שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-20 דקות

מס’ מנות: 8-10 מאפינס בננה

סוג: פרווה

מצרכים:

1 ביצה גדולה

שליש כוס (66 ג’)  סוכר

שליש כוס (66 ג’) שמן

בננה וחצי בגודל בינוני מעוכות (או 2 בננות קטנות)

4 כפות (40 מ”ל) מים

חצי כפית (2.5 מ”ל) תמצית וניל

כוס (140 ג’) קמח תופח

רבע כוס (50 ג’) שוקולד צ’יפס

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס.

-מערבבים את כל החומרים בקערה לפי הסדר בו הם רשומים עד לקבלת תערובת אחידה (מומלץ להשאיר מעט מכמות השוקולד צ’יפס לפיזור מעל המאפינס לאחר שיוצקים אותה לתבנית).

-יוצקים לתבנית מאפינס משומנת ואופים בתנור במשך 15-20 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פשטידת גבינות וזיתים
קישואים מבושלים עם גזר

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
טנשה (14:07 17.09.2021)

שלום אפרת
המתכון הולך עם בננות קפואות? במידה ולא ממליצה על מתכון עם בננות קפואות ?

מתכונים ב-10 דקות (15:06 17.09.2021)

היי,
במתכון הזה לא מתאים להשתמש בבננות קפואות. אפשר להפשיר אותן ואז להשתמש בהן.
מתכונים שצריך בהם בננות קפואות הם בד”כ גלידות או מוס. למשל גלידת שוקולד בננה.

מעיין (16:20 24.08.2021)

היי, יש לי 3 בננות ורק ביצה אחת, מה אפשר לשים במקום ביצה נוספת אם אני רוצה להכפיל את המתכון פי 2?
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (16:34 24.08.2021)

היי מעיין,
במקום ביצה אחת אפשר לשים:
-חצי בננה מעוכה + רבע כפית אבקת אפיה
-רבע כוס רסק תפוחים לא ממותק
-רבע כוס יוגורט על בסיס סויה + רבע כפית אבקת אפיה
– 2 כפות טחינה גולמית
בהצלחה!

דנית (12:31 20.08.2021)

היי,וואוו המאפינס פשוט מעולים!
השתמשתי בקמח כוסמין מלא+כפית אבקת אפייה ובשמן זית ..והמאפינס יצאו אווריריים וטעימים כל כך !!.לא הספקתי לצלם..הבנות שלי טרפו 🙂

מתכונים ב-10 דקות (13:38 20.08.2021)

שמחה ממש לשמוע! תודה שחזרת לשתף❤

אורטל (13:58 27.07.2021)

שוב הבננות מבשילות מהר כי חם, אז חוזרים למתכוני הבננות הטעימים באתר. החלטתי לנסות להוריד פחממות אז במקום קמח- אבקת חלבון וניל. לא פגם אלא הוסיף לטעם. רך ועסיסי. תודה על המתכון הרלוונטי תמיד. משביע כמו ארוחה.

מתכונים ב-10 דקות (17:44 27.07.2021)

שמחה ממש שיצא מוצלח! נראה מעולה👌

סיגי (10:56 23.07.2021)

אפרת הי, יצא מעולה ! כמו כל מתכון שאני מנסה מהאתר שלך 🙂 סוף שבוע מהנה !

מתכונים ב-10 דקות (12:04 23.07.2021)

שמחה מאד לשמוע! שבת שלום סיגי🌺

רעות (21:30 17.06.2021)

עשיתי הכל לפי המתכון רק לא הוספתי שוקולד צ׳יפס, איך הגעתי למצב הזה?😅

מתכונים ב-10 דקות (22:27 17.06.2021)

היי רעות,
מהתמונה אני מבינה שיצא מאד שטוח, וגם המרקם נראה מעט קשה, אני צודקת?
בואי ננסה להבין מה הייתה הבעיה:
ראשית, האם אפית את המאפינס בעטרות נייר ללא תבנית? זה עלול לגרום לתקלה הזו…
שנית, באיזה קוטר התבניות? קוטר או גובה קטנים מדי (פחות מ5 ס”מ) גם כן עלולים לגרום לכך.
בנוסף, האם דייקת בכמויות עם כוס מדידה? הכנסת את המצרכים לקערה בסדר הכתוב במתכון? נמנעת מערבוב יתר?
אפית על מצב חום עליון ותחתון, במרכז התנור? נמנעת מאפיית יתר?

רעות (23:05 17.06.2021)

תודה רבה על המענה המהיר! חשוב לי לציין שללא קשר למראה זה יצא טעים ברמות!
יצא מאוד שטוח, אבל לא במרקם קשה.
וכן אפיתי בעטרות הנייר ולא שמתי בתבנית מאפינס זו כנראה הטעות הראשית. אפיתי בעטרות נייר בגובה 2 ס״מ, קוטר בסיס 4 ס״מ וקוטר עליון 5.5 ס״מ.
לא מדדתי בכוס מדידה אבל הכנסתי את המצרכים בהתאם לסדר וערבבתי אחרי הוספה של כל מצרך, עם מטרפה ידנית, אולי בגלל זה? בנוסף אפיתי בחום עליון תחתון במרכז התנור ללא אפיית יתר.
יצא טעים ממש רק בצורה של פיתה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (23:54 17.06.2021)

אז כן, הבעיה היא אפייה בעטרות נייר בלבד ללא תבנית:)
לגבי הערבוב עם מטרפה- זה מעולה.
לא נורא, בפעמים הבאות יצא מצוין😊

מרגריטה (08:50 4.06.2021)

שלום, אפשר להוסיף שיבולת שועל למתכון? ואם כן, כמה?

