שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 14 דקות

מס’ מנות: 2 מנות

מצרכים:

100 גרם נודלס (אטריות ביצים)

200-250 גרם חזה עוף חתוכות לקוביות

1 בצל גדול קצוץ

1 שן שום קצוצה

1 גזר חתוך לגפרורים + 1/4 כרוב חתוך לרצועות (השתמשתי בשקית מוכנה של כרוב וגזר חתוכים שניתן לקנות בכל סופר- חוסך הרבה עבודה).

1/2 כוס פטריות

1/2 גמבה חתוכה

1/2 כוס נבטים סיניים

תיבול: 3 כפות סויה, 5 כפות רוטב צ’ילי מתוק, 2 כפות דבש, מלח, פלפל גרוס גס

לקישוט: בוטנים קצוצים (לא חובה)

אופן הכנה:

  1. מכינים את הנודלס בהתאם להוראות ההכנה המצוינות על גבי השקית.
  2. במקביל, מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את קוביות חזה העוף כדקה מכל צד, מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לצלחת.
  3. מטגנים במחבת/ווק בצל כ-2 דקות. מוסיפים את כל הירקות (למעט הנבטים) ומבשלים/מקפיצים 7-8 דקות עד שהירקות מעט מתרככים. מוסיפים את העוף, הנודלס והנבטים ומתבלים. מערבבים היטב במשך כ-2 דקות נוספות ומסירים מהאש.

 

 

 

מתכון לנודלס, נודלס מוקפץ, נודלס עוף

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
קיש כרישה
סופגניות מהירות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
יפעת (12:59 23.04.2021)

הי אפרת
אם אני רוצה להגיש למחרת ההכנה – האם להכניס את הנודלס בזמן ההכנה או למחרת לפני שאני מחממת ( החימום הוא על הפלטה)
תודה רבה רבה ושבת שלום:)

מתכונים ב-10 דקות (14:25 23.04.2021)

היי יפעת,
נודלס עדיף לאכול סמוך להכנה, אבל אם לא- תוסיפי את הנודלס בזמן ההכנה (היות ואני מבינה שאת לא מבשלת את הנודלס בשבת אלא היום).
בהצלחה😊

יפעת (16:31 23.04.2021)

תודה רבה.
ו.. את מצילה אותי כל יום שישי עם האתר שלך🙏

מתכונים ב-10 דקות (17:07 23.04.2021)

שמחה לשמוע, זו המטרה🌺

אפרת (17:07 11.03.2021)

הי אפרת, מה אפשר לשים במקום צ’ילי מתוק?

מתכונים ב-10 דקות (17:09 11.03.2021)

היי אפרת,
אם אין לך רוטב צ’ילי מתוק אפשר לשים סה”כ 4 כפות רוטב סויה ו3 כפות סילאן.

Rinat Noama (10:37 13.08.2020)

היי כמה בערך כפות או כוסות צריך מהכרוב וגזר במידה ומשתמשת מהארוז בסופר?תודה והמשך יום נעים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:39 13.08.2020)

3-4 כוסות.

Rinat Noama (11:33 21.09.2020)

היי אפרת האם אפשר לוותר על הנודלס והנבטים רוצה להגיש את זה עם אורז לבן,תודה מראש על התשובה ושנה טובה🙏

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:31 21.09.2020)

כן אפשר.

טילי (18:27 16.06.2020)

מה לעשות אם אני רוצה להשתמש עם חזה הודו במקום חזה עוף?
תודה
ושתדעי שרק בזכותך אני מבשלת… 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:56 16.06.2020)

אין בעיה, את יכולה להכין באותו אופן 🙂

עטרה (08:33 20.03.2020)

האם אפשר מקום דבש לשים סילאן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:24 20.03.2020)

כן אפשר.

נועה (09:02 26.02.2020)

אפשר בלי פטריות ונבטים?
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:03 26.02.2020)

כן אפשר.

קרינה (20:52 27.01.2020)

תודה על המתכון 🙂

קרינה (20:55 27.01.2020)

היי אפרת, שאלתי שאלה והיא לא נישלחה לי אשאל שוב …האם אפשר להחליף את החזה עוף בפרגית והטם אופן ההכנה נישאר זהה?והאם ניתן להחליף את הדבש בסילאן ?
תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:41 28.01.2020)

כן אפשר להחליף בפרגיות. אין שינוי באופן ההכנה.
אפשר להחליף בסילאן.

יפעת (06:48 26.12.2019)

היי האם זה בסדר גם אטריות אורז במקום אטריות ביצים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:18 26.12.2019)

הטעם והמרקם של אטריות אורז שונה אבל אפשר.

שריי (07:34 2.12.2019)

היי המתכון נראה מוצלח מאוד
אני נהנית לפתוח ולמצוא תמיד משהו חדש ומתכון שחסר לי.
אני רוצה להכין את מנת הנודלס לארוע כ80 מנות- כמה עלי להכפיל את הכמות?
וכן מה לעדשות ע”מ שבחימום החוזר הנודלס לא יאבד את מרקמו (ויהפוך להיות עיסתי)כי הוא לא יוגש מיד אחרי ההכנה
אלא יעמוד על פלטת חימום עד שיוגש.
באילו אטריות יהיה כדאי להשתמש כדי שזה לא יקרה?
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:00 2.12.2019)

היי שריי,
לגבי הכמויות, מה עוד מוגש באותו אירוע?
אפשר להשתמש באטריות ביצים (רצוי רחבות). לא אמורה להיות בעיה לחמם את הנודלס על פלטה.

איריס (17:00 25.10.2019)

הי,
האם אפשר לעשות את המתכון ללא העוף? אני צמחונית .. תודה ושבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:24 25.10.2019)

כן.
שבת שלום 🙂

אסתר שפר (21:39 4.08.2019)

על האריזה שקניתי אין הוראות בסיסיות להכנת נודלס? אשמח לקבל אותן!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:21 5.08.2019)

היי אסתר,
יש לבשל את האטריות במים רותחים עם כחצי כפית מלח עד שהן מתרככות. לאחר מכן לסנן.
זמן הבישול משתנה בין סוגי האטריות (5-11 דקות).

