שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 23 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

200 גרם נודלס/אטריות ביצים רחבות

2 כפות שמן זית (לטיגון)

בצל קטן קלוף חצוי חתוך לפרוסות דקות (חצאי עיגול)

3 שיני שום פרוסות

2 גזרים בינוניים קלופים חתוכים לרצועות דקות

גמבה קטנה חתוכה לרצועות דקות

פלפל צהוב קטן חתוך לרצועות דקות

חצי פלפל ירוק חריף קצוץ (לא חובה)

סלסלת פטריות שמפיניון טריות חתוכות גס

שליש כוס גרגירי תירס מקופסת שימורים (לא חובה)

חצי כוס עלי כוסברה קצוצים או בצל ירוק קצוץ

תיבול: 7 כפות רוטב סויה (מומלץ רוטב סויה בסגנון סיני), 4 כפות רוטב צ’ילי מתוק, כף סילאן, קמצוץ פלפל שחור, תבלין צ’ילי חריף לפי הטעם (לא חובה).




אופן הכנה:

-מכינים את הנודלס לפי הוראות שעל גבי האריזה (אם רוצים שהאטריות יהיו בצבע צהוב מומלץ להוסיף חצי כפית כורכום למי הבישול). לאחר שהנודלס מבושל מסננים מנוזלים ומזליפים מעל מעט שמן זית.

-מחממים ווק או מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

-מוסיפים שום, גזר, פלפלים ופטריות. ממליחים מעט עם המלחייה ומבשלים על אש בינונית במשך כ-15 דקות, עד שהירקות מעט מתרככים אך עדיין נגיסים (כדי לזרז את ריכוך הירקות מומלץ לכסות את המחבת).

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

-מוסיפים את גרגירי התירס, הנודלס המבושל ומתבלים ברוטב סויה, צ’ילי מתוק, סילאן, פלפל שחור ותבלין צ’ילי. מערבבים כדקה. מוסיפים בצל ירוק או עלי כוסברה ומערבבים 1-2 דקות לספיגת הטעמים.

מוקפץ סיני

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגת קרם קפואהעוגת קרם קפואה
פנקייק בננה פנקייק בננה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
יעל (09:45 19.01.2025)

נראה מצויין,
אפשר להשמיט את הרוטב צ’ילי או להחליף אותו במשהו אחר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (05:30 20.01.2025)

אפשר לשים במקום 1-2 כפות דבש או סילאן

avatar
יעל (07:47 21.01.2025)

עשיתי כמו שכתבת עם סילאן ויצא טווווב, כולם אהבו, תודה ענקית!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:01 21.01.2025)

❤️

avatar
שני (18:12 14.01.2025)

המתכון הכי מוצלח שטעמתי בחייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:06 15.01.2025)

שמחה שאהבת❤️

avatar
מלכה (12:26 14.01.2025)

הי אפרת,
האם יוסיף כאן רוטב טריאקי בנוסף לרטבים נתת או שרק יהרוס?
אם כן, כמה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:15 14.01.2025)

אפשר להוסיף כ-2 כפות.

avatar
תמר (10:47 7.01.2025)

הכנתי ויצא מושלםםםם
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:09 7.01.2025)

שמחה שיצא טעים:)

avatar
שני (15:45 29.10.2024)

אני רוצה להוסיף חזה עוף בלי להתלכלך עם מחבת נוסף, יש אפשרות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:08 29.10.2024)

מומלץ לטגן אותו קודם במחבת כ-2 דקות מכל צד ולהעביר לצלחת.
ואז באותה מחבת להכין את המתכון לפי ההוראות ולפני שמתבלים להוסיף את העוף (ככה הוא יישאר רך ועסיסי).

avatar
אודיה (10:36 7.10.2024)

אפרת יצא מושללללםםםם
תודה רבה ,הילדים אהבו, נאמץ את המתכון
את אלופההההה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:26 7.10.2024)

שמחה שיצא טעים:)
תודה לך שחזרת לשתף!

avatar
אילה (18:39 23.09.2024)

יצא טעים….
אין מילים,
אוהבת להכין מהאתר שלך , סומכת על המתכון שיוכיח את עצמו כמו האחרים…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:31 23.09.2024)

❤️❤️

avatar
חגית (19:47 11.08.2024)

היי אפרת, 1. האם אפשר להכין עם מקרונים? 2. אין לי רוטב סויה אלא יש לי רוטב טריאקי, רוטב בנוסח סצואן ורוטב ברביקיו מה אפשר לשים במקום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:31 11.08.2024)

כן אפשר להכין עם מקרוני.
במקום סויה אפשר לשים 5 כפות טריאקי + 2 כפות סצ’ואן. להפחית את הצ’ילי המתוק ל-2 כפות.

avatar
קטי (15:45 8.08.2024)

היי אפרת,
אם אני רוצה חבילת אטריות שלמה (400 גרם) להכפיל כמויות של התיבול?
תודה רבה!!

avatar
קטי (15:48 8.08.2024)

מצאתי תשובה בתגובות 🙂

avatar
הני (18:05 3.07.2024)

הי אפשר לעשות את זה עם פסטה? ספגטי? זה עדיין יצא טעים וקליל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:50 3.07.2024)

