שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20-25 דקות

מס’ מנות: 20 כדורים

סוג: חלבי

מצרכים:

2 כוסות קמח לבן (ניתן לשלב חצי כמות קמח מלא)

כפית מלאה אבקת אפיה

4 כפות מלאות גבינה צהובה (לא חובה)

מיכל גבינה לבנה (250 גרם)

רבע כוס שמן

חצי כפית מלח

לקישוט: קצח, שומשום, תבלין פטרוזליה, זעתר

מצרכים למילוי: גבינה בולגרית, גרגירי תירס משימורים/זיתים קצוצים

אופן הכנה:

-מערבבים את החומרים בקערה עד לקבלת בצק רך ונוח לעבודה (אם הבצק דביק- יש להוסיף  1-2 כפות קמח בהדרגה).

-מחממים תנור ל180 מעלות.

-יוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ-3 ס”מ, בעזרת האצבעות יוצרים שקע בכדור וממלאים בחצי כפית גבינה בולגרית + חצי כפית זיתים קצוצים/גרגירי תירס. סוגרים חזרה לכדור ומניחים על נייר אפיה. מפזרים מעל קצח, שומשום וכו’, מרססים או מברישים במעט שמן ואופים במשך 20-25 דקות, עד להזהבה.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

*הערה: ניתן להכין מילוי פיצה: חצי כפית קטשופ/רוטב פיצה, כפית גבינה צהובה מגורדת.

לחמניות ממולאות

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
ברוסקטה אנטיפסטי
קוקילידה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
טליה (22:28 20.07.2021)

טעים טעים!
עשיתי בלי גבנצ, שילבתי בין שמנת חמוצה לגבינה ושמתי בפנים ממרח זיתים .. תודה רבה!!

מתכונים ב-10 דקות (00:32 21.07.2021)

מעולה, שמחה שיצא מוצלח❤

נעה (16:58 1.07.2021)

יש לי כבר בצק מוכן האם אני יכולה להשתמש בו?

מתכונים ב-10 דקות (17:07 1.07.2021)

כן, אפשר למלא בכל בצק(:

נופר (15:37 10.05.2021)

הכדורים תמיד יוצאים מעולים! אני צריכה להכין לשבועות בעבודה כ-40 כדורים. האם להכפיל כמויות?

מתכונים ב-10 דקות (16:31 10.05.2021)

היי נופר,
שמחה שאהבת את המתכון!
ל-40 לחמניות תכפילי כמויות פי 2.😊

Lilach Dekel (15:12 9.04.2021)

יצא מעולה, הכנתי קודם רק את הכדורים בלי המילוי כדי שייצא 20 שווים בגודלם ובסוף מילאתי.

מתכונים ב-10 דקות (16:12 9.04.2021)

וואו נראה פשוט מעולה! תודה על השיתוף🌺

מעיין (11:03 24.01.2021)

את אלופה. זהו.
תודה

מתכונים ב-10 דקות (12:44 24.01.2021)

נראה מצויין.
שמחה שאהבת:)

דנה מירק (23:59 25.12.2020)

אם אני רוצה שהלחמניות יצאו ניטרליות? אז לוותר על הגבנצ המגורד והמילוי?
צריך להוריד עוד משהו?
בנוסף, כמה כפות גבינה זה 250 גרם? כי יש לי מיכל גדול

מתכונים ב-10 דקות (18:05 26.12.2020)

בעיקרון אפשר להכין בלי המילויים אבל חבל כי זה נותן איזה שהוא טוויסט לטעם.
תוכלי להשתמש ב3-4 כפות גדושות של גבינה לבנה
שבוע נפלא🌸

דנה מירק (12:16 24.12.2020)

אפשר להכניס פטרוזיליה טריה קצוצה בתוך תערובת הבצק? זה יצא טעים?

