שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 6 כוסות קטנות (60 מ"ל)

סוג: פרווה

רכיבים

פחית קרם קוקוס (400 מ”ל) *יש לשים את קרם הקוקוס במקרר לילה לפני ההכנה

כף סוכר

100 גרם שוקולד מריר

1-2 כפות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד או וניל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מוציאים את פחית הקוקוס מהמקרר ופותחים את הפחית. לאחר לילה במקרר תיווצר הפרדה בין החלק השומני-הקרמי לבין החלק הנוזלי.

-שופכים בעדינות לתוך כוס כמות של שליש כוס מהנוזלים ושומרים בצד. מעבירים לקערה את מה שנשאר בפחית (גם המוצק וגם הנוזלי).

-שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערית נפרדת עם 5 כפות מנוזל הקוקוס ששמרנו בצד. מכניסים מיקרוגל וממיסים במשך 10-15 שניות. מערבבים עד לתערובת חלקה.

-לקרם הקוקוס שבקערה מוסיפים כף סוכר וכף אינסטנט פודינג ומקציפים בעזרת מיקסר במשך כחצי דקה. מוסיפים את תערובת השוקולד וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.

הערה: אם הקרם עדיין נוזלי יש להוסיף כף אינסטנט פודינג נוספת ולהמשיך להקציף. אם עדיין הקרם לא מסמיך, יש להכניס את הקערה למקפיא למשך כ-10 דקות, להוציא ולהמשיך להקציף.

-בעזרת שקית זילוף מעבירים את התערובת לכוסות הגשה. ניתן להגיש מיד או לשמור במקרר.

 

ראו גם
מרק ברוקולי וקישואיםמרק ברוקולי וקישואים
מתכון לזרוע מתכון לזרוע
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
נחמה דינה (14:02 5.07.2024)

דבר ראשון האתר שלך מושלם דבר שני שמתי את הקרם קוקוס במקרר למשך כשבועיים וזה לא יצא כמו שכתבת מצורף תמונה אם את יכולה לאנות לי כמה שיותר מהר תודה ושבת שלום

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:56 5.07.2024)

מתנצלת ראיתי עכשיו.
לא נוצרה הפרדה בין החלק השומני-הקרמי לבין החלק הנוזלי?

avatar
נחמה דינה (22:07 6.07.2024)

לא

avatar
נחמה דינה (23:18 6.07.2024)

לא, אולי יש להכין משהוא אחר מקרם קוקוס כי אין לי מה לעשות עם זה, תודה, (משהוא שלא צריך נוזל רק מוצק)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:22 7.07.2024)

מוזר. איזה סוג קרם קוקוס זה?
את יכולה להכין נודלס בקארי וקרם קוקוס, פרגיות בקרם קוקוס
או שאת יכולה לשמור במקרר ולהשתמש בזה להכנת ציפוי שוקולד במקום שמנת

avatar
נחמה דינה (20:41 7.07.2024)

כך זה נראה

מוס שוקולד מקרם קוקוס
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:40 8.07.2024)

לא מכירה את הסוג הזה.
משתמשת באלה המגיעים בקופסת שימורים.

avatar
נחמה דינה (20:44 7.07.2024)

ולציפוי שוקולד לא צריך בכלל קרם קוקוס

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:41 8.07.2024)

תסתכלי על ציפוי גנאש לעוגה (תגללי קצת בעמוד).

avatar
נחמה דינה (14:24 8.07.2024)

זה במקום שמנת מתוקה?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:00 8.07.2024)

כן

avatar
הדר (01:51 31.07.2024)

אם יש חומרים מייצבים בקרם קוקוס, הוא לא יכול להיפרד לשומני ונוזלי

avatar
נחמה דינה (23:52 29.08.2024)

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
לינוי (18:24 12.06.2024)

אני רוצה להכין עוגת מוס מהמתכון הזה. האם לדעתך זה יהיה מספיק יציב ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:37 13.06.2024)

אפשר אבל אני ממליצה להקפיא את העוגה.

avatar
ספיר (10:59 7.03.2024)

יש לי קרם קוקוס אורגני 330 ג’.
זה יהיה בסדר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:47 7.03.2024)

כן

avatar
יהודית (17:08 4.03.2024)

היי
לא מצאתי מקום אחר לשאול…
את יודעת להגיד לי איך אני מכינה מזרק שוקולד?
כמויות ל200 מל בערך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:46 4.03.2024)

