף אורטל❤

avatar
אושרת (21:58 28.04.2021)

היי אפרת,
הכנתי את העוגיות וקצצתי צימקאו- כי לא היה לי שוקולד / שוקולד צ’יפס והכפלתי כמויות ויצא ממש מוצלח-
כמו כל המתכונים המנצחים שלך!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:10 28.04.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה אושרת על השיתוף😊

avatar
יהודית (20:23 25.03.2021)

שלום, רציתי לשאול מדוע מומלץ להכין את העוגיות ביום ההגשה? מה קורה להן אח”כ?
תודה על אתר מוצלח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:45 25.03.2021)

היי יהודית,
מומלץ להכין באותו יום משום שיש בעוגיות חלבון. לאחר מכן המרקם נהיה רטוב קצת…

avatar
חנה (20:40 13.03.2021)

איפה מאחסנים את העוגיות אחרי שהם יוצאות מהתנור יש לך מתכונים מושלמים וקלים תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:02 13.03.2021)

היי חנה,
תודה על הפרגון:)
את העוגיות אפשר לאחסן או כ3 ימים בקופסה אטומה על השיש, או קצת יותר במקרר.

avatar
אפרת (14:58 10.04.2024)

אפשר במקפיא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:06 10.04.2024)

כן אפשר להקפיא.

avatar
מיקה (18:11 30.12.2020)

יואווווו איזה טעימיייייי!!!
יצאו לי ענקיותתת וסופר שוות!!!
הכנתי כי היו לי 2 חלבונים מיותרים ויצא אחלה של תוצאה!
אין על מתכונייך הנהדרים!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:12 30.12.2020)

תודה מיקה!
שמחה לקרוא שאהבת ❤️❤️

avatar
חיה (05:23 13.04.2020)

חייבת לומר שהכנתי ויצא מעוללללהה!!!
הכנתי כפות כפולה..
לא היה לי אבקת קקאו אז שמתי 2 כפות קמח תפ\”א והחלפתי את השוקולד ציפס בשוקולד מריר. קצצתי 200 גרם שוקולד מריר ויצא מושלםםם. תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:32 13.04.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
חג שמח

avatar
לימור (23:53 7.04.2020)

במה אפשר להשתמש במקום הביצה?
בננה תעבוד? ואם כן, כמה בננות צריך למתכון הזה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:28 8.04.2020)

לא בטוחה שבננה מתאימה כי אין שמן במתכון.
יש את המתכון הזה ללא ביצה- עוגיות שוקולד לפסח.
חג שמח 🌺

avatar
חני (15:07 6.04.2020)

מתכון מעולה++++

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:42 6.04.2020)

תודה חני 🙂

avatar
סיגלית (19:15 26.12.2019)

היי האם אפשר להשתמש בשיבולת שועל במקום אגוזים ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:20 26.12.2019)

מניחה שכן (לא ניסיתי).

avatar
תמר (21:13 6.11.2019)

היי אפרת,
האם אפשר להקפיא את העוגיות?
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:18 7.11.2019)

כן אפשר.

avatar
מיטל (19:26 16.03.2019)

היי אפרת, האם ניתן להמיר את האגוזים בשקדים טחונים? פחות מתחברת לאגטזים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:34 16.03.2019)

כן אפשר.

avatar
רחלי (14:06 28.02.2019)

שלום אפרת
יש מצב להחליף שוקולד ציפס לשוקולד מריר רגיל?
אם כן, כמה?
תודההה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:21 28.02.2019)

כן. אפשר לקצוץ עם סכין 50 גרם שוקולד מריר לחתיכות קטנות.

avatar
אפרת (13:27 15.10.2018)

הי אפרת…אני נהנית מאוד מהאתר שלך…בחמישי האחרון הכנתי אלפחורס ונשארו לי חלבונים מיותרים, חיפשתי באינטרנט והגעתי לאתר שלך…הכנתי את העוגיות הנ”ל ויצאו מ-ד-ה-י-ם, הכפלתי את הכל ב 4 ובמקום להכין עוגיות שיטחתי את התערובת בתבנית וכשהתקרר חתכתי לריבועים אז יצאו מעין בראוניז…מומלץ ביותר…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:35 15.10.2018)

רעיון מעולה, אהבתי 🙂
תודה אפרת

avatar
אסתי (10:20 4.09.2018)

היי אפרת,
קודם כל רציתי לציין שהאתר שלך מעולה!!! המתכונים יוצאים מאוד טעימים
רציתי לדעת, הכנתי את העוגיות מ2 חלבונים ויצא לי מאוד נוזלי, הוספתו הרבה אגוזים כדי שזה יתאזן ואפיתי במשך 13 דקות והן עדיין נוזליות.. הכנסתי קיסם לתוך אחת מהן והוא יצא נוזלי.. מה ניתן לעשות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:35 4.09.2018)