מתכונים ב-10 דקות (13:49 24.12.2020)

היי דנה,
לא ניסיתי אני מניחה שעדיף להכניס לתערובת מילוי הלחמניה כי אז הפטרוזיליה תתייבש
אבל אם זה לא מפריע לך- אז אפשרי בהחלט 🙂

דנה מירק (16:17 24.12.2020)

נראה לי קצת פיקששתי, עשיתי הכל לפי המתכון רק שאת שלרבע כוס שמן הוספתי קצת פטרוזיליה ו3 שיני שום וטחנתי.
זה היה בתנור חצי שעה כי זה לא נאפה מבפנים והצורה יצאה מוזרה וקצת בצקי מבפנים, מה עשיתי לא בסדר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:28 24.12.2020)

היי דנה,
במה מילאת את הלחמניות?
התנור חומם מספיק זמן מראש?
כמה יחידות יצאו לך מהכמות? זה כדי שאדע באיזה גודל הכנת אותן.

דנה מירק (16:35 24.12.2020)

וגם לא הוספתי מלח, כי הגבינות עצמן מלוחות

דנה מירק (22:51 24.12.2020)

13 יחידות
תנור מחומם מראש
מילאתי ברבע כפית גבינת פטה.

מתכוונת לנסות שוב מחר, כמה פרוסות גבינה צריך לגרד בשביל 4 כפות כמו שכתוב במתכון ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:19 25.12.2020)

אז יכול להיות שהכנת אותם קצת יותר גדולים (לי בדר”כ יוצאים 20 יחידות). הם נראים קטנים בהתחלה אבל הם תופחים.
באיזו כוס השתמשת?
אפשר לגרד פרוסה אבל הגבינה הצהובה בבצק לא קריטית בכלל. אני לא תמיד שמה כשאני מכינה.
לגבי המרקם, חשוב שהמרקם של הבצק לפני האפיה ייצא אחיד וכמה שיותר חלק. אם הוא יוצא גבשושי, תניחי בצד לרבע שעה ואז תלושי קצת עם ידיים משומנות.

דנה מירק (22:53 24.12.2020)

והחלפתי שמן קנולה בשמן זית . הטעם מעולה של שום ופטרוזיליה שטחנתי בבלנדר עם רבע כוס שמן זית, אבל המרקם יצא גושי, קשה מאוד מבחוץ , ולא עשוח כמו לחמניה מבפנים

דנה מירק (13:40 25.12.2020)

כן, יצא לי גבשושי, אבל חשבתי שזה בגלל הגבינות

יעלי (19:12 17.12.2020)

היי אפרת
פעם שניה שמכינה… יוצא מעדן!!
אין מילים על מתכון קל פשוט וטעים כל כך!!!

מתכונים ב-10 דקות (19:51 17.12.2020)

תודה רבה יעל! 🙂
שמחה לקרוא שאת נהנת❤️

מעדיף אנונימי (12:08 12.10.2020)

ואת יכולה אולי לשלוח עוד סוגי מילואים?
תודה רבה מראש!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:14 12.10.2020)

אפשר למלא בבולגרית, צהובה, זיתים וזעתר, גבינה צהובה רוטב פיצה וזיתים, גבינה צהובה וגרגירי תירס. כל שילוב שאוהבים.
אפשר לטגן בצל ופטריות.

מעדיף אנונימי (12:00 12.10.2020)

שלום אפרת
אין לי בבית את התבלינים שכתבת ( חוץ מפטרוזיליה)
איזה עוד תבלינים אפשר להוסיף.
פעם שעברה היה לי את התבלינים וזה הוסיף הרבה טעם.
תודה ענקית על האתר! פשוט מושלם פשוט וטעים!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:12 12.10.2020)

לא נורא, זה עדיין ייצא טעים (זה רק לקישוט החלק העליון).

רעות (13:03 7.09.2020)

אפשר למלא הזיתים מעורבבים עם שמנת חמוצה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:22 7.09.2020)

כן אבל לא לשים הרבה שמנת חמוצה.

אלית לוי (12:05 1.08.2020)

איזה ריחות בבית..בצק מדהים השתמשתי למילוי בגבינת עיזים תירס פלפל צהוב וזיתים..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:26 1.08.2020)

נראה מעולה! 🙂
תודה אלית

ליאת (15:25 26.07.2020)

היי אפרת יצא ממש טעים תודה רבה על המתכון!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:13 26.07.2020)

נראה מעולה ❣️
תודה ליאת

תאיר (00:22 25.05.2020)

נראה מדהים
האם אפשר להכין כמה ימים קודם להקפיא ולהפשיר באותו היום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:04 25.05.2020)

כן אפשר.

