שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 6 כוסות קטנות (60 מ"ל)

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

רכיבים

פחית קרם קוקוס (400 מ"ל) *יש לשים את קרם הקוקוס במקרר לילה לפני ההכנה

כף סוכר

100 גרם שוקולד מריר

1-2 כפות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד או וניל

אופן ההכנה

-מוציאים את פחית הקוקוס מהמקרר ופותחים את הפחית. לאחר לילה במקרר תיווצר הפרדה בין החלק השומני-הקרמי לבין החלק הנוזלי.

-שופכים בעדינות לתוך כוס כמות של שליש כוס מהנוזלים ושומרים בצד. מעבירים לקערה את מה שנשאר בפחית (גם המוצק וגם הנוזלי).

-שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערית נפרדת עם 5 כפות מנוזל הקוקוס ששמרנו בצד. מכניסים מיקרוגל וממיסים במשך 10-15 שניות. מערבבים עד לתערובת חלקה.

-לקרם הקוקוס שבקערה מוסיפים כף סוכר וכף אינסטנט פודינג ומקציפים בעזרת מיקסר במשך כחצי דקה. מוסיפים את תערובת השוקולד וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.

הערה: אם הקרם עדיין נוזלי יש להוסיף כף אינסטנט פודינג נוספת ולהמשיך להקציף. אם עדיין הקרם לא מסמיך, יש להכניס את הקערה למקפיא למשך כ-10 דקות, להוציא ולהמשיך להקציף.

-בעזרת שקית זילוף מעבירים את התערובת לכוסות הגשה. ניתן להגיש מיד או לשמור במקרר.

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מרק ברוקולי וקישואים
מתכון לזרוע

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
שרי (11:30 31.05.2020)

לא הצלחתי להבין באיזה כמות מדובר באינסטנט פודינג, חבילות? כפות? וכמה…
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:42 31.05.2020)

כפות 🙂

Avatar
יפה (11:39 27.05.2020)

האם אפשר להכין בלי הקרם קוקוס יהיה במקרר ללילה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:04 27.05.2020)

רצוי להכניס אותו למקרר לפחות לכמה שעות כדי שההקצפה תהיה מוצלחת.

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.