מתכונים ב-10 דקות (10:29 4.06.2021)

היי,
אפשר לשים 3/4 כוס קמח ולהוסיף 1/3 כוס שיבולת שועל דקה.
בהצלחה😊

אולגה (15:51 26.03.2021)

כבר מעל עשור משפחתי נהנת מהמתכונים המופלאים שלך! תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (15:53 26.03.2021)

שמחה מאד לשמוע:) תודה אולגה🌺

טלי (21:30 29.12.2020)

היי אפרת,
ראשית, המאפינס יצאו מעולים!!! עשיתי כמה שינויים קטנים וזה לא גרע מהתוצאה. דבר שני, רציתי להגיד לך תודה רבה על מתכונים מעולים מכל הקטגוריות (עוף, תוספות, מאפים וכו) שמה שמייחד אותם זה שהם תמיד מצליחים, ושהם מסוגלים להכיל שינויים ועדיין להישאר טעימים. כיף שיש אתר שגם כשהמקרר או המזווה כמעט ריקים (ולא בגלל ששכחתי לערוך קניות)- תמיד אפשר למצוא בו מה להכין ממה שיש, ולשמח מאוד את בני הבית!

מתכונים ב-10 דקות (00:58 30.12.2020)

היי טלי המון המון תודה על המילים החמות 🙂
שמחה לקרוא שאת נהנת❤️
לילה טוב🌸

מיכל (23:16 1.12.2020)

הי אפרת, נראה מעולה. אני רוצה להכין לבת שלי ללא שוקולד, אך להוסיף משהו שיצבע את המאפינס בצבע חום. מה לשים? לשלב סילאן (בצירוף עם מייפל/דבש)? או שכדאי להוסיף קקאו (ואם כן- כמה?). אשמח לעצתך הטובה!

מיכל (09:47 2.12.2020)

ושאלה נוספת בהמשך לכך- אם אני מכינה את המתכון שלך של עוגת הבננות הבחושה- האם ניתן גם לה להוסיף סילאן או קקאו, ואם כן, כמה? תודה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:39 2.12.2020)

היי מיכל,
את יכולה לשים כף וחצי קקאו בכל אחת מהעוגות – מאפינס בננה או עוגת בננה בחושה.

אורטל (10:38 2.12.2020)

אני חושבת שאת יכולה להוסיף 2 כפות קקאו לבלילה וזה יוצא כהה

ענבל (08:43 7.11.2020)

היי אפרת, בוקר טוב!
האם הכמות הזו מתאימה לתבנית אינגליש?
תודה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:05 7.11.2020)

כן 🙂

טל מועלם (18:22 1.09.2020)

אפשר להוריד את השוקולד?, האם ניתן להוסיף חמאת בוטנים וכמה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:53 1.09.2020)

אפשר לוותר על השוקולד.
אני חושבת שאפשר להוסיף לבלילה 1-2 כפות חמאת בוטנים.

נטע (18:19 25.08.2020)

עוד מתכון מעולה שלך, תודה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:10 26.08.2020)

תודה נטע 🙂

עינת (16:15 19.08.2020)

כהמשך
אםאשים במקרר עדייןישמר טוב למחר או עדיףלהקפיא?

גם תודה מראש על המענה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:32 19.08.2020)

במקרר זה קצת מתייבש.
נראה לי שעדיף להקפיא. אחרי שהמאפינס מתקררים לטמפ’ החדר.

עינת (16:14 19.08.2020)

היי אפרת
האם בכל מתכון בכל אופן שלך ניתןלהחליף תמציתוניל בסוכר וניל?
ואם מכינה את הבלילה ואופה רק יותר מאוחר נגיד אחרי 6 שעות ויותר האםזה משפיע על הבלילה ?[
תודה לך

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:31 19.08.2020)

כן אפשר.
לא מומלץ לתת לבלילה לעמוד כי חומרי ההתפחה מתחילים לעבוד מיד במגע עם נוזלים.

שרון (19:19 19.07.2020)

היי 🙂
עשיתי עם קמח רגיל + אבקת אפייה כמו שכתבת פה בתגובות
וחוץ מזה עשיתי הכל לפי המתכון וגם הכנסתי ישר לתנור ואחרי שהוא חומם לפחות עשר דקות לפני
ומשום מה המאפינס יצאו דחוסים ובצקתיים , מה יכול לגרום לזה לדעתך ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:03 19.07.2020)

היי שרון,
אני רואה שזה לא תפח. ערבבת את הקמח עם אבקת האפיה בנפרד לפני שהוספת לבלילה? אם כן, אולי אבקת האפיה לא היתה טובה.
או שיכול להיות שהשתמשת בכוס קטנה מידי. באיזו כוס השתמשת?

שרון (21:29 19.07.2020)

לא ערבבתי לפני את הקמח ואבקת האפייה כנראה זאת הסיבה 🙁
השתמשתי בכוס מדידה של אפייה
תודה ! עזרת לי

שני (12:51 1.07.2020)

כמה קלוריות זה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:26 1.07.2020)

כ-170 קלוריות ליחידה.