כן אפשר:)

avatar
תהילה (10:12 25.06.2024)

אני רוצה לשלב סלמון, איך לתבל ומתי להוסיף?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:49 25.06.2024)

אני ממליצה לטגן קוביות סלמון במחבת כדקה מכל צד ואז להנמיך ולכסות את המחבת עד שהן כמעט מוכנות מבפנים, להוציא ולהוסיף בסוף יחד עם הנודלס ואז לתבל.
את קוביות הסלמון תתבלי קצת במלח פלפל וסילאן.

avatar
גלי (09:03 23.05.2024)

הי אפרת, אני לא כל כך אוהבת תיבול אסייתי אבל בא לי ירקות עם אטריות. יש לך רעיון לתיבול אחר שיעבוד?
תודה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:12 23.05.2024)

אפשר לתבל במלח, פלפל, קצת פפריקה מתוקה, אבקת מרק ושמן שומשום או שמן זית.

avatar
גלי (19:00 25.05.2024)

תודה רבה, אנסה

avatar
בר (12:04 5.05.2024)

הי רציתי לדעת האם אפשר לוותר על התבלין פלפל שחור ועל התבלין צ’ילי, ישלי את הרוטב.. .לא הבנתי את ההבדל. עושה את זה עכשיו..
לא אוהבת חריף בכלל

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:57 5.05.2024)

כן אפשר.

avatar
מיכל (05:43 12.01.2024)

הי אפרת, נראה טעים מאוד. כמה שאלות ברשותך:
1. מה לשים במקום הצ’ילי המתוק?
2. מתאים לשלב חתיכות פרגית? אם כן מתי?
3. אין לי פלפל או גמבה..יש ירק אחר שכדאי לשים במקום? יש לי קישוא, ברוקולי, בטטה…

תודה רבה, מיכל

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:53 12.01.2024)

היי מיכל,
1. במקום לשים צ’ילי מתוק אפשר להוסיף עוד 1-2 כפות סילאן לפי הטעם. אם צריך אפשר גם להוסיף יותר רוטב סויה.
2. במחבת נפרדת אפשר לטגן עם 1-2 כפות שמן חתיכות פרגית במשך כ-2 דקות מכל צד. להוסיף למוקפץ בסוף (עם הנודלס) ורק אז לתבל. לבשל כ-5 דקות, עד שהפרגית מתבשלת מבפנים
3.שימי קישוא או ברווקלי.

avatar
מיכל (18:47 17.01.2024)

תודה רבה, הכנתי עם הברוקולי והקישוא ויצא פשוט מושלם. רציתי לצלם אבל זה התחסל מהר מידי…רק הפרגית ששמתי יצאה קצת חסרת טעם ויבשה..אולי כדאי פעם הבאה לתבל אותה לפני? יש לך רעיון? תודה! מיכל

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:02 17.01.2024)

כן, אפשר להבא להשרות את הפרגית כשעה לפחות עם קצת סויה, סילאן ומלח.

avatar
מיכל (07:26 19.01.2024)

תודה רבה, אנסה. ושאלה אחרונה- אם יש לי ברוקולי טרי, לבשל אותו בנפרד לפני כן, או פשוט להוסיף עם הירקות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:16 19.01.2024)

כדאי קצת לבשל אותו במים לפני.

avatar
חבצלת השרון שושנת מעמקים (16:50 28.05.2024)

מה נשמע??מה איתך? את מבשלת ממש טוב

avatar
לאה יוחננוב (00:02 19.12.2023)

אפרת את ההצלה שלי!!! כבר חמש שנים ברציפות. יום יום.
מיום אחרי השבע ברכות שלי אני לא זזה מהאתר שלך, תודה על מתכונים אלופים!! ועל חסכון בזמן יקר!!
אין עלייך
תבורכי❤

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:15 19.12.2023)

תודה רבה לאה יקרה❤️❤️

avatar
נועה (21:48 4.12.2023)

אם אני רוצה להוסיף קוביות חזה עוף?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:24 5.12.2023)

במחבת נפרדת אפשר לטגן עם 1-2 כפות שמן 3-4 חתיכות חזה עוף חתוכות לקוביות, במשך 1-2 דקות מכל צד.
להוסיף למוקפץ בסוף (עם הנודלס) ורק אז לתבל. לבשל כ-5 דקות, עד שהעוף מתבשל מבפנים.

avatar
יהודית (20:33 4.12.2023)

יו!!!!!!!!!!
יצא מושלםםםם!!!!!!!!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:15 4.12.2023)

שמחה לשמוע❤️

avatar
ברוריה (12:22 5.09.2023)

וואו נראה טוב יש לי שתי שאלות בבקשה
פעם הייתי במסעדה סינית והגישו שם נודלס עם ביצה/חביתה איך עושים עת זה זה מתאים במתכון זה?
ואם אני רוצה להוסיף קוביות חזה עוף באיזה שלב או במקום הירקות אפשר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:38 5.09.2023)

היי
יש לטגן במחבת נפרד את הביצים כמו חביתה מקושקשת ולהוסיף אותן בסיום ההכנה תוך ערבוב כדקה.

avatar
מלי (12:33 17.05.2023)

הי,
אפשר להוסיף חתיכות של קוביות סלמון?
אם כן, איך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:40 17.05.2023)

היי
אפשר לטגן את הדג אחרי הבצל ולהמשיך בהכנה.

avatar
הדר (10:48 4.12.2022)

וואו! יצא טעים בטירוף!! תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:56 4.12.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
יהודית (16:02 7.11.2022)

היי אפרת
נראה לך שתוספת ערמונים תהיה מוצלחת, ואם כן באיזה שלב להוסיף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:33 7.11.2022)

היי,
אפשר להוסיף ערמונים יחד עם כל הירקות(:

avatar
רחלי (10:34 16.10.2022)

היי אפרת,
זאת כבר הפעם השלישית שאני מכינה את המתכון הזה, טעיםםם בטירוףףף🤤🍜😋
אין על המתכונים שלך…💕

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:36 16.10.2022)

שמחה שאהבת את המתכון!
תודה על הפרגון❤

avatar
שיין (11:00 12.10.2022)

הי,אפשר להכין רק נודלס עם רוטב ובלי ירקות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:43 12.10.2022)

היי,
אפשר אבל המנה תהיה פחות מוצלחת(:

avatar
יפעת (14:06 1.09.2022)

שלום רציתי לשאול האם לא שמתי כורכום בנודלס עכשיו אני רוצה לשים אחרי שסיננתי את המים האם זה אפשרי תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:25 1.09.2022)

היי,
אפשר להוסיף את הכורכום יחד עם התיבול- הסויה, פלפל…

avatar
נורית (14:38 29.08.2022)

מתכון מוצלח וטעים מאוד.
תודה רבה אפרת . אוהבת את המתכונים שלך פשוטים מהירים וטעימים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:06 29.08.2022)

שמחה שיצא מוצלח❤
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
תכלת (13:27 16.08.2022)

היי אם אין לי צילי ורוטב סויה
יש לי דבש סילאן… מה אפשר לעשות ושיצא עדיין טעים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:41 16.08.2022)

היי,
רוטב סויה וצ’ילי אחראיים על חלק משמעותי מהטעם, לכן לא מומלץ לוותר עליהם.
אם יש לך כל רוטב אסייתי או טריאקי תוכלי להשתמש בו במקום.
אם אין- תוכלי לשים 3 כפות מים מעורבבות עם 3 כפות סילאן ולהוסיף תבלינים כמו פלפל שחור, אבקת מרק ועוד.

avatar
לאה (11:55 7.08.2022)

שלום וברכה!
אני בחו”ל ואין לי רוטב סויה או טריאקי.. במה אפשר להחליף? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:06 7.08.2022)

היי,
יש לך רוטב אסייתי אחר? מי קוקוס? סילאן?
אם יש רוטב אסייתי אפשר לשים 3-4 כפות ממנו.
אם אין- אפשר להגדיל את כמות הסילאן ל-3-2 כפות מעורבבות עם 3 כפות מים או מי קוקוס.

avatar
רחלי (12:24 1.07.2022)

ואיי תקשיבי מתכון פצצה💥אמאללהה איזה טעים זה יצא…
אחד הדברים הכי טעימים שהכנתי בחיים שלי, תודה אין עליך!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:35 1.07.2022)

שמחה ממש לשמוע! תודה על הפרגון😊

avatar
רחלי (15:05 30.06.2022)

אפשר להשתמש ברוטב אסייתי במקום רוטב סויה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:36 30.06.2022)

היי,
אם התכוונת לרוטב בסגנון אסייתי שמיועד למנות אסייתיות-אפשר(:

avatar
רחלי (18:22 30.06.2022)

אוקי תודה🙂

avatar
בתיה (16:57 5.05.2022)

היי
האם את יכולה לשים לי פה מתכונים של אוכל סיני
אין מילים!!!

avatar
בתיה (23:12 5.05.2022)

תודה עעעעעעענננננננקקקקקקייייייייתתתתתת!!!!!!!!!!

avatar
רבקה (17:15 15.03.2022)

הי, יש לי רק רוטב סויה, אין לי סילאן..
זה בסדר?
מה אפשר לשים במקום הסילאן?
וכמה רוטב סויה לשים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:11 15.03.2022)

היי,
אפשר לוותר על הסילאן ולהסתפק ב-7 כפות סויה, ואפשר להמיר את הסילאן בכף דבש.

avatar
רבקה (20:52 14.03.2022)

הי, מתכננת להכין את המתכון הזה למסיבה.
יש לך רעיון לתוספת/משהו טעים להכין ליד?

avatar
דבורה לאה (23:32 15.02.2022)

היי סליחה על השעה,
מה אפשר לשים במקום רוטב סויה
אנחנו פחות אוהבים פשוט..ואם אני מוסיפה 2 חתיכות של חזה עוף אותו כמויות מה שרשמת של התיבול?!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:54 16.02.2022)

היי,
לא מומלץ לוותר על רוטב סויה, אבל אם אין- אפשר לשים כף רוטב טריאקי+ 2 כפות סילאן+ כף מים במקום.
אם מוסיפים עוד עוף אפשר פשוט להגדיל מעט את כמות המלח והפלפל לפי הטעם.

avatar
דבורה לאה (00:57 16.02.2022)

תודה רבה!!המתכונים שלך מושלמים ממש מכורה לאתר שלך!!!😍🙏🏻

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:20 16.02.2022)

שמחה מאד לשמוע😊

avatar
ריקי (14:24 17.01.2022)

מכינה באופן קבוע, תודה רבה על מתכון נהדר! ❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:04 17.01.2022)

שמחה מאד שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף🌺

avatar
אביגיל (17:15 29.12.2021)

שלום רציתי לשאול אם אני יכולה להוסיף חזה עוף ואם כן באיזה שלב.
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:27 29.12.2021)

היי,
אפשר להוסיף חזה עוף לאחר טיגון הבצל.

avatar
מירי (10:10 10.12.2021)

הכנתי מספר פעמים. מוצלח מאד. רוצה הפעם לנסות להחליף את הפיטריות בירק אחר, אולי פרחי כרובית. מתאים? האם לבשל אותה קודם. היא טרייה לא קפואה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:35 10.12.2021)

היי,
שמחה שאהבת את המתכון(:
אפשר להוסיף פרחי כרובית, ואם מדובר בכרובית טרייה יש לחלוט אותה לפני כן במים רותחים למשך כ-10 דקות עד לריכוך.

avatar
מעיין דבש (11:38 25.11.2021)

היי אני פחות אוהבת מוקפץ עם נודלס, אפשר להחליף באורז? ואם כן איך ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:45 25.11.2021)

היי,
מצרפת מתכון לאורז שתוכלי להכין לפיו.

avatar
לילך (21:58 16.11.2021)

אחד המשובחים!

מוקפץ סיני
avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:35 16.11.2021)

נראה מעולה ממש! תודה על השיתוף😊

avatar
ש.ט. (16:33 11.07.2021)

מתכון מעולה.
הילדים שלי ממש אהבו.
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:38 11.07.2021)

שמחה מאד שאהבתם! תודה ששיתפת😊

avatar
עדן אלבז (14:55 23.05.2021)

אחד הטעימים 😘

מוקפץ סיני
avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:59 23.05.2021)

נראה סוף הדרך😊

avatar
דסי (19:30 5.05.2021)

יש לי תירס קפוא, צריך לבשל אותו קודם?
אחד האתרים השימושיים אצלי, תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:51 5.05.2021)

היי דסי,
במקרה כזה כדאי להוסיף את התירס יחד עם הירקות האחרים.😊

avatar
דסי (20:14 5.05.2021)

ככה עשיתי.
יצא מטורף!!!!!!!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:17 5.05.2021)

מעולה, איזה כיף לשמוע!

avatar
אימרי (18:05 3.03.2021)

היי אפרת, במידה ואני רוצה לשים ברוקולי במקום הפטריות ויש לי טרי (לא קפוא) צריך לבשל או לחלוט אותו קודם?
ומתי להוסיף אותו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:27 3.03.2021)

היי אימרי,
את הברוקולי הטרי יש לפרק לפרחים ולבשל במים רותחים עם מעט מלח במשך כ-10 דקות עד שמזלג ננעץ בקלות. מוסיפים אותו לאחר בישול הירקות יחד עם התירס.

avatar
אימרי (10:48 4.03.2021)

תודה רבה! ואם אני רוצה לעשות בלי תירס אבל להוסיף קצת כרוב אני צריכה קצת להגדיל את הכמות של הרוטב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:58 4.03.2021)

לא אמור להיות שינוי ברוטב. יתכן שתצטרכי להוסיף קצת יותר מלח, לפי הטעם.

avatar
אימרי (11:13 4.03.2021)

תודה רבה! 🙂

avatar
אנונימי (18:57 10.02.2021)

יש אפשרות לעשות ללא הפטריוץ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:07 10.02.2021)

כן.

avatar
Rotem Marchak (11:23 29.01.2021)

עשיתי כבר פעמיים ויצא מושלם, רוצה להכין שוב והפעם להוסיף גם ברוקולי, קניתי ברוקלי קפוא של סנפרוסט, השאלה מה הכמות שמומלץ להוסיף האם לבשל אותו לפני במים ובאיזה שלב של המנה להוסיף את הברוקולי?

מוקפץ סיני
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:05 29.01.2021)

היי רותם,
אין צורך לבשל את הברוקולי, מספיק להפשיר אותו קצת.
אח”כ לקצוץ אותו קצת ולהוסיף יחד עם הגזר והפלפלים.

avatar
יובל (14:56 11.01.2021)

תודה רבה, יצא מעולה!

מוקפץ סיני
avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:40 11.01.2021)

נראה מעולה יובל!
שמחה לקרוא שאהבת ❤️

avatar
יעל שבתאי (15:40 15.11.2020)

היי אפרת,
אין לי רוטב סויה וצ\’ילי, יש לי במקום רוטב טריאקי הם זה בסדר להמיר אותם בזה??
כמו כן, אני רוצה להוסיף חזה עוף איך אני עושה זאת?
תודה רבה!!!
יעל

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:18 16.11.2020)

כן אפשר לשים טריאקי.
אפשר לטגן במחבת נפרדת 3-4 חתיכות חזה עוף חתוכות לקוביות, במשך 1-2 דקות מכל צד. לתבל רק במעט מלח ופלפל שחור.
להוסיף למוקפץ בסוף (עם הנודלס) ולבשל כ-5 דקות, עד שהעוף מתבשל מבפנים.

avatar
יעל שבתאי (11:58 22.11.2020)

תודה רבה
יצא מוושללם טעים במיוחד!!

מוקפץ סיני
avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:45 22.11.2020)

נראה מעולה!!!! תודה רבה יעל
שמחה לקרוא שאהבת♥

avatar
מעיין (15:39 27.08.2020)

האם אפשר במקום צ’ילי מתוק לשים רוטב לפאד תאי? או משהו אחר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:21 27.08.2020)

כן אפשר.

avatar
סיגי (08:52 31.07.2020)

היי אפרת.
לכמות של שקית נודלס של 400 ג’ צריך להכפיל את כמות הרוטב?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:21 31.07.2020)

רק אם את מכפילה גם את כמות הירקות.
אם את לא מגדילה את כמות הירקות אלא רק את הנודלס אז מספיק להכפיל ב1.5: 11 כפות רוטב סויה (מומלץ רוטב סויה בסגנון סיני), 6 כפות רוטב צ’ילי מתוק, כף וחצי סילאן, קמצוץ פלפל שחור, תבלין צ’ילי חריף לפי הטעם (לא חובה).

avatar
הודיה (18:56 7.07.2020)

היי אפרת, ניסיתי את המתכון בעבר בדיוק כפי שרשמת ויצא מעולה!!!!
שאלה, אפשר להכין את המוקפץ עם אטריות בנוניות/דקות?
הכנתי את האטריות והן יוצאות לי דביקות מידיי ואני חוששת להוסיף אותן לירקות המטוגנים.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:21 7.07.2020)

כן אפשר פשוט אחרי הבישול שלהן כדאי לשטוף אותן במי ברז ולסנן במסננת. לזלף מעל קצת שמן זית ולערבב קצת. כך הן פחות נדבקות.
תנסי לשים אותן במסננת ולשטוף אותן מתחת לברז, אולי זה יעזור להפריד קצת בניהן.

avatar
ירושלמית (23:11 28.06.2020)

הכנתי ויצא מעוללללללללללההה!!!!

מוקפץ סיני
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:12 29.06.2020)

נראה מעולה 🙂

avatar
דלית (21:52 11.06.2020)

היי אפרת, קודם כל רוצה לומר תודה על האתר המדהים שלך! כמעט כל המתכונים שלי לקוחים מהאתר הזה.
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש באטריות רגילות (בינוניות)? אני מכינה לארוחה טבעונית כך שאטריות ביצים לא מתאימות..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:03 11.06.2020)

כן אפשר.

avatar
מיכל (12:40 5.06.2020)

שאלות.
1. אם אעשה עם אטריות אורז, אז ביזו כמות?
2. אם אני מוותרת בכלל על כל סוג ש אטריות
לכמה להוריד את הסויה(7), ואת הטריאקי לדעתך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:14 5.06.2020)

1. אותה כמות – 200 גרם.
2. מספיק לשים 3-4 כפות רוטב סויה, כף רוטב צ’ילי וכף שטוחה סילאן,

avatar
לידור (16:58 24.03.2020)

היי אפרת, קודם כל תודה רבה על האתר המדהים! מציל אותי כל פעם מחדש 🙂 לגבי הירקות שאמורים להיות מטוגנים כרבע שעה- כשאני מטגנת אותם ככה חלקם נשרפים. האם לא צריך להוסיף להם מים? מה כדאי לעשות כדי שלא יישרפו? תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:42 24.03.2020)

היי לידור,
באיזה סיר השתמשת? רצוי להשתמש בסיר עם ציפוי שאינו נדבק ואז הירקות לא נשרפים וגם אין צורך להוסיף מים.
אם זה סיר מנירוסטה למשל אז רצוי להוסיף קצת מים אחרת הירקות נדבקים לתחתית ומתחילים להשרף.

avatar
לידור (22:51 26.03.2020)

השתמשתי בווק רגילה. זה נחשב נירוסטה?
וכמה זה קצת מים? בשלנית מתחילה..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:57 27.03.2020)

ווק עם ציפוי שחור? אם כן, אולי לא ערבבת מספיק או שבישלת על אש גבוהה מידי.
אפשר לשים כרבע כוס מים.

avatar
לידור (00:00 1.04.2020)

כן, הווק עם ציפוי שחור..בכל זאת בפעם הבאה אוסיף קצת מים. תודה!!

avatar
יעל (15:04 25.02.2020)

היי אם אני רוצה להוסיף עוף למוקפץ האם אני צריכה לטגן אותו לפני שאני מוסיפה אותו למחבת עם שאר המצרכים? האם הוא צריך תיבול בנפרד?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:21 25.02.2020)

כדאי לטגן לפני רק עם קצת מלח ופלפל שחור.
לאחר מכן להוסיף למוקפץ ולתבל יחד עם כל החומרים.

avatar
יעל (15:45 25.02.2020)

תודה רבה!

avatar
רות (22:31 23.02.2020)

אהלן אפרת, אני לפני שנתיים הייתי בת שירות בבית ילד שצריכה לבשל ל12 בני נוער רעבים פעמיים ביום עם 0 ידע במטבח. בזכות האתר שלך קיבלתי בסיס בבישול ובטיחון במטבח ועד היום 3 שנים אחרי החניכים מתגעגעים ל\”אכול שלי\” שזה בעצם בסוד כמוס האוכל שלך. אז תודה בשמי. ותודה בשמם. את גדולה. וכמובן שהאתר עדיין משמש אותי בביתי ואין עליו.את אלופה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:23 24.02.2020)

שמחתי מאוד לקרוא את מה שרשמת.
תודה רבה רות יקרה ❤️

avatar
דורין (12:24 23.02.2020)

אליפווווות!!!
כל הרבה פעמים חיפשתי את המתכון המושלם ואין ספק שזה זה!!!!!!!!!!!
תודה רבה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:24 23.02.2020)

שמחה שאהבת ❤️

avatar
רחל (22:18 15.02.2020)

היי אפרת!!
אני חייבת לציין שממש התלהבתי מהאתר שלך הוא אדיררררר!!!
כל פעם שאני מחפשת מתכון לא משנה למה אני מייד מסתכלת באתר שלך ומכינה ותמיד יוצא מוצלחחחחח קל וטעים!!!
יש לך את כל סוגי המאכלים והסגנונת שפשוט כיך לפתוח את האתר להכין ולאכול……….
גם את המתכון הזה כמובן הכנתי
ואין מה לומר הוא קל טעים וממש מוציא את העיניים הבאתי אותו לעבודה וואו כמה רצו לטעום…..
בקיצור תמשיכי עם המתכונים שלך הם שווים זהב!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:51 16.02.2020)

תודה רבה רחל ❤️
שבוע נפלא!

avatar
מיכל (14:41 19.01.2020)

אפשר בלי ירקות

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:06 19.01.2020)

כן.

avatar
ריקי (12:59 15.11.2019)

אין מילים יצא מדהים מדהים ליקקנו אצבעות תודה על כל המתכונים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:22 15.11.2019)

שמחה שנהניתם ❤️

avatar
שרי (22:26 16.09.2019)

היי סורי על השעה…
רציתי לשאול אם יש אפשרות להכין את זה עם רוטב טריאקי (זה מה שיש או שחייב את הסויה)
אגב אני נהינת מאוד מהאתר שלך!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:12 16.09.2019)

כן אפשר 🙂

avatar
טליה (16:23 19.08.2019)

היי
אני רוצה להוסיף כ- 300 גרם קוביות חזה עוף למנה.
באיזה שלב לעשות זאת והאם יש צורך בהוספת תיבול עקב הוספת העוף?
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:44 19.08.2019)

היי טליה,
אפשר לטגן במחבת נפרדת 3-4 חתיכות חזה עוף חתוכות לקוביות, במשך 1-2 דקות מכל צד. לתבל רק במעט מלח ופלפל שחור.
להוסיף למוקפץ בסוף (עם הנודלס) ולבשל כ-5 דקות, עד שהעוף מתבשל מבפנים.

avatar
רחלי (12:17 4.08.2019)

אפשר להכין עם מקרוני רגיל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:50 4.08.2019)

כן.

avatar
אריאל (12:52 3.07.2019)

איזה פסטה יש בתמונה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:51 3.07.2019)

זה נקרא “אטריות ביצים רחבות”.

avatar
אסתי (16:58 23.06.2019)

אפרת תודה רבה על כל המתכונים המעולים!
ובמיוחד המתכון הזה שאני מכינה אותו הרבה הוא מעולה וטעים מאוד!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:08 23.06.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה לך

avatar
בעל של... (22:01 29.04.2019)

אשתי הכינה לי לארוחת צהריים וזה היה פשוט טילללל
היא עוקפת את מאסטר שף!! 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:19 30.04.2019)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂

avatar
יהלי (13:01 11.04.2019)

המתכון יצא מצוין, תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:09 11.04.2019)

שמחה לשמוע!
תודה יהלי 🙂

avatar
טובית (08:14 11.03.2019)

הי אפרת
רוצה לעשות את המתכון הזה עם חזה עוף… יש לך מתכון כזה?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:34 11.03.2019)

היי טובית,
במחבת נפרדת אפשר לטגן עם 1-2 כפות שמן 3-4 חתיכות חזה עוף חתוכות לקוביות, במשך 1-2 דקות מכל צד.
להוסיף למוקפץ בסוף (עם הנודלס) ורק אז לתבל. לבשל כ-5 דקות, עד שהעוף מתבשל מבפנים.

avatar
טובית (12:29 11.03.2019)

בסוף הכנתי את המתכון שלך של חזה עוף מוקפץ עם ירקות פיקנטי… את הנודלס אכין בנפרד ועליהם אשים את העוף והירקות…עדיין לא אכלנו אבל זה נראה פצצה…
תודה על אתר נפלא ומתכונים נהדרים ומהירים… חצי שעה ויש ארוחה…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:57 11.03.2019)

מעולה 🙂

avatar
נועה (11:27 28.11.2018)

והאם אפשר לשים כרוב..?

תודה

avatar
שולה (21:57 2.02.2019)

לא כדאי לך…כרוב זה דבר מגעיללל

avatar
נועה (11:25 28.11.2018)

אפשר לשים פטרוזיליה במקום כוסברה? זה יעשה אותו אפקט?

תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:07 28.11.2018)

אפשר לשים כרבע כוס פטרוזיליה קצוצה.
וכן, אפשר להוסיף כרוב.

avatar
בן (07:13 22.10.2018)

היי תודה רבה על המתכון הכנתי אותו אתמול ויצא ממש מצויין

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:23 22.10.2018)

תודה בן, שמחה לשמוע 🙂

avatar
מיכל (19:49 10.10.2018)

יצא מדהים!!! אבל זה לא חדש, כל המתכונים שלך מושלמים.
לא היה לי צ’ילי מתוק, וזה עדיין היה טעים מאד!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:10 10.10.2018)

נראה ממש טוב 😍
תודה:)

avatar
קארין (13:16 9.10.2018)

המתכונים שלך מעולים! וגם זה 🙂
אני רוצה להכין חצי מהכמות עם עוף מוקפץ וחצי צמחוני. יש לך רעיון איך?
תודה רבה רבה! את מצילה אותי כל פעם

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:01 9.10.2018)

היי קארין,
את יכולה להכין את המוקפץ כמו שרשום במתכון ולחלק את הכמות לשניים.
במחבת נפרדת לטגן עם כף שמן 2-3 חתיכות חזה עוף חתוכות לקוביות, במשך 1-2 דקות מכל צד. תתבלי בכף סילאן וכף רוטב סויה ותוסיפי לחצי כמות של המוקפץ ותבשלי ביחד עוד 2-3 דקות.

avatar
מיכל (14:38 22.09.2018)

יצא מ.ע.ו.ל.ה!!! נטרף:)
תודה על כל היצירתיות,ההשקעה והעינות שלך. מכינה מכאן המון.
פשוט תודה ❤

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:19 22.09.2018)

שמחה לשמוע!
תודה מיכל וחג שמח 💝

avatar
חן (16:33 14.08.2018)

אפשר להשתמש בפטריות פורטבלו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:29 14.08.2018)

כן אפשר.

avatar
חי (12:16 18.07.2018)

מה אפשר לשים במקום סילאן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:48 18.07.2018)

אפשר לשים דבש או סירופ מייפל.

avatar
מיכל (19:41 20.06.2018)

הי אפרת, לכמה זמן זה טוב במקרר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:47 20.06.2018)

כ-4 ימים.

avatar
מאיה קליין (13:31 3.05.2018)

טעים מאוד מאוד ופשוט !
מיד אחרי ההכנה היה טעם לוואי שרוף.. מה יכול לגרום לזה ? היום עבר הטעם הזה וזה מושלם.
תודה רבה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:25 3.05.2018)

היי מאיה,
שמת לב אם התחתית נשרפה קצת?

avatar
מאיה (20:25 3.05.2018)

לא.. שום סימן למשהו שנשרף.. מוזר.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:41 3.05.2018)

באמת מוזר 😐

avatar
בר (20:47 30.04.2018)

פשוט מדהים הכנתי לכל המשפחה והם לא בקטע של נודלס אבל הכול נטרף!!!!! אליפותתתת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:22 30.04.2018)

שמחה שכולם אהבו!
תודה בר 🙂

avatar
בר (19:42 18.12.2017)

יצא טעים בטירוף! בתור אחת שיש לה בעיה עם מרקמים של ירקות – אפילו טרפתי את הירקות. תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:09 18.12.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
שיר (15:45 10.12.2017)

וואלה זה אחד המתכונים!!!!!!
לא נשאר פרור!
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:52 10.12.2017)

נראה מעולה!!
תודה שיר.

avatar
דריה (12:02 6.12.2017)

כמו כל המתכונים שלך – מעולה!! קצת הפחתתי בכמויות של הרטבים ויצא מדהים. איך אפשר לשלב פה טופו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:05 6.12.2017)

היי דריה,
אפשר בהחלט.
מומלץ להשרות קוביות טופו לפחות 10 דקות ב 1-2 כפות רוטב סויה ואז לטגן אותן במחבת כדקה מכל צד ולהוסיפן למוקפץ לקראת הסוף, כשמוסיפים את התירס, הנודלס וכו’.
המשך יום נפלא 🙂

avatar
Shir.C (18:32 15.11.2017)

הי.
ניתן להוסיף עוף?אם כן כמה(ל2 מנות) ומה זה דורש ממני לשנות, מתי להוסיף, כל זה..?
תודה רבה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:45 15.11.2017)

היי שיר,
ל-2 מנות כדאי לשים 2-3 פרוסות של חזה עוף (שניצלים) חתוכות לקוביות. יש לטגן אחרי הבצל ואז להמשיך כרגיל.

avatar
Shir.C (18:46 15.11.2017)

תודה רבה 🙂

avatar
אורית (16:04 29.07.2017)

