זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 14 דקות
מס’ מנות: 2 מנות
מצרכים:
100 גרם נודלס (אטריות ביצים)
200-250 גרם חזה עוף חתוכות לקוביות
1 בצל גדול קצוץ
1 שן שום קצוצה
1 גזר חתוך לגפרורים + 1/4 כרוב חתוך לרצועות (השתמשתי בשקית מוכנה של כרוב וגזר חתוכים שניתן לקנות בכל סופר- חוסך הרבה עבודה).
1/2 כוס פטריות
1/2 גמבה חתוכה
1/2 כוס נבטים סיניים
תיבול: 3 כפות סויה, 5 כפות רוטב צ’ילי מתוק, 2 כפות דבש, מלח, פלפל גרוס גס
לקישוט: בוטנים קצוצים (לא חובה)
אופן הכנה:
- מכינים את הנודלס בהתאם להוראות ההכנה המצוינות על גבי השקית.
- במקביל, מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את קוביות חזה העוף כדקה מכל צד, מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לצלחת.
- מטגנים במחבת/ווק בצל כ-2 דקות. מוסיפים את כל הירקות (למעט הנבטים) ומבשלים/מקפיצים 7-8 דקות עד שהירקות מעט מתרככים. מוסיפים את העוף, הנודלס והנבטים ומתבלים. מערבבים היטב במשך כ-2 דקות נוספות ומסירים מהאש.
מתכון לנודלס, נודלס מוקפץ, נודלס עוף
ראו גם
- פילה עוף במחבת |
- עוף ברוטב קארי |
- בורקס חזה עוף |
- חזה עוף ברוטב חמאת בוטנים |
- בורגול עם בשר טחון |
- חזה עוף מקורמל בסילאן
מתכון זה שייך לאוסף: עוף ובשר
היי אפרת
רציתי לשאול החזה עוף יוצא לי יבש וקשה
זה בגלל שבשלתי אותו יותר מדי זמן או פחות
או שצריך להוסיף משהו
ובאיזה גודל לחתוך אותו
ותודה על כל המתכונים הם ממש מוצלחים
היי,
זה יכול להיות בגלל יותר מידי זמן בישול או שהעוף לא טרי.
לחתוך לקוביות בגודל 2-1.5 ס”מ.
1. בכמה השתמשת מהשקית המוכנה של הכרוב וגזר חתוכים (לפי הכמויות של המתכון) ?
2. פטריות טריות/שימורים/לא משנה?
3. האם מתאים להכנה מוקדמת ביום חמישי/שישי ובכניסת שבת לשים על הפלטה?
תודה רבה רבה
1. כ-4 כוסות.
2. עדיף טריות.
3. כן אפשר.
אם אני מכפילה רק עוף ונודלס
אבל לא את הירקות
עדים להכפיל רוטב?
כן כדאי.
הכפלתי כפול 1.5 יצא טעיםםם
אין על האתר שלך
בזכותך יש לי אוכל טעים
❤️❤️
יש לי 500 גרם חזה עוף
תוכלי לתת לי מתכון שמתאים לכמות הזאת?
כדאי להכפיל את כל יתר הכמויות ב-2.
החזה עוף יצא לי חריף טיפה
שמתי רוטב סויה צילי מתוק וסילאן
איך אפשר להמתיק?
סורי ראיתי רק עכשיו.
היה אפשר להוסיף סילאן או דבש.
רציתי בבקשה לדעת אם אפשר להחליף את העוף בדג סלומון?
כן אפשר.
יצא מעולה!
תודה!
הכנתי ויצא מקסים!!
יש אפשרות להכין את זה ביבול מלוח?
תיבול..
היי אילה,
אפשר לוותר על הצ’ילי המתוק והדבש ולהגדיל את כמות רוטב הסויה ל5-6 כפות.
יכול להיות שבכל זאת יהיה כדאי לאזן את הטעם קצת עם משהו מתוק אז אני מציעה לך לטעום ולהוסיף כף סילאן או דבש לפי הטעם.
וואו, תודה!!!
ניסיתי כמו שאמרת- עם סויה וסילאן. עדיין הטעם חזק לי מידי…
שואלת בשביל הפעם הבאה- רק מלח ופלפל זה יהיה תפל מידי?
זה עניין של טעם, את יכולה לנסות ומקסימום להוסיף קצת רוטב סויה אם את מרגישה צורך.
אם את מתבלת רק במלח ופלפל כדאי לשים הרבה שמן זית או שומשום או קנולה כדי שהנודלס לא ייצא יבש.
תודה!!!!
אני משתמשת בלי סוף במתכונים המוצלחים שלך!!!!!
אין לי משקל בבית, האם חזה עוף שלם בינוני זה בערך הכמות הרצויה?
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים!
חזה עוף בינוני מספיק למתכון(:
היי, אין צורך להשרות את החזה עוף בתיבול ורטבים כדי שיספוג טעם לפני הטיגון? אם כן, במה להשרות?
היי
לא חייב, אבל אפשר להשרות ברוטב סויה וסילאן.
סליחה על החפירה אך עוד שאלה קטנה האם יש ירקות נוספים שמומלץ להוסיף?
אפשר להוסיף ברוקולי, שעועית ירוקה וכדומה.
אני רוצה להכין את המתכון. יש לי בבית 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות אז אני מכפילה את הכמויות של הנודלס והירקות, אם זאת יש לי שתי שאלות.