נוינוי (22:43 9.07.2019)

הי אפרת קודם כל תודה רבה רבה על כל המתכונים הנפלאים
ושנית רציתי לשאול אם חייבים את כל הירקות או שאפשר לוותר על חלק מהם..?
שוב תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:10 9.07.2019)

אפשר לוותר על חלק מהם.

זוהר (09:30 16.05.2019)

היי אפשר להכין בסיר ?
ודבר שני , יש לי סילאן וסויה . איך לעשות ?
ממש תודה. אתר מדהיםם וטעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:25 16.05.2019)

אפשר להכין בסיר.
אפשר לשים סילאן במקום דבש. אם אין לך רוטב צ’ילי מתוק אפשר לשים 4 כפות רוטב סויה ו3 כפות סילאן.

שולמית (17:19 27.02.2019)

שלום,
רציתי לשאול האם אפשר להכין במחבת רגילה יוצא טעים באותה מידה?

ולגביי הפטריות, האם טעים בערך באותה מידה אם אכניס למתכון פטריות משימורים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 27.02.2019)

כן אפשר. רק רצוי שתהיה מחבת רחבה.

גילי (11:51 19.02.2019)

האם אפשר לשים רק את הצילי המתוק בלי הדבש והרוטב סויה
או שזה מאד משמעותי לטעם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:57 19.02.2019)

אפשר אבל הרבה יותר טעים זה עם הדבש והסויה.

ניר (14:21 31.12.2018)

היי, אפשרי להכין עם פרגיות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:05 31.12.2018)

כן.

אסתי (23:44 24.11.2018)

שבוע טוב אפרת, את מקסימה , תודה רבה על האתר
יש לי מס’ שאלות:
1. מה הכוונה 2 חתיכון חזה ? יש לי חזה אחד מעוף שלם,
2. ולא ראיתי שענית האם ניתן להוסיףך במקום כרוב ונבטים פטריות וקישוא?
3.בעבר הייתי מקפיצה ירקות ואח”כ מוסיפה את החזה והתיבול ללא טיגון החזה בנפרד
מה הסיבה להפרדה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:44 25.11.2018)

היי אסתי,
1. הכוונה לכמות של 200-250 גרם. מה שיש לך אמור להספיק.
2. השבתי לך (ראי תגובה קודמת) – אפשר להוסיף פטריות וקישוא.
3. את יכולה להכין בדרך שאת רגילה. הסיבה שאני מטגנת את החזה בנפרד היא כדי לשמור על הרכות של חזה העוף.

אסתי (20:41 24.11.2018)

שבוע טוב אפרת,
הכנתי לשבת את העוף עם הפטריות בסיר יצא מושלם!!!
אני מעוניינת להכין את הנודלס מוקפץ למהלך השבוע
האם יצא טעים ללא כרוב ונבטים? (אין לי כרגע בבית )
פטריות קישואים עגבניה מתאים להוסיף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:12 24.11.2018)

שבוע טוב!
שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר להוסיף פטריות וקישוא (עגבניה פחות מתאימה).

נעם (16:38 18.10.2018)

היי
פעם ראשונה שאני מכינה ואני דמה במקום נודלס ספגטי
לא הבנתי באיזה שלב אני מוסיפה את הספגטי אחרי שאני מבשלת מה אני עושה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:36 18.10.2018)

בסוף הבישול, יחד עם העוף. מתבלים ומבשלים עוד 2 דקות.

כוכבה (12:24 18.10.2018)

ברצוני לשאול העים מוסיפים תבלין זנגביל
ובמידה ולא שמתי כרוב
יש אפשרות לבשל בניפרד ,ולהוסיף

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:00 18.10.2018)

היי כוכבה,
אפשר לבשל את הכרוב בנפרד ולהוסיף לתערובת.
אין צורך להוסיף תבלין זנגביל אבל אם את אוהבת את יכולה להוסיף בסביבות רבע-שליש כפית.

אורנה (14:33 16.08.2018)

מתכון מצוין וקל להכנה.
הכפלתי כמויות וכולנו התענגנו על הטעם.
ארוחה שלמה במחבת אחת. מומלץ בחום
תודה אפרת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:37 16.08.2018)

תודה אורנה, שמחה שנהניתם 🙂

ליז (12:39 25.07.2018)

הי. האם אפשר במקום חזה עוף להכין פרגיות. ובאיזה נודלס מדובר? פעם ראשונה שאני מכינה ..
יש לי אורחים בשבת ואני צריכה להכין כמות מכובדת נניח מקילו פרגיו שאחרי שמנקים אותם יוצא בטח כמות קטנה יותר של פרגיות

אפשר את היחס של שאר הכמויות של הנודלס הירקות והתיבול?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:15 25.07.2018)

היי ליז,
אפשר להכין עם פרגיות. מדובר בנודלס ביצים. יש כל מיני סוגים – קצרים, ארוכים, עבים, דקים. תבחרי מה שנראה לך.
כמויות ל 700-800 גרם פרגיות (אחרי ניקוי):
400 גרם נודלס
2 בצלים גדולים
3 שיני שום קצוצות
4 גזרים בינוניים חתוכים לגפרורים
חצי כרוב גדול חתוך לרצועות
2 סלסלות פטריות טריות
2 גמבות חתוכות
2 כוסות נבטים סיניים
תיבול: 10 כפות רוטב סויה, 15 כפות צ’ילי מתוק, 6 כפות דבש, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

לימור (22:36 1.07.2018)

הי אפרת,
הכנתי היום ויצא נהדר.
ממש מודה לך על המתכונים הנפלאים וחשוב לא פחות על המענה המהיר והסובלני שלך כשאני זקוקה לייעוץ (וגם אחרים).
אין כמוך 👏👏
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:40 1.07.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן.