שריי (19:16 25.02.2020)

יצא טעים אוורירי ובצק מושלם
עשיתי פיצות ובולגרית עם זעתר
תודה כל מתכון מושלם

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:31 25.02.2020)

נראה מעולה 😍
תודה שרי

מיטל (13:19 29.01.2020)

האם מתאים למלא בטונה ובצל מטוגן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:40 29.01.2020)

כן, אפשר.

מימי (11:30 1.01.2020)

הי אפרת
יש לך אולי מתכון לרוטב פיצה?
(לא ההוא שמורחים על הפיצה מתחת לגבינה, הרוטב שמגיע בצד עם המיונז)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:36 1.01.2020)

סורי, אין לי.

שרה (19:36 22.12.2019)

רציתי לשאול מה הכוונה 4 כפות גבינה צהובה. מגוררת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:34 22.12.2019)

כן, מגוררת.

Ronron1 (09:56 9.12.2019)

היי
רציתי לשאול ניתן להשתמש בחצי מהכמות עם קמח כוסמין מלא? האם לא יאבד מהמרקם? עשיתי בעבר תמיד עם קמח לבן ויוצאים מעולים וטעימים. אשמח לתשובה
תודה שרה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:31 9.12.2019)

כן אפשר.

רחלי (13:56 4.08.2019)

הי

אין לי גבינה לבנה וגבינה בולגרית, חשבתי למלא בגבינה צהובה, השאלה אם אפשר להחליף את הגבינה הלבנה שבבצק בלבן או חלב?

תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:57 4.08.2019)

אפשר להחליף את הגבינה הלבנה בלבן.

ליטל (16:57 23.07.2019)

היי אפרת האם ניתן למלא בבצל ופטריות ללא גבינה ? האם להוסיף תיבול כלשהו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:27 23.07.2019)

כן אפשר.
מספיק לתבל במלח ופלפל.

נועה (08:29 27.05.2019)

אפשר להשתמש בקמח תו0ח במקום לבן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:19 27.05.2019)

כן ולוותר על אבקת האפיה.

עדי (18:00 6.04.2019)

יש לי שאלה אם אין לי גבינה לבנה ויוגורט אני יכולה לעשות את זה עם משהו אחר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:52 6.04.2019)

יש לך שמנת חמוצה או מוצר חלבי במרקם דומה?

חני (13:00 5.04.2019)

וואי מתכון פשוט מושלם!!!!!!!!!
הכנתי והכל חוסל!!
תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:11 5.04.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה חני ושבת שלום 🌷

מיכל (19:40 26.03.2019)

היי אפרת, כבר פעם שלישית שמכינה- מתכון מעולה!
שאלה לי- מסתבר שנשאר לי רק כוס ו-3/4 קמח. האם להשלים בקווקאר דק או משהו אחר? תודה, מיכל.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:23 26.03.2019)

כן, אפשר להשלים בקוואקר.

סימה לוי (17:14 14.03.2019)

היי אפרת,
האם יש מתכון ללחמניות חלביות, ממולאות אבל שיהיו תפוחות כמו לחמניה רגילה עם שמרים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 14.03.2019)

סורי אין לי.

רינה (14:55 28.02.2019)

שלום אפרת 🙂
אפשר לערבב סוגי גבינות שונות במתכון
למשל: פרמזן או קוטג או שמנת מתוקה??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:33 28.02.2019)

היי רינה,
את הבצק עצמו כדאי להכין מגבינה לבנה או יוגורט.
במילוי אפשר לשלב גבינות כמו בולגרית, פטה, מוצרלה, פרמזן.

מיכל (16:53 17.02.2019)

הי אפרת, כמה כפות בערך זה 250 גרם גבינה לבנה?
והאם אפשר לשים שמן זית במקום שמן רגיל?