היי יהודית,
כמות מדויקת ל200 מ”ל קצת קשה לי לומר אבל בגדול זה המתכון:
200 גרם שוקולד (שוקולד לבן, שוקולד חום, שוקולד מריר)
חצי מיכל (125 מ”ל) שמנת מתוקה
רבע כוס חלב

avatar
יהודית (19:19 4.03.2024)

תודה רבה!!
אוהבת מאוד את האתר שלך

avatar
הדס (11:11 28.09.2023)

היי יקירה!
אפשר להחליף את הפודינג באבקת סוכר?
תודה רבה וחג שמח❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:39 28.09.2023)

היי
אפשר.
חג שמח!

avatar
תהילה (20:43 9.09.2023)

השאלה שלי היא כללית, ואינה קשורה למתכון הזה ספציפית אלא למתכון הרבה יותר גדול וחשוב–אפשר להבין מה זה האופי המושלם הזה, איך את עונה לכולם בכזו סבלנות?!מה ה’מתכון’ שלך?
איך זה שאת כזאת אהובה ומוצלחת ועדיין דיי אנונימית? או שזה מבחירה? רוצים להכיר אותך, אישה מיוחדת במינה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:08 10.09.2023)

תודה רבה על המילים הטובות תהילה😊
שמחה לסייע לכל מי שצריכ/ה עזרה במטבח.
שתהיה שנה טובה!

avatar
אילת (18:55 8.06.2023)

היי תודה לך על המתכונים המושלמיםם😋😋
יש לי שאלה נורא דחופה לגבי מתכון אחר ואשמח שתעני כמה שיותר מהר
..אם יש לי מתכון עם שמן קוקוס אפשר להישתמש בימקום בקרם קוקוס?זה דחוף…
ושוב תודה על מתכונים טעימים❤

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:16 9.06.2023)

היי
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
בהרבה מתכונים אפשר, אבל כדאי שתצייני מה המתכון כדי שאדע בוודאות.

avatar
מוריה (15:27 21.03.2023)

עוד שאלה: אפשר לשים במקפיא במקום במקרר כדי לקצר את התהליך? אם כן לכמה זמן?
תודה רבה רבה על כל המתכונים המעולים ועל המענה המהיר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:25 21.03.2023)

היי,
את מתכוונת לקרם קוקוס?
לא מומלץ להקפיא אותו, ההפרדה תהיה פחות טובה.

avatar
מוריה (14:46 19.03.2023)

שלום, אפשר להכין מראש ולהקפיא? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:52 19.03.2023)

היי,
אפשר.

avatar
יעל (12:03 24.11.2022)

אפשר לשים את הקרם קוקוס במקפיא לשעה (במקום במקרר ללילה?)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:24 24.11.2022)

שעה ככל הנראה לא תספיק להפרדת החלק המוצק מהנוזל(:

avatar
שירה ש. (19:27 6.06.2022)

היי אפרת ,
יש לי ממרח שוקולד במקרר,
השאלה היא: האם אפשר להשתמש בו במקום להמיס שוקולד מריר ?

בתודה מראש
שירה .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:19 6.06.2022)

היי,
אפשר להכין מוס משמנת מתוקה+ ממרח שוקולד. היות ובמתכון משתמשים בקרם קוקוס (במקום שמנת מתוקה) אני לא בטוחה אם יצא מוצלח.
את יכולה לנסות בכל זאת להמיר את השוקולד המריר ב-2-3 כפות ממרח שוקולד.

avatar
אפי (07:34 25.03.2022)

אפרת יקרה
זהו מתכון שמככב אצלנו כבר כמה פעמים ותמיד זמין ומוצלח. תודה רבה!
רציתי לשאול האם יתאים גם עם שוקולד לבן או פחות?
אני מחפשת לאירוע בר מצווה קינוחים שנראים טובים (פרווה) ואפשר להכין כמות גדולה בקלות, אשמח ממש לעזרתך במיקוד.
תבורכי מפי עליון!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:25 25.03.2022)

היי,
שמחה שאהבת את המתכון!
יש מתכון למוס שוקולד לבן.
הנה כמה קינוחים פרווה שעשויים להתאים:
ריבועי קוקוס, סלסלות פילו תפוחים, ריבועי שוקולד ופיצוחים.
בנוסף מצרפת לך קישור לקינוחים פרווה: https://www.10dakot.co.il/tag/%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%94/
בהצלחה!

