זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 15-20 דקות
מס’ מנות: 8-10 מאפינס בננה
סוג: פרווה
מצרכים:
1 ביצה גדולה
שליש כוס (66 ג’) סוכר
שליש כוס (66 ג’) שמן
בננה וחצי בגודל בינוני מעוכות (או 2 בננות קטנות)
4 כפות (40 מ”ל) מים
חצי כפית (2.5 מ”ל) תמצית וניל
כוס (140 ג’) קמח תופח
רבע כוס (50 ג’) שוקולד צ’יפס
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס.
-מערבבים את כל החומרים בקערה לפי הסדר בו הם רשומים עד לקבלת תערובת אחידה (מומלץ להשאיר מעט מכמות השוקולד צ’יפס לפיזור מעל המאפינס לאחר שיוצקים אותה לתבנית).
-יוצקים לתבנית מאפינס משומנת ואופים בתנור במשך 15-20 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
- עוגת אספרסו |
- עוגה לבנה |
- עוגה עם ציפוי קראנץ |
- עוגת שמרים פרווה |
- עוגת שוקולד עסיסית |
- עוגת תפוזים אוורירית
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לעוגות
יצא מצויין, פיזרתי כל מיני תוספות: אוכמניות,חמוציות, שוקולד מריר ועוגית אוריאו
נראה מעולה❤️
תודה על השיתוף
אפרת היקרה,
ראשית – תודה על אינספור מתכונים ובפרט זה שאני מכינה כל שבת!
רציתי לשאול האם מתאים במתכון הזה להחליף את השוקולד ציפס באוכמניות?
ראיתי שיש מתכון גם למאפינס אוכמניות אני פשוט חוששת שהוא לא יצא רך ואוורירי כמו זה.
מדובר באוכמניות קפואות
אני חושבת שכן🙂
מעדכנת שיצא נהדר עם האוכמניות 🙂
איזה כיף שחזרת לעדכן💜
שבת שלום
הכנתי ויצא אוורירי ומושלם. במקום שוקולד הוספתי כחצי כוס קוקוס.
תודה שחזרת לשתף❤️
שלום אפרת!! קודם כול ממש תודה על כל המתכונים הטעמים שלך💕
רציתי לשאול אם אני מוותרת על השוקולד צ’יפס, זה יכול להשפיע על המרקם?
יש צורך לשים משהו אחר במקומו?
אין בעיה לוותר
היי אפרת ,
תודה על המתכונים המושלמים . איך מועכים את הבננות ? כשניסיתי להכין נשארו לי חתיכות קטנות של בננה בעוגה זה אמור להיות כך ?
אפשר למעוך עם מזלג.
הרגשת חתיכות בננה בעוגה לאחר האפיה? כי לא אמורים להרגיש.
יצא אוורירי וטעים!
נראה מעולה🙂
תודה רוני
כבר כמה פעמים שאני מכינה את המאפינס האלו והם יוצאים ממש טעימים! תודה על כל המתכונים שלך!
אבל יש לי בעיה שכל פעם חוזרת על עצמה מבחינת המרקם. מצד אחד הוא נראה אוורירי, מצד שני הוא לא נעים ללעיסה, יוצא עיסתי, נדבק לחך. קצת קשה להסביר במילים.
ניסיתי קמח כוסמין 80%, ניסיתי חצי חצי עם קמח לבן, ואם אני זוכרת נכון, ניסיתי גם קמח לבן בלבד והבעיה חוזרת על עצמה. (הכל עם אבקת אפיה)
האם צריך לנפות את הקמח? אולי זה קשור לערבוב של התערבות כשאני מוסיפה את הקמח? לגושי קמח שיש בתערובת? ואם כן, איך מפרקים את הגושים מבלי לערבב יותר מידי?
תודה!
היי
תודה על המילים הטובות!
ראשית האם את משתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מל?
את מקפידה להשתמש בביצה גדולה (L)?
כדאי להוסיף את הקמח בתנועות ניפוי לקערה ולא לשפוך הכל בבת אחת כדי שיהיו פחות גושים. אפשר לערבב בעדינות עם כף עד שלא נשארים הרבה גושים.
תודה על המתכון.
האם ניתן להמיר את הקמח לקמח כוסמין מלא? ואם כן, האם להשתמש באבקת אפייה?
היי
מומלץ לשלב חצי כמות קמח מלא. עם קמח מלא בלבד המרקם יצא דחוס וכבד יותר. יש להוסיף כפית אבקת אפייה.
הכנתי היום ואני צריכה את המאפינס למחר. איך לשמור? במקרר או בכלי אטום על השיש?
תודה
היי
ניתן לשמור בכלי סגור על השיש.
האם אפשר להקפיא אותם ולכמה זמן הם נשמרים? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה רבה.
אפשר להקפיא, הם נשמרים במיטבם כ-3 שבועות.
כן אני פעם אחת נישיתי את זה זה יצא טעיםםםםםםםםם
אני מאוד רוצה להכין. יש לי כמה שאלות. אין לי ביצים מה אני יכולה להשים במקום? ומה הכמות שאני צריכה להכין בשביל תבניות מאפינס קוטר כ- 7ס”מ גובה 5 ס”מ? ואיפה לשמור אותם כשהם יוצאים מהתנור ולכמה זמן הם נשמרים?
אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.
תודה רבה.
הביצה חשובה למרקם ולטעם. את יכולה לנסות לוותר על הביצה ולשים סה”כ 2 בננות.
הכמות במתכון מתאימה ל-8-10 תבניות מאפינס כאלו.
אפשר לשמור בקופסה אטומה על השיש למשך כיומיים או במקרר למשך כ-4-5 ימים.
בהצלחה(:
תודה רבה. שחכתי לשאול האם אפשרי להשים קצת ממרח לוטוס ביחד עם הבננות?
