שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 6 כוסות קטנות (60 מ"ל)

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

רכיבים

פחית קרם קוקוס (400 מ”ל) *יש לשים את קרם הקוקוס במקרר לילה לפני ההכנה

כף סוכר

100 גרם שוקולד מריר

1-2 כפות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד או וניל

אופן ההכנה

-מוציאים את פחית הקוקוס מהמקרר ופותחים את הפחית. לאחר לילה במקרר תיווצר הפרדה בין החלק השומני-הקרמי לבין החלק הנוזלי.

-שופכים בעדינות לתוך כוס כמות של שליש כוס מהנוזלים ושומרים בצד. מעבירים לקערה את מה שנשאר בפחית (גם המוצק וגם הנוזלי).

-שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערית נפרדת עם 5 כפות מנוזל הקוקוס ששמרנו בצד. מכניסים מיקרוגל וממיסים במשך 10-15 שניות. מערבבים עד לתערובת חלקה.

-לקרם הקוקוס שבקערה מוסיפים כף סוכר וכף אינסטנט פודינג ומקציפים בעזרת מיקסר במשך כחצי דקה. מוסיפים את תערובת השוקולד וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.

הערה: אם הקרם עדיין נוזלי יש להוסיף כף אינסטנט פודינג נוספת ולהמשיך להקציף. אם עדיין הקרם לא מסמיך, יש להכניס את הקערה למקפיא למשך כ-10 דקות, להוציא ולהמשיך להקציף.

-בעזרת שקית זילוף מעבירים את התערובת לכוסות הגשה. ניתן להגיש מיד או לשמור במקרר.

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מרק ברוקולי וקישואים
מתכון לזרוע

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
הדסה (14:04 28.05.2021)

אין איזה משהו במקום הקרם קוקוס?

מתכונים ב-10 דקות (14:20 28.05.2021)

אפשר לשים שמנת מתוקה, מצרפת מתכון למוס שוקולד עם שמנת מתוקה😊

רינת (11:27 7.05.2021)

ממש מוזר, הקרם קוקוס היה למשך הלילה במקרר אבל לא הייתה הפרדה בין הנוזלים לקרם בכלל.. מה אני עושה? עוד עשיתי כמות כפולה ובשתי הפחיות לא התווצר נוזל

מתכונים ב-10 דקות (11:50 7.05.2021)

היי רינת,
אכן לצערי יש חברות שלא נוצרת בהם ההפרדה היפה בין הקרם לנוזל…
בכל מקרה במתכון הזה לא צריך ממש את ההפרדה, אז פשוט תנסי מכל פחית לקחת עם כף מהנוזל כמות של כשליש כוס, ואת השאר תשפכי לקערה.
בהצלחה😊

רינת (23:59 7.05.2021)

תודה רבה!! מסתבר שהיה צריך ממש לחפור עד סוף הפחית כדי להגיע לנוזלים (הם לא יצאו כשהפכתי את הפחית), הנוזל היה מתחת לקרם 🙂
יצא מושלםםםם!!!!😍😍

מתכונים ב-10 דקות (20:12 8.05.2021)

שמחה לשמוע שזה הסתדר… נראה מעולה! תודה על השיתוף רינת😊

נאוה:)) (15:19 2.04.2021)

משום מה המוס לא התייצב לי אפילו שהוספתי פודינג והקפאתי…😐 למה זה יכול לקרות?

מתכונים ב-10 דקות (16:50 2.04.2021)

היי נאוה,
יכולות להיות כמה סיבות:
או שלא הפרדת מספיק בין הנוזלים לקרם קוקוס ולכן התקבל מרקם נוזלי, או שהקצפת יותר מדי ואז הקרם קוקוס “התפרק”.
בכל מקרה, אפשר לשמור את המוס במקפיא ולהגיש קפוא, כסוג של גלידה:)

נאוה:)) (15:16 1.04.2021)

היי?? רציתי לשאול אם צריך קרם קוקוס מסוים מחברה מסוימת? הכוונה אם יש קרמים מסוימים שלא קורה אצלם ההפרדה הזו??

מתכונים ב-10 דקות (16:29 1.04.2021)

היי נאוה,
יתכן שיש חברות מסוימות שההפרדה הזו קצת פחות קורית אצלם. לא צריך להשתמש בקרם קוקוס של חברה מסוימת.😊

אהובה (07:37 29.03.2021)

יצא נהדר! האם אפשר להשתמש בזה כציפוי לעוגה? כמו כן, האם בהקצפה צריך להיזהר מהקצפת יתר, כלומר זה עלול להתפרק? תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:02 29.03.2021)

היי אהובה,
לא בטוחה שזה מתאים לכל עוגה, אבל אפשר לנסות😊. כדאי אכן להימנע מהקצפת יתר כי אז המרקם משתנה.