1.אם אני מכפילה את הכמויות אני צריכה גם להכפיל כמויות ברוטב?
2.אם אני מעוניינת להוסיף לרוטב חמאת בוטנים האם זה מומלץ? אם כן כמה כפות להוסיף?
תודה מראש, ותודה על כל המתכונים הנפלאים שבאתר הכנתי הרבה מתכוני ירקות ומתכונים לימי שישי כגון המוסקה וכל מי שאוכל אותם ממש אוהב אותם.
היי
1. כן, גם את הרוטב יש להכפיל.
2. אפשר אם אוהבים- תתחילי בכפית
שמחה שאת נהנית מהמתכונים🙂
היי.
אפשרי להכין ללא ירקות?
היי,
הירקות מוסיפים את כל הטעם, הצבע והעניין למנה, אבל אפשר לוותר עליהם ורק לתבל את הנודלס.
הי אפרת,
נהנית מאד מהמתכונים שלך. הסרטוני וידאו ממש עוזרים לי בהכנה….
רציתי לשאול האם ניתן להכין על פלנצ’ה או עדיף מחבת?
המשך יום טוב
היי,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים(:
פלנצ’ה קצת פחות מתאימה.
היי אפרת אפשר להשתמש בכרוב סגול?
היי,
פחות מומלץ מבחינת הטעם וגם הצבע שהוא ייתן למנה.
אפשר כמויות לקילו חזה עוף?
היי הדס,
לכמות של קילו עוף תכפילי כמויות פי 4.
בהצלחה!
גם את הכמויות של הטיבול להכפיל ב4? כלומר 20 כפות צ’ילי מתוק, 12 כפות סויה וכ’ו? זה לא הרבה מידי?
כן, זה בסדר גמור היות ואת גם מכפילה את כמות העוף והנודלס.
אם את חוששת מטעם דומיננטי מדי אפשר לשים רק 15 כפות צ’ילי ו-10 כפות סויה.
איך גזר מתרכך תוך 8 דקות??
היי,
כשחותכים את הגזר לגפרורים דקים הוא אכן מתרכך תוך כ-8 דקות (+2 דקות עם העוף)😊
הי אפרת
אם אני רוצה להגיש למחרת ההכנה – האם להכניס את הנודלס בזמן ההכנה או למחרת לפני שאני מחממת ( החימום הוא על הפלטה)
תודה רבה רבה ושבת שלום:)
היי יפעת,
נודלס עדיף לאכול סמוך להכנה, אבל אם לא- תוסיפי את הנודלס בזמן ההכנה (היות ואני מבינה שאת לא מבשלת את הנודלס בשבת אלא היום).
בהצלחה😊
תודה רבה.
ו.. את מצילה אותי כל יום שישי עם האתר שלך🙏
שמחה לשמוע, זו המטרה🌺
הי אפרת, מה אפשר לשים במקום צ’ילי מתוק?
היי אפרת,
אם אין לך רוטב צ’ילי מתוק אפשר לשים סה”כ 4 כפות רוטב סויה ו3 כפות סילאן.
היי כמה בערך כפות או כוסות צריך מהכרוב וגזר במידה ומשתמשת מהארוז בסופר?תודה והמשך יום נעים
3-4 כוסות.
היי אפרת האם אפשר לוותר על הנודלס והנבטים רוצה להגיש את זה עם אורז לבן,תודה מראש על התשובה ושנה טובה🙏
כן אפשר.
מה לעשות אם אני רוצה להשתמש עם חזה הודו במקום חזה עוף?
תודה
ושתדעי שרק בזכותך אני מבשלת… 🙂
אין בעיה, את יכולה להכין באותו אופן 🙂
האם אפשר מקום דבש לשים סילאן?
כן אפשר.
אפשר בלי פטריות ונבטים?
תודה רבה
כן אפשר.
תודה על המתכון 🙂
היי אפרת, שאלתי שאלה והיא לא נישלחה לי אשאל שוב …האם אפשר להחליף את החזה עוף בפרגית והטם אופן ההכנה נישאר זהה?והאם ניתן להחליף את הדבש בסילאן ?
תודה רבה.
כן אפשר להחליף בפרגיות. אין שינוי באופן ההכנה.
אפשר להחליף בסילאן.
היי האם זה בסדר גם אטריות אורז במקום אטריות ביצים?
הטעם והמרקם של אטריות אורז שונה אבל אפשר.
היי המתכון נראה מוצלח מאוד
אני נהנית לפתוח ולמצוא תמיד משהו חדש ומתכון שחסר לי.
אני רוצה להכין את מנת הנודלס לארוע כ80 מנות- כמה עלי להכפיל את הכמות?
וכן מה לעדשות ע”מ שבחימום החוזר הנודלס לא יאבד את מרקמו (ויהפוך להיות עיסתי)כי הוא לא יוגש מיד אחרי ההכנה
אלא יעמוד על פלטת חימום עד שיוגש.
באילו אטריות יהיה כדאי להשתמש כדי שזה לא יקרה?
תודה מראש
היי שריי,
לגבי הכמויות, מה עוד מוגש באותו אירוע?
אפשר להשתמש באטריות ביצים (רצוי רחבות). לא אמורה להיות בעיה לחמם את הנודלס על פלטה.