הדר צדקני (07:49 22.05.2020)

אם אין לי קמח תופח ואני מכינה כמות כפולה,שקית אבקת אפיה אחת תספיק ל2 תבניות אינגליש קייק?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:54 22.05.2020)

כן. מצורפות כמויות ל-2 אינגליש קייק חד”פ:
2 ביצים גדולות
⅔ כוס סוכר
⅔ כוס שמן
3 בננות בגודל בינוני מעוכות
8 כפות מים
כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח רגיל + שקית אבקת אפיה
חצי כוס שוקולד צ’יפס

רוני דויד (18:47 7.05.2020)

יצא טעים 😋

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:09 7.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂

ורד (09:48 7.05.2020)

היי,
יש לי 2 בננות בשלות מאוד, אני רוצה להכין איתם את המאפינס היום ולקחת איתי מחר אחה\”צ להוריי (כ-40 דק\’ נסיעה מביתי) רוצה שישארו טריים וטעימים לשבת, איפה הכי כדאי לי לאחסן לאחר ההכנה? במקרר או להקפיא?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:42 7.05.2020)

אם את מכינה היום ואתם אוכלים את זה מחר אז אפשר לעטוף היטב בניילון נצמד ולשמור מחוץ למקרר (לא לשים בשמש או בחום).
אם זה לשבת (עוד יומיים) אז כדאי להקפיא. במקרר פשוט זה מתייבש קצת וחבל.

ורד (19:16 7.05.2020)

ואיך זה יוצא אחרי הקפאה? לא רטוב כזה? וכמה זמן לפני האכילה צריך להוציא מהמקפיא?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:51 7.05.2020)

האמת שלא יצא לי להקפיא מאפינס בננה אבל שמעתי שאין בעיה להקפיא.
זה לא אמור לצאת רטוב. מומלץ להפשיר על השיש עם הניילון הנצמד 3-4 שעות לפני.

רוני (13:41 4.05.2020)

אפשר להשתמש השוקולד צ\’יפס לבן

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:58 4.05.2020)

כן אפשר.

Sarit Medalsy (10:01 28.04.2020)

איך ניתן להפוך את המתכון לבריא? האם ניתן להשתמש בקמח אחר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:58 28.04.2020)

אפשר להכין עם כוס קמח כוסמין מלא + כפית אבקת אפיה.

דנה (09:53 26.04.2020)

היי
אפשר סילאן או דבש במקום סוכר?
וקמח כרגיל ללא גלוטן

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:22 26.04.2020)

נראה לי שכן (לשתי השאלות). עדיף דבש.

דלית ומיה (07:36 24.04.2020)

מעולים!!! כבר הכנו כמה פעמים רצוף. מחליפה את המים בחלב… תודה רבה על מתכון מושלם!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:14 24.04.2020)

שמחה לשמוע ❤️

אורטל (08:05 22.04.2020)

אני לא נוהגת להגיב אבל זה המתכון הכי טוב שמצאתי למאפינס בננה וניסיתי הרבה.
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:15 22.04.2020)

איזה כיף לשמוע 🙂
נראה מעולה!
תודה אורטל

מיקה (21:53 4.05.2020)

היי, רציתי לשאול מה זה הדבר הלבן שהוספת😉⁦☺️⁩

סתיו (14:20 9.04.2020)

היי! מכינה קבוע את המתכונים שלך! בגלל החוסר בביצים- במקום ביצה שמתי בננה נוספת וקצת אבקת אפייה. שמתי חצי מהכמות בתבנית קאפקייקס, באמצע קצת ממרח שוקולד- חלבה, עוד חצי כמות ושוב מהממרח למעלה. יצא מרקם מושלם, אוורירי וטעים!!!! אין על המתכונים שלך

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:21 9.04.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לשתף!

נאור (19:30 7.04.2020)

יש איך להפוך את זה שיהיה כשר לפסח?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:20 7.04.2020)

היי נאור,
לא ניסיתי להמיר את הקמח במתכון הזה.
יש מתכון לעוגת בננות לפסח שאפשר להכין בתבנית מאפינס. זמן האפיה עשוי להתקצר ל 20-23 דקות.
חג שמח 🌺

קייט (15:32 7.04.2020)

היי האם אפשר להחליף את הקמח התופח בקמח תופח כשר לפסח

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:43 7.04.2020)

לא יודעת, לא נסיתי.
חג שמח 🌺

יפעת (20:55 9.03.2020)

היי , האם עללי לשמן את הניירות מאפינס או את התבנית מאפינס שאני אשים בתוכם?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:22 9.03.2020)

אם אלה עטרות נייר אז אין צורך. אם אלה תבניות מאפינס או קוקטים רצוי לשמן.

נינה (11:07 8.03.2020)

הכנתי לקטנטנים שלי ולא הצלחתי להפסיק לאכול בעצמי!! מושלם!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:11 8.03.2020)

שמחה לשמוע 🙂
שבוע נפלא וחג פורים שמח!

חוה (23:29 7.03.2020)

מאוד טעים ואוורירי! שמתי שליש קמח לבן ו2 שליש קמח מלא 80%. הכפלתי כמויות והוספתי חצי כפית סודה לשתיה, כפית קינמון, מיץ תפוזים במקום מים וסוכר דמררה. ממש אהבתי! הכנתי עוד כמות כפולה מיד אח\”כ… וזה גם מאוד עוזר לחסל את הבננות 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:48 8.03.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן.

הודיה (09:30 16.02.2020)

היי המתכון ממש טעים, אבל למה לדעתך הצורה יוצאת לי ככה? הבפנים נוזל החוצה משום מה. לא יוצאת לי צורת מאפינס אחידה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:41 16.02.2020)

היי הודיה,
זה יכול לקרות כשמשתמשים בקוקטים מקרטון.
עד איזה גובה מלאת? אם את רוצה שזה לא יעבור את גובה הקוקטים פעם הבאה כדאי לשים פחות בלילה בכל כוס.

