שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 6 כוסות קטנות (60 מ"ל)

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

רכיבים

פחית קרם קוקוס (400 מ"ל) *יש לשים את קרם הקוקוס במקרר לילה לפני ההכנה

כף סוכר

100 גרם שוקולד מריר

1-2 כפות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד או וניל

אופן ההכנה

-מוציאים את פחית הקוקוס מהמקרר ופותחים את הפחית. לאחר לילה במקרר תיווצר הפרדה בין החלק השומני-הקרמי לבין החלק הנוזלי.

-שופכים בעדינות לתוך כוס כמות של שליש כוס מהנוזלים ושומרים בצד. מעבירים לקערה את מה שנשאר בפחית (גם המוצק וגם הנוזלי).

-שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערית נפרדת עם 5 כפות מנוזל הקוקוס ששמרנו בצד. מכניסים מיקרוגל וממיסים במשך 10-15 שניות. מערבבים עד לתערובת חלקה.

-לקרם הקוקוס שבקערה מוסיפים כף סוכר וכף אינסטנט פודינג ומקציפים בעזרת מיקסר במשך כחצי דקה. מוסיפים את תערובת השוקולד וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.

הערה: אם הקרם עדיין נוזלי יש להוסיף כף אינסטנט פודינג נוספת ולהמשיך להקציף. אם עדיין הקרם לא מסמיך, יש להכניס את הקערה למקפיא למשך כ-10 דקות, להוציא ולהמשיך להקציף.

-בעזרת שקית זילוף מעבירים את התערובת לכוסות הגשה. ניתן להגיש מיד או לשמור במקרר.

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מרק ברוקולי וקישואים
מתכון לזרוע

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
הדר (11:48 30.12.2020)

מתכון מקסים!
רציתי רק לדעת.. היו לי קצת גושים של הקרם קוקוס.. ככה זה אמור להיות?
ומה אפשר לעשות כדי שלא יהיו?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:19 30.12.2020)

היי הדר
תוכלי לערבב עם מטרפה עד לקבלת בלילה חלקה בפעם הבאה 🙂

Avatar
נסתר (18:47 29.12.2020)

זה נראה ממש טוב! שווה להכין

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:10 29.12.2020)

בהצלחה 🙂

Avatar
אבישג (18:47 26.11.2020)

אפשר להכין יומיים קודם ולשמור במקרר?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:23 26.11.2020)

אין בעיה 🙂

Avatar
אבישג (20:59 26.11.2020)

אם אני עושה בלי לשים לשים את הקרם קוקוס במקרר לפני אז אפשר לסנן את הנוזלים? כי בהתחלה צריך לשים שליש כוס מהנוזלים זה הלבן או השקוף?

Avatar
אבישג (21:06 26.11.2020)

עם איזה צנטר השתמשת?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:44 26.11.2020)

יהיה לך קשה לסנן את הנוזלים כי הכל מעורבב. הנוזלים זה השקוף.
צירפתי תמונה של הצנטר.

Avatar
אבישג (09:26 27.11.2020)

לא הבנתי מה מקציפים? את הקרם או הנוזל השומני? מה עוששים עם הנוזל השומני?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:03 27.11.2020)

את הקרם מקציפים (הנוזל הלבן השומני).
5 כפות מהנוזל (הנוזל השקוף והדליל יותר) ממיסים עם השוקולד.

Avatar
אבישג (15:13 27.11.2020)

הכנתי ויצא טעימוווש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:22 27.11.2020)

ואו נראה מושלם!! 😍

Avatar
אסתר (13:35 18.11.2020)

היי שאלה הזויה… יש לי קרם קורוס טחינה סילאן דבש חמאה.
מה אני יכולה להכין 😆

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:54 19.11.2020)

כעקרון שילוב של טחינה ודבש אמור לתת טעם של חלבה אבל לא ניסיתי להקציף עם קרם קוקוס כך שאין לי מושג 🙂

Avatar
אורטל (19:52 9.11.2020)

הי האם אפשר להקפיא? להכין 4-5 ימים מראש ולהקפיא?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:28 9.11.2020)

כן בטח.

Avatar
חני (09:47 8.09.2020)

בשל רגישות לקוקוס
מה אפשר במקום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:33 8.09.2020)

שמנת מתוקה או קצפת צמחית (ואז אין צורך להפריד בין החלק השומני לנוזלי)

Avatar
אפרת (22:21 9.07.2020)

אפרת יקרה קודם כל תודה רבה!המתכונים שלך מככבים אצלנו בבית !את עוזרת לי המון!! שאלה- צריך לנער את הפחית לפני המזיגה בשלב הראשוני?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:11 10.07.2020)

לא כדאי לנער את הפחית לפני כי אז הכל התערבב ולא תהיה הפרדה בין החלק השומני-הקרמי לבין החלק הנוזלי.

Avatar
מירב (09:11 30.06.2020)

האם אחרי שממיסים את השוקולד המריר, צריך לחכות שזה יצטנן לפני שמוסיפים אותו לתערובת של קרם הקוקוס? או שאפשר לצרף את זה כשזה חם ולהקציף ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:29 30.06.2020)

רצוי לצנן את זה קצת לפני שמוסיפים.

Avatar
שרי (11:30 31.05.2020)

לא הצלחתי להבין באיזה כמות מדובר באינסטנט פודינג, חבילות? כפות? וכמה…
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:42 31.05.2020)

כפות 🙂

Avatar
יפה (11:39 27.05.2020)

האם אפשר להכין בלי הקרם קוקוס יהיה במקרר ללילה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:04 27.05.2020)

רצוי להכניס אותו למקרר לפחות לכמה שעות כדי שההקצפה תהיה מוצלחת.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.