רוית בוזלי (21:15 23.03.2021)

וואי יצא לי מדהים!

מתכונים ב-10 דקות (22:39 23.03.2021)

שמחה לשמוע!

נועם (18:57 25.02.2021)

היי רציתי לדעת האם הפודינג שוקולד הוא חובה או שניתן לוותר עליו?
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (20:24 25.02.2021)

היי נועם,
לא כדאי להשמיט את הפודינג כי הוא נותן את הטעם והמרקם. אם אין לך את יכולה אולי לשים כף קקאו וכף סוכר נוספת במקום.
פורים שמח🙂

אורטל (17:48 3.02.2021)

נומ נומ נומ תודה על המתכון
גרסה עצלנית שהכל בתוך כוס אחת 😅

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:12 3.02.2021)

מעולה!
*איזה כוס מגניבה 🙂

הדר (11:48 30.12.2020)

מתכון מקסים!
רציתי רק לדעת.. היו לי קצת גושים של הקרם קוקוס.. ככה זה אמור להיות?
ומה אפשר לעשות כדי שלא יהיו?

מתכונים ב-10 דקות (16:19 30.12.2020)

היי הדר
תוכלי לערבב עם מטרפה עד לקבלת בלילה חלקה בפעם הבאה 🙂

נסתר (18:47 29.12.2020)

זה נראה ממש טוב! שווה להכין

מתכונים ב-10 דקות (19:10 29.12.2020)

בהצלחה 🙂

אבישג (18:47 26.11.2020)

אפשר להכין יומיים קודם ולשמור במקרר?

מתכונים ב-10 דקות (19:23 26.11.2020)

אין בעיה 🙂

אבישג (20:59 26.11.2020)

אם אני עושה בלי לשים לשים את הקרם קוקוס במקרר לפני אז אפשר לסנן את הנוזלים? כי בהתחלה צריך לשים שליש כוס מהנוזלים זה הלבן או השקוף?

אבישג (21:06 26.11.2020)

עם איזה צנטר השתמשת?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:44 26.11.2020)

יהיה לך קשה לסנן את הנוזלים כי הכל מעורבב. הנוזלים זה השקוף.
צירפתי תמונה של הצנטר.

אבישג (09:26 27.11.2020)

לא הבנתי מה מקציפים? את הקרם או הנוזל השומני? מה עוששים עם הנוזל השומני?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:03 27.11.2020)

את הקרם מקציפים (הנוזל הלבן השומני).
5 כפות מהנוזל (הנוזל השקוף והדליל יותר) ממיסים עם השוקולד.

אבישג (15:13 27.11.2020)

הכנתי ויצא טעימוווש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:22 27.11.2020)

ואו נראה מושלם!! 😍

אסתר (13:35 18.11.2020)

היי שאלה הזויה… יש לי קרם קורוס טחינה סילאן דבש חמאה.
מה אני יכולה להכין 😆

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:54 19.11.2020)

כעקרון שילוב של טחינה ודבש אמור לתת טעם של חלבה אבל לא ניסיתי להקציף עם קרם קוקוס כך שאין לי מושג 🙂

אורטל (19:52 9.11.2020)

הי האם אפשר להקפיא? להכין 4-5 ימים מראש ולהקפיא?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:28 9.11.2020)

כן בטח.

חני (09:47 8.09.2020)

בשל רגישות לקוקוס
מה אפשר במקום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:33 8.09.2020)

שמנת מתוקה או קצפת צמחית (ואז אין צורך להפריד בין החלק השומני לנוזלי)

אפרת (22:21 9.07.2020)

אפרת יקרה קודם כל תודה רבה!המתכונים שלך מככבים אצלנו בבית !את עוזרת לי המון!! שאלה- צריך לנער את הפחית לפני המזיגה בשלב הראשוני?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:11 10.07.2020)

לא כדאי לנער את הפחית לפני כי אז הכל התערבב ולא תהיה הפרדה בין החלק השומני-הקרמי לבין החלק הנוזלי.

מירב (09:11 30.06.2020)

האם אחרי שממיסים את השוקולד המריר, צריך לחכות שזה יצטנן לפני שמוסיפים אותו לתערובת של קרם הקוקוס? או שאפשר לצרף את זה כשזה חם ולהקציף ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:29 30.06.2020)

רצוי לצנן את זה קצת לפני שמוסיפים.

שרי (11:30 31.05.2020)

לא הצלחתי להבין באיזה כמות מדובר באינסטנט פודינג, חבילות? כפות? וכמה…
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:42 31.05.2020)

כפות 🙂

יפה (11:39 27.05.2020)

האם אפשר להכין בלי הקרם קוקוס יהיה במקרר ללילה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:04 27.05.2020)

רצוי להכניס אותו למקרר לפחות לכמה שעות כדי שההקצפה תהיה מוצלחת.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.