שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 12-13 דקות

מס’ מנות: 10 עוגיות

סוג: פרווה

מצרכים:

1 חלבון ביצה (הלבן)

2 כפות גדושות סוכר

1 כפית תמצית וניל

2 כפות אבקת קקאו

1/2 כוס אגוזים קצוצים

1/4 כוס שוקולד צ’יפס

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות.

-מניחים בקערה את החלבון, הסוכר ותמצית הוניל ומערבבים בעזרת מטרפה כדקה עד לקבלת תערובת לבנה ותפוחה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה מעט נוזלית ודביקה.

-בעזרת כפית מניחים במרווחים כדורים מהתערובת על נייר אפיה ומשטחים מעט בעזרת גב הכפית.

-אופים במשך 12-13 דקות עד שהעוגיות מעט מזהיבות.

הפעל טיימר (12 דק’)
+
טיימר פועל

-מוצאים ומצננים לחלוטין (הערה: העוגיות יוצאות רכות מהתנור ונעשות פריכות לאחר צינון).

*מומלץ להכין את העוגיות ביום ההגשה.

עוגיות שוקולד לפסח, עוגיות לפסח, עוגיות כשרות לפסח, עוגיות שוקולד ללא גלוטן

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
לביבות לפסחלביבות לפסח
עוגת קרם אגוזים עוגת קרם אגוזים

תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
ליזה (17:14 9.07.2021)

היי אפרת,
אפיתי כרבע שעה הוצאתי אותן רכות
לאחר התקררות הן התקשרו אבל לא הפכו לקרנצי מה את חושבת קרה?
תודה מראש
שבת נפלאה🌺🌺

מתכונים ב-10 דקות (18:32 9.07.2021)

היי ליזה,
הכי סביר שפשוט היה צריך לתת לעוגיות עוד קצת אפייה(:
שבת שלום😊

אורטל (09:35 23.05.2021)

טעיייםם

מתכונים ב-10 דקות (14:21 23.05.2021)

נראה מעולה! תודה על השיתוף אורטל❤

אושרת (21:58 28.04.2021)

היי אפרת,
הכנתי את העוגיות וקצצתי צימקאו- כי לא היה לי שוקולד / שוקולד צ’יפס והכפלתי כמויות ויצא ממש מוצלח-
כמו כל המתכונים המנצחים שלך!!!!

מתכונים ב-10 דקות (22:10 28.04.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה אושרת על השיתוף😊

יהודית (20:23 25.03.2021)

שלום, רציתי לשאול מדוע מומלץ להכין את העוגיות ביום ההגשה? מה קורה להן אח”כ?
תודה על אתר מוצלח

מתכונים ב-10 דקות (20:45 25.03.2021)

היי יהודית,
מומלץ להכין באותו יום משום שיש בעוגיות חלבון. לאחר מכן המרקם נהיה רטוב קצת…

חנה (20:40 13.03.2021)

איפה מאחסנים את העוגיות אחרי שהם יוצאות מהתנור יש לך מתכונים מושלמים וקלים תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (21:02 13.03.2021)

היי חנה,
תודה על הפרגון:)
את העוגיות אפשר לאחסן או כ3 ימים בקופסה אטומה על השיש, או קצת יותר במקרר.

מיקה (18:11 30.12.2020)

יואווווו איזה טעימיייייי!!!
יצאו לי ענקיותתת וסופר שוות!!!
הכנתי כי היו לי 2 חלבונים מיותרים ויצא אחלה של תוצאה!
אין על מתכונייך הנהדרים!!

מתכונים ב-10 דקות (21:12 30.12.2020)

תודה מיקה!
שמחה לקרוא שאהבת ❤️❤️

חיה (05:23 13.04.2020)

חייבת לומר שהכנתי ויצא מעוללללהה!!!
הכנתי כפות כפולה..
לא היה לי אבקת קקאו אז שמתי 2 כפות קמח תפ\”א והחלפתי את השוקולד ציפס בשוקולד מריר. קצצתי 200 גרם שוקולד מריר ויצא מושלםםם. תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:32 13.04.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
חג שמח

לימור (23:53 7.04.2020)

במה אפשר להשתמש במקום הביצה?
בננה תעבוד? ואם כן, כמה בננות צריך למתכון הזה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:28 8.04.2020)

לא בטוחה שבננה מתאימה כי אין שמן במתכון.
יש את המתכון הזה ללא ביצה- עוגיות שוקולד לפסח.
חג שמח 🌺

חני (15:07 6.04.2020)

מתכון מעולה++++

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:42 6.04.2020)

תודה חני 🙂

סיגלית (19:15 26.12.2019)

היי האם אפשר להשתמש בשיבולת שועל במקום אגוזים ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:20 26.12.2019)

מניחה שכן (לא ניסיתי).

תמר (21:13 6.11.2019)

היי אפרת,
האם אפשר להקפיא את העוגיות?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:18 7.11.2019)

כן אפשר.

מיטל (19:26 16.03.2019)

היי אפרת, האם ניתן להמיר את האגוזים בשקדים טחונים? פחות מתחברת לאגטזים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:34 16.03.2019)

כן אפשר.

רחלי (14:06 28.02.2019)

שלום אפרת
יש מצב להחליף שוקולד ציפס לשוקולד מריר רגיל?
אם כן, כמה?
תודההה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:21 28.02.2019)

כן. אפשר לקצוץ עם סכין 50 גרם שוקולד מריר לחתיכות קטנות.