avatar
רחלי (23:02 8.03.2022)

אם אין לי מיקרוגל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:51 8.03.2022)

היי,
אפשר להמיס גם בסיר על הגז באש נמוכה.

avatar
תמר (09:24 3.02.2022)

היי
האם לא נהיה טעם של קוקוס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:09 3.02.2022)

היי,
טעם הקוקוס עדין ומשתלב מעולה במוס(:

avatar
הדסה (14:04 28.05.2021)

אין איזה משהו במקום הקרם קוקוס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:20 28.05.2021)

אפשר לשים שמנת מתוקה, מצרפת מתכון למוס שוקולד עם שמנת מתוקה😊

avatar
רינת (11:27 7.05.2021)

ממש מוזר, הקרם קוקוס היה למשך הלילה במקרר אבל לא הייתה הפרדה בין הנוזלים לקרם בכלל.. מה אני עושה? עוד עשיתי כמות כפולה ובשתי הפחיות לא התווצר נוזל

מוס שוקולד מקרם קוקוס
avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:50 7.05.2021)

היי רינת,
אכן לצערי יש חברות שלא נוצרת בהם ההפרדה היפה בין הקרם לנוזל…
בכל מקרה במתכון הזה לא צריך ממש את ההפרדה, אז פשוט תנסי מכל פחית לקחת עם כף מהנוזל כמות של כשליש כוס, ואת השאר תשפכי לקערה.
בהצלחה😊

avatar
רינת (23:59 7.05.2021)

תודה רבה!! מסתבר שהיה צריך ממש לחפור עד סוף הפחית כדי להגיע לנוזלים (הם לא יצאו כשהפכתי את הפחית), הנוזל היה מתחת לקרם 🙂
יצא מושלםםםם!!!!😍😍

מוס שוקולד מקרם קוקוס
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:12 8.05.2021)

שמחה לשמוע שזה הסתדר… נראה מעולה! תודה על השיתוף רינת😊

avatar
נאוה:)) (15:19 2.04.2021)

משום מה המוס לא התייצב לי אפילו שהוספתי פודינג והקפאתי…😐 למה זה יכול לקרות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:50 2.04.2021)

היי נאוה,
יכולות להיות כמה סיבות:
או שלא הפרדת מספיק בין הנוזלים לקרם קוקוס ולכן התקבל מרקם נוזלי, או שהקצפת יותר מדי ואז הקרם קוקוס “התפרק”.
בכל מקרה, אפשר לשמור את המוס במקפיא ולהגיש קפוא, כסוג של גלידה:)

avatar
נאוה:)) (15:16 1.04.2021)

היי?? רציתי לשאול אם צריך קרם קוקוס מסוים מחברה מסוימת? הכוונה אם יש קרמים מסוימים שלא קורה אצלם ההפרדה הזו??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:29 1.04.2021)

היי נאוה,
יתכן שיש חברות מסוימות שההפרדה הזו קצת פחות קורית אצלם. לא צריך להשתמש בקרם קוקוס של חברה מסוימת.😊

avatar
אהובה (07:37 29.03.2021)

יצא נהדר! האם אפשר להשתמש בזה כציפוי לעוגה? כמו כן, האם בהקצפה צריך להיזהר מהקצפת יתר, כלומר זה עלול להתפרק? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:02 29.03.2021)

היי אהובה,
לא בטוחה שזה מתאים לכל עוגה, אבל אפשר לנסות😊. כדאי אכן להימנע מהקצפת יתר כי אז המרקם משתנה.

avatar
רוית בוזלי (21:15 23.03.2021)

וואי יצא לי מדהים!