סיון (11:42 13.02.2020)

הכנתי אתמול, יצא מדהים! רך וטעים והכי חשוב קל להכנה… אימצתי את הטיפ של אחת המגיבות והחלפתי את המים בחלב שקדים.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:55 14.02.2020)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

יהודית (20:31 2.02.2020)

הכנתי 6 גדולים בתבנית שקעים בצורת ורד.שמתי חלב קוקוס שקדים במקום מים. יצא טעים ועסיסי.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:55 2.02.2020)

מעולה 🙂
תודה יהודית

גלוריה (00:02 13.11.2019)

המרתי שני שלישים מכמות הקמח הלבן בקמח כוסמין 80% + אבקת אפייה, ויצא מעולה!!!!
הכפלתי כמויות והכל נגמר בשניות… 🙂
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:54 13.11.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך

נירית (15:56 7.11.2019)

הי
האם ניתן להחליף את הקמח לקמח כרגיל ולהוסיף אבקת אפיה?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:34 7.11.2019)

כן, אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

הילה (09:50 13.10.2019)

אני פשוט חולה על האתר שלך!! הכל נראה תמיד סופר פשוט ולא מאיים ויוצא תמיד כל כך טוב! תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:59 13.10.2019)

שמחה לשמוע!
תודה הילה וחג שמח ❤️

יעל (17:43 1.11.2019)

גם אני
אתר פרקטי זמין והכל טעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:36 2.11.2019)

תודה יעל ❤️

אורטל (18:30 20.09.2019)

הכנתייי

תחיה (19:19 14.07.2019)

היי,
אפשר להכין עם קמח 80 אחוז בתוספת כפית אבקת אפיה?

תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:46 15.07.2019)

אפשר אבל זה ייצא מעט דחוס במרקם. עדיף לשלב לפחות שליש כוס קמח לבן (ושני שליש קמח מלא 80%) + כפית אבקת אפיה.

נוי (15:03 28.05.2019)

תודה רבה, טעים מאוד!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:08 28.05.2019)

נראה מעולה 😍
תודה לך

אורה (17:39 11.05.2019)

הכנתי ויצאו טעימים מאד! שיניתי לקמח כוסמין, שמן קוקוס וסוכר קנים חום. במקום שוקולד צ׳יפס שמתי שבבי קקאו

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:40 11.05.2019)

נראה מעולה 😍
תודה אורה

דנה (11:26 13.03.2019)

היי יש לי ביצים רק בגודל מדיום. זה בעייתי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:38 13.03.2019)

שימי 2 ביצים.

חן (12:43 21.02.2019)

אם אין לי קמח תופח אפשר להשתמש בקמח רגיל? עם כמה אבקת אפיה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:52 21.02.2019)

אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

ג׳ניפר (17:35 8.01.2019)

האם ניתן להוסיף יוגורט לבלילה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:19 8.01.2019)

אפשר להוסיף 4-5 כפות יוגורט במקום מים.

מיטל (10:34 20.12.2018)

הי, אתר מהמם! משתמשת בו הרבה!
רוצה להכין כ-40 מאפינס.
פשוט להכפיל ב4 את הכמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:38 20.12.2018)

היי מיטל,
בגדול כן אבל כדי שהמאפינס לא ייצאו דחוסים אני ממליצה להכין בפעמיים וכל פעם להכפיל כמויות ב-2 . אולי זה קצת יותר עבודה אבל משתלם מבחינת טעם 🙂

מיכל (15:27 6.12.2018)

הי אפרת,

עשיתי עם הבננה ויצא מדהים…ממש נטרף. אבל אני רגישה מאד לבננות,
אפשר להחליף לתותים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:10 6.12.2018)

היי מיכל,
בגלל שהמרקם של בננות ותותים הוא שונה אני לא בטוחה שזה ייצא מוצלח כמו עם בננה.

מיכל (15:04 13.12.2018)

תודה, באמת בסוף אפיתי עוגה אחרת עם תותים והשארתי למשפחה את המאפינס שפשוט נטרפו….
כהודעתי עכשו שאני מכינה להם שוב….שמעתי “יששש!!!”

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:05 13.12.2018)

🙂

שולי (15:02 17.11.2018)

המאפינס בננה לא תפח. ויצא בצקי- למה- עשיתי בדיוק לפי ההוראת והכמויות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:37 17.11.2018)

השתמשת בקמח תופח?
חיממת את התנור לפני? כמה זמן לפני?
הכנסת את המאפינס לאפיה מיד לאחר ההכנה?

רוז (12:52 7.11.2018)

הכנתי כמה פעמים ויצא מעולה.אפשר להכין גם עם אגסים מגורדים במקום הבננות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:28 7.11.2018)

היי רוז,
יש מתכון לעוגת אגסים שניתן להכין כמאפינס. זמן אפיה מתקצר ל15-20 דקות ואפשר להוסיף שוקולד צ’יפס אם אוהבים.

שרי (16:46 24.10.2018)

הכנתי עם 3/4 קמח כוסמין ורבע קמח לבן, יצא מעולה. חוסל 🙂 מאוד פשוט ומומלץ

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:51 24.10.2018)

תודה שרי, שמחה לשמוע 🙂

לילך (19:49 18.10.2018)

חוזרת למתכון הזה שוב, הפעם בכוונה להכין כמות כפולה ובלי שוקולד צ’יפס, אבל כן עם סירופ מייפל ואגוזים קצוצים. מה לדעתך הכמויות הרצויות של אגוזים / מייפל כאן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:57 18.10.2018)

היי לילך,
אם את מכפילה כמויות אז כדאי לשים בסביבות חצי – שני שליש כוס סירופ מייפל (במקום כל כמות הסוכר) ואותה כמות של אגוזים טחונים.

לילך (21:47 18.10.2018)

כלומר בלי סוכר בכלל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:20 19.10.2018)

את יכולה לשלב שליש כוס סוכר ושליש כוס מייפל או לשים רק חצי- שני שליש כוס מייפל.