אפרת (13:27 15.10.2018)

הי אפרת…אני נהנית מאוד מהאתר שלך…בחמישי האחרון הכנתי אלפחורס ונשארו לי חלבונים מיותרים, חיפשתי באינטרנט והגעתי לאתר שלך…הכנתי את העוגיות הנ”ל ויצאו מ-ד-ה-י-ם, הכפלתי את הכל ב 4 ובמקום להכין עוגיות שיטחתי את התערובת בתבנית וכשהתקרר חתכתי לריבועים אז יצאו מעין בראוניז…מומלץ ביותר…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:35 15.10.2018)

רעיון מעולה, אהבתי 🙂
תודה אפרת

אסתי (10:20 4.09.2018)

היי אפרת,
קודם כל רציתי לציין שהאתר שלך מעולה!!! המתכונים יוצאים מאוד טעימים
רציתי לדעת, הכנתי את העוגיות מ2 חלבונים ויצא לי מאוד נוזלי, הוספתו הרבה אגוזים כדי שזה יתאזן ואפיתי במשך 13 דקות והן עדיין נוזליות.. הכנסתי קיסם לתוך אחת מהן והוא יצא נוזלי.. מה ניתן לעשות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:35 4.09.2018)

היי אסתי,
אם השתמשת ב-2 חלבונים היה כדאי להכפיל את כל יתר החומרים. אם העוגיות כבר בתנור אז תמשיכי לאפות אותן עד שיהיו יציבות.
קחי בחשבון שהן אמורות לצאת רכות ולהתקשות מעט לאחר קירור.

תהילה (16:13 2.09.2018)

אפרת את מהממת!!!!!!!!!!!את מלאה בקסם!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:17 2.09.2018)

תודה רבה יקרה ❤️

לקוחה שנהנית מאווד!! (13:59 30.08.2018)

היי אפרת צהריים טובים,
רציתי לשאול, האם אני יכולה לשים סילאן במקום סוכר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:34 30.08.2018)

היי 🙂
בגדול אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שהעוגיות ייצאו במתיקות מאוד מעודנת וגם שלפעמים יש לסילאן טעם דומיננטי שמורגש בעוגיות.
אם רוצים לעדן את הטעם אפשר לשלב כף סילאן עם כף דבש או סירופ מייפל טבעי.

נועה (13:56 5.04.2018)

שלום,
קודם כל רציתי להגיד תודה על האתר הניפלא,
שנית רציתי לשאול אם חובה לשים תמצית ווניל או שאפשר להחליף במשהו אחר??

תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:32 5.04.2018)

אפשר לוותר על תמצית הוניל.
חג שמח 🙂

אחת שממש התלהבה מהעוגיות (19:19 21.06.2017)

היי , כמו שהבנת לפי השם מאוד אהבתי את העוגיות ורציתי לדעת אם אפשר להכין אותן כעוגה ואם כן איך,תודה (:

מתכונים ב-10 דקות (20:13 21.06.2017)

היי,
קודם כל אני שמחה שאהבת את המתכון 🙂
בעייתי קצת להפוך לעוגה אבל אולי יש עוגה שיכולה להתאים בטעם פחות או יותר כמו לדוג’ בראוניז ללא גלוטן.

אפרת (16:43 8.05.2016)

היי אפרת
צריך להקציף את החלבון או רק לערבב
משום שכתבת שהתערובת צריכה לצאת תפוחה…
אין מילים על האתר המדהים…

מתכונים ב-10 דקות (17:02 8.05.2016)

היי,
קודם כל אני שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
אם יש לך מטרפה ידנית את יכולה לערבב באמצעותה. אם לא, את יכולה להקציף את החלבון עם הסוכר במשך כדקה (אין להקציף יותר מידי עד לקבלת קצף יציב).
שבוע נפלא!

דבורי (00:22 13.04.2016)

שלום אפרת,
הכנתי את העוגיות עם קמח (רק עכשיו יצא לי… או שרק עכשיו קיבלתי אומץ.)
ויצא מ-ג-ע-י-ל!!!!!!!!!!!!
פשוט דוחה!!!!!!!!
כנראה שבכל זאת כדאי להיצמד למתכון המקורי ולא לסטות ממנו יותר מדי…
עכשיו לפסח אני הכין את העוגיות מהמתכון המקורי ונקווה שיצא יותר טוב.

מתכונים ב-10 דקות (09:59 13.04.2016)

היי דבורי,
תודה שחזרת לעדכן. עכשיו אנחנו יודעות שלא מומלץ להכין עם קמח 🙂

סתיו (20:03 21.04.2016)

דבורי, לא ממליצה גם להוסיף עמבה

דבורי (11:20 10.01.2016)

שלום אפרת,
אני רוצה להכין את העוגיות ואין לי אגוזים, יש לך תחליף לזה? אבל משהו שפוי שיש בכל בית נורמלי.
תודה על כל המתכונים המדהימים!!

מתכונים ב-10 דקות (11:38 10.01.2016)

היי דבורי,
במקרה הזה מאחר ואין קמח במתכון האגוזים חשובים. אם יש לך שקדים או בוטנים טבעיים זה גם אמור לעבוד.
שבוע נפלא 🙂

דבורי (14:58 11.01.2016)

חשבתי שאפשר לשים קמח, הרי עכשיו אנחנו לא בפסח, לא?

מתכונים ב-10 דקות (15:24 11.01.2016)

היי,
מאחר ואלה אמורות להיות עוגיות ללא גלוטן לא ניסיתי להכין עם קמח כך שאני לא יודעת איך זה ייצא. אני מניחה שזה ישנה את מרקם העוגיות. אם תחליטי לנסות אשמח לקבל עדכון 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.