מוס שוקולד מקרם קוקוס
avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:39 23.03.2021)

שמחה לשמוע!

avatar
נועם (18:57 25.02.2021)

היי רציתי לדעת האם הפודינג שוקולד הוא חובה או שניתן לוותר עליו?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:24 25.02.2021)

היי נועם,
לא כדאי להשמיט את הפודינג כי הוא נותן את הטעם והמרקם. אם אין לך את יכולה אולי לשים כף קקאו וכף סוכר נוספת במקום.
פורים שמח🙂

avatar
אורטל (17:48 3.02.2021)

נומ נומ נומ תודה על המתכון
גרסה עצלנית שהכל בתוך כוס אחת 😅

מוס שוקולד מקרם קוקוס
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:12 3.02.2021)

מעולה!
*איזה כוס מגניבה 🙂

avatar
הדר (11:48 30.12.2020)

מתכון מקסים!
רציתי רק לדעת.. היו לי קצת גושים של הקרם קוקוס.. ככה זה אמור להיות?
ומה אפשר לעשות כדי שלא יהיו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:19 30.12.2020)

היי הדר
תוכלי לערבב עם מטרפה עד לקבלת בלילה חלקה בפעם הבאה 🙂

avatar
נסתר (18:47 29.12.2020)

זה נראה ממש טוב! שווה להכין

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:10 29.12.2020)

בהצלחה 🙂

avatar
אבישג (18:47 26.11.2020)

אפשר להכין יומיים קודם ולשמור במקרר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:23 26.11.2020)

אין בעיה 🙂

avatar
אבישג (20:59 26.11.2020)

אם אני עושה בלי לשים לשים את הקרם קוקוס במקרר לפני אז אפשר לסנן את הנוזלים? כי בהתחלה צריך לשים שליש כוס מהנוזלים זה הלבן או השקוף?

avatar
אבישג (21:06 26.11.2020)

עם איזה צנטר השתמשת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:44 26.11.2020)

יהיה לך קשה לסנן את הנוזלים כי הכל מעורבב. הנוזלים זה השקוף.
צירפתי תמונה של הצנטר.

מוס שוקולד מקרם קוקוס
avatar
אבישג (09:26 27.11.2020)

לא הבנתי מה מקציפים? את הקרם או הנוזל השומני? מה עוששים עם הנוזל השומני?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:03 27.11.2020)

את הקרם מקציפים (הנוזל הלבן השומני).
5 כפות מהנוזל (הנוזל השקוף והדליל יותר) ממיסים עם השוקולד.

avatar
אבישג (15:13 27.11.2020)

הכנתי ויצא טעימוווש

מוס שוקולד מקרם קוקוס
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:22 27.11.2020)

ואו נראה מושלם!! 😍

avatar
אסתר (13:35 18.11.2020)

היי שאלה הזויה… יש לי קרם קורוס טחינה סילאן דבש חמאה.
מה אני יכולה להכין 😆

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:54 19.11.2020)

כעקרון שילוב של טחינה ודבש אמור לתת טעם של חלבה אבל לא ניסיתי להקציף עם קרם קוקוס כך שאין לי מושג 🙂

avatar
אורטל (19:52 9.11.2020)

הי האם אפשר להקפיא? להכין 4-5 ימים מראש ולהקפיא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:28 9.11.2020)

כן בטח.

avatar
חני (09:47 8.09.2020)

בשל רגישות לקוקוס
מה אפשר במקום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:33 8.09.2020)

שמנת מתוקה או קצפת צמחית (ואז אין צורך להפריד בין החלק השומני לנוזלי)

avatar
אפרת (22:21 9.07.2020)

אפרת יקרה קודם כל תודה רבה!המתכונים שלך מככבים אצלנו בבית !את עוזרת לי המון!! שאלה- צריך לנער את הפחית לפני המזיגה בשלב הראשוני?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:11 10.07.2020)

לא כדאי לנער את הפחית לפני כי אז הכל התערבב ולא תהיה הפרדה בין החלק השומני-הקרמי לבין החלק הנוזלי.

avatar
מירב (09:11 30.06.2020)

האם אחרי שממיסים את השוקולד המריר, צריך לחכות שזה יצטנן לפני שמוסיפים אותו לתערובת של קרם הקוקוס? או שאפשר לצרף את זה כשזה חם ולהקציף ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:29 30.06.2020)

רצוי לצנן את זה קצת לפני שמוסיפים.

avatar
שרי (11:30 31.05.2020)

לא הצלחתי להבין באיזה כמות מדובר באינסטנט פודינג, חבילות? כפות? וכמה…
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:42 31.05.2020)

כפות 🙂

avatar
יפה (11:39 27.05.2020)

האם אפשר להכין בלי הקרם קוקוס יהיה במקרר ללילה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:04 27.05.2020)

רצוי להכניס אותו למקרר לפחות לכמה שעות כדי שההקצפה תהיה מוצלחת.

לקריאת כל התגובות