אפשר לשים כף-שתיים לא גדושות. יצא מתוק יותר(:
היי המאפינס טעימים יצעו מדהימים כולם אהבו ורציתי לשאול אם את יכולה לכתוב מתכון למאפינס תות
איזה כיף שאהבתם את המתכון🌺
למאפינס תות אפשר להכין את המתכון הזה למאפינס אוכמניות רק עם תותים.
יתכן ואעלה גם מתכון מסודר למאפינס תות בהמשך(:
תודה רבה! זללנו כמו תמיד… מכינים כל שבוע
כיף לשמוע❤
מהילד אלרגיה לביצים, איך ניתן להחליף את הביצים?
לא ניסיתי בעצמי, אבל אפשר לוותר על ביצה ולשים סה”כ 2 בננות.
היי שכחתי לומר הילד שלי ממש לא אוהב שוקולד הכנו בלי השוקולד צ’יפ!
מתכון מנצח!! אוורירי וטעים!! תודה!!
שמחה שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף😊
שלום אפרת,
נהנית בלי סוף מהאתר, הכל פשוט ומובן וכל מתכון גורף מחמאות.
מעוניינת להכין מאפינס בננה קטנים בכמות של 100 יחידות בערך. ממליצה על המתכון הזה? או אחר? ואשמח להדרכה בנוגע להכפלה.
היי,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים😊
100 יחידות זו כמות גדולה, לשם כך כדאי להכין ב-4 פעמים:
3 פעמים כמות כפולה פי 3 (יצאו כ-30 מאפינס בכל פעם), ופעם אחת את הכמות המקורית במתכון.
יצאו טעימים!
תודה רבה..
איזה כיף שיצא מוצלח, נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף🌺
יצאו לי טעימים ומוצלחים מאד. במקום כוס שלמה של קמח תופח הוספתי גם חלק קווקר, במקום מים שמתי מיץ תפוזים ולמעלה פיזרתי אגוזים קצוצים.
שמחה שיצא מוצלח, נראה מקסים!
תודה על השיתוף🌺
טעים מאוד!
וחייבת לציין לטובת אנשים כמוני;-) עשיתי עם קמח מלא 100 אחוז והוספתי קצת סודה לשתיה…טעים ואוורירי!
ושאלה: איך אני שומרת על המרקם הזה עד שבת? ראיתי בתגובות שכתבת להקפיא אבל אני ממש לא אוהבת טעם של הקפאה…יש אפשרות אחרת? או שאם אחר כך אכניס לתנור זה יהיה כמו טרי?
שמחה מאד שיצא מוצלח גם עם קמח מלא! תודה שחזרת לשתף🌷
אם הכנת היום המאפינס יישמרו טוב עד שבת. בנוסף, אפשר לתת אפייה קצרה שתשפר את המרקם.
היי אפרת יקרה, מה הכמויות אם רוצה להכין באינגליש קייק? ויש הבדל בהכנה?
היי,
הכמות במתכון מתאימה לתבנית אינגליש קייק. זמן האפייה עשוי להתארך ל-25-30 דקות ללא שינוי נוסף.
בהצלחה!
מומלץ לעשות ×2 הכל כי הכמות יחסית קטנה למשפחה😉
איזה כיף לשמוע! תודה על השיתוף🌺
וואווו מתכון מושלם!! טעים ברמות!! מכינה עכשיו פעם שניה 🙂
איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה שחזרת לשתף😊
היי אפרת, האם שמים את כל המוצרים בקערה ורק בסוף מערבבים הכל בבת אחת או אחרי כל מוצר/ שניים ששמים בקערה צריך לערבב ואז להוסיף את הבא אחריו? תודה!
היי,
רצוי לערבב קלות לאחר הוספת כל מרכיב, את הערבוב המוחלט לעשות לפני הוספת הקמח ולערבב רק עד לאיחוד לאחר הוספת הקמח (ערבוב יתר פוגע במרקם).
תודה!
הי, האם אפשר לאפות בלי עטרות בתבנית מאפינס מסיליקון? או בתבנית מתכת משומנת?
היי,
ניתן לאפות בתבניות מאפינס מסיליקון ללא מנג’טים. בתבנית מתכת משומנת זה גם אפשרי אך המאפינס עלולים להידבק מעט לתבנית.
הכנתי וזללתי אותם מהר!! מתכון מדהים!!!
איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף😊
היי אפרת,
האם אפשר לשים קצת נוטלה במקום שוקולד צ’יפס ?(אין לי שוקולד צ’יפס🤷♀️)
היי,
נוטלה מתאימה יותר כמילוי ולא במקום תוספות קטנות כמו שוקולד צ’יפס. את יכולה לקצוץ שוקולד או להשתמש באגוזים קצוצים🙂
תודה רבה♥️
מאפינס מהממים!!!
ממש ממש טעים ומיוחד!!
במקום ביצה שמתי חצי בננה- ויצא מושלם!
תודה רבה!
שמחה מאד שאהבת את המתכון! ותודה על השיתוף😊
אין לי ביצה גדולה, לשים 2 ביצים M?
היי,
כן, אפשר לשים 2 ביצים M.
יצא מדהים מדהים מדהים. מעבר לכל הציפיות שלי. עשיתי עם חלב במקום מים ואפיתי 20 דקות. אכן- מתכון מנצח.
איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף❤
שלום אפרת
המתכון הולך עם בננות קפואות? במידה ולא ממליצה על מתכון עם בננות קפואות ?
היי,
במתכון הזה לא מתאים להשתמש בבננות קפואות. אפשר להפשיר אותן ואז להשתמש בהן.
מתכונים שצריך בהם בננות קפואות הם בד”כ גלידות או מוס. למשל גלידת שוקולד בננה.
היי, יש לי 3 בננות ורק ביצה אחת, מה אפשר לשים במקום ביצה נוספת אם אני רוצה להכפיל את המתכון פי 2?
תודה רבה!