הי,
האם אפשר לעשות את המתכון ללא העוף? אני צמחונית .. תודה ושבת שלום
כן.
שבת שלום 🙂
על האריזה שקניתי אין הוראות בסיסיות להכנת נודלס? אשמח לקבל אותן!
היי אסתר,
יש לבשל את האטריות במים רותחים עם כחצי כפית מלח עד שהן מתרככות. לאחר מכן לסנן.
זמן הבישול משתנה בין סוגי האטריות (5-11 דקות).
הי אפרת קודם כל תודה רבה רבה על כל המתכונים הנפלאים
ושנית רציתי לשאול אם חייבים את כל הירקות או שאפשר לוותר על חלק מהם..?
שוב תודה רבה
אפשר לוותר על חלק מהם.
היי אפשר להכין בסיר ?
ודבר שני , יש לי סילאן וסויה . איך לעשות ?
ממש תודה. אתר מדהיםם וטעים
אפשר להכין בסיר.
אפשר לשים סילאן במקום דבש. אם אין לך רוטב צ’ילי מתוק אפשר לשים 4 כפות רוטב סויה ו3 כפות סילאן.
שלום,
רציתי לשאול האם אפשר להכין במחבת רגילה יוצא טעים באותה מידה?
ולגביי הפטריות, האם טעים בערך באותה מידה אם אכניס למתכון פטריות משימורים?
כן אפשר. רק רצוי שתהיה מחבת רחבה.
האם אפשר לשים רק את הצילי המתוק בלי הדבש והרוטב סויה
או שזה מאד משמעותי לטעם?
אפשר אבל הרבה יותר טעים זה עם הדבש והסויה.
היי, אפשרי להכין עם פרגיות?
כן.
שבוע טוב אפרת, את מקסימה , תודה רבה על האתר
יש לי מס’ שאלות:
1. מה הכוונה 2 חתיכון חזה ? יש לי חזה אחד מעוף שלם,
2. ולא ראיתי שענית האם ניתן להוסיףך במקום כרוב ונבטים פטריות וקישוא?
3.בעבר הייתי מקפיצה ירקות ואח”כ מוסיפה את החזה והתיבול ללא טיגון החזה בנפרד
מה הסיבה להפרדה?
היי אסתי,
1. הכוונה לכמות של 200-250 גרם. מה שיש לך אמור להספיק.
2. השבתי לך (ראי תגובה קודמת) – אפשר להוסיף פטריות וקישוא.
3. את יכולה להכין בדרך שאת רגילה. הסיבה שאני מטגנת את החזה בנפרד היא כדי לשמור על הרכות של חזה העוף.
שבוע טוב אפרת,
הכנתי לשבת את העוף עם הפטריות בסיר יצא מושלם!!!
אני מעוניינת להכין את הנודלס מוקפץ למהלך השבוע
האם יצא טעים ללא כרוב ונבטים? (אין לי כרגע בבית )
פטריות קישואים עגבניה מתאים להוסיף?
שבוע טוב!
שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר להוסיף פטריות וקישוא (עגבניה פחות מתאימה).
היי
פעם ראשונה שאני מכינה ואני דמה במקום נודלס ספגטי
לא הבנתי באיזה שלב אני מוסיפה את הספגטי אחרי שאני מבשלת מה אני עושה?
בסוף הבישול, יחד עם העוף. מתבלים ומבשלים עוד 2 דקות.
ברצוני לשאול העים מוסיפים תבלין זנגביל
ובמידה ולא שמתי כרוב
יש אפשרות לבשל בניפרד ,ולהוסיף
היי כוכבה,
אפשר לבשל את הכרוב בנפרד ולהוסיף לתערובת.
אין צורך להוסיף תבלין זנגביל אבל אם את אוהבת את יכולה להוסיף בסביבות רבע-שליש כפית.
מתכון מצוין וקל להכנה.
הכפלתי כמויות וכולנו התענגנו על הטעם.
ארוחה שלמה במחבת אחת. מומלץ בחום
תודה אפרת
תודה אורנה, שמחה שנהניתם 🙂
הי. האם אפשר במקום חזה עוף להכין פרגיות. ובאיזה נודלס מדובר? פעם ראשונה שאני מכינה ..
יש לי אורחים בשבת ואני צריכה להכין כמות מכובדת נניח מקילו פרגיו שאחרי שמנקים אותם יוצא בטח כמות קטנה יותר של פרגיות
אפשר את היחס של שאר הכמויות של הנודלס הירקות והתיבול?
היי ליז,
אפשר להכין עם פרגיות. מדובר בנודלס ביצים. יש כל מיני סוגים – קצרים, ארוכים, עבים, דקים. תבחרי מה שנראה לך.
כמויות ל 700-800 גרם פרגיות (אחרי ניקוי):
400 גרם נודלס
2 בצלים גדולים
3 שיני שום קצוצות
4 גזרים בינוניים חתוכים לגפרורים
חצי כרוב גדול חתוך לרצועות
2 סלסלות פטריות טריות
2 גמבות חתוכות
2 כוסות נבטים סיניים
תיבול: 10 כפות רוטב סויה, 15 כפות צ’ילי מתוק, 6 כפות דבש, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
הי אפרת,
הכנתי היום ויצא נהדר.
ממש מודה לך על המתכונים הנפלאים וחשוב לא פחות על המענה המהיר והסובלני שלך כשאני זקוקה לייעוץ (וגם אחרים).