תודה רבה,
מיכל.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:55 17.02.2019)

היי מיכל,
אפשר להשתמש בשמן זית.
זה יוצא בסביבות 6 כפות גדושות גבינה לבנה.

מיכל (15:18 27.02.2019)

תודה אפרת, הכנתי מקמח כוסמין ושמן זית ויצא מעולה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:38 27.02.2019)

נראה מעולה 🙂

נופר (19:35 13.02.2019)

יצא מדהים!!!!!! פשוט מעולה!!! אין על המתכונים שלך, תמיד מצליחים!
תודה רבה לך 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:16 13.02.2019)

תודה נופר 💜

שרה (08:49 23.12.2018)

היי,

יש אפשרות להשתמש עם שמנת חמוצה או יוגרט באותה כמות במקום גבינה לבנה?( זה יצא טעים גם בלי הגבינה לבנה) יש לך אתר מקסים ומתכונים מעולים.

תודה שרה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:29 23.12.2018)

כן אפשר.
שבוע נפלא 🙂

סיון (10:27 21.12.2018)

היי

תודה רבה. אני רוצה עכשיו להתחיל להכין את הלחמניות אבל ראיתי שיש לי רק 3/4מיכל של גבינה לבנה. חייב ללכת לסופר או שאני יכולה לשים יותר גבינה בולגרית או חלב במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:43 21.12.2018)

את יכולה להוסיף קצת חלב לפי הצורך.

סיון (22:47 18.12.2018)

היי

האם הכמות של המילוי פיצה הרשומה בהערה זוהי כמות ללחמניה אחת?
בנוסף הבנתי שצריך ליצור כדור לעשות שקע עם האצבע ולשים את המילוי רק לא הצלחתי להבין איך מבצעים את הסגירה של הלחמניה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:51 19.12.2018)

כן, זוהי כמות ללחמניה אחת.
לאחר שעשית שקע ושמת את המילוי תסגרי עם האצבעות את הבצק לכדור.

רותי (22:02 14.11.2018)

תודה על המתכון!!!
הכנתי את הלחמניות מקמח כוסמין מלא. למילוי טיגנתי בצל ופטריות והוספתי גבינה צהובה.
יצא מושלםםם
ממש תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:52 15.11.2018)

מעולה 🙂
תודה רותי

אירן (22:05 15.10.2018)

היי אפרת
האם ניתן למלא את הלחמניות בבצל מטוגן? האם ניתן למלא בפטריות, ואם כן כדאי לטגן את הפטריות קודם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:17 16.10.2018)

כן אפשר. את הפטריות כדאי לקצוץ ולטגן כ-5 דקות.
יום מקסים 🙂

חגית (14:20 27.09.2018)

היי אפרת,
אפשר להחליף את האבקת אפיה בסודה לשתיה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:33 27.09.2018)

היי חגית,
עדיף להשתמש באבקת אפיה או שאם יש לך קמח תופח אז לשלב כוס קמח תופח עם כוס קמח לבן.

שרה (10:40 6.06.2018)

היי

יש אפשרות למלא את הלחמניות עם שוקלד או כל מילוי מתוק זה יכול להתאים או פחות?
תודה שרה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:37 6.06.2018)

כן.

עינת (17:37 1.05.2018)

היי אפרת,

אני רוצה להכין את הלחמניות למחר בערב.
חם מאוד היום (בלשון המעטה).
האם ניתן לשמור אותן במקרר?

תודה מראש,
עינת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:59 1.05.2018)

כן בטח.

עינת (23:01 1.05.2018)

תודה על תשובתך המהירה.
הכנתי את הלחמניות והן טעימות ביותר. תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:03 2.05.2018)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

hadas123hadas (13:28 26.04.2018)

מתאים גם לעשות מילוי בשר?
ואיך עושים את המתכון בגרסה פרווה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:55 26.04.2018)

בעייתי למלא בבשר כי אין אפשרות להכין את הבצק פרווה. הגבינה הלבנה תורמת למרקם ואין לה תחליף.