היי מעיין,
במקום ביצה אחת אפשר לשים:
-חצי בננה מעוכה + רבע כפית אבקת אפיה
-רבע כוס רסק תפוחים לא ממותק
-רבע כוס יוגורט על בסיס סויה + רבע כפית אבקת אפיה
– 2 כפות טחינה גולמית
בהצלחה!
היי,וואוו המאפינס פשוט מעולים!
השתמשתי בקמח כוסמין מלא+כפית אבקת אפייה ובשמן זית ..והמאפינס יצאו אווריריים וטעימים כל כך !!.לא הספקתי לצלם..הבנות שלי טרפו 🙂
שמחה ממש לשמוע! תודה שחזרת לשתף❤
שוב הבננות מבשילות מהר כי חם, אז חוזרים למתכוני הבננות הטעימים באתר. החלטתי לנסות להוריד פחממות אז במקום קמח- אבקת חלבון וניל. לא פגם אלא הוסיף לטעם. רך ועסיסי. תודה על המתכון הרלוונטי תמיד. משביע כמו ארוחה.
שמחה ממש שיצא מוצלח! נראה מעולה👌
אפרת הי, יצא מעולה ! כמו כל מתכון שאני מנסה מהאתר שלך 🙂 סוף שבוע מהנה !
שמחה מאד לשמוע! שבת שלום סיגי🌺
עשיתי הכל לפי המתכון רק לא הוספתי שוקולד צ׳יפס, איך הגעתי למצב הזה?😅
היי רעות,
מהתמונה אני מבינה שיצא מאד שטוח, וגם המרקם נראה מעט קשה, אני צודקת?
בואי ננסה להבין מה הייתה הבעיה:
ראשית, האם אפית את המאפינס בעטרות נייר ללא תבנית? זה עלול לגרום לתקלה הזו…
שנית, באיזה קוטר התבניות? קוטר או גובה קטנים מדי (פחות מ5 ס”מ) גם כן עלולים לגרום לכך.
בנוסף, האם דייקת בכמויות עם כוס מדידה? הכנסת את המצרכים לקערה בסדר הכתוב במתכון? נמנעת מערבוב יתר?
אפית על מצב חום עליון ותחתון, במרכז התנור? נמנעת מאפיית יתר?
תודה רבה על המענה המהיר! חשוב לי לציין שללא קשר למראה זה יצא טעים ברמות!
יצא מאוד שטוח, אבל לא במרקם קשה.
וכן אפיתי בעטרות הנייר ולא שמתי בתבנית מאפינס זו כנראה הטעות הראשית. אפיתי בעטרות נייר בגובה 2 ס״מ, קוטר בסיס 4 ס״מ וקוטר עליון 5.5 ס״מ.
לא מדדתי בכוס מדידה אבל הכנסתי את המצרכים בהתאם לסדר וערבבתי אחרי הוספה של כל מצרך, עם מטרפה ידנית, אולי בגלל זה? בנוסף אפיתי בחום עליון תחתון במרכז התנור ללא אפיית יתר.
יצא טעים ממש רק בצורה של פיתה 🙂
אז כן, הבעיה היא אפייה בעטרות נייר בלבד ללא תבנית:)
לגבי הערבוב עם מטרפה- זה מעולה.
לא נורא, בפעמים הבאות יצא מצוין😊
שלום, אפשר להוסיף שיבולת שועל למתכון? ואם כן, כמה?
היי,
אפשר לשים 3/4 כוס קמח ולהוסיף 1/3 כוס שיבולת שועל דקה.
בהצלחה😊
כבר מעל עשור משפחתי נהנת מהמתכונים המופלאים שלך! תודה רבה!
שמחה מאד לשמוע:) תודה אולגה🌺
היי אפרת,
ראשית, המאפינס יצאו מעולים!!! עשיתי כמה שינויים קטנים וזה לא גרע מהתוצאה. דבר שני, רציתי להגיד לך תודה רבה על מתכונים מעולים מכל הקטגוריות (עוף, תוספות, מאפים וכו) שמה שמייחד אותם זה שהם תמיד מצליחים, ושהם מסוגלים להכיל שינויים ועדיין להישאר טעימים. כיף שיש אתר שגם כשהמקרר או המזווה כמעט ריקים (ולא בגלל ששכחתי לערוך קניות)- תמיד אפשר למצוא בו מה להכין ממה שיש, ולשמח מאוד את בני הבית!
היי טלי המון המון תודה על המילים החמות 🙂
שמחה לקרוא שאת נהנת❤️
לילה טוב🌸
הי אפרת, נראה מעולה. אני רוצה להכין לבת שלי ללא שוקולד, אך להוסיף משהו שיצבע את המאפינס בצבע חום. מה לשים? לשלב סילאן (בצירוף עם מייפל/דבש)? או שכדאי להוסיף קקאו (ואם כן- כמה?). אשמח לעצתך הטובה!
ושאלה נוספת בהמשך לכך- אם אני מכינה את המתכון שלך של עוגת הבננות הבחושה- האם ניתן גם לה להוסיף סילאן או קקאו, ואם כן, כמה? תודה!!
היי מיכל,
את יכולה לשים כף וחצי קקאו בכל אחת מהעוגות – מאפינס בננה או עוגת בננה בחושה.
אני חושבת שאת יכולה להוסיף 2 כפות קקאו לבלילה וזה יוצא כהה
היי אפרת, בוקר טוב!
האם הכמות הזו מתאימה לתבנית אינגליש?
תודה!!
כן 🙂
אפשר להוריד את השוקולד?, האם ניתן להוסיף חמאת בוטנים וכמה?
אפשר לוותר על השוקולד.
אני חושבת שאפשר להוסיף לבלילה 1-2 כפות חמאת בוטנים.
עוד מתכון מעולה שלך, תודה!!
תודה נטע 🙂
כהמשך
אםאשים במקרר עדייןישמר טוב למחר או עדיףלהקפיא?
גם תודה מראש על המענה
במקרר זה קצת מתייבש.
נראה לי שעדיף להקפיא. אחרי שהמאפינס מתקררים לטמפ’ החדר.
היי אפרת
האם בכל מתכון בכל אופן שלך ניתןלהחליף תמציתוניל בסוכר וניל?
ואם מכינה את הבלילה ואופה רק יותר מאוחר נגיד אחרי 6 שעות ויותר האםזה משפיע על הבלילה ?[
תודה לך
כן אפשר.
לא מומלץ לתת לבלילה לעמוד כי חומרי ההתפחה מתחילים לעבוד מיד במגע עם נוזלים.
היי 🙂
עשיתי עם קמח רגיל + אבקת אפייה כמו שכתבת פה בתגובות
וחוץ מזה עשיתי הכל לפי המתכון וגם הכנסתי ישר לתנור ואחרי שהוא חומם לפחות עשר דקות לפני
ומשום מה המאפינס יצאו דחוסים ובצקתיים , מה יכול לגרום לזה לדעתך ?
היי שרון,
אני רואה שזה לא תפח. ערבבת את הקמח עם אבקת האפיה בנפרד לפני שהוספת לבלילה? אם כן, אולי אבקת האפיה לא היתה טובה.
או שיכול להיות שהשתמשת בכוס קטנה מידי. באיזו כוס השתמשת?
לא ערבבתי לפני את הקמח ואבקת האפייה כנראה זאת הסיבה 🙁
השתמשתי בכוס מדידה של אפייה
תודה ! עזרת לי
כמה קלוריות זה
כ-170 קלוריות ליחידה.
אם אין לי קמח תופח ואני מכינה כמות כפולה,שקית אבקת אפיה אחת תספיק ל2 תבניות אינגליש קייק?
כן. מצורפות כמויות ל-2 אינגליש קייק חד”פ:
2 ביצים גדולות
⅔ כוס סוכר
⅔ כוס שמן
3 בננות בגודל בינוני מעוכות
8 כפות מים
כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח רגיל + שקית אבקת אפיה
חצי כוס שוקולד צ’יפס
יצא טעים 😋
שמחה לשמוע 🙂
היי,
יש לי 2 בננות בשלות מאוד, אני רוצה להכין איתם את המאפינס היום ולקחת איתי מחר אחה\”צ להוריי (כ-40 דק\’ נסיעה מביתי) רוצה שישארו טריים וטעימים לשבת, איפה הכי כדאי לי לאחסן לאחר ההכנה? במקרר או להקפיא?
אם את מכינה היום ואתם אוכלים את זה מחר אז אפשר לעטוף היטב בניילון נצמד ולשמור מחוץ למקרר (לא לשים בשמש או בחום).
אם זה לשבת (עוד יומיים) אז כדאי להקפיא. במקרר פשוט זה מתייבש קצת וחבל.
ואיך זה יוצא אחרי הקפאה? לא רטוב כזה? וכמה זמן לפני האכילה צריך להוציא מהמקפיא?
האמת שלא יצא לי להקפיא מאפינס בננה אבל שמעתי שאין בעיה להקפיא.
זה לא אמור לצאת רטוב. מומלץ להפשיר על השיש עם הניילון הנצמד 3-4 שעות לפני.
אפשר להשתמש השוקולד צ\’יפס לבן
כן אפשר.
איך ניתן להפוך את המתכון לבריא? האם ניתן להשתמש בקמח אחר?
אפשר להכין עם כוס קמח כוסמין מלא + כפית אבקת אפיה.
היי
אפשר סילאן או דבש במקום סוכר?
וקמח כרגיל ללא גלוטן
נראה לי שכן (לשתי השאלות). עדיף דבש.
מעולים!!! כבר הכנו כמה פעמים רצוף. מחליפה את המים בחלב… תודה רבה על מתכון מושלם!
שמחה לשמוע ❤️
אני לא נוהגת להגיב אבל זה המתכון הכי טוב שמצאתי למאפינס בננה וניסיתי הרבה.
תודה רבה
איזה כיף לשמוע 🙂
נראה מעולה!
תודה אורטל
היי, רציתי לשאול מה זה הדבר הלבן שהוספת😉☺️
היי! מכינה קבוע את המתכונים שלך! בגלל החוסר בביצים- במקום ביצה שמתי בננה נוספת וקצת אבקת אפייה. שמתי חצי מהכמות בתבנית קאפקייקס, באמצע קצת ממרח שוקולד- חלבה, עוד חצי כמות ושוב מהממרח למעלה. יצא מרקם מושלם, אוורירי וטעים!!!! אין על המתכונים שלך
מעולה 🙂
תודה שחזרת לשתף!
יש איך להפוך את זה שיהיה כשר לפסח?
היי נאור,
לא ניסיתי להמיר את הקמח במתכון הזה.
יש מתכון לעוגת בננות לפסח שאפשר להכין בתבנית מאפינס. זמן האפיה עשוי להתקצר ל 20-23 דקות.
חג שמח 🌺
היי האם אפשר להחליף את הקמח התופח בקמח תופח כשר לפסח
לא יודעת, לא נסיתי.
חג שמח 🌺
היי , האם עללי לשמן את הניירות מאפינס או את התבנית מאפינס שאני אשים בתוכם?
אם אלה עטרות נייר אז אין צורך. אם אלה תבניות מאפינס או קוקטים רצוי לשמן.
מה זה קוקטים?
תבניות מאפינס מקרטון.
הכנתי לקטנטנים שלי ולא הצלחתי להפסיק לאכול בעצמי!! מושלם!!
שמחה לשמוע 🙂
שבוע נפלא וחג פורים שמח!
מאוד טעים ואוורירי! שמתי שליש קמח לבן ו2 שליש קמח מלא 80%. הכפלתי כמויות והוספתי חצי כפית סודה לשתיה, כפית קינמון, מיץ תפוזים במקום מים וסוכר דמררה. ממש אהבתי! הכנתי עוד כמות כפולה מיד אח\”כ… וזה גם מאוד עוזר לחסל את הבננות 🙂
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן.
היי המתכון ממש טעים, אבל למה לדעתך הצורה יוצאת לי ככה? הבפנים נוזל החוצה משום מה. לא יוצאת לי צורת מאפינס אחידה
היי הודיה,
זה יכול לקרות כשמשתמשים בקוקטים מקרטון.
עד איזה גובה מלאת? אם את רוצה שזה לא יעבור את גובה הקוקטים פעם הבאה כדאי לשים פחות בלילה בכל כוס.
הכנתי אתמול, יצא מדהים! רך וטעים והכי חשוב קל להכנה… אימצתי את הטיפ של אחת המגיבות והחלפתי את המים בחלב שקדים.
תודה שחזרת לעדכן 🙂
הכנתי 6 גדולים בתבנית שקעים בצורת ורד.שמתי חלב קוקוס שקדים במקום מים. יצא טעים ועסיסי.
מעולה 🙂
תודה יהודית
המרתי שני שלישים מכמות הקמח הלבן בקמח כוסמין 80% + אבקת אפייה, ויצא מעולה!!!!
הכפלתי כמויות והכל נגמר בשניות… 🙂
תודה רבה!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך
הי
האם ניתן להחליף את הקמח לקמח כרגיל ולהוסיף אבקת אפיה?
תודה רבה!
כן, אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.
אני פשוט חולה על האתר שלך!! הכל נראה תמיד סופר פשוט ולא מאיים ויוצא תמיד כל כך טוב! תודה רבה!!
שמחה לשמוע!
תודה הילה וחג שמח ❤️
גם אני
אתר פרקטי זמין והכל טעים
תודה יעל ❤️
הכנתייי
היי,
אפשר להכין עם קמח 80 אחוז בתוספת כפית אבקת אפיה?
תודה מראש
אפשר אבל זה ייצא מעט דחוס במרקם. עדיף לשלב לפחות שליש כוס קמח לבן (ושני שליש קמח מלא 80%) + כפית אבקת אפיה.
תודה רבה, טעים מאוד!
נראה מעולה 😍
תודה לך
הכנתי ויצאו טעימים מאד! שיניתי לקמח כוסמין, שמן קוקוס וסוכר קנים חום. במקום שוקולד צ׳יפס שמתי שבבי קקאו
נראה מעולה 😍
תודה אורה
היי יש לי ביצים רק בגודל מדיום. זה בעייתי?
שימי 2 ביצים.
אם אין לי קמח תופח אפשר להשתמש בקמח רגיל? עם כמה אבקת אפיה?
אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.
האם ניתן להוסיף יוגורט לבלילה?
אפשר להוסיף 4-5 כפות יוגורט במקום מים.
הי, אתר מהמם! משתמשת בו הרבה!
רוצה להכין כ-40 מאפינס.
פשוט להכפיל ב4 את הכמויות?
היי מיטל,
בגדול כן אבל כדי שהמאפינס לא ייצאו דחוסים אני ממליצה להכין בפעמיים וכל פעם להכפיל כמויות ב-2 . אולי זה קצת יותר עבודה אבל משתלם מבחינת טעם 🙂
הי אפרת,
עשיתי עם הבננה ויצא מדהים…ממש נטרף. אבל אני רגישה מאד לבננות,
אפשר להחליף לתותים?
היי מיכל,
בגלל שהמרקם של בננות ותותים הוא שונה אני לא בטוחה שזה ייצא מוצלח כמו עם בננה.
תודה, באמת בסוף אפיתי עוגה אחרת עם תותים והשארתי למשפחה את המאפינס שפשוט נטרפו….
כהודעתי עכשו שאני מכינה להם שוב….שמעתי “יששש!!!”
🙂
המאפינס בננה לא תפח. ויצא בצקי- למה- עשיתי בדיוק לפי ההוראת והכמויות
השתמשת בקמח תופח?
חיממת את התנור לפני? כמה זמן לפני?
הכנסת את המאפינס לאפיה מיד לאחר ההכנה?
הכנתי כמה פעמים ויצא מעולה.אפשר להכין גם עם אגסים מגורדים במקום הבננות?
היי רוז,
יש מתכון לעוגת אגסים שניתן להכין כמאפינס. זמן אפיה מתקצר ל15-20 דקות ואפשר להוסיף שוקולד צ’יפס אם אוהבים.
הכנתי עם 3/4 קמח כוסמין ורבע קמח לבן, יצא מעולה. חוסל 🙂 מאוד פשוט ומומלץ
תודה שרי, שמחה לשמוע 🙂
חוזרת למתכון הזה שוב, הפעם בכוונה להכין כמות כפולה ובלי שוקולד צ’יפס, אבל כן עם סירופ מייפל ואגוזים קצוצים. מה לדעתך הכמויות הרצויות של אגוזים / מייפל כאן?
היי לילך,
אם את מכפילה כמויות אז כדאי לשים בסביבות חצי – שני שליש כוס סירופ מייפל (במקום כל כמות הסוכר) ואותה כמות של אגוזים טחונים.
כלומר בלי סוכר בכלל?
את יכולה לשלב שליש כוס סוכר ושליש כוס מייפל או לשים רק חצי- שני שליש כוס מייפל.
שלום 🙂 אפשר כמויות לבערך 20 מאפינס?
היי אביב,
יש להכפיל את כל הכמויות ב-2 (יש לשים 2 ביצים L או XL או 3 ביצים M או S).
היו לי 2 בננות חצי רקובות, אמרתי לעצמי בטוח יש אצלך מתכון מעניין. הכנתי את המאפנס ושמתי חצי כמות פצפוצי שוקולד וחצי פצפוצי חמאת בוטנים.
יצא נהדר.
חששתי שיתייבשו אז הוצאתי ברגע שהקייסם יצא יבש. הם קצת לחים. רוצה לשמור במקרר. כדאי?
תמיד מוצאת אצלך מתכונים מהירים וטעימים. תודה !!!
שמחה שיצא טעים 🙂
המקרר קצת מייבש אותם אבל בגלל שהם מכילים בננות מאוד בשלות אני חושבת שכדאי. חשוב רק לעטוף אותם היטב.
הכנתי אותם במולטיקייק
יצאו ממש ממש טעימים
תודה רבה על המתכון
נראים מצוין!
תודה רותם 🌺
בוקר טוב אפרת,
אפשר להכין את זה במולטיקייק?
כן אפשר.
תמיד שמחפשת מתכון מצוין ומהיר אני נכנסת לאתר שלך!!
עשיתי עכשיו את המאפינס – יצא באמת מושלם!
פשוט, מהיר וטעיייים!!!
מאוהבת במתכונים שלך – תודה רבה 🙏🏻
נראה מעולה!
תודה אלה 🌺
יצא לי מעולה! הכנתי מקמח כוסמין בתוספת כפית של אבקת אפייה ( לפי התגובות בהמלצתך) הוספתי 2 בננות גדולות אהבתי ויצא טוב להבא אנסה להוריד קצת מהסוכר למרות שזה היה מתוק במידה הנכונה, אני מניחה שהמתיקות גם מגיעה מהבננות אז נראה לי עדיף קצת פחות, אני אישית ויתרתי על השוקולד ציפס. תודה רבה אין לי שום רקע באפיה או בישול ובזכות האתר שלך ומנסיון של הכנה קודמת של ממרקים מתוך האתר, יש לי ביטחון אישי ומוטבציה לנסות דברים חדשים מתוך אמונה שיצליח לי אז המאמץ שווה.
איזה כיף לשמוע!
תודה קרן וחג שמח 🌺
מתכונים מעולים יש לך , עשיתי כמה וכמה ותמיד חוזרת לאתר שלך
פעם שנייה עושה את המאפינס..
תודה !
תודה, כיף לשמוע 🙂
המשך יום מקסים 🌷
מתכון נהדר! עשיתי עם קמח כוסמין ויצאו מאפינס טעימים ובריאים ששימשו לי ארוחת בוקר במשך 3 ימים 🙂
שמחה לשמוע!
תודה לילך ושנה טובה ❤️
דבר ראשון אתר נהדר!
המון תודה על מתכונים מעולים.
רציתי לדעת אם ניתן להמיר לקמח כוסמין ואם כן מה הכמויות?
היי מעין,
אפשר לשים כוס קמח כוסמין + כפית אבקת אפיה.
יצא מעולה!
תודה.
תודה שחזרת לעדכן 🙂
יצא מעדן!
אפשר להקפיא?
נראה מעולה 🙂
כן, אפשר להקפיא.
היי! במידה במידה ואני מוותרת על השוקולד, המתכון יכול להתאיםי לתינוקת בת 8 חודשים? ( אוכלת הכל מהכל בעיקרון חות ממה שאסור, התנסתה כבר במרקם של מאפינס)
תודה רבה!!
כן אפשר.
יום מקסים 🙂
יצא מושלם!!! חוסל בתוך דקות 🙂
שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
מה שיצא לי!
נראה מעולה! 🙂
הכנתי שוב :))))))))))) איבדתי את האבקת אפייה ושמתי סודה לשתייה במקום וזה התבקע, וטבעות שוקולד 85% במקום שוקו ציפס, וגם כמו סוכר במקום סוכר, אבל זה ממש טעים יצא למרות כל ההחלפות 😛 תודה!
מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ויום נפלא!
מתכון מושלם!! שמתי שוקולד ציפס לבן במקום חום, והוספתי ממרח שוקולד
יצא מעולה 🙂
תודה על מתכונים טעימים וקלים !!!
מעולה!
תודה על השיתוף 🙂
פשוט וואוו!!!! 5 דק הכנה וטעים בטירוף.
הכנתי ללא גלוטן עם קמח כרגיל ואבקת אפייה וגם
נתקעתי רק עם שוקולד ציפס לבן וחששתי שיצא פחות טוב. יצא מושלם! ממש מושלם! תודה
שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂
כמה אבקת אפיה הוספת לקמח כרגיל?
כוס קמח כרגיל + כפית אבקת אפיה.
איך עושים ציפוי שוקולד אבל חלבי?
ממיסים 100 גרם שוקולד חלב חתוך לקוביות עם 5 כפות שמנת מתוקה.
איך אני יכולה להכין גנאש שוקולד יציב לציפוי ?
להמיס 50 גרם שוקולד מריר עם 3 כפות קצפת צמחית.
היי איזה ציפוי יכול להתאים למאפינס בננה?
ציפוי שוקולד רגיל.
אפשרי להכין את הבלילה ולשים במקרר יום לפני האפיה עצמה?
עדיף שלא מאחר והאפקט של אבקת האפיה (שיש בקמח התופח) ייפגע והמאפינס עלולים לא לתפוח ולצאת דחוסים.
האם אפשר להשתמש בסילאן או במייפל במקום סוכר ? אם כן,מה הכמות שכדאי לשים?
לדעתי עדיף מייפל באותה כמות (שליש כוס).
היי, ביצה אחת זה מספיק לתבנית אינגליש קייק?
עם ביצה אחת העוגה תצא מספיק יציבה וגבוהה? אם אני מוסיפה עוד ביצה מה ההשלכות? (גם לתבניות מאפינס וגם לאינגליש…)
אם זו ביצה גדולה אז כן. בכל מקרה אפשר לשים גם 2 ביצים. זה יכול להוסיף יציבות ונפח לעוגה.
הי, נהנית מאוד מאוד מהמתכונים הקלים והטעימים! אם אכין את המתכון הנ”ל בתבנית, האם ניתן להקפיא?אודה על תשובה מהירה. ואגב, עוגיות הבננה עם שוקולד ציפס נהדרות!