לימור (02:34 1.07.2018)

תודה ושבוע טוב

לימור (22:10 30.06.2018)

הי אפרת,
חיבת קודם כל להודות לך על מתכונים נפלאים, קלילים והכי חשוב טעימים.
מתכננת מחר להכין את המתכון הזה אבל עם כמויות שונות של המוצרים הבסיסיים ולכן זקוקה לעזרתך.
רוצה להכין עם 850 גרם חזה עוף (זה מה שיש לי) + 300 גרם של נודלס (רוצה להתמקד יותר בירקות).
הירקות: בצל,שום, גזר, כרוב, גמבה ושעועית ירוקה קפואה.
אשמח אם תסדרי לי את המתכון גם מבחינת כמות הירקות והסדר וגם מבחינת התיבול.
תודה וסליחה על הטרחה (ניסיתי לבד, לא הולך),
תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:22 30.06.2018)

היי לימור,
תצרכי להשתמש בווק גדול או מחבת גדולה.
מבחינת אופן ההכנה, זה אותו אופן. מבחינת כמויות כדאי לשים 3 גזרים, 2 בצלים בינוניים-גדולים, 3 שיני שום, חצי כרוב גדול, גמבה וחצי ו-2 כוסות שעועית ירוקה.
לגבי תיבול, מומלץ להכפיל חומרים ב-3 (9 כפות סויה, 3/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק, 6 כפות דבש, מלח ופלפל גרוס לפי הטעם).
שבוע טוב 🙂

לימור (02:33 1.07.2018)

תודה ושבוע טוב

שיר (09:54 28.06.2018)

היי אפרת,

האם את שוטפת את חזה העוף לפני ההכנה?
ובכלל, האם מומלץ לשטוף שניצלים או חלקי עוף לפני אפייה או בישול?

תודה שוב על מתכונים פשוט מצוינים וטעימים
שיר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:07 28.06.2018)

היי שיר,
בעבר הייתי שוטפת אבל היום לא. אומרים (לפי משרד הבריאות) שלא כדאי לשטוף מאחר וזה מפזר חיידקים על השיש, בכיור וכו’.
יום מקסים 🙂

שיר (14:49 28.06.2018)

תודה רבה על המענה

מלי (11:12 29.05.2018)

אפשרי להוסיף שעועית ירוקה?
במידה וכן באיזה שלב אני מכניסה
ואם אני צריכה לבשל את השעועית לפני
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:00 29.05.2018)

אפשר להוסיף שעועית ירוקה יחד עם הירקות.
אם זו שעועית ירוקה טרייה ולא קפואה אז כדאי לבשל אותה לפני במים רותחים 4-5 דקות ולסנן.

שרון (10:45 25.04.2018)

היי אפרת
אני רוצה להכין את המתכון עם 7 חתיכות חזה עוף אשמח למתכון מדויק פליזזז:)
בנוסף אין לי דבש איך אני יכולה להמיר בסילאן ונשאר לי ממש כמות קטנה של סויה זה נורא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:47 25.04.2018)

היי שרון,
אם אלה חתיכות דקות של חזה עוף אז מספיק להכפיל את כל החומרים ב-2.
אם אלה חתיכות עבות של חזה עוף אז אלה הכמויות המומלצות: 300 גרם אטריות, 7 חתיכות עבות של חזה עוף, 2 בצלים בינוניים קצוצים, 2 שיני שום קצוצות, 3 גזרים בינוניים, חצי כרוב גדול, כוס וחצי פטריות, גמבה וחצי, כוס וחצי נבטים. התיבול: 7 כפות סויה, 12 כפות צ’ילי מתוק, 5 כפות דבש, מלח ופלפל.
אפשר לשים סילאן. רוטב הסויה תורם לטעם אבל אם אין לך מספיק תכיני עם מה שיש לך.

שירה (12:53 20.04.2018)

איך הכרוב משתלב? הוא מתרכך בבישול? באיזה שלב להוסיף אותו? אחרי שהחזה מוכן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:29 20.04.2018)

היי שירה,
את הכרוב מוסיפים יחד עם כל הירקות. בהתחלה זה נראה כאילו יש הרבה כרוב אבל הוא מאבד מנפחו ומתרכך במהלך הבישול.

אביגיל (14:22 15.03.2018)

היי,אפשר להכין את זה בלי הנבטים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:02 15.03.2018)

כן אפשר.

חני (11:09 14.03.2018)

תודה על התגובה המהירה.
1. יש לי מלבד העוף גם קוביות בשר(לחמין) אני יכולה להוסיף,במידה וכן-איך?
2. ניתן לשים שומר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:26 14.03.2018)

1. אפשר להוסיף בשר אבל צריך לבשל אותו קודם במים עד שיתרכך.
2. לא בטוחה אם הטעמים ישתלבו בהצלחה.

חני (10:44 14.03.2018)

אני רוצה להשתמש ברוטב טריאקי במקום הרטבים,כמה לשים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:05 14.03.2018)

שימי 7-8 כפות טריאקי.

מלי (12:49 21.01.2018)

האם אפשר להחליף את הנודלס בפסטה ארוכה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:17 21.01.2018)

כן, אפשר.

מלכי (10:52 5.01.2018)

הכנתי, יצא מעולה!
ההתלהבות הרבה הכנתי כמות כפולה, יצא כמות ענקית!
אפשר להקפיא, או שזה ייהרס?
תודה ושבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:24 5.01.2018)

היי מלכי,
לא בטוחה שזה יעבור הקפאה בצורה מוצלחת, אני חוששת שהנודלס יתפרקו קצת אחרי הפשרה ואולי גם הירקות יהיו קצת סמרטוטיים. בכל מקרה זה נשמר במקרר כ-4 ימים, מקווה שזה יחוסל עד אז 🙂
שבת שלום!