אביב מרג'אן (14:18 14.10.2018)

שלום 🙂 אפשר כמויות לבערך 20 מאפינס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:42 14.10.2018)

היי אביב,
יש להכפיל את כל הכמויות ב-2 (יש לשים 2 ביצים L או XL או 3 ביצים M או S).

מצדה גורן (18:30 11.10.2018)

היו לי 2 בננות חצי רקובות, אמרתי לעצמי בטוח יש אצלך מתכון מעניין. הכנתי את המאפנס ושמתי חצי כמות פצפוצי שוקולד וחצי פצפוצי חמאת בוטנים.
יצא נהדר.
חששתי שיתייבשו אז הוצאתי ברגע שהקייסם יצא יבש. הם קצת לחים. רוצה לשמור במקרר. כדאי?

תמיד מוצאת אצלך מתכונים מהירים וטעימים. תודה !!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:31 11.10.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
המקרר קצת מייבש אותם אבל בגלל שהם מכילים בננות מאוד בשלות אני חושבת שכדאי. חשוב רק לעטוף אותם היטב.

רותם (11:01 7.10.2018)

הכנתי אותם במולטיקייק
יצאו ממש ממש טעימים
תודה רבה על המתכון

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:00 7.10.2018)

נראים מצוין!
תודה רותם 🌺

רותם (09:23 7.10.2018)

בוקר טוב אפרת,
אפשר להכין את זה במולטיקייק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:18 7.10.2018)

כן אפשר.

אלה (22:52 5.10.2018)

תמיד שמחפשת מתכון מצוין ומהיר אני נכנסת לאתר שלך!!
עשיתי עכשיו את המאפינס – יצא באמת מושלם!
פשוט, מהיר וטעיייים!!!
מאוהבת במתכונים שלך – תודה רבה 🙏🏻

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:54 6.10.2018)

נראה מעולה!
תודה אלה 🌺

קרן (08:12 26.09.2018)

יצא לי מעולה! הכנתי מקמח כוסמין בתוספת כפית של אבקת אפייה ( לפי התגובות בהמלצתך) הוספתי 2 בננות גדולות אהבתי ויצא טוב להבא אנסה להוריד קצת מהסוכר למרות שזה היה מתוק במידה הנכונה, אני מניחה שהמתיקות גם מגיעה מהבננות אז נראה לי עדיף קצת פחות, אני אישית ויתרתי על השוקולד ציפס. תודה רבה אין לי שום רקע באפיה או בישול ובזכות האתר שלך ומנסיון של הכנה קודמת של ממרקים מתוך האתר, יש לי ביטחון אישי ומוטבציה לנסות דברים חדשים מתוך אמונה שיצליח לי אז המאמץ שווה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:57 26.09.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה קרן וחג שמח 🌺

Sam (13:08 12.09.2018)

מתכונים מעולים יש לך , עשיתי כמה וכמה ותמיד חוזרת לאתר שלך
פעם שנייה עושה את המאפינס..
תודה !

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:20 12.09.2018)

תודה, כיף לשמוע 🙂
המשך יום מקסים 🌷

לילך (17:07 9.09.2018)

מתכון נהדר! עשיתי עם קמח כוסמין ויצאו מאפינס טעימים ובריאים ששימשו לי ארוחת בוקר במשך 3 ימים 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:12 9.09.2018)

שמחה לשמוע!
תודה לילך ושנה טובה ❤️

מעין (15:10 4.09.2018)

דבר ראשון אתר נהדר!
המון תודה על מתכונים מעולים.

רציתי לדעת אם ניתן להמיר לקמח כוסמין ואם כן מה הכמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:12 4.09.2018)

היי מעין,
אפשר לשים כוס קמח כוסמין + כפית אבקת אפיה.

מעין (20:09 4.09.2018)

יצא מעולה!
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:42 4.09.2018)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

יעל (21:26 1.08.2018)

יצא מעדן!
אפשר להקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 1.08.2018)

נראה מעולה 🙂
כן, אפשר להקפיא.

שרה (23:22 25.07.2018)

היי! במידה במידה ואני מוותרת על השוקולד, המתכון יכול להתאיםי לתינוקת בת 8 חודשים? ( אוכלת הכל מהכל בעיקרון חות ממה שאסור, התנסתה כבר במרקם של מאפינס)
תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:14 26.07.2018)

כן אפשר.
יום מקסים 🙂

תמי (12:01 20.07.2018)

יצא מושלם!!! חוסל בתוך דקות 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:27 20.07.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

ortkiss (12:58 12.07.2018)

מה שיצא לי!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:30 12.07.2018)

נראה מעולה! 🙂

ortkiss (23:20 12.03.2019)

הכנתי שוב :))))))))))) איבדתי את האבקת אפייה ושמתי סודה לשתייה במקום וזה התבקע, וטבעות שוקולד 85% במקום שוקו ציפס, וגם כמו סוכר במקום סוכר, אבל זה ממש טעים יצא למרות כל ההחלפות 😛 תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:35 13.03.2019)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ויום נפלא!

חנה (21:17 28.06.2018)

מתכון מושלם!! שמתי שוקולד ציפס לבן במקום חום, והוספתי ממרח שוקולד
יצא מעולה 🙂
תודה על מתכונים טעימים וקלים !!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:57 28.06.2018)

מעולה!
תודה על השיתוף 🙂

מיכל (19:32 21.06.2018)

פשוט וואוו!!!! 5 דק הכנה וטעים בטירוף.
הכנתי ללא גלוטן עם קמח כרגיל ואבקת אפייה וגם
נתקעתי רק עם שוקולד ציפס לבן וחששתי שיצא פחות טוב. יצא מושלם! ממש מושלם! תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:08 21.06.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

דניאלה (21:39 28.08.2018)

כמה אבקת אפיה הוספת לקמח כרגיל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:00 28.08.2018)

כוס קמח כרגיל + כפית אבקת אפיה.