היי הדס,
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק. אין בעיה להקפיא.
יום מקסים 🙂
היי.. הכנתי עכשיו.. היו לי 3 בננות בשלות שאני לא אוהבת ככ לאכול ככה כשזה רך מדי וחשבתי מה לעשות.. בדכ לא מתחברת לבננה כקינוח… אבל אמרתי שננסה אין מה להפסיד.. הכנתי באינגליש קייק וציק צאק מוכן ויצא נהדר…..
תודה רבה….אוהבת מאוד את האתר הזה הכל ככ קל ברור ומהיר והכי חשוב טעים
שאלה קטנה… לכמה זמן זה יכול לשרוד( אם יישאר מזה משו בכלל חח😃)? מבחינת זה שזה פרי ואיפה לאחסן? תודה
היי הודיה,
קודם כל זה נראה מעולה 🙂
אפשר לשמור את זה עטוף בניילון נצמד על השיש כיממה ולאחר מכן כדאי להכניס למקרר.
הי, האם אפשר לאפות את הכמות הזו בשתי תבניות אינגליש קייק במקום בתבניות אישיות?
אם כן,האם יש להאריך את זמן האפייה?
תודה רבה על הפירוט וההכוונה
היי אנג’לה,
הכמות במתכון מתאימה לתבנית אינגליש קייק אחת. זמן האפיה עשוי להתארך ל 25-30 דקות.
שחכתי לשים שמן.מה יכולות להיות ההשלכות?
המאפינס יכול לצאת מעט יבש.
עוד מתכון מוצלח ביותר!
עשיתי קצת שינויים לשדרוג בריאותי- קמח כוסמין מלא, שמן קוקוס במקום שמן רגיל וסילאן במקום סוכר ויצא מושלם!!!
תודה רבה על מתכונים נהדרים ופשוטים להכנה, שתמיד יוצאים מעולה!
ישר כח!
חנה
נשמע מצוין 🙂
תודה חנה.
פורים שמח!
יצא מושלם !!! תודה על המתכון …קל, מהיר וטעים :*
נראה מעולה!
תודה אירה ויום מקסים 🙂
מאפינס מעולים! נימוחים ועסיסיים
במקום שוקוצ’יפס הכנתי פרורי קינמון מלמעלה ויצא מעולה 🙂
תודה על המתכונים המצויינים!
תודה חני, שמחה שאהבת 🙂
האם ניתן לוותר על קמח תופח ולהשתמש בקמח רגיל?
היי איטא,
אפשר לשים במקום כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה. יש לערבב אותם קודם בנפרד ורק אז להוסיף לבלילה.
היי, אם אני רוצה להכין ל30 ילדים להכפיל את הכמויות בשלוש?
תודה רבה!
חייבת לציין שכל מתכון שלך שניסיתי היה מעולה 🙂
כן, תכפילי ב-3.
שמחה שאת נהנית מהמתכונים 🙂
שבוע נפלא!
היי
אפשר להשתמש בגביעי נייר דק במקום מנגטים??
או שאי אפשר להכניס אותם לתנור??
היי חני,
אם הם מיועדים לאפיה אז אין בעיה (צריך להיות רשום על האריזה).
מומלץ רק להניח אותם בתוך תבנית שקעים מסיליקון או ממתכת ורק אז לצקת את הבלילה לתוכם, כדי שיהיו יציבים.
מתכון מעולה שהספקתי להכין צ’יק צ’ק ‘על הבוקר’
יוצא רך ונימוך בפה. הכנתי בתבנית של מיני מאפינס – יצאו כמעט 30
מצוין 🙂
תושה יסכה ושבוע נפלא
יצא מעולה!! תודה רבה
מתכון פשוט ומנצח
תודה יעל, שמחה לשמוע 🙂
הי אפרת,
אפשר כמות ל6 מאפינס? תודה לך💟
היי שירן,
1 ביצה קטנה
רבע כוס סוכר
רבע כוס שמן
בננה בינונית מעוכה
3 כפות מים
חצי כפית תמצית וניל
3/4 כוס קמח תופח
3 כפות שוקולד צ’יפס
היי,
שאלות של מתחילים אבל ממש..
1. אם זה נועד להגשה בגן יום אחרי, להשאיר בחוץ ללילה? במקרר?
2. אם אני משתמשת בתבניות קאפקייקס ייעודיות מקרטון, זה עדיין אמור להכנס לתבנית שקעים, או שפשוט ממלאים על קרטון ומניחים בתנור? מבולבלת.
תודה 🙂
היי,
1. אפשר להשאיר מחוץ למקרר, עטוף בניילון נצמד.
2. אם אלה תבניות מקרטון קשיח אז יש למלא את התערובת ישירות לתבניות (עד גובה 3/4), להניח ישירות על רשת התנור ולאפות. אם אלה מנג’טים (מנייר דק) יש להניח אותן קודם בתוך תבנית שקעים ואז לאפות.
בהצלחה 🙂
שלום אפרת, אני בחורה בת 20 ללא כל נסיון עבר במטבח.
אני חייבת לומר שבזכותך גיליתי את עולם האפיה והבישול לאחר שחששתי ממנו כל כך!
המתכונים שלך כל כך ברורים, קלים וטעימים בטירוף!
כל המשפחה נהנת מהם 🙂
תודה רבה לך!
תודה נויה, כיף גדול לשמוע! 🙂
מוצלח ברמות ,אפילו שונאי המאפינס טרפו ….הגנבתי יותר שוקולד צ’יפס 🙂
תודה רבה רבה
שמחה שאהבו 🙂
תודה מיכל
היי, האם אפשר לוותר על השוקולד צ’יפס?
כן אפשר.
שבוע נפלא 🙂
תודה רבה!
יצא מעולה!!! ממש אהבתי
תודה טובי, שמחה שאהבת 🙂
מתכון לא פחות ממעולה. הפתעה נהדרת. קליל, מהיר, דורש קערה אחת בלבד. הוספתי אגוזי מלך קצוצים. תודה רבה .
תודה שירלי, שמחה שאהבת 🙂
שבוע נפלא
אני לא כותבת תגובות אף פעם – אבל אני מוצאת את עצמי כל הזמן מחפשת את המתכון הזה בזמן האחרון כי הוא פשוט מדויק ומעולה!! יוצא ככ טעים שהמאפינס הפכו למתכון האהוב במשפחה! תודה
כיף לשמוע 🙂
תודה!
הגענו הביתה סמוך לשבת ונשארו בדיוק 20 ד’ עד להדלקת נרות ונזכרנו שאין קינוח.
חיפשתי מתכון מהיר והכנתי את המאפינס בננה.
הגשנו את המאפינס בקינוח ליל שבת – יצא מעולה!
תודה רבה!
אגב, זו תגובה גברית שניה 😉
תודה נתנאל. אתה מאזן את המצב 😉
שלום לכולן,
תגובה גברית ראשונה 🙂
ניסיתי בפעם הראשונה אי פעם בחיים לאפות משהו, ויצא מעולה…
אגב, שמתי קוביית שוקולד מריר בתחתית המאפיין וזה שדרג את הטעם.
תודה רבה!
אהבתי את השדרוג 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
היי אם יש קמח רגיל זה בסדר? צריך להוסיף אבקת אפיה?
אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית מלאה אבקת אפיה. יש לערבב קודם את שניהם בנפרד ורק אז להוסיף לתערובת.
היי,שאלה..אפשר במקום ארבע כפות מים לשים ארבע כפות מיץ תפוזים סחוט? תודה מראש על התשובה!! חייבת להגיד שאני משתמשת מהאתר שלך כמעט לכל דבר שאני מכינה בבית וכולם אוהבים!!!
כן בטח.
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
החלפתי את הקמח בקמח כוסמין ואת השמן בשמן קוקוס.
יצא נפלא!!
מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
יש לציין שאני ממש מעריצה את האתר הזה ומאד אוהבת את המתכונים ולא מוותרת על שום מתכון תודה ענקית לכולכם!!!
תודה ורד, כיף לשמוע 🙂
הכנתי עם שינוי קטן – החלפתי את הקמח התופח בקמח כוסמין מלא+א. אפייה והשתמשתי בפצפוצי ריזס במקום שוקולד צ’יפס. יצא מושלם! תודה רבה 🙂
נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
היי. איו לי תמצית וניל האם אפשר לוותר? או אולי משהו במקום?
תודה
היי אנה,
את יכולה לשים סוכר וניל ואם אין לך תכיני בלי.
הכנתי ויצא מעולה!! מאוד אוורירי וטעים.
בכללי האתר שלך ממש טוב, אני משתמשת בהרבה מתכונים שלך 🙂
תודה טל, שמחה לשמוע 🙂
בראש ובראשונה רוצה להודות לך על אתר פשוט נפלא!
מאז שהכרתי את האתר שלך אני נעזרת רק בו!
ולשאלה.. האם ניתן להקפיא את העוגה?
תודה רבקה, כיף לשמוע 🙂
כן, אפשר להקפיא.
יום מקסים
היי אפרת הכנתי את המאפינס לבת שלי בת השנה והיא פשוט חיסלה את זה תודה רבה 🙂 ושבת שלום
אני שמחה שהיא נהנתה 🙂
תודה מור ושבת שלום
אפשרי להכין כתבנית פס? אם כן אותה כמות כדי שתצא תבנית או צריך להוסיף?
כן, אפשר להכין את אותה כמות בתבנית אינגליש קייק.
היי אפרת, הכנתי עכשיו ויצא ממש ממש טעים! כלום עבודה ורך ועסיסי, בדיוק כמו שאני אוהבת 🙂 חיפשתי מה לעשות עם בננת שכבר היו מאוד בשלות, והמתכון הזה הופיע לי מול העיניים! לא מאמינה שזרקתי כל כך הרבה בננות במקום להכין דברים טעימים כאלה! מעכשיו, לא זורקת יותר! תודה רבה וערב טוב 🙂
שמחה שיצא טעים 🙂
נראה טעים וקל להכנה.
אפשר להכין בתבנית אינגלישקייק?
תודה
כן, אפשר.
שבת שלום 🙂
לא התאפקתי וכבר אפיתי באינגלישקייק והיא יצאה מעולה!!
טעימה ורכה.
כל המתכונים שהכנתי מהאתר שלך היו מוצלחים.
תודה רבה!!!
שבת שלום (:
שמחה לשמוע, תודה קרן 🙂
היי אפרת. יש לך מתכון לעוגת בננות שמתאימה לפסח ?? ממש צריכה דחוף.. התינוק שלי אוכל בעיקר בננות. תודה וחג שמח!!
היי טליה,
לצערי אין לי מתכון. אם ייצא לי להכין משהו מוצלח אשלח לך את המתכון למייל.
חד שמח 🙂
היי
מה אפשר לשים במקום הביצה בכדי להפוך את זה לטבעוני?
היי חיה,
מצרפת מתכון לעוגת בננות טבעונית שאפשר להכין כמאפינס.
תודה רבה ♥
הכנתי ויצא טעים מאוד!
רך ועסיסי.
תודה!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא
היי רציתי לשאול
עם אין לי קמח תופח
כמה א.אפיה מוסיפים לכוס קמח??
אפשר לערבב כוס קמח רגיל עם כפית אבקת אפיה.
היי
אפשר לגרד שוקולד במקום שקולד צ’יפס…מבחינת טעמים?
היי גילה,
מומלץ יותר לקצוץ את השוקולד לחתיכות בעזרת סכין.
שוב שאלה,
נראה לך שאפשר להקפיא מילוי שוקולד לעוגה, שיש בו חלמונים או חלבונים?
תודה לך על כל העזרה!
נראה לי שכן. לא רואה בעיה.