מלכי (22:16 4.01.2018)

ערב טוב
אני רוצה להכין היום- לערב שבת,האם כדאי לאחד עם נודלס לפי ההוראות, או להשאיר נפרד ולאחד לפני ההגשה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:43 4.01.2018)

אין בעיה לאחד את כל החומרים מראש.
שבת שלום 🙂

אירה (16:51 20.11.2017)

ערב טוב
אפשר להוסיף ברוקולי קפוא?
אם כן, באיזה שלב והאם להפשיר לפני?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:43 20.11.2017)

כן אירה, אפשר.
את יכולה לחלוט דקה במים רותחים ולסנן. להוסיף למחבת כ-5 דקות לפני סיום הבישול.

איציק (00:08 31.10.2017)

היי אפרת :]
אני אוהב לעבוד מדוייק, כמה גרם חזה עוף צריך למנה הזו
(אני רוצה להכפיל כמויות וצריך לדעת פחות או יותר מה המשקל)
תודה =]

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:36 31.10.2017)

היי איציק,
למתכון הזה מומלץ להשתמש ב 200 גרם, כך שלכמות כפולה – 400 גרם.
יום נפלא 🙂

אמא יקרה (00:08 11.10.2017)

תודה רבה על המתכונים הנהדרים!:)
שייך להוסיף לזה גם קישוא ובצל? ומה עם פלפלים נוספים (ירוק/צהוב)?
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:21 11.10.2017)

כן, אפשר להוסיף כל מה שהצעת.
חג שמח 🙂

אוראל (23:47 10.10.2017)

שלום.1. האם ניתן להכין במחבת רגילה?
2. הדבש ממש נחוץ? במה ניתן להחליפו?
3. מה בערך הטעם של רוטב סויה?(חמוץ/מתוק..?)
תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:23 11.10.2017)

היי אוראל,
1. כן אפשר, אבל כדאי לבחור במחבת גדולה.
2. הדבש מוסיף לטעם. אם אין, ניתן להמיר בסירופ מייפל או בסילאן.
3. רוטב סויה הוא יותר לכיוון מלוח.
חג שמח 🙂

מירב (10:12 28.09.2017)

שלום,
האם 5 כפות צ’ילי מתוק לא יהפכו את המנה לחריפה?
מנסיוני גם הצ’ילי המתוק חריף… 🙂

תודה רבה
מירב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:29 28.09.2017)

היי מירב,
זה יוצא פיקנטי. לא מאוד חריף. בכל מקרה אם את חוששת את יכולה להתחיל מ 2-3 כפות ולטעום.
יום מקסים 🙂

אליאב (19:57 22.08.2017)

ערב טוב,הכנתי את המנה וכולם מאוד אהבו תודה לך!!

מתכונים ב-10 דקות (23:44 22.08.2017)

תודה אליאב, שמחה לשמוע 🙂

אפרת (17:32 7.08.2017)

תודה רבה על המתכון
הכנתי ויצא מושלם כמו כל המתכונים שלך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 7.08.2017)

תודה אפרת, שמחה לשמוע 🙂

רביד (14:46 1.08.2017)

נשמע מאוד טעים, רק שאלה-
לגבי השקית של הכרוב וגזר החתוכים- באיזה איזור זה נמצא בד”כ בסופר? אני לא זוכרת שנתקלתי…
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:48 1.08.2017)

היי רביד,
זה נמצא באוזר של הירקות אבל במקררים, היכן שנמצאים העלים הירוקים, הפטריות וכו’.

דניאל (12:09 30.07.2017)

יצא מושלם! ממליצה להוסיף קצת חמאת בוטנים למי שיש!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:18 30.07.2017)

תודה דניאל 🙂
שבוע נפלא

לימור (19:21 9.07.2017)

יצא מושלם!!! הכפלתי כמויות תודה

מתכונים ב-10 דקות (20:04 9.07.2017)

תודה לימור, שמחה לשמוע 🙂

דניאל (15:27 6.07.2017)

היי, אפשר להכין את הנודלס רק עם העוף והרוטב? בלי ירקות? זה אמור לצאת טעים?

מתכונים ב-10 דקות (16:12 6.07.2017)

כן, אפשר.

שולי (10:26 29.06.2017)

יצא מעולה!!!
אפיתי את קוביות החזה עוף בתנור עם מעט שמן מלח ופלפל 10 דקות במקום לטגן ויצא פשוט טעים!!!
הוספתי מעט חומץ – מוסיף המון
שיניתי קצת את הירקות: שמתי קישור, גזר פלפל אדום וצהוב ופטריות.
יצא מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!

מתכונים ב-10 דקות (13:03 29.06.2017)

נשמע מצוין!
תודה על העדכון ויום מקסים 🙂

שולי (16:57 25.06.2017)

אפשר להכין הערב ולחמם מחר בצהריים? (ואל תציעי לי להרכיב מחר כי בעלי הוא זה שצריך לתת מחר אוכל לילדים בצהריים 🙂

מתכונים ב-10 דקות (19:15 25.06.2017)

אז כן 🙂

אושרת (22:27 23.06.2017)

הנוודלס העה דביק והיה קשה לערבב אותו עם שאר המרכיבים. למה?

מתכונים ב-10 דקות (10:15 24.06.2017)

היי אושרת,
אם הוא היה דביק אז יכול להיות שזה כתוצאה מבישול יתר במים.

דבי (12:37 20.06.2017)

הי אפרת!

לא מסתדרת כל כך עם סויה איך אפשר להתאים?

תודה לך ויום נעים!

מתכונים ב-10 דקות (13:13 20.06.2017)

היי דבי,
במתכון הזה הסויה ממש מוסיפה טעם. יש לך במקרה רוטב טריאקי?
דרך אגב באיזה סוג סויה את משתמשת? כי יש סוגים שהם לא טעימים.