אלמוג (13:36 10.06.2018)

איך עושים ציפוי שוקולד אבל חלבי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:51 10.06.2018)

ממיסים 100 גרם שוקולד חלב חתוך לקוביות עם 5 כפות שמנת מתוקה.

ליגל (13:09 7.06.2018)

איך אני יכולה להכין גנאש שוקולד יציב לציפוי ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:52 7.06.2018)

להמיס 50 גרם שוקולד מריר עם 3 כפות קצפת צמחית.

ליגל (20:04 6.06.2018)

היי איזה ציפוי יכול להתאים למאפינס בננה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:50 6.06.2018)
אילנה (18:09 27.05.2018)

אפשרי להכין את הבלילה ולשים במקרר יום לפני האפיה עצמה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:39 27.05.2018)

עדיף שלא מאחר והאפקט של אבקת האפיה (שיש בקמח התופח) ייפגע והמאפינס עלולים לא לתפוח ולצאת דחוסים.

חני (19:44 28.04.2018)

האם אפשר להשתמש בסילאן או במייפל במקום סוכר ? אם כן,מה הכמות שכדאי לשים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 28.04.2018)

לדעתי עדיף מייפל באותה כמות (שליש כוס).

מעיין (22:20 17.04.2018)

היי, ביצה אחת זה מספיק לתבנית אינגליש קייק?

עם ביצה אחת העוגה תצא מספיק יציבה וגבוהה? אם אני מוסיפה עוד ביצה מה ההשלכות? (גם לתבניות מאפינס וגם לאינגליש…)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:57 18.04.2018)

אם זו ביצה גדולה אז כן. בכל מקרה אפשר לשים גם 2 ביצים. זה יכול להוסיף יציבות ונפח לעוגה.

הדס (08:20 17.04.2018)

הי, נהנית מאוד מאוד מהמתכונים הקלים והטעימים! אם אכין את המתכון הנ”ל בתבנית, האם ניתן להקפיא?אודה על תשובה מהירה. ואגב, עוגיות הבננה עם שוקולד ציפס נהדרות!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:39 17.04.2018)

היי הדס,
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק. אין בעיה להקפיא.
יום מקסים 🙂

הודיה (14:32 19.03.2018)

היי.. הכנתי עכשיו.. היו לי 3 בננות בשלות שאני לא אוהבת ככ לאכול ככה כשזה רך מדי וחשבתי מה לעשות.. בדכ לא מתחברת לבננה כקינוח… אבל אמרתי שננסה אין מה להפסיד.. הכנתי באינגליש קייק וציק צאק מוכן ויצא נהדר…..
תודה רבה….אוהבת מאוד את האתר הזה הכל ככ קל ברור ומהיר והכי חשוב טעים
שאלה קטנה… לכמה זמן זה יכול לשרוד( אם יישאר מזה משו בכלל חח😃)? מבחינת זה שזה פרי ואיפה לאחסן? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:39 19.03.2018)

היי הודיה,
קודם כל זה נראה מעולה 🙂
אפשר לשמור את זה עטוף בניילון נצמד על השיש כיממה ולאחר מכן כדאי להכניס למקרר.

אנג'לה (18:35 11.03.2018)

הי, האם אפשר לאפות את הכמות הזו בשתי תבניות אינגליש קייק במקום בתבניות אישיות?
אם כן,האם יש להאריך את זמן האפייה?
תודה רבה על הפירוט וההכוונה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:20 11.03.2018)

היי אנג’לה,
הכמות במתכון מתאימה לתבנית אינגליש קייק אחת. זמן האפיה עשוי להתארך ל 25-30 דקות.

מיכל (13:50 9.03.2018)

שחכתי לשים שמן.מה יכולות להיות ההשלכות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:04 9.03.2018)

המאפינס יכול לצאת מעט יבש.

חנה (19:53 28.02.2018)

עוד מתכון מוצלח ביותר!
עשיתי קצת שינויים לשדרוג בריאותי- קמח כוסמין מלא, שמן קוקוס במקום שמן רגיל וסילאן במקום סוכר ויצא מושלם!!!

תודה רבה על מתכונים נהדרים ופשוטים להכנה, שתמיד יוצאים מעולה!
ישר כח!

חנה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:29 28.02.2018)

נשמע מצוין 🙂
תודה חנה.
פורים שמח!

אירה (11:51 20.02.2018)

יצא מושלם !!! תודה על המתכון …קל, מהיר וטעים :*

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:01 20.02.2018)

נראה מעולה!
תודה אירה ויום מקסים 🙂

חני (19:56 6.02.2018)

מאפינס מעולים! נימוחים ועסיסיים
במקום שוקוצ’יפס הכנתי פרורי קינמון מלמעלה ויצא מעולה 🙂
תודה על המתכונים המצויינים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:42 6.02.2018)

תודה חני, שמחה שאהבת 🙂

איטא (10:58 8.01.2018)

האם ניתן לוותר על קמח תופח ולהשתמש בקמח רגיל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:58 8.01.2018)

היי איטא,
אפשר לשים במקום כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה. יש לערבב אותם קודם בנפרד ורק אז להוסיף לבלילה.

שני (15:32 7.01.2018)

היי, אם אני רוצה להכין ל30 ילדים להכפיל את הכמויות בשלוש?
תודה רבה!
חייבת לציין שכל מתכון שלך שניסיתי היה מעולה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:47 7.01.2018)

כן, תכפילי ב-3.
שמחה שאת נהנית מהמתכונים 🙂
שבוע נפלא!

