זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 18-20 דקות
סוג: חלבי
רכיבים
מלוואח (בכמות שרוצים) *יש להפשיר מעט
מוצרלה או גבינה צהובה מגורדת
תוספות שאוהבים: זיתים, פטריות, תירס, בולגרית, עגבניות שרי וכו’
שומשום לפיזור בצדדים (לא חובה)
אופן ההכנה
-מחממים תנור מראש ל-200 מעלות (חום עליון ותחתון) ושמים את רשת התנור במדף התחתון ביותר.
-מניחים מלוואח על נייר אפיה ומורחים מעל רוטב פיצה (משאירים שוליים נקיים). מפזרים גבינה צהובה ותוספות שאוהבים. מפזרים שומשום על השוליים.
-מרימים את הפיצה יחד עם נייר האפיה ומניחים ישירות על רשת התנור. אופים במשך 18-20 דקות.
הפעל טיימר (18 דק’)
+
טיימר פועל
לצפייה בסרטון ההכנה באינסטגרם לחצו כאן.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
היי שלום אפרת
יש לי מכשיר להכנת פיצה האם אפשר להכין בזה או שעדיף תנור?
לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן
רעיון מעולה ונראה מעולה . (כמו עוד מלא מתכונים שלך אפרת)
מה לגבי הרוטב פיצה? לאיזה רוטב הכוונה והאם יש מתכון?
תודה
בוקר טוב🙂
אפשר להשתמש ברוטב פיצה קנוי מוכן ואפשר להכין לבד.
מצורף מתכון – רוטב לפיצה.
מעולה רק לסדר את הטיימר
תודה מירב:)
אפרת פשוטט יצא נדיר!!!😋😋
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
אני מכינה עכשיו את זה
ומשהו בטיימר כאן לא תקין.
נכון?
היי
בדקתי והטיימר תקין(:
נראה מעולה!
יש אפשרות להכין לא בתנור?
אולי על הגז? תודה
וגם יש תקלה. במצרכים לא כתוב רוטב לפיצה.. רק במתכון:)
כתוב במצרכים רוטב פיצה והקישור מוביל למתכון לרוטב(:
היי
אפשר להכין על הגז וגם בטוסטר, רק שהמרקם של המלוואח יהיה שונה מעט.
למה לא לשים רוטב על כל המלאווח למה להשאיר את השוליים בלי רוטב?
כדי לקבל שוליים פריכים בדומה לפיצה.
השומשום בקצה עושה את זה מיוחד תודה אפרת באמת רציתי לגוון וזה רעיון אדיר אוכל פשוט קל וטטעעייםם
איזה כיף לשמוע🥰
וואו איזה רעיון מעולה! איך לא חשבתי על זה חחח 🙂 אכין בע”ה מחר. תודה רבה אפרת ולילה טוב 🙂
שמחה שאהבת את הרעיון😊
תודה על הפרגון כתמיד!
אני אוהבת שהבצק עלים נאפה מאוד, כך שניתן להרגיש את העלים ולא גוש של בצק.
האם כדאי לי לאפות על פחות מעלות? או עשות משהו אחר שלא יצא בצקי?
תודה רבה! אין יום שאני לא נכנסת לאתר ונהנית ממנו.
את יכולה לאפות על חום 190 מעלות עד לרמת האפייה שאת אוהבת, על מנת לקבל מאפה פריך יותר ופחות רך.
שמחה שאת נהנית מהאתר(: