שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

מתכון למוקפץ צמחוני בסגנון סיני – נודלס (אטריות ביצים) עם ירקות צבעוניים ברוטב סויה, סילאן וצ'ילי מתוק.

מוקפץ סיני

מצרכים (כ-4 מנות):

200 גרם נודלס/אטריות ביצים רחבות

בצל קטן קלוף חצוי חתוך לפרוסות דקות (חצאי עיגול)

3 שיני שום פרוסות

2 גזרים בינוניים קלופים חתוכים לרצועות דקות

גמבה קטנה חתוכה לרצועות דקות

פלפל צהוב קטן חתוך לרצועות דקות

חצי פלפל ירוק חריף קצוץ (לא חובה)

סלסלת פטריות שמפיניון טריות חתוכות גס

שליש כוס גרגירי תירס מקופסת שימורים (לא חובה)

חצי כוס עלי כוסברה קצוצים או בצל ירוק קצוץ

תיבול: 7 כפות רוטב סויה (מומלץ רוטב סויה בסגנון סיני), 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק, כף סילאן, קמצוץ פלפל שחור, תבלין צ'ילי חריף לפי הטעם (לא חובה).

אופן הכנה:

-מכינים את הנודלס לפני הוראות שעל גבי האריזה (אם רוצים שהאטריות יהיו בצבע צהוב מומלץ להוסיף חצי כפית כורכום למי הבישול). לאחר שהנודלס מבושל מסננים מנוזלים ומזליפים מעל מעט שמן זית.

-מחממים ווק או מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים שום, גזר, פלפלים ופטריות. ממליחים מעט עם המלחייה ומבשלים על אש בינונית במשך כ-15 דקות, עד שהירקות מעט מתרככים אך עדיין נגיסים (כדי לזרז את ריכוך הירקות מומלץ לכסות את המחבת).

-מוסיפים את גרגירי התירס, הנודלס המבושל ומתבלים ברוטב סויה, צ'ילי מתוק, סילאן, פלפל שחור ותבלין צ'ילי. מערבבים כדקה. מוסיפים בצל ירוק או עלי כוסברה ומערבבים 1-2 דקות לספיגת הטעמים.

מוקפץ סיני

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת קרם קפואה
פנקייק בננה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
סיגי (08:52 31.07.2020)

היי אפרת.
לכמות של שקית נודלס של 400 ג' צריך להכפיל את כמות הרוטב?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:21 31.07.2020)

רק אם את מכפילה גם את כמות הירקות.
אם את לא מגדילה את כמות הירקות אלא רק את הנודלס אז מספיק להכפיל ב1.5: 11 כפות רוטב סויה (מומלץ רוטב סויה בסגנון סיני), 6 כפות רוטב צ'ילי מתוק, כף וחצי סילאן, קמצוץ פלפל שחור, תבלין צ'ילי חריף לפי הטעם (לא חובה).

Avatar
הודיה (18:56 7.07.2020)

היי אפרת, ניסיתי את המתכון בעבר בדיוק כפי שרשמת ויצא מעולה!!!!
שאלה, אפשר להכין את המוקפץ עם אטריות בנוניות/דקות?
הכנתי את האטריות והן יוצאות לי דביקות מידיי ואני חוששת להוסיף אותן לירקות המטוגנים.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:21 7.07.2020)

כן אפשר פשוט אחרי הבישול שלהן כדאי לשטוף אותן במי ברז ולסנן במסננת. לזלף מעל קצת שמן זית ולערבב קצת. כך הן פחות נדבקות.
תנסי לשים אותן במסננת ולשטוף אותן מתחת לברז, אולי זה יעזור להפריד קצת בניהן.

Avatar
ירושלמית (23:11 28.06.2020)

הכנתי ויצא מעוללללללללללההה!!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:12 29.06.2020)

נראה מעולה 🙂

Avatar
דלית (21:52 11.06.2020)

היי אפרת, קודם כל רוצה לומר תודה על האתר המדהים שלך! כמעט כל המתכונים שלי לקוחים מהאתר הזה.
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש באטריות רגילות (בינוניות)? אני מכינה לארוחה טבעונית כך שאטריות ביצים לא מתאימות..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:03 11.06.2020)

כן אפשר.

Avatar
מיכל (12:40 5.06.2020)

שאלות.
1. אם אעשה עם אטריות אורז, אז ביזו כמות?
2. אם אני מוותרת בכלל על כל סוג ש אטריות
לכמה להוריד את הסויה(7), ואת הטריאקי לדעתך?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:14 5.06.2020)

1. אותה כמות – 200 גרם.
2. מספיק לשים 3-4 כפות רוטב סויה, כף רוטב צ'ילי וכף שטוחה סילאן,

Avatar
לידור (16:58 24.03.2020)

היי אפרת, קודם כל תודה רבה על האתר המדהים! מציל אותי כל פעם מחדש 🙂 לגבי הירקות שאמורים להיות מטוגנים כרבע שעה- כשאני מטגנת אותם ככה חלקם נשרפים. האם לא צריך להוסיף להם מים? מה כדאי לעשות כדי שלא יישרפו? תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:42 24.03.2020)

היי לידור,
באיזה סיר השתמשת? רצוי להשתמש בסיר עם ציפוי שאינו נדבק ואז הירקות לא נשרפים וגם אין צורך להוסיף מים.
אם זה סיר מנירוסטה למשל אז רצוי להוסיף קצת מים אחרת הירקות נדבקים לתחתית ומתחילים להשרף.

Avatar
לידור (22:51 26.03.2020)

השתמשתי בווק רגילה. זה נחשב נירוסטה?
וכמה זה קצת מים? בשלנית מתחילה..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:57 27.03.2020)

ווק עם ציפוי שחור? אם כן, אולי לא ערבבת מספיק או שבישלת על אש גבוהה מידי.
אפשר לשים כרבע כוס מים.

Avatar
לידור (00:00 1.04.2020)

כן, הווק עם ציפוי שחור..בכל זאת בפעם הבאה אוסיף קצת מים. תודה!!

Avatar
יעל (15:04 25.02.2020)

היי אם אני רוצה להוסיף עוף למוקפץ האם אני צריכה לטגן אותו לפני שאני מוסיפה אותו למחבת עם שאר המצרכים? האם הוא צריך תיבול בנפרד?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:21 25.02.2020)

כדאי לטגן לפני רק עם קצת מלח ופלפל שחור.
לאחר מכן להוסיף למוקפץ ולתבל יחד עם כל החומרים.

Avatar
יעל (15:45 25.02.2020)

תודה רבה!

Avatar
רות (22:31 23.02.2020)

אהלן אפרת, אני לפני שנתיים הייתי בת שירות בבית ילד שצריכה לבשל ל12 בני נוער רעבים פעמיים ביום עם 0 ידע במטבח. בזכות האתר שלך קיבלתי בסיס בבישול ובטיחון במטבח ועד היום 3 שנים אחרי החניכים מתגעגעים ל\"אכול שלי\" שזה בעצם בסוד כמוס האוכל שלך. אז תודה בשמי. ותודה בשמם. את גדולה. וכמובן שהאתר עדיין משמש אותי בביתי ואין עליו.את אלופה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:23 24.02.2020)

שמחתי מאוד לקרוא את מה שרשמת.
תודה רבה רות יקרה ❤️

Avatar
דורין (12:24 23.02.2020)

אליפווווות!!!
כל הרבה פעמים חיפשתי את המתכון המושלם ואין ספק שזה זה!!!!!!!!!!!
תודה רבה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:24 23.02.2020)

שמחה שאהבת ❤️

Avatar
רחל (22:18 15.02.2020)

היי אפרת!!
אני חייבת לציין שממש התלהבתי מהאתר שלך הוא אדיררררר!!!
כל פעם שאני מחפשת מתכון לא משנה למה אני מייד מסתכלת באתר שלך ומכינה ותמיד יוצא מוצלחחחחח קל וטעים!!!
יש לך את כל סוגי המאכלים והסגנונת שפשוט כיך לפתוח את האתר להכין ולאכול……….
גם את המתכון הזה כמובן הכנתי
ואין מה לומר הוא קל טעים וממש מוציא את העיניים הבאתי אותו לעבודה וואו כמה רצו לטעום…..
בקיצור תמשיכי עם המתכונים שלך הם שווים זהב!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:51 16.02.2020)

תודה רבה רחל ❤️
שבוע נפלא!

Avatar
מיכל (14:41 19.01.2020)

אפשר בלי ירקות

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:06 19.01.2020)

כן.

Avatar
ריקי (12:59 15.11.2019)

אין מילים יצא מדהים מדהים ליקקנו אצבעות תודה על כל המתכונים

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:22 15.11.2019)

שמחה שנהניתם ❤️

Avatar
שרי (22:26 16.09.2019)

היי סורי על השעה…
רציתי לשאול אם יש אפשרות להכין את זה עם רוטב טריאקי (זה מה שיש או שחייב את הסויה)
אגב אני נהינת מאוד מהאתר שלך!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:12 16.09.2019)

כן אפשר 🙂

Avatar
טליה (16:23 19.08.2019)

היי
אני רוצה להוסיף כ- 300 גרם קוביות חזה עוף למנה.
באיזה שלב לעשות זאת והאם יש צורך בהוספת תיבול עקב הוספת העוף?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:44 19.08.2019)

היי טליה,
אפשר לטגן במחבת נפרדת 3-4 חתיכות חזה עוף חתוכות לקוביות, במשך 1-2 דקות מכל צד. לתבל רק במעט מלח ופלפל שחור.
להוסיף למוקפץ בסוף (עם הנודלס) ולבשל כ-5 דקות, עד שהעוף מתבשל מבפנים.

Avatar
רחלי (12:17 4.08.2019)

אפשר להכין עם מקרוני רגיל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:50 4.08.2019)

כן.

Avatar
אריאל (12:52 3.07.2019)

איזה פסטה יש בתמונה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:51 3.07.2019)

זה נקרא "אטריות ביצים רחבות".

Avatar
אסתי (16:58 23.06.2019)

אפרת תודה רבה על כל המתכונים המעולים!
ובמיוחד המתכון הזה שאני מכינה אותו הרבה הוא מעולה וטעים מאוד!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:08 23.06.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה לך

Avatar
בעל של... (22:01 29.04.2019)

אשתי הכינה לי לארוחת צהריים וזה היה פשוט טילללל
היא עוקפת את מאסטר שף!! 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:19 30.04.2019)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂

Avatar
יהלי (13:01 11.04.2019)

המתכון יצא מצוין, תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:09 11.04.2019)

שמחה לשמוע!
תודה יהלי 🙂

Avatar
טובית (08:14 11.03.2019)

הי אפרת
רוצה לעשות את המתכון הזה עם חזה עוף… יש לך מתכון כזה?
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:34 11.03.2019)

היי טובית,
במחבת נפרדת אפשר לטגן עם 1-2 כפות שמן 3-4 חתיכות חזה עוף חתוכות לקוביות, במשך 1-2 דקות מכל צד.
להוסיף למוקפץ בסוף (עם הנודלס) ורק אז לתבל. לבשל כ-5 דקות, עד שהעוף מתבשל מבפנים.

Avatar
טובית (12:29 11.03.2019)

בסוף הכנתי את המתכון שלך של חזה עוף מוקפץ עם ירקות פיקנטי… את הנודלס אכין בנפרד ועליהם אשים את העוף והירקות…עדיין לא אכלנו אבל זה נראה פצצה…
תודה על אתר נפלא ומתכונים נהדרים ומהירים… חצי שעה ויש ארוחה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:57 11.03.2019)

מעולה 🙂

Avatar
נועה (11:27 28.11.2018)

והאם אפשר לשים כרוב..?

תודה

Avatar
שולה (21:57 2.02.2019)

לא כדאי לך…כרוב זה דבר מגעיללל

Avatar
נועה (11:25 28.11.2018)

אפשר לשים פטרוזיליה במקום כוסברה? זה יעשה אותו אפקט?

תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:07 28.11.2018)

אפשר לשים כרבע כוס פטרוזיליה קצוצה.
וכן, אפשר להוסיף כרוב.

Avatar
בן (07:13 22.10.2018)

היי תודה רבה על המתכון הכנתי אותו אתמול ויצא ממש מצויין

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:23 22.10.2018)

תודה בן, שמחה לשמוע 🙂

Avatar
מיכל (19:49 10.10.2018)

יצא מדהים!!! אבל זה לא חדש, כל המתכונים שלך מושלמים.
לא היה לי צ'ילי מתוק, וזה עדיין היה טעים מאד!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:10 10.10.2018)

נראה ממש טוב 😍
תודה:)

Avatar
קארין (13:16 9.10.2018)

המתכונים שלך מעולים! וגם זה 🙂
אני רוצה להכין חצי מהכמות עם עוף מוקפץ וחצי צמחוני. יש לך רעיון איך?
תודה רבה רבה! את מצילה אותי כל פעם

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:01 9.10.2018)

היי קארין,
את יכולה להכין את המוקפץ כמו שרשום במתכון ולחלק את הכמות לשניים.
במחבת נפרדת לטגן עם כף שמן 2-3 חתיכות חזה עוף חתוכות לקוביות, במשך 1-2 דקות מכל צד. תתבלי בכף סילאן וכף רוטב סויה ותוסיפי לחצי כמות של המוקפץ ותבשלי ביחד עוד 2-3 דקות.

Avatar
מיכל (14:38 22.09.2018)

יצא מ.ע.ו.ל.ה!!! נטרף:)
תודה על כל היצירתיות,ההשקעה והעינות שלך. מכינה מכאן המון.
פשוט תודה ❤

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:19 22.09.2018)

שמחה לשמוע!
תודה מיכל וחג שמח 💝

Avatar
חן (16:33 14.08.2018)

אפשר להשתמש בפטריות פורטבלו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:29 14.08.2018)

כן אפשר.

Avatar
חי (12:16 18.07.2018)

מה אפשר לשים במקום סילאן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:48 18.07.2018)

אפשר לשים דבש או סירופ מייפל.

Avatar
מיכל (19:41 20.06.2018)

הי אפרת, לכמה זמן זה טוב במקרר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:47 20.06.2018)

כ-4 ימים.

Avatar
מאיה קליין (13:31 3.05.2018)

טעים מאוד מאוד ופשוט !
מיד אחרי ההכנה היה טעם לוואי שרוף.. מה יכול לגרום לזה ? היום עבר הטעם הזה וזה מושלם.
תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:25 3.05.2018)

היי מאיה,
שמת לב אם התחתית נשרפה קצת?

Avatar
מאיה (20:25 3.05.2018)

לא.. שום סימן למשהו שנשרף.. מוזר.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:41 3.05.2018)

באמת מוזר 😐

Avatar
בר (20:47 30.04.2018)

פשוט מדהים הכנתי לכל המשפחה והם לא בקטע של נודלס אבל הכול נטרף!!!!! אליפותתתת

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:22 30.04.2018)

שמחה שכולם אהבו!
תודה בר 🙂

Avatar
בר (19:42 18.12.2017)

יצא טעים בטירוף! בתור אחת שיש לה בעיה עם מרקמים של ירקות – אפילו טרפתי את הירקות. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:09 18.12.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
שיר (15:45 10.12.2017)

וואלה זה אחד המתכונים!!!!!!
לא נשאר פרור!
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:52 10.12.2017)

נראה מעולה!!
תודה שיר.

Avatar
דריה (12:02 6.12.2017)

כמו כל המתכונים שלך – מעולה!! קצת הפחתתי בכמויות של הרטבים ויצא מדהים. איך אפשר לשלב פה טופו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:05 6.12.2017)

היי דריה,
אפשר בהחלט.
מומלץ להשרות קוביות טופו לפחות 10 דקות ב 1-2 כפות רוטב סויה ואז לטגן אותן במחבת כדקה מכל צד ולהוסיפן למוקפץ לקראת הסוף, כשמוסיפים את התירס, הנודלס וכו'.
המשך יום נפלא 🙂

Avatar
Shir.C (18:32 15.11.2017)

הי.
ניתן להוסיף עוף?אם כן כמה(ל2 מנות) ומה זה דורש ממני לשנות, מתי להוסיף, כל זה..?
תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:45 15.11.2017)

היי שיר,
ל-2 מנות כדאי לשים 2-3 פרוסות של חזה עוף (שניצלים) חתוכות לקוביות. יש לטגן אחרי הבצל ואז להמשיך כרגיל.

Avatar
Shir.C (18:46 15.11.2017)

תודה רבה 🙂

Avatar
אורית (16:04 29.07.2017)

יצא טעים כל כך, שבת שלום 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:51 29.07.2017)

תודה אורית, שמחה לשמוע 🙂

Avatar
אסתר (10:26 19.07.2017)

מה אפשר לשים במקום צ'לי מתוק?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:36 19.07.2017)

היי אסתר,
את יכולה לוותר על הצ'ילי המתוק ולהוסיף עוד כף סילאן.

Avatar
אינאס (00:59 18.07.2017)

הכנתי את המתכון הזה, את החציל ואת הטורטיות הממולאות ברוטב פיצה והכלללל יצא ממש טעים ומושלםםם.. תודה רבה על האתר הגאון הזה

IMG_20170718_005217

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:02 18.07.2017)

ואוו! מהמם 🙂
תודה אינאס על התמונה ויום מקסים!

Avatar
עביר (18:32 17.07.2017)

שלום
האם הכוונה היא לרוטב צילי או לתבלין עצמו? יש לי רק את הרוטב האם אפשר להשתמש בו באותה כמות?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:18 17.07.2017)

כן, הכוונה לרוטב.

Avatar
ענת (11:46 17.07.2017)

יצא ממש טעים. את הירקות בישלתי 10 דק' ויצא בול.
כיף של מתכונים.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:38 17.07.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂

Avatar
יגאל אוהב לאכול (17:26 14.07.2017)

כמה עניינים טכניים:
המיוחד בבישול של הנודלס והתבשילים המזרח אסייתיים, הוא בשימור של התחושה המקורית של המאכיבים. משך זמן הבישול הינו מהיר ביותר ונעשה על האש החזקה ביותר האפשרית בכיריים. אם מכינים כמות לא גדולה, אפשר לזרוק פנימה את כל הירקות, כשמקפידים שהגודל יבטיח טיכון אחיד לכל הירקות. זמן הטיגון המומלץ לירקות, לא צריך לעלות על 3 עד 4 דקות. השהיה ברוטב תסיים את הבישול ועדיין הירקות, יהיו "אל דנטה" הרעיון איטלקי, אבל מתאים כאן. אחרי 15 דקות הירקות יחושו מסמורטטים. לא טעים ולא אסתטי.
תוספות נוספות – כרוב לבן חתוך לשערות בינוניות, נבטים, ג'ינג'ר טרי מרוסק (לטעמי כמה שיותר).
אם משתמשים בסויה, אין צורך להוסיף מלח. סויה היא המלח של המזרח. למי שאוהב, יש מלח סרטנים שיכול לחליף חלק מהסויה.
לסיום, למי שאוהב, טיפונת שמן סומסום (ממש טיפה) על המנה שכבר בצלחת, עושה נפלאות.

Avatar
Shir.C (17:47 13.07.2017)

סליחה על מבול השאלות..רק עוד משהו- זה בנוסף למלח והפילפל שבתיבול, כן..?רק כמה מלח ופילפל להשים עם הסילאן (זה שבמקום הרוטב)?
שוב תודה רבה 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:11 13.07.2017)

יש את המלח ששמים בתחילת הבישול, יש לשים קמצוץ מלח עם המלחייה (זה עוזר לירקות להתרכך יותר מהר) ויש את המלח ששמים בסוף הבישול יחד עם הסילאן והפלפל השחור. פלפל שחור שימי קמצוץ ומלח- ממליצה להתחיל בשליש כפית שטוחה ולהוסיף יותר לפי הטעם.

Avatar
חוי (13:53 13.07.2017)

אפשר להשתמש עם מקלות אורז?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:02 13.07.2017)

כן, אפשר.

Avatar
יגאל אוהב לאכול (17:29 14.07.2017)

כן, אז זה נקרא פד תאי. לפד תאי מוסיפים בסוף ביצב טרופה או חביתה חתוכה דק ומגישים עם בצל ירוק קצוץ ועם שבבי בוטנים. יאמי.

Avatar
zipi (09:16 13.07.2017)

תודה חמה מקרב לב על המתכוניי הקיץ. ינוסה בהקדם ואדווח.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:00 13.07.2017)

יום מקסים ציפי 🙂

Avatar
Shir.C (18:40 12.07.2017)

הי זה נראה טוווווובב!מה אפשר במקום הרוטב סויה והצ'ילי המתוק?
וגם אם יש איזה תחליף מקמח מלא לנודלס/לאטריות?
חחח כמה תחליפים 🙂
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:06 12.07.2017)

היי שיר,
האמת שהסויה והצ'ילי מעניקים את רוב הטעם המיוחד. אולי אפשר לשים רוטב טריאקי במקום אם את אוהבת.
נתקלתי בנודלס מקמח מלא אבל אני חושבת שאפשר להכין את זה עם כל סוגי האטריות (אורז, שעועית וכו').

Avatar
Shir.C (14:18 13.07.2017)

קודם תודה ולגבי הרטבים, אני בעיקרון מחפשת תחליף בריא…לא כמו כל הרטבים למיניהם..יש איזה משהו אולי?זה יהיה תפל בלי?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:37 13.07.2017)

היי שיר,
את יכולה לשים 2-3 כפות סילאן, מלח ופלפל שחור. זה אולי ייצא קצת יבש אבל אמור להיות טעים.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.