חני (19:00 6.01.2018)

היי
אפשר להשתמש בגביעי נייר דק במקום מנגטים??
או שאי אפשר להכניס אותם לתנור??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:40 6.01.2018)

היי חני,
אם הם מיועדים לאפיה אז אין בעיה (צריך להיות רשום על האריזה).
מומלץ רק להניח אותם בתוך תבנית שקעים מסיליקון או ממתכת ורק אז לצקת את הבלילה לתוכם, כדי שיהיו יציבים.

יסכה (07:11 31.12.2017)

מתכון מעולה שהספקתי להכין צ’יק צ’ק ‘על הבוקר’
יוצא רך ונימוך בפה. הכנתי בתבנית של מיני מאפינס – יצאו כמעט 30

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:41 31.12.2017)

מצוין 🙂
תושה יסכה ושבוע נפלא

יעל (21:50 23.12.2017)

יצא מעולה!! תודה רבה
מתכון פשוט ומנצח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:49 23.12.2017)

תודה יעל, שמחה לשמוע 🙂

שירן (22:12 26.11.2017)

הי אפרת,
אפשר כמות ל6 מאפינס? תודה לך💟

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:16 26.11.2017)

היי שירן,
1 ביצה קטנה
רבע כוס סוכר
רבע כוס שמן
בננה בינונית מעוכה
3 כפות מים
חצי כפית תמצית וניל
3/4 כוס קמח תופח
3 כפות שוקולד צ’יפס

חדשה בזה (09:07 23.11.2017)

היי,
שאלות של מתחילים אבל ממש..
1. אם זה נועד להגשה בגן יום אחרי, להשאיר בחוץ ללילה? במקרר?
2. אם אני משתמשת בתבניות קאפקייקס ייעודיות מקרטון, זה עדיין אמור להכנס לתבנית שקעים, או שפשוט ממלאים על קרטון ומניחים בתנור? מבולבלת.
תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:45 23.11.2017)

היי,
1. אפשר להשאיר מחוץ למקרר, עטוף בניילון נצמד.
2. אם אלה תבניות מקרטון קשיח אז יש למלא את התערובת ישירות לתבניות (עד גובה 3/4), להניח ישירות על רשת התנור ולאפות. אם אלה מנג’טים (מנייר דק) יש להניח אותן קודם בתוך תבנית שקעים ואז לאפות.
בהצלחה 🙂

נויה בן שרף (16:59 21.11.2017)

שלום אפרת, אני בחורה בת 20 ללא כל נסיון עבר במטבח.
אני חייבת לומר שבזכותך גיליתי את עולם האפיה והבישול לאחר שחששתי ממנו כל כך!
המתכונים שלך כל כך ברורים, קלים וטעימים בטירוף!
כל המשפחה נהנת מהם 🙂
תודה רבה לך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:50 21.11.2017)

תודה נויה, כיף גדול לשמוע! 🙂

מיכל (16:39 20.11.2017)

מוצלח ברמות ,אפילו שונאי המאפינס טרפו ….הגנבתי יותר שוקולד צ’יפס 🙂
תודה רבה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:44 20.11.2017)

שמחה שאהבו 🙂
תודה מיכל

שירה (05:54 19.11.2017)

היי, האם אפשר לוותר על השוקולד צ’יפס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:11 19.11.2017)

כן אפשר.
שבוע נפלא 🙂

שירה (17:45 19.11.2017)

תודה רבה!

טובי (17:03 13.11.2017)

יצא מעולה!!! ממש אהבתי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:03 13.11.2017)

תודה טובי, שמחה שאהבת 🙂

שירלי (08:55 12.11.2017)

מתכון לא פחות ממעולה. הפתעה נהדרת. קליל, מהיר, דורש קערה אחת בלבד. הוספתי אגוזי מלך קצוצים. תודה רבה .

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:50 12.11.2017)

תודה שירלי, שמחה שאהבת 🙂
שבוע נפלא

ניקי (20:09 28.10.2017)

אני לא כותבת תגובות אף פעם – אבל אני מוצאת את עצמי כל הזמן מחפשת את המתכון הזה בזמן האחרון כי הוא פשוט מדויק ומעולה!! יוצא ככ טעים שהמאפינס הפכו למתכון האהוב במשפחה! תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 28.10.2017)

כיף לשמוע 🙂
תודה!

נתנאל (18:04 16.10.2017)

הגענו הביתה סמוך לשבת ונשארו בדיוק 20 ד’ עד להדלקת נרות ונזכרנו שאין קינוח.
חיפשתי מתכון מהיר והכנתי את המאפינס בננה.
הגשנו את המאפינס בקינוח ליל שבת – יצא מעולה!
תודה רבה!
אגב, זו תגובה גברית שניה 😉

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:35 16.10.2017)

תודה נתנאל. אתה מאזן את המצב 😉

רמי (12:04 6.10.2017)

שלום לכולן,
תגובה גברית ראשונה 🙂
ניסיתי בפעם הראשונה אי פעם בחיים לאפות משהו, ויצא מעולה…
אגב, שמתי קוביית שוקולד מריר בתחתית המאפיין וזה שדרג את הטעם.
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:28 6.10.2017)

אהבתי את השדרוג 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

יסמין (18:13 31.08.2017)

היי אם יש קמח רגיל זה בסדר? צריך להוסיף אבקת אפיה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:50 31.08.2017)

אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית מלאה אבקת אפיה. יש לערבב קודם את שניהם בנפרד ורק אז להוסיף לתערובת.

אלה לי (23:54 22.08.2017)

היי,שאלה..אפשר במקום ארבע כפות מים לשים ארבע כפות מיץ תפוזים סחוט? תודה מראש על התשובה!! חייבת להגיד שאני משתמשת מהאתר שלך כמעט לכל דבר שאני מכינה בבית וכולם אוהבים!!!