שולי (10:13 20.06.2017)

שלום,
האם אפשר להשתמש באטריות רגילות (לקוגל) או רק באטריות אורז?
האם אפשר לאפות את העוף במקום לטגן?

מתכונים ב-10 דקות (12:18 20.06.2017)

היי שולי,
אפשר להשתמש גם באטריות רגילות.
רצוי לטגן את העוף ולא לאפות כדי שהוא יישאר עסיסי.

גלית (21:52 3.08.2017)

לא הבנתי מה עושים אחרי ששמים את העוף בצד
והירקות שהןקפצו!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:08 4.08.2017)

מוסיפים את העוף למחבת עם הירקות, מוסיפים גם את הנודלס והנבטים ומתבלים.

חגית (13:22 5.05.2017)

יצא מעולה תודה

מתכונים ב-10 דקות (13:52 5.05.2017)

תודה חגית, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום

הדר (16:13 30.03.2017)

קודם כל – המתכון מדהים וטעים מאוד מאוד!!
הבעיה היא שהוא לוקח לי הרבה מאוד זמן… לא שואפת ל10 דקות אבל לזמן סביר 😉 אני מאוד איטית ורוצה לייעל את העניינים.
השאלה שלי אם יש דרך לקצר את שלב טיגון קוביות חזה העוף. אני עושה כמות של קילו חזה עוף (שאר הרכיבים בהתאם). אולי הבעיה היא שאני חותכת לקוביות קטנות מדי או בגלל שהפרוסות לא עבות כמו שכתבת בגלל שזה חזה עוף פרוס לשניצלים. בכל מקרה, תמיד זה לוקח לי המון זמן, ואני מרגישה שזה כאילו אני מטגנת מליון שניצלים.
אפשר איכשהו לבשל במקום? או דרך בה לא אצטרך להפוך כל אחד? או שמקסימום אסתפק לצערי להכין את המתכון במקרים מיוחדים…

מתכונים ב-10 דקות (17:33 30.03.2017)

היי הדר,
לגבי טיגון העוף, זה אמור להיות טיגון של דקה אחת מכל צד. אני מניחה שבגלל שאת מכינה כמות גדולה יותר, זה לוקח יותר זמן.
אולי אם תשתמשי בחזה עוף יותר עבה אז יהיו פחות חתיכות. את יכולה להשתמש בתרווד כדי להפוך כמה חתיכות ביחד. זה בהחלט יכול לחסוך זמן.

דודו (07:13 28.02.2017)

שלום
האם אפשר קוביות בשר במקום העוף ??? במידה וכן מהי הכמות ???

מתכונים ב-10 דקות (08:13 28.02.2017)

היי דודו,
קוביות בשר הכוונה לצלי כתף? כי אם כן יש לבשל את הבשר לפני בנפרד עד שהוא מתרכך ורק אז להוסיף לנודלס.
בישול הבשר: מחממים סיר עם כף שמן ומטגנים את קוביות הבשר כדקה מכל צד. מכסים במים רותחים ומבשלים עם מכסה עד שהבשר מתרכך.
לאחר מכן מוסיפים אותו לנודלס (באותו זמן שמוסיפים את העוף – לקראת סוף הבישול).
לכמות שבמתכון מתאים להשתמש בכ200 גרם בשר.

דודו (19:56 28.02.2017)

תודה על התגובה כן צלי כתף . אעדכן כיצד יצא

דודו (11:09 27.02.2017)

בוקר טוב
אני רוצה להכין עם בשר במקום עוף .
האם המתכון הוא זהה או שנדרש לשנות ???

מתכונים ב-10 דקות (12:26 27.02.2017)

היי דודו,
איזה בשר זה? נתחי אנטריקוט, בשר בקר טחון? צלי כתף?

אלה (21:41 23.01.2017)

שלום,
הבן שלי אוהב נודלס ללא תוספת בשר וירקות, עם רוטב בלבד.הוא מאד אוהב נודלס ברוטב בסגנון קפה גרג אם מישהו אי פעם טעם שם. אז אולי למישהו או לך יש מתכון שכזה??

מתכונים ב-10 דקות (22:00 23.01.2017)

היי אלה,
אני לא מכירה ספציפית את הנודלס של קפה גרג. בכל מקרה, אפשר לנסות להכין את הרוטב שבמתכון הזה, הוא טעים 🙂

מיטל (14:11 17.01.2017)

הכנתי ויצא טעים מאוד מאוד!!!
תודה רבה על המתכון הזה ומתכונים נוספים מוצלחים מאוד מהאתר

מתכונים ב-10 דקות (15:47 17.01.2017)

תודה מיטל, שמחה שיצא טעים 🙂

שלי (14:59 20.12.2016)

אני חייבת לציין שאחרי כל כך הרבה מתכונים שעשיתי מהאתר וכולם יצאו מוצלחים ממש אני פשוט עושה את שאר המתכונים בידיעה שהם יהיו מוצלחים
אפשר לקבל מתכון ל5 מנות?

מתכונים ב-10 דקות (20:00 20.12.2016)

היי שלי,
קודם כל כיף לשמוע 🙂
כמויות ל-5 מנות:
250 גרם נודלס
5 פרוסות עבות של חזה עוף
2 בצלים בינוניים
2 שיני שום
2 גזרים
חצי כרוב
סלסלת פטריות
גמבה גדולה
כוס וחצי נבטים
תיבול: 6 כפות רוטב סויה, 10 כפות צ’ילי מתוק, 4 כפות דבש, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

מזל (11:45 6.12.2016)

שלום לכם ותודה על האתר הנפלא ועל התגובות המהירות והמחכימות.
אינני משתמשת ברוטב צ’ילי מה אפשר להוסיף במקום? והאם הירקות מתרככים מספיק? תודה!