יצא טעים כל כך, שבת שלום 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:51 29.07.2017)

תודה אורית, שמחה לשמוע 🙂

avatar
אסתר (10:26 19.07.2017)

מה אפשר לשים במקום צ’לי מתוק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:36 19.07.2017)

היי אסתר,
את יכולה לוותר על הצ’ילי המתוק ולהוסיף עוד כף סילאן.

avatar
אינאס (00:59 18.07.2017)

הכנתי את המתכון הזה, את החציל ואת הטורטיות הממולאות ברוטב פיצה והכלללל יצא ממש טעים ומושלםםם.. תודה רבה על האתר הגאון הזה

IMG_20170718_005217

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:02 18.07.2017)

ואוו! מהמם 🙂
תודה אינאס על התמונה ויום מקסים!

avatar
עביר (18:32 17.07.2017)

שלום
האם הכוונה היא לרוטב צילי או לתבלין עצמו? יש לי רק את הרוטב האם אפשר להשתמש בו באותה כמות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:18 17.07.2017)

כן, הכוונה לרוטב.

avatar
ענת (11:46 17.07.2017)

יצא ממש טעים. את הירקות בישלתי 10 דק’ ויצא בול.
כיף של מתכונים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:38 17.07.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
יגאל אוהב לאכול (17:26 14.07.2017)

כמה עניינים טכניים:
המיוחד בבישול של הנודלס והתבשילים המזרח אסייתיים, הוא בשימור של התחושה המקורית של המאכיבים. משך זמן הבישול הינו מהיר ביותר ונעשה על האש החזקה ביותר האפשרית בכיריים. אם מכינים כמות לא גדולה, אפשר לזרוק פנימה את כל הירקות, כשמקפידים שהגודל יבטיח טיכון אחיד לכל הירקות. זמן הטיגון המומלץ לירקות, לא צריך לעלות על 3 עד 4 דקות. השהיה ברוטב תסיים את הבישול ועדיין הירקות, יהיו “אל דנטה” הרעיון איטלקי, אבל מתאים כאן. אחרי 15 דקות הירקות יחושו מסמורטטים. לא טעים ולא אסתטי.
תוספות נוספות – כרוב לבן חתוך לשערות בינוניות, נבטים, ג’ינג’ר טרי מרוסק (לטעמי כמה שיותר).
אם משתמשים בסויה, אין צורך להוסיף מלח. סויה היא המלח של המזרח. למי שאוהב, יש מלח סרטנים שיכול לחליף חלק מהסויה.
לסיום, למי שאוהב, טיפונת שמן סומסום (ממש טיפה) על המנה שכבר בצלחת, עושה נפלאות.

avatar
Shir.C (17:47 13.07.2017)

סליחה על מבול השאלות..רק עוד משהו- זה בנוסף למלח והפילפל שבתיבול, כן..?רק כמה מלח ופילפל להשים עם הסילאן (זה שבמקום הרוטב)?
שוב תודה רבה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:11 13.07.2017)

יש את המלח ששמים בתחילת הבישול, יש לשים קמצוץ מלח עם המלחייה (זה עוזר לירקות להתרכך יותר מהר) ויש את המלח ששמים בסוף הבישול יחד עם הסילאן והפלפל השחור. פלפל שחור שימי קמצוץ ומלח- ממליצה להתחיל בשליש כפית שטוחה ולהוסיף יותר לפי הטעם.

avatar
חוי (13:53 13.07.2017)

אפשר להשתמש עם מקלות אורז?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:02 13.07.2017)

כן, אפשר.

avatar
יגאל אוהב לאכול (17:29 14.07.2017)

כן, אז זה נקרא פד תאי. לפד תאי מוסיפים בסוף ביצב טרופה או חביתה חתוכה דק ומגישים עם בצל ירוק קצוץ ועם שבבי בוטנים. יאמי.

avatar
zipi (09:16 13.07.2017)

תודה חמה מקרב לב על המתכוניי הקיץ. ינוסה בהקדם ואדווח.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:00 13.07.2017)

יום מקסים ציפי 🙂

avatar
Shir.C (18:40 12.07.2017)

הי זה נראה טוווווובב!מה אפשר במקום הרוטב סויה והצ’ילי המתוק?
וגם אם יש איזה תחליף מקמח מלא לנודלס/לאטריות?
חחח כמה תחליפים 🙂
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:06 12.07.2017)

היי שיר,
האמת שהסויה והצ’ילי מעניקים את רוב הטעם המיוחד. אולי אפשר לשים רוטב טריאקי במקום אם את אוהבת.
נתקלתי בנודלס מקמח מלא אבל אני חושבת שאפשר להכין את זה עם כל סוגי האטריות (אורז, שעועית וכו’).

avatar
Shir.C (14:18 13.07.2017)

קודם תודה ולגבי הרטבים, אני בעיקרון מחפשת תחליף בריא…לא כמו כל הרטבים למיניהם..יש איזה משהו אולי?זה יהיה תפל בלי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:37 13.07.2017)

היי שיר,
את יכולה לשים 2-3 כפות סילאן, מלח ופלפל שחור. זה אולי ייצא קצת יבש אבל אמור להיות טעים.

לקריאת כל התגובות