אין כמוך 👏👏
תודה
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן.
תודה ושבוע טוב
הי אפרת,
חיבת קודם כל להודות לך על מתכונים נפלאים, קלילים והכי חשוב טעימים.
מתכננת מחר להכין את המתכון הזה אבל עם כמויות שונות של המוצרים הבסיסיים ולכן זקוקה לעזרתך.
רוצה להכין עם 850 גרם חזה עוף (זה מה שיש לי) + 300 גרם של נודלס (רוצה להתמקד יותר בירקות).
הירקות: בצל,שום, גזר, כרוב, גמבה ושעועית ירוקה קפואה.
אשמח אם תסדרי לי את המתכון גם מבחינת כמות הירקות והסדר וגם מבחינת התיבול.
תודה וסליחה על הטרחה (ניסיתי לבד, לא הולך),
תודה 🙂
היי לימור,
תצרכי להשתמש בווק גדול או מחבת גדולה.
מבחינת אופן ההכנה, זה אותו אופן. מבחינת כמויות כדאי לשים 3 גזרים, 2 בצלים בינוניים-גדולים, 3 שיני שום, חצי כרוב גדול, גמבה וחצי ו-2 כוסות שעועית ירוקה.
לגבי תיבול, מומלץ להכפיל חומרים ב-3 (9 כפות סויה, 3/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק, 6 כפות דבש, מלח ופלפל גרוס לפי הטעם).
שבוע טוב 🙂
תודה ושבוע טוב
היי אפרת,
האם את שוטפת את חזה העוף לפני ההכנה?
ובכלל, האם מומלץ לשטוף שניצלים או חלקי עוף לפני אפייה או בישול?
תודה שוב על מתכונים פשוט מצוינים וטעימים
שיר
היי שיר,
בעבר הייתי שוטפת אבל היום לא. אומרים (לפי משרד הבריאות) שלא כדאי לשטוף מאחר וזה מפזר חיידקים על השיש, בכיור וכו’.
יום מקסים 🙂
תודה רבה על המענה
אפשרי להוסיף שעועית ירוקה?
במידה וכן באיזה שלב אני מכניסה
ואם אני צריכה לבשל את השעועית לפני
תודה
אפשר להוסיף שעועית ירוקה יחד עם הירקות.
אם זו שעועית ירוקה טרייה ולא קפואה אז כדאי לבשל אותה לפני במים רותחים 4-5 דקות ולסנן.
היי אפרת
אני רוצה להכין את המתכון עם 7 חתיכות חזה עוף אשמח למתכון מדויק פליזזז:)
בנוסף אין לי דבש איך אני יכולה להמיר בסילאן ונשאר לי ממש כמות קטנה של סויה זה נורא?
היי שרון,
אם אלה חתיכות דקות של חזה עוף אז מספיק להכפיל את כל החומרים ב-2.
אם אלה חתיכות עבות של חזה עוף אז אלה הכמויות המומלצות: 300 גרם אטריות, 7 חתיכות עבות של חזה עוף, 2 בצלים בינוניים קצוצים, 2 שיני שום קצוצות, 3 גזרים בינוניים, חצי כרוב גדול, כוס וחצי פטריות, גמבה וחצי, כוס וחצי נבטים. התיבול: 7 כפות סויה, 12 כפות צ’ילי מתוק, 5 כפות דבש, מלח ופלפל.
אפשר לשים סילאן. רוטב הסויה תורם לטעם אבל אם אין לך מספיק תכיני עם מה שיש לך.
איך הכרוב משתלב? הוא מתרכך בבישול? באיזה שלב להוסיף אותו? אחרי שהחזה מוכן?
היי שירה,
את הכרוב מוסיפים יחד עם כל הירקות. בהתחלה זה נראה כאילו יש הרבה כרוב אבל הוא מאבד מנפחו ומתרכך במהלך הבישול.
היי,אפשר להכין את זה בלי הנבטים?
כן אפשר.
תודה על התגובה המהירה.
1. יש לי מלבד העוף גם קוביות בשר(לחמין) אני יכולה להוסיף,במידה וכן-איך?
2. ניתן לשים שומר?
1. אפשר להוסיף בשר אבל צריך לבשל אותו קודם במים עד שיתרכך.
2. לא בטוחה אם הטעמים ישתלבו בהצלחה.
אני רוצה להשתמש ברוטב טריאקי במקום הרטבים,כמה לשים?
שימי 7-8 כפות טריאקי.
האם אפשר להחליף את הנודלס בפסטה ארוכה?
כן, אפשר.
הכנתי, יצא מעולה!
ההתלהבות הרבה הכנתי כמות כפולה, יצא כמות ענקית!
אפשר להקפיא, או שזה ייהרס?
תודה ושבת שלום
היי מלכי,
לא בטוחה שזה יעבור הקפאה בצורה מוצלחת, אני חוששת שהנודלס יתפרקו קצת אחרי הפשרה ואולי גם הירקות יהיו קצת סמרטוטיים. בכל מקרה זה נשמר במקרר כ-4 ימים, מקווה שזה יחוסל עד אז 🙂
שבת שלום!
ערב טוב
אני רוצה להכין היום- לערב שבת,האם כדאי לאחד עם נודלס לפי ההוראות, או להשאיר נפרד ולאחד לפני ההגשה?