מתכונים ב-10 דקות (12:41 6.12.2016)

היי מזל,
הירקות אמורים להיות רכים אבל לא מאוד, אלא עדיין נגיסים. את כמובן יכולה לבשל אותם לפי הרכות שאת אוהבת.
את יכולה לוותר על הצ’ילי מתוק ולהגדיל את כמות הסויה והדבש ל4 כפות סויה ו3 כפות דבש.
יום מקסים 🙂

מזל (19:01 13.12.2016)

תודה רבה!

מגי (19:22 21.11.2016)

עשיתי את המתכון בלי חזה עוף ועם סילאן במקום דבש ויצאאאא מושלם !!

מתכונים ב-10 דקות (20:02 21.11.2016)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

ספיר (10:05 20.11.2016)

אוקיי תודה רבה שבוע נפלא 🙂

ספיר (09:39 20.11.2016)

היי אפרת בוקר טוב
אני מכפילה את הכמויות רציתי לשאול האם אפשר להכין גם בסיר ?

מתכונים ב-10 דקות (09:47 20.11.2016)

כן ספיר, את יכולה להכין בסיר (רצוי סיר רחב עם ציפוי שאינו נדבק).
שבוע נפלא 🙂

שפרה (22:14 14.11.2016)

סליחה שאני שוב שואלת פשוט לא ראיתי תגובה אבל מה אפשר לשים במקום סויה ורוטב צילי???

שפרה (21:50 14.11.2016)

אפרת שלום. רציתי לשאול מה אפשר לשים במתכון זה כתחליף לסויה ולצילי וכן מה הכמויות…. תודה תורכי משמים על המצווה הגדולה.

מתכונים ב-10 דקות (01:02 15.11.2016)

היי שפרה,
מתנצלת על העיכוב בתשובה.
במקום התיבול במתכון אפשר פשוט לתבל ב 3-4 כפות שמן זית, 2-3 כפות דבש, 1-2 שיני שום כתושות, מעט מלח – לערבב את הכל בקערית ולתבל את המוקפץ.

אלינור (14:23 7.11.2016)

שלום,
אשמח לקבל מתכון כולל כמויות לנודלס מוקפץ עם ירקות ללא עוף. לאירוח של 8 אנשים

מתכונים ב-10 דקות (14:35 7.11.2016)

היי אלינור,
400 גרם נודלס
2 בצלים גדולים
3 שיני שום קצוצות
4 גזרים בינוניים חתוכים לגפרורים
חצי כרוב גדול חתוך לרצועות
2 סלסלות פטריות טריות
2 גמבות חתוכות
2 כוסות נבטים סיניים
תיבול:
10 כפות רוטב סויה, 15 כפות צ’ילי מתוק, 6 כפות דבש, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
יום נפלא 🙂

מזל (11:50 20.09.2016)

מתכון אליפותת מומלץ!!

מתכונים ב-10 דקות (12:19 20.09.2016)

תודה מזל, שמחה שאהבת 🙂

טליה (18:22 2.05.2016)

כרגיל מתכון מושלם ומנצח
המון המון תודה

מתכונים ב-10 דקות (19:31 2.05.2016)

תודה טליה, שמחה שיצא טעים 🙂

אוריה (13:45 12.04.2016)

שלום,מה הכמויות ל-7 אנשים?

מתכונים ב-10 דקות (14:04 12.04.2016)

היי אוריה,
כמויות לכ-7 אנשים:
400 גרם נודלס (אטריות ביצים)
8 פרוסות עבות של חזה עוף חתוכות לקוביות
2 בצלים גדולים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
4 גזרים חתוכים לגפרורים
כרוב קטן חתוך לרצועות
סלסלת פטריות
2 גמבות חתוכות
2 כוסות נבטים סיניים
תיבול: כשליש כוס סויה, כ3/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק, 8 כפות דבש, מלח, פלפל גרוס גס
בהצלחה 😉

רוית (21:26 1.04.2016)

יש לי ווק אפשר לבשל הכל בווק כולל העוף?

מתכונים ב-10 דקות (23:20 1.04.2016)

כן רוית, אפשר לבשל בווק.

קסם (13:47 14.03.2016)

היי ,
רציתי לדעת בבקשה האם אפשר לשים רוטב טריאקי במקום סילאן ?
האם זה משתלב טוב עם דבש וסויה ?
תודה רבה ויום נפלא 🙂

מתכונים ב-10 דקות (15:46 14.03.2016)

היי קסם,
אין סילאן במתכון. אולי התכוונת לצ’ילי מתוק? אם כן, זה ישנה את הטעם אבל עדיין אמור לצאת טעים 🙂

קסם (00:13 17.03.2016)

תודה רבה ! יצא מאוד טעים 🙂

מתכונים ב-10 דקות (00:25 17.03.2016)

תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

אירית (13:50 15.02.2016)

מאז שגיליתי את האתר הנפלא הזה אני לפני הכל בודקת ומקבלת רעיונות ממנו, יישר כוח! מה לעשות כדי שהמוקץ יצא לי בצבע חום קרמלי כמו במסעדות?,ושוב תודה

מתכונים ב-10 דקות (17:43 15.02.2016)

היי אירית,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
אני מניחה שבמסעדות משתמשים בסוכר חום או בחמאת בוטנים ומכאן הצבע הקרמלי המיוחד.

דנה (14:14 11.02.2016)

היי
האם יעבוד אותו הדבר עם פרגיות במקום חזה עוף?
אתר מקסים, תודה!!

מתכונים ב-10 דקות (14:33 11.02.2016)

בטח 🙂
המשך יום נפלא!

מיטל (14:53 10.02.2016)

יצא פשוט מעולה!!

מתכונים ב-10 דקות (15:20 10.02.2016)

שמחה לשמוע מיטל!
תודה שחזרת לעדכן.