מתכונים ב-10 דקות (00:10 23.08.2017)

כן בטח.
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂

גל (10:19 12.08.2017)

החלפתי את הקמח בקמח כוסמין ואת השמן בשמן קוקוס.
יצא נפלא!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:40 12.08.2017)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

ורד (15:49 1.08.2017)

יש לציין שאני ממש מעריצה את האתר הזה ומאד אוהבת את המתכונים ולא מוותרת על שום מתכון תודה ענקית לכולכם!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:26 1.08.2017)

תודה ורד, כיף לשמוע 🙂

נטלי (17:33 27.07.2017)

הכנתי עם שינוי קטן – החלפתי את הקמח התופח בקמח כוסמין מלא+א. אפייה והשתמשתי בפצפוצי ריזס במקום שוקולד צ’יפס. יצא מושלם! תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:08 27.07.2017)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

אנה (18:17 25.07.2017)

היי. איו לי תמצית וניל האם אפשר לוותר? או אולי משהו במקום?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:31 25.07.2017)

היי אנה,
את יכולה לשים סוכר וניל ואם אין לך תכיני בלי.

טל (17:25 21.06.2017)

הכנתי ויצא מעולה!! מאוד אוורירי וטעים.
בכללי האתר שלך ממש טוב, אני משתמשת בהרבה מתכונים שלך 🙂

מתכונים ב-10 דקות (19:45 21.06.2017)

תודה טל, שמחה לשמוע 🙂

רבקה (21:16 17.05.2017)

בראש ובראשונה רוצה להודות לך על אתר פשוט נפלא!
מאז שהכרתי את האתר שלך אני נעזרת רק בו!
ולשאלה.. האם ניתן להקפיא את העוגה?

מתכונים ב-10 דקות (08:30 18.05.2017)

תודה רבקה, כיף לשמוע 🙂
כן, אפשר להקפיא.
יום מקסים

מור (09:52 12.05.2017)

היי אפרת הכנתי את המאפינס לבת שלי בת השנה והיא פשוט חיסלה את זה תודה רבה 🙂 ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (10:22 12.05.2017)

אני שמחה שהיא נהנתה 🙂
תודה מור ושבת שלום

אביה (23:40 3.05.2017)

אפשרי להכין כתבנית פס? אם כן אותה כמות כדי שתצא תבנית או צריך להוסיף?

מתכונים ב-10 דקות (23:41 3.05.2017)

כן, אפשר להכין את אותה כמות בתבנית אינגליש קייק.

אודליה (20:58 3.05.2017)

היי אפרת, הכנתי עכשיו ויצא ממש ממש טעים! כלום עבודה ורך ועסיסי, בדיוק כמו שאני אוהבת 🙂 חיפשתי מה לעשות עם בננת שכבר היו מאוד בשלות, והמתכון הזה הופיע לי מול העיניים! לא מאמינה שזרקתי כל כך הרבה בננות במקום להכין דברים טעימים כאלה! מעכשיו, לא זורקת יותר! תודה רבה וערב טוב 🙂

מתכונים ב-10 דקות (21:40 3.05.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂

קרן (18:32 7.04.2017)

נראה טעים וקל להכנה.
אפשר להכין בתבנית אינגלישקייק?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (18:38 7.04.2017)

כן, אפשר.
שבת שלום 🙂

קרן (19:37 7.04.2017)

לא התאפקתי וכבר אפיתי באינגלישקייק והיא יצאה מעולה!!
טעימה ורכה.
כל המתכונים שהכנתי מהאתר שלך היו מוצלחים.
תודה רבה!!!
שבת שלום (:

מתכונים ב-10 דקות (09:39 8.04.2017)

שמחה לשמוע, תודה קרן 🙂

טליה (21:33 6.04.2017)

היי אפרת. יש לך מתכון לעוגת בננות שמתאימה לפסח ?? ממש צריכה דחוף.. התינוק שלי אוכל בעיקר בננות. תודה וחג שמח!!

מתכונים ב-10 דקות (08:41 7.04.2017)

היי טליה,
לצערי אין לי מתכון. אם ייצא לי להכין משהו מוצלח אשלח לך את המתכון למייל.
חד שמח 🙂

חיה (12:54 29.03.2017)

היי
מה אפשר לשים במקום הביצה בכדי להפוך את זה לטבעוני?

מתכונים ב-10 דקות (13:03 29.03.2017)

היי חיה,
מצרפת מתכון לעוגת בננות טבעונית שאפשר להכין כמאפינס.

חיה (15:04 30.03.2017)

תודה רבה ♥

אילה (12:40 26.03.2017)

הכנתי ויצא טעים מאוד!
רך ועסיסי.
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (12:55 26.03.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא

עדי (16:37 23.03.2017)

היי רציתי לשאול
עם אין לי קמח תופח
כמה א.אפיה מוסיפים לכוס קמח??

מתכונים ב-10 דקות (16:40 23.03.2017)

אפשר לערבב כוס קמח רגיל עם כפית אבקת אפיה.

גילה (12:39 23.03.2017)

היי

אפשר לגרד שוקולד במקום שקולד צ’יפס…מבחינת טעמים?

מתכונים ב-10 דקות (12:41 23.03.2017)

היי גילה,
מומלץ יותר לקצוץ את השוקולד לחתיכות בעזרת סכין.

דבי (11:34 23.03.2017)

שוב שאלה,

נראה לך שאפשר להקפיא מילוי שוקולד לעוגה, שיש בו חלמונים או חלבונים?

תודה לך על כל העזרה!

מתכונים ב-10 דקות (12:08 23.03.2017)

נראה לי שכן. לא רואה בעיה.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.