תודה
אין בעיה לאחד את כל החומרים מראש.
שבת שלום 🙂
ערב טוב
אפשר להוסיף ברוקולי קפוא?
אם כן, באיזה שלב והאם להפשיר לפני?
כן אירה, אפשר.
את יכולה לחלוט דקה במים רותחים ולסנן. להוסיף למחבת כ-5 דקות לפני סיום הבישול.
היי אפרת :]
אני אוהב לעבוד מדוייק, כמה גרם חזה עוף צריך למנה הזו
(אני רוצה להכפיל כמויות וצריך לדעת פחות או יותר מה המשקל)
תודה =]
היי איציק,
למתכון הזה מומלץ להשתמש ב 200 גרם, כך שלכמות כפולה – 400 גרם.
יום נפלא 🙂
תודה רבה על המתכונים הנהדרים!:)
שייך להוסיף לזה גם קישוא ובצל? ומה עם פלפלים נוספים (ירוק/צהוב)?
תודה מראש
כן, אפשר להוסיף כל מה שהצעת.
חג שמח 🙂
שלום.1. האם ניתן להכין במחבת רגילה?
2. הדבש ממש נחוץ? במה ניתן להחליפו?
3. מה בערך הטעם של רוטב סויה?(חמוץ/מתוק..?)
תודה רבה!!
היי אוראל,
1. כן אפשר, אבל כדאי לבחור במחבת גדולה.
2. הדבש מוסיף לטעם. אם אין, ניתן להמיר בסירופ מייפל או בסילאן.
3. רוטב סויה הוא יותר לכיוון מלוח.
חג שמח 🙂
שלום,
האם 5 כפות צ’ילי מתוק לא יהפכו את המנה לחריפה?
מנסיוני גם הצ’ילי המתוק חריף… 🙂
תודה רבה
מירב
היי מירב,
זה יוצא פיקנטי. לא מאוד חריף. בכל מקרה אם את חוששת את יכולה להתחיל מ 2-3 כפות ולטעום.
יום מקסים 🙂
ערב טוב,הכנתי את המנה וכולם מאוד אהבו תודה לך!!
תודה אליאב, שמחה לשמוע 🙂
תודה רבה על המתכון
הכנתי ויצא מושלם כמו כל המתכונים שלך
תודה אפרת, שמחה לשמוע 🙂
נשמע מאוד טעים, רק שאלה-
לגבי השקית של הכרוב וגזר החתוכים- באיזה איזור זה נמצא בד”כ בסופר? אני לא זוכרת שנתקלתי…
תודה
היי רביד,
זה נמצא באוזר של הירקות אבל במקררים, היכן שנמצאים העלים הירוקים, הפטריות וכו’.
יצא מושלם! ממליצה להוסיף קצת חמאת בוטנים למי שיש!
תודה דניאל 🙂
שבוע נפלא
יצא מושלם!!! הכפלתי כמויות תודה
תודה לימור, שמחה לשמוע 🙂
היי, אפשר להכין את הנודלס רק עם העוף והרוטב? בלי ירקות? זה אמור לצאת טעים?
כן, אפשר.
יצא מעולה!!!
אפיתי את קוביות החזה עוף בתנור עם מעט שמן מלח ופלפל 10 דקות במקום לטגן ויצא פשוט טעים!!!
הוספתי מעט חומץ – מוסיף המון
שיניתי קצת את הירקות: שמתי קישור, גזר פלפל אדום וצהוב ופטריות.
יצא מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!
נשמע מצוין!
תודה על העדכון ויום מקסים 🙂
אפשר להכין הערב ולחמם מחר בצהריים? (ואל תציעי לי להרכיב מחר כי בעלי הוא זה שצריך לתת מחר אוכל לילדים בצהריים 🙂
אז כן 🙂
הנוודלס העה דביק והיה קשה לערבב אותו עם שאר המרכיבים. למה?
היי אושרת,
אם הוא היה דביק אז יכול להיות שזה כתוצאה מבישול יתר במים.
הי אפרת!
לא מסתדרת כל כך עם סויה איך אפשר להתאים?
תודה לך ויום נעים!
היי דבי,
במתכון הזה הסויה ממש מוסיפה טעם. יש לך במקרה רוטב טריאקי?
דרך אגב באיזה סוג סויה את משתמשת? כי יש סוגים שהם לא טעימים.
שלום,
האם אפשר להשתמש באטריות רגילות (לקוגל) או רק באטריות אורז?
האם אפשר לאפות את העוף במקום לטגן?
היי שולי,
אפשר להשתמש גם באטריות רגילות.
רצוי לטגן את העוף ולא לאפות כדי שהוא יישאר עסיסי.
לא הבנתי מה עושים אחרי ששמים את העוף בצד
והירקות שהןקפצו!!!
מוסיפים את העוף למחבת עם הירקות, מוסיפים גם את הנודלס והנבטים ומתבלים.
יצא מעולה תודה
תודה חגית, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום
קודם כל – המתכון מדהים וטעים מאוד מאוד!!
הבעיה היא שהוא לוקח לי הרבה מאוד זמן… לא שואפת ל10 דקות אבל לזמן סביר 😉 אני מאוד איטית ורוצה לייעל את העניינים.