מלי (12:14 6.01.2016)

המתכון מתאים גם לאטריות אורז או שרק לנודלס?

מתכונים ב-10 דקות (12:17 6.01.2016)

היי מלי,
לדעתי גם אטריות אורז ישתלבו מצוין.

מלי (17:25 5.01.2016)

שלום
האם אפשר להשתמש בחזה עוף שפרוס דק?

מתכונים ב-10 דקות (17:59 5.01.2016)

כן מלי, אין בעיה.

רעות (10:16 14.12.2015)

רציתי להגיד לך כל הכבוד על האתר המדהים שלך. אני בחופשת לידה וכל יום צץ לי משהו חדש שבא לי להכין למשפחה וכבר אני ישר מחפשת באתר שלך. כל המתכונים שלך טעימים וכתובים בצורה כל כך ברורה. פשוט כייף! שתמשיכי להצליח.

מתכונים ב-10 דקות (10:58 14.12.2015)

תודה רבה רעות!
שמחה שאת נהנת מהאתר 🙂
יום מקסים

קריסטינה (23:44 16.11.2015)

קל הכנה, טעים ! תודה לך על הערב הנפלא מלא בטעמים.

מתכונים ב-10 דקות (10:02 17.11.2015)

תודה קריסטינה! שמחה שנהנת מהתוצאה 🙂

קריסטינה (00:50 13.11.2015)

שלום אפרת היקרה!
השבוע אכין את המתכון . בנוגע לכמות העוף, הכוונה היא ל 500גרם?
תודה ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (08:22 13.11.2015)

כן, בסביבות 500 גרם, אפשר קצת יותר או פחות, לפי כמות העוף שרוצים.
שבת שלום! 🙂

אסנת (08:30 4.11.2015)

מתכון קל כל כך , אז למה ההדפסה כל כך מסובכת , ומפוזרת על 3 דפים ???
תודה ,
אסנת .

מתכונים ב-10 דקות (08:42 4.11.2015)

היי אסנת,
יש 2 אפשרויות הדפסה שונות. אחת מעל המתכון מצד שמאל יש לחצן “הדפסה” והשניה מתחת לכל מתכון יש אייקונים של שיתוף (פייסבוק, ווצאפ וכו’) יש שם גם אייקון של מדפסת שאפשר ללחוץ עליו כדי להדפיס.
יום נעים 🙂

אסף (02:31 27.09.2015)

אין על המתכונים באתר הזה. פשוט הכל מעולה.אתר 10

מתכונים ב-10 דקות (08:48 27.09.2015)

תודה אסף! איזה כיף לשמוע 🙂
חג שמח!

אלונה (01:11 17.09.2015)

אני עשית במקום חזה עוף בשר טחון וזה יצאה
מאוד טעים יותר מהחזה עוף

מתכונים ב-10 דקות (08:33 17.09.2015)

שמחה לשמוע אלונה 🙂
יום נפלא!

רוני (13:29 16.09.2015)

היי, אפשר להשתמש ברוטב חמוץ מתוק מוכן? ואם כן, אז על מה לוותר? על הסויה? על הצילי? או על שניהם?

מתכונים ב-10 דקות (13:57 16.09.2015)

היי רוני,
אני מניחה שאפשר. ממליצה להשתמש רק ברוטב ולטעום. אם חסר מתיקות- להוסיף דבש. אם רוצים שזה יהיה מעט פיקנטי- להוסיף צ’ילי מתוק.
בהצלחה 😉

רוית (21:25 1.04.2016)

היי איזה ירקות אפשר לשים במקום כרוב ובנטים?

מתכונים ב-10 דקות (23:21 1.04.2016)

אפשר לוותר על הכרוב והנבטים ולשים יותר גזר, פטריות או גמבה.

אלינה (23:18 13.09.2015)

איתקבנתי לחלב רגיל וחלב עיזים

שמואלה (16:55 13.09.2015)

יש לי טיפ קטן אני שמתי את הרוטב צ’ילי הרוטב סויה בקערה קטנה והוספתי עוד משהו לקערב הוספתי חלב רגיל וחלבמעיזים וזה יצה אחד הדברים אכי טעמים העולם 😉 😉 O:-)

אלינה (16:44 13.09.2015)

שלום. אין לי רוטב סויה מה אני יעשה. 🙂

מתכונים ב-10 דקות (17:22 13.09.2015)

היי,
אם אין לך אז תכיני בלי.
חג שמח ושנה טובה 🙂

נסטיה (14:01 3.08.2015)

אפשר לדעת כמה מנות זה יוצא?

מתכונים ב-10 דקות (14:04 3.08.2015)

היי נסטיה,
זה יוצא 2 מנות.

ליטל (00:02 21.06.2015)

אני הכנתי היום וזה היה הדבר הכי טעים עבר 🙂

מתכונים ב-10 דקות (01:01 21.06.2015)

שמחה שאהבת 🙂

נטע (14:12 15.06.2015)

אני אכשיו אכנתי וזה יצה מאוד טעים אני יכין מהיום פעמיים בשבועה (:

מתכונים ב-10 דקות (14:19 15.06.2015)

שמחה לשמוע נטע! 🙂

אביבית (12:00 11.06.2015)

היי
עשיתי לפי המתכון הזה ויצא טעיייים מאוווווד ,מומלץ לכולם
תודה על האתר הנהדר הזה

מתכונים ב-10 דקות (12:15 11.06.2015)

שמחה לשמוע אביבית!
תודה על ההמלצה ויום נפלא 🙂

דליה (09:15 20.03.2015)

היי

נבטים – האם הכוונה לנבטי חמניות?