היי אסתי,
אם השתמשת ב-2 חלבונים היה כדאי להכפיל את כל יתר החומרים. אם העוגיות כבר בתנור אז תמשיכי לאפות אותן עד שיהיו יציבות.
קחי בחשבון שהן אמורות לצאת רכות ולהתקשות מעט לאחר קירור.

avatar
תהילה (16:13 2.09.2018)

אפרת את מהממת!!!!!!!!!!!את מלאה בקסם!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:17 2.09.2018)

תודה רבה יקרה ❤️

avatar
לקוחה שנהנית מאווד!! (13:59 30.08.2018)

היי אפרת צהריים טובים,
רציתי לשאול, האם אני יכולה לשים סילאן במקום סוכר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:34 30.08.2018)

היי 🙂
בגדול אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שהעוגיות ייצאו במתיקות מאוד מעודנת וגם שלפעמים יש לסילאן טעם דומיננטי שמורגש בעוגיות.
אם רוצים לעדן את הטעם אפשר לשלב כף סילאן עם כף דבש או סירופ מייפל טבעי.

avatar
נועה (13:56 5.04.2018)

שלום,
קודם כל רציתי להגיד תודה על האתר הניפלא,
שנית רציתי לשאול אם חובה לשים תמצית ווניל או שאפשר להחליף במשהו אחר??

תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:32 5.04.2018)

אפשר לוותר על תמצית הוניל.
חג שמח 🙂

avatar
אחת שממש התלהבה מהעוגיות (19:19 21.06.2017)

היי , כמו שהבנת לפי השם מאוד אהבתי את העוגיות ורציתי לדעת אם אפשר להכין אותן כעוגה ואם כן איך,תודה (:

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:13 21.06.2017)

היי,
קודם כל אני שמחה שאהבת את המתכון 🙂
בעייתי קצת להפוך לעוגה אבל אולי יש עוגה שיכולה להתאים בטעם פחות או יותר כמו לדוג’ בראוניז ללא גלוטן.

avatar
אפרת (16:43 8.05.2016)

היי אפרת
צריך להקציף את החלבון או רק לערבב
משום שכתבת שהתערובת צריכה לצאת תפוחה…
אין מילים על האתר המדהים…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:02 8.05.2016)

היי,
קודם כל אני שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
אם יש לך מטרפה ידנית את יכולה לערבב באמצעותה. אם לא, את יכולה להקציף את החלבון עם הסוכר במשך כדקה (אין להקציף יותר מידי עד לקבלת קצף יציב).
שבוע נפלא!

avatar
דבורי (00:22 13.04.2016)

שלום אפרת,
הכנתי את העוגיות עם קמח (רק עכשיו יצא לי… או שרק עכשיו קיבלתי אומץ.)
ויצא מ-ג-ע-י-ל!!!!!!!!!!!!
פשוט דוחה!!!!!!!!
כנראה שבכל זאת כדאי להיצמד למתכון המקורי ולא לסטות ממנו יותר מדי…
עכשיו לפסח אני הכין את העוגיות מהמתכון המקורי ונקווה שיצא יותר טוב.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:59 13.04.2016)

היי דבורי,
תודה שחזרת לעדכן. עכשיו אנחנו יודעות שלא מומלץ להכין עם קמח 🙂

avatar
סתיו (20:03 21.04.2016)

דבורי, לא ממליצה גם להוסיף עמבה

avatar
דבורי (11:20 10.01.2016)

שלום אפרת,
אני רוצה להכין את העוגיות ואין לי אגוזים, יש לך תחליף לזה? אבל משהו שפוי שיש בכל בית נורמלי.
תודה על כל המתכונים המדהימים!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:38 10.01.2016)

היי דבורי,
במקרה הזה מאחר ואין קמח במתכון האגוזים חשובים. אם יש לך שקדים או בוטנים טבעיים זה גם אמור לעבוד.
שבוע נפלא 🙂

avatar
דבורי (14:58 11.01.2016)

חשבתי שאפשר לשים קמח, הרי עכשיו אנחנו לא בפסח, לא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:24 11.01.2016)

היי,
מאחר ואלה אמורות להיות עוגיות ללא גלוטן לא ניסיתי להכין עם קמח כך שאני לא יודעת איך זה ייצא. אני מניחה שזה ישנה את מרקם העוגיות. אם תחליטי לנסות אשמח לקבל עדכון 🙂

לקריאת כל התגובות