השאלה שלי אם יש דרך לקצר את שלב טיגון קוביות חזה העוף. אני עושה כמות של קילו חזה עוף (שאר הרכיבים בהתאם). אולי הבעיה היא שאני חותכת לקוביות קטנות מדי או בגלל שהפרוסות לא עבות כמו שכתבת בגלל שזה חזה עוף פרוס לשניצלים. בכל מקרה, תמיד זה לוקח לי המון זמן, ואני מרגישה שזה כאילו אני מטגנת מליון שניצלים.
אפשר איכשהו לבשל במקום? או דרך בה לא אצטרך להפוך כל אחד? או שמקסימום אסתפק לצערי להכין את המתכון במקרים מיוחדים…
היי הדר,
לגבי טיגון העוף, זה אמור להיות טיגון של דקה אחת מכל צד. אני מניחה שבגלל שאת מכינה כמות גדולה יותר, זה לוקח יותר זמן.
אולי אם תשתמשי בחזה עוף יותר עבה אז יהיו פחות חתיכות. את יכולה להשתמש בתרווד כדי להפוך כמה חתיכות ביחד. זה בהחלט יכול לחסוך זמן.
שלום
האם אפשר קוביות בשר במקום העוף ??? במידה וכן מהי הכמות ???
היי דודו,
קוביות בשר הכוונה לצלי כתף? כי אם כן יש לבשל את הבשר לפני בנפרד עד שהוא מתרכך ורק אז להוסיף לנודלס.
בישול הבשר: מחממים סיר עם כף שמן ומטגנים את קוביות הבשר כדקה מכל צד. מכסים במים רותחים ומבשלים עם מכסה עד שהבשר מתרכך.
לאחר מכן מוסיפים אותו לנודלס (באותו זמן שמוסיפים את העוף – לקראת סוף הבישול).
לכמות שבמתכון מתאים להשתמש בכ200 גרם בשר.
תודה על התגובה כן צלי כתף . אעדכן כיצד יצא
בוקר טוב
אני רוצה להכין עם בשר במקום עוף .
האם המתכון הוא זהה או שנדרש לשנות ???
היי דודו,
איזה בשר זה? נתחי אנטריקוט, בשר בקר טחון? צלי כתף?
שלום,
הבן שלי אוהב נודלס ללא תוספת בשר וירקות, עם רוטב בלבד.הוא מאד אוהב נודלס ברוטב בסגנון קפה גרג אם מישהו אי פעם טעם שם. אז אולי למישהו או לך יש מתכון שכזה??
היי אלה,
אני לא מכירה ספציפית את הנודלס של קפה גרג. בכל מקרה, אפשר לנסות להכין את הרוטב שבמתכון הזה, הוא טעים 🙂
הכנתי ויצא טעים מאוד מאוד!!!
תודה רבה על המתכון הזה ומתכונים נוספים מוצלחים מאוד מהאתר
תודה מיטל, שמחה שיצא טעים 🙂
אני חייבת לציין שאחרי כל כך הרבה מתכונים שעשיתי מהאתר וכולם יצאו מוצלחים ממש אני פשוט עושה את שאר המתכונים בידיעה שהם יהיו מוצלחים
אפשר לקבל מתכון ל5 מנות?
היי שלי,
קודם כל כיף לשמוע 🙂
כמויות ל-5 מנות:
250 גרם נודלס
5 פרוסות עבות של חזה עוף
2 בצלים בינוניים
2 שיני שום
2 גזרים
חצי כרוב
סלסלת פטריות
גמבה גדולה
כוס וחצי נבטים
תיבול: 6 כפות רוטב סויה, 10 כפות צ’ילי מתוק, 4 כפות דבש, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
שלום לכם ותודה על האתר הנפלא ועל התגובות המהירות והמחכימות.
אינני משתמשת ברוטב צ’ילי מה אפשר להוסיף במקום? והאם הירקות מתרככים מספיק? תודה!
היי מזל,
הירקות אמורים להיות רכים אבל לא מאוד, אלא עדיין נגיסים. את כמובן יכולה לבשל אותם לפי הרכות שאת אוהבת.
את יכולה לוותר על הצ’ילי מתוק ולהגדיל את כמות הסויה והדבש ל4 כפות סויה ו3 כפות דבש.
יום מקסים 🙂
תודה רבה!
עשיתי את המתכון בלי חזה עוף ועם סילאן במקום דבש ויצאאאא מושלם !!
שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂
אוקיי תודה רבה שבוע נפלא 🙂
היי אפרת בוקר טוב
אני מכפילה את הכמויות רציתי לשאול האם אפשר להכין גם בסיר ?
כן ספיר, את יכולה להכין בסיר (רצוי סיר רחב עם ציפוי שאינו נדבק).
שבוע נפלא 🙂
סליחה שאני שוב שואלת פשוט לא ראיתי תגובה אבל מה אפשר לשים במקום סויה ורוטב צילי???
אפרת שלום. רציתי לשאול מה אפשר לשים במתכון זה כתחליף לסויה ולצילי וכן מה הכמויות…. תודה תורכי משמים על המצווה הגדולה.
היי שפרה,
מתנצלת על העיכוב בתשובה.
במקום התיבול במתכון אפשר פשוט לתבל ב 3-4 כפות שמן זית, 2-3 כפות דבש, 1-2 שיני שום כתושות, מעט מלח – לערבב את הכל בקערית ולתבל את המוקפץ.