מתכונים ב-10 דקות (11:06 20.03.2015)

היי דליה,
הכוונה לנבטים סיניים אבל את יכולה לשים כל נבטים שיש לך.
שבת שלום 🙂

עלי ענבר (19:10 5.03.2015)

מצויין גם עם הודו

מתכונים ב-10 דקות (20:18 5.03.2015)

תודה על השיתוף 🙂

דנה (01:58 17.02.2015)

תודה!! מתכון מושלם…ליקקנו את הצלחות 😉

מתכונים ב-10 דקות (09:54 17.02.2015)

שמחה לשמוע! תודה דנה 🙂

דנה (16:24 15.02.2015)

היי אפשר להחליף לכרוב סגול במקום הכרוב הרגיל?? תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (17:16 15.02.2015)

היי דנה,
כן אפשר 🙂

מיכל (13:21 25.12.2014)

תוסיפו כוסברה, זה יקפיץ את כל המתכון באלף רמות! ( זה מעולהההההה!!)

מתכונים ב-10 דקות (13:32 25.12.2014)

תודה על הטיפ מיכל 🙂

אבי (20:25 14.12.2014)

היי,

במידה ואני רוצה להגדיל את הכמות של האטריות ולבשל לכ-5 אנשים, מה צריכות להיות הכמויות פחות או יותר?

תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (21:03 14.12.2014)

היי אבי,
הכמויות צריכות להיות בסביבות 300 גרם אטריות, 4-5 פרוסות עבות של חזה עוף, 2 בצלים בינוניים קצוצים, 2 שיני שום קצוצות, 3 גזרים בינוניים, חצי כרוב גדול, כוס וחצי פטריות, גמבה וחצי, כוס וחצי נבטים. התיבול: 7 כפות סויה, 12 כפות צ’ילי מתוק, 5 כפות דבש, מלח ופלפל.

זמיר (15:17 11.12.2014)

יצא פצצה!
הייתי מוסיף המלצה קטנה כדי לחסוך בניקיון המטבח בסוף – לרכז את כל הירקות בקערה גדולה ואת כל התבלינים בקערה קטנה לפני התחלת ההקפצה. בזמן הבישול צריך לערבב או להקפיץ כל הזמן ואין זמן “לחפש” דברים…

מתכונים ב-10 דקות (15:19 11.12.2014)

היי זמיר,
שמחה לשמוע שיצא טעים ותודה על הטיפ היעיל!
סופשבוע נעים 🙂

גילת (17:26 23.11.2014)

יצא ממש טעים!!!

מתכונים ב-10 דקות (19:15 23.11.2014)

מעולה! תודה שחזרת לעדכן 😉

גילת (11:10 23.11.2014)

לצערי הרב אסור לי סוכר, אפשר להחליף את כותב הצ׳ילי מתוק בכותב עגבניות רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (11:15 23.11.2014)

היי גילת,
את יכולה לוותר על הצ’ילי המתוק ולשים במקום כפית שטוחה פפריקה מתוקה (אפשר להכין גם בלי הפפריקה). רוטב עגבניות פחות מתאים במקרה הזה.
שבוע נפלא 🙂

מירי (21:54 8.11.2014)

הכנתי עם חזה עוף ובלי חזה עוף פשוט אין מילים לתאר
יוצא סוף של הסוףףףףףףףףףףףףףף
משהו ממש אבל ממש טעיםםםםםםםםםםםםםם

מתכונים ב-10 דקות (22:10 8.11.2014)

מעולה! תודה מירי ושבוע נפלא 🙂

מני (20:50 6.10.2014)

הכנתי לארוחת ערב-חברה שלי השתגעה על זה… (וגם אני) יצא ממש טעים 😉

מתכונים ב-10 דקות (20:59 6.10.2014)

אני שמחה לשמוע!
תודה על השיתוף 😉

אלעד (16:54 4.10.2014)

את הבוטנים להוסיף בסוף ?

מתכונים ב-10 דקות (20:20 4.10.2014)

הי אלעד,
כן, את הבוטנים להוסיף לפני ההגשה.
שבוע נפלא 🙂

מרינה (14:57 12.08.2014)

נשמע מעניין אבל העוף יוצא מוכן בכלל ?

מתכונים ב-10 דקות (18:03 12.08.2014)

כן, בטח.

ישראלה (11:41 6.08.2014)

וואיייי יצא טעיםםם הילדים רצו עוד !

מתכונים ב-10 דקות (11:44 6.08.2014)

מעולה, אני מאוד שמחה לשמוע 😉
תודה על העדכון!

אלינור (11:21 31.07.2014)

מומלץ, יצא טעים ביותר

מתכונים ב-10 דקות (11:22 31.07.2014)

תודה אלינור 🙂

רותי (16:28 4.07.2014)

יוצא ממש טעים! כולם מבקשים ממני להכין להם. מומלץ!!!!

מתכונים ב-10 דקות (16:36 4.07.2014)

תודה רותי, איזה כיף לשמוע 😉

בלה (13:12 7.02.2014)

הולכת עכשיו להכין. אנסה להוסיף גם ברוקולי.

מתכונים ב-10 דקות (13:30 7.02.2014)

מעולה, נשמח אם תעדכני איך יצא 🙂

בת חן (15:26 13.01.2014)

הכנתי עכשיו!! ויצא ממש טעים!!
מומלץ ביותר!

מתכונים ב-10 דקות (15:29 13.01.2014)

תודה בת חן:)

שני (13:49 12.02.2014)

היי, איך העוף יוצא? לא מתייבש?

מתכונים ב-10 דקות (15:26 12.02.2014)

היי שני, העוף יוצא עסיסי בגלל הבישול הקצר שלו. בהתחלה מטגנים אותו כדקה בלבד מכל צד, מעבירים לצלחת ואז מוסיפים אותו כ-2 דקות לפני סיום הבישול.

שני (17:40 12.02.2014)

תודה 🙂 אנסה הערב!

ניצה הורביץ (23:55 26.11.2013)

יופי של אתר

מתכונים ב-10 דקות (15:29 27.11.2013)

תודה ניצה!

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.