שום דבר לא נמצא

קינוח סורבה אבטיח ביתי מרענן וטעים ב-3 מצרכים בלבד!

סורבה אבטיח

מצרכים כ-6 מנות):

חצי אבטיח בינוני-גדול חתוך לקוביות

חצי כוס מיץ תפוזים (*אפשר מבקבוק לשתיה קלה)

1-2 כפות אבקת סוכר (לא חובה, לפי מתיקות האבטיח)

אופן הכנה:

-שמים את קוביות האבטיח בשקית אטומה ומקפיאים.

-מניחים במעבד מזון את קוביות האבטיח הקפואות ומיץ התפוזים וטוחנים עד למרקם רך של סורבה (בין ברד לגלידה).

-טועמים. אם חסרה מתיקות מוסיפים אבקת סוכר לפי הטעם ומערבבים היטב.

הערות:

*ניתן להוסיף יותר מיץ תפוזים לפי הצורך (אם התערובת קשה או פירורית).

*יש לטחון לסורבה לפני ההגשה. אם שומרים את הסורבה במקפיא הוא קופא ונעשה קשה.

ראו גם
קרקרים מקמח כוסמין
קציצות עוף וירקות

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
אילת (17:06 27.08.2019)

איך לעשות אם אני צריכה לשבת

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:43 27.08.2019)

היי אילת,
את המתכון הזה בעייתי להכין מראש כי זה קופא לגוש אחד ויש צורך לטחון לפני ההגשה.

Avatar
דינה (08:20 29.07.2019)

היי אחלה מתכון… אפשר לשים פרות יער או תותים קפואים או פטל קפוא?? ומה צריך להוסיף? אשמח לתגובה מהירה כי אני רוצה להכין היום

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:34 29.07.2019)

כן אפשר.
מצורף מתכון לסורבה עם פירות נוספים.

Avatar
נועה (12:45 9.07.2018)

היי, לכמה מנות מספיקה הכמות הזו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:45 9.07.2018)

כ-6 מנות.

Avatar
צילה (13:51 4.06.2018)

היי אפרת,
מה ניתן לשים במקום מיץ תפוזים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:43 4.06.2018)

אפשר לשים מיץ מתרכיז פטל או מים.

Avatar
רחל לוי (12:14 19.12.2017)

יצא פיקס

והוספתי שמן,
האם זה בריא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:31 19.12.2017)

המתכון די בריא, עשוי מאבטיח.
איזה שמן הוספת וכמה?

Avatar
מלכה (02:19 17.09.2017)

היה לי אבטיח לא מאד מוצלח קצת מקומח – הקפאתי

לאחר מס' שבועות עשיתי את הסורבה יצא ממש טעים.

מומלך להכין ממש לפני ההגשה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:52 17.09.2017)

מעולה 🙂
תודה על העדכון.
שנה טובה!

Avatar
אנונימי (23:05 29.06.2017)

שלום!
אם אני מכין לשבת אז אפשר לטחון ביום שישי ולשמור במקרר??
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:09 30.06.2017)

לא כי זה יקפא לגוש אחד.
שבת שלום 🙂

Avatar
אביטל (22:26 25.06.2017)

ערב טוב,
האם ניתן להקפיא מראש? כלומר: להכין את הכמות הנ"ל ולהכניס למקפיא?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:39 26.06.2017)

היי אביטל,
לא מומלץ כי זה קופא לגוש אחד ולכן רצוי לטחון לברד לפני ההגשה.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.