שלום,
אשמח לקבל מתכון כולל כמויות לנודלס מוקפץ עם ירקות ללא עוף. לאירוח של 8 אנשים
היי אלינור,
400 גרם נודלס
2 בצלים גדולים
3 שיני שום קצוצות
4 גזרים בינוניים חתוכים לגפרורים
חצי כרוב גדול חתוך לרצועות
2 סלסלות פטריות טריות
2 גמבות חתוכות
2 כוסות נבטים סיניים
תיבול:
10 כפות רוטב סויה, 15 כפות צ’ילי מתוק, 6 כפות דבש, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
יום נפלא 🙂
מתכון אליפותת מומלץ!!
תודה מזל, שמחה שאהבת 🙂
כרגיל מתכון מושלם ומנצח
המון המון תודה
תודה טליה, שמחה שיצא טעים 🙂
שלום,מה הכמויות ל-7 אנשים?
היי אוריה,
כמויות לכ-7 אנשים:
400 גרם נודלס (אטריות ביצים)
8 פרוסות עבות של חזה עוף חתוכות לקוביות
2 בצלים גדולים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
4 גזרים חתוכים לגפרורים
כרוב קטן חתוך לרצועות
סלסלת פטריות
2 גמבות חתוכות
2 כוסות נבטים סיניים
תיבול: כשליש כוס סויה, כ3/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק, 8 כפות דבש, מלח, פלפל גרוס גס
בהצלחה 😉
יש לי ווק אפשר לבשל הכל בווק כולל העוף?
כן רוית, אפשר לבשל בווק.
היי ,
רציתי לדעת בבקשה האם אפשר לשים רוטב טריאקי במקום סילאן ?
האם זה משתלב טוב עם דבש וסויה ?
תודה רבה ויום נפלא 🙂
היי קסם,
אין סילאן במתכון. אולי התכוונת לצ’ילי מתוק? אם כן, זה ישנה את הטעם אבל עדיין אמור לצאת טעים 🙂
תודה רבה ! יצא מאוד טעים 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן 🙂
מאז שגיליתי את האתר הנפלא הזה אני לפני הכל בודקת ומקבלת רעיונות ממנו, יישר כוח! מה לעשות כדי שהמוקץ יצא לי בצבע חום קרמלי כמו במסעדות?,ושוב תודה
היי אירית,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
אני מניחה שבמסעדות משתמשים בסוכר חום או בחמאת בוטנים ומכאן הצבע הקרמלי המיוחד.
היי
האם יעבוד אותו הדבר עם פרגיות במקום חזה עוף?
אתר מקסים, תודה!!
בטח 🙂
המשך יום נפלא!
יצא פשוט מעולה!!
שמחה לשמוע מיטל!
תודה שחזרת לעדכן.
המתכון מתאים גם לאטריות אורז או שרק לנודלס?
היי מלי,
לדעתי גם אטריות אורז ישתלבו מצוין.
שלום
האם אפשר להשתמש בחזה עוף שפרוס דק?
כן מלי, אין בעיה.
רציתי להגיד לך כל הכבוד על האתר המדהים שלך. אני בחופשת לידה וכל יום צץ לי משהו חדש שבא לי להכין למשפחה וכבר אני ישר מחפשת באתר שלך. כל המתכונים שלך טעימים וכתובים בצורה כל כך ברורה. פשוט כייף! שתמשיכי להצליח.
תודה רבה רעות!
שמחה שאת נהנת מהאתר 🙂
יום מקסים
קל הכנה, טעים ! תודה לך על הערב הנפלא מלא בטעמים.
תודה קריסטינה! שמחה שנהנת מהתוצאה 🙂
שלום אפרת היקרה!
השבוע אכין את המתכון . בנוגע לכמות העוף, הכוונה היא ל 500גרם?
תודה ושבת שלום
כן, בסביבות 500 גרם, אפשר קצת יותר או פחות, לפי כמות העוף שרוצים.
שבת שלום! 🙂
מתכון קל כל כך , אז למה ההדפסה כל כך מסובכת , ומפוזרת על 3 דפים ???
תודה ,
אסנת .
היי אסנת,
יש 2 אפשרויות הדפסה שונות. אחת מעל המתכון מצד שמאל יש לחצן “הדפסה” והשניה מתחת לכל מתכון יש אייקונים של שיתוף (פייסבוק, ווצאפ וכו’) יש שם גם אייקון של מדפסת שאפשר ללחוץ עליו כדי להדפיס.
יום נעים 🙂
אין על המתכונים באתר הזה. פשוט הכל מעולה.אתר 10
תודה אסף! איזה כיף לשמוע 🙂
חג שמח!
אני עשית במקום חזה עוף בשר טחון וזה יצאה
מאוד טעים יותר מהחזה עוף
שמחה לשמוע אלונה 🙂
יום נפלא!
היי, אפשר להשתמש ברוטב חמוץ מתוק מוכן? ואם כן, אז על מה לוותר? על הסויה? על הצילי? או על שניהם?
היי רוני,
אני מניחה שאפשר. ממליצה להשתמש רק ברוטב ולטעום. אם חסר מתיקות- להוסיף דבש. אם רוצים שזה יהיה מעט פיקנטי- להוסיף צ’ילי מתוק.
בהצלחה 😉
היי איזה ירקות אפשר לשים במקום כרוב ובנטים?
אפשר לוותר על הכרוב והנבטים ולשים יותר גזר, פטריות או גמבה.
איתקבנתי לחלב רגיל וחלב עיזים
יש לי טיפ קטן אני שמתי את הרוטב צ’ילי הרוטב סויה בקערה קטנה והוספתי עוד משהו לקערב הוספתי חלב רגיל וחלבמעיזים וזה יצה אחד הדברים אכי טעמים העולם 😉 😉 O:-)
שלום. אין לי רוטב סויה מה אני יעשה. 🙂
היי,
אם אין לך אז תכיני בלי.
חג שמח ושנה טובה 🙂
אפשר לדעת כמה מנות זה יוצא?
היי נסטיה,
זה יוצא 2 מנות.
אני הכנתי היום וזה היה הדבר הכי טעים עבר 🙂
שמחה שאהבת 🙂
אני אכשיו אכנתי וזה יצה מאוד טעים אני יכין מהיום פעמיים בשבועה (:
שמחה לשמוע נטע! 🙂
היי
עשיתי לפי המתכון הזה ויצא טעיייים מאוווווד ,מומלץ לכולם
תודה על האתר הנהדר הזה
שמחה לשמוע אביבית!
תודה על ההמלצה ויום נפלא 🙂
היי
נבטים – האם הכוונה לנבטי חמניות?
היי דליה,
הכוונה לנבטים סיניים אבל את יכולה לשים כל נבטים שיש לך.
שבת שלום 🙂
מצויין גם עם הודו
תודה על השיתוף 🙂
תודה!! מתכון מושלם…ליקקנו את הצלחות 😉
שמחה לשמוע! תודה דנה 🙂
היי אפשר להחליף לכרוב סגול במקום הכרוב הרגיל?? תודה 🙂
היי דנה,
כן אפשר 🙂
תוסיפו כוסברה, זה יקפיץ את כל המתכון באלף רמות! ( זה מעולהההההה!!)
תודה על הטיפ מיכל 🙂
היי,
במידה ואני רוצה להגדיל את הכמות של האטריות ולבשל לכ-5 אנשים, מה צריכות להיות הכמויות פחות או יותר?
תודה 🙂
היי אבי,
הכמויות צריכות להיות בסביבות 300 גרם אטריות, 4-5 פרוסות עבות של חזה עוף, 2 בצלים בינוניים קצוצים, 2 שיני שום קצוצות, 3 גזרים בינוניים, חצי כרוב גדול, כוס וחצי פטריות, גמבה וחצי, כוס וחצי נבטים. התיבול: 7 כפות סויה, 12 כפות צ’ילי מתוק, 5 כפות דבש, מלח ופלפל.
יצא פצצה!
הייתי מוסיף המלצה קטנה כדי לחסוך בניקיון המטבח בסוף – לרכז את כל הירקות בקערה גדולה ואת כל התבלינים בקערה קטנה לפני התחלת ההקפצה. בזמן הבישול צריך לערבב או להקפיץ כל הזמן ואין זמן “לחפש” דברים…
היי זמיר,
שמחה לשמוע שיצא טעים ותודה על הטיפ היעיל!
סופשבוע נעים 🙂
יצא ממש טעים!!!
מעולה! תודה שחזרת לעדכן 😉
לצערי הרב אסור לי סוכר, אפשר להחליף את כותב הצ׳ילי מתוק בכותב עגבניות רגיל?
היי גילת,
את יכולה לוותר על הצ’ילי המתוק ולשים במקום כפית שטוחה פפריקה מתוקה (אפשר להכין גם בלי הפפריקה). רוטב עגבניות פחות מתאים במקרה הזה.
שבוע נפלא 🙂
הכנתי עם חזה עוף ובלי חזה עוף פשוט אין מילים לתאר
יוצא סוף של הסוףףףףףףףףףףףףףף
משהו ממש אבל ממש טעיםםםםםםםםםםםםםם
מעולה! תודה מירי ושבוע נפלא 🙂
הכנתי לארוחת ערב-חברה שלי השתגעה על זה… (וגם אני) יצא ממש טעים 😉
אני שמחה לשמוע!
תודה על השיתוף 😉
את הבוטנים להוסיף בסוף ?
הי אלעד,
כן, את הבוטנים להוסיף לפני ההגשה.
שבוע נפלא 🙂
נשמע מעניין אבל העוף יוצא מוכן בכלל ?
כן, בטח.
וואיייי יצא טעיםםם הילדים רצו עוד !
מעולה, אני מאוד שמחה לשמוע 😉
תודה על העדכון!
מומלץ, יצא טעים ביותר
תודה אלינור 🙂
יוצא ממש טעים! כולם מבקשים ממני להכין להם. מומלץ!!!!
תודה רותי, איזה כיף לשמוע 😉
הולכת עכשיו להכין. אנסה להוסיף גם ברוקולי.
מעולה, נשמח אם תעדכני איך יצא 🙂
הכנתי עכשיו!! ויצא ממש טעים!!
מומלץ ביותר!
תודה בת חן:)
היי, איך העוף יוצא? לא מתייבש?
היי שני, העוף יוצא עסיסי בגלל הבישול הקצר שלו. בהתחלה מטגנים אותו כדקה בלבד מכל צד, מעבירים לצלחת ואז מוסיפים אותו כ-2 דקות לפני סיום הבישול.
תודה 🙂 אנסה הערב!
יופי של אתר
תודה ניצה!