אילנה. (18:19 25.06.2018)

יוגורט לא כדאי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:09 25.06.2018)

יוגורט אפשר לשים. גם שמנת חמוצה.

מיכל (13:03 16.03.2018)

היי אפרת, האם זה יוצא טוב גם עם קמח כוסמין? או שיש לך רעיונות אחרים ללחמניות מקמח כוסמין? תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:38 16.03.2018)

כן, אפשר להכין עם קמח כוסמין.

מרים (22:09 22.02.2018)

שלום אפרת!
אם יש לי בצק מוכן שתיכננתי לעשות איתו חלות (וגילתי שיש לי שפע במקפיא…) האם מתאים למלא לחניות במילוי הזה? או שיש לך רעיון למילויים או ציפויים נוספים?
שפע תודות!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:28 22.02.2018)

כן, אפשר למלא בבולגרית, צהובה, זיתים וזעתר, גבינה צהובה רוטב פיצה וזיתים, גבינה צהובה וגרגירי תירס. כל שילוב שאוהבים.

נחמה (14:17 19.02.2018)

הי נילי יש לך מתכון לבצק ממולא חזה עוף

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:22 19.02.2018)
טובה (22:01 3.01.2018)

וואו מתכון מהממם
פחדתי שלא יעבוד..
אבל עבד מצוין!
איזה בצק נח לעבודה..

מילאתי בקוביות בטטה וחצילים(אפיתי קודם עם חמאה וקצת תבלינים)
יצא מדהים!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:12 3.01.2018)

נשמע מצוין 🙂
תודה טובה שחזרת לעדכן.

איתי (12:25 12.12.2017)

שלום
מכיוון ונאי מעוניין להכין כמות ולקחת איתי ללימודים
ואשתי לא אוהבת את הלחם היוצא מהמקפיא
האם הלחמניות יצאו טובות, אם אעשה להם 1/2-3/4 אפייה
ואז ערב לפני אוציא מההקפאה ואמשיך את ההאפיה בתנור או לחילופין בטוסטר לחיצה (הרגיל של הטוסטים עם הגבינה)

כמו כן האם ניתן לוותר על המילוים ולהכין את הלחמניות בלי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:15 12.12.2017)

היי איתי,
אפשר לנסות לאפות חצי אפיה, לצנן ואז להקפיא ולאחר מכן להוציא והמשיך את האפיה בתנור (טוסטר לחיצה נראה לי פחות מתאים).
אפשר להכין בלי המילויים אבל חבל כי זה נותן איזה שהוא טוויסט לטעם.

ElinorF (10:02 19.10.2017)

היי אפרת,
יש לי בבית רק גבינה לבנה, גבינה צהובה, שמנת ולבן אפשר להכין את זה או שעדיף לנסות מתכון אחר?
אם אפשר אז מהן הכמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:49 19.10.2017)

אז אני מבינה שיש לך את המצרכים למתכון. המתכון דורש 250 גרם גבינה לבנה (אפשר לשלב את הכמות עם לבן) + 4 כפות גבינה צהובה.
למילוי ניתן לשים גבינה צהובה עם זיתים קצוצים/תירס או רוטב פיצה/קטשופ.

רונית (13:33 4.09.2017)

הכנתי אתמול ויצא מצויין. שלחתי עם הילדים ךבית ספר והיה מוצלח ביותר. מיותר לציין שחוסל.
עכשיו הולכת להכין את הפסטה בולונז.
תודה רבה על אתר זמין, נגיש ומוצלח.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:48 4.09.2017)

שמחה מאוד שהילדים אהבו 🙂
תודה רונית והמשך יום מקסים

אנה (10:19 5.08.2017)

היי,
הלחמניות יצאו קשות מהתנור.. האם הן מתרכחות לאחר התקררות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:26 5.08.2017)

היי אנה,
הלחמניות אמורות להיות פריכות מבחוץ אך רכות מבפנים. אם הן יצאו יותר מידי קשות זה כנראה קשור לאפיה בתנור חזק מידי או לאפית יתר.

קובי (18:05 21.04.2017)

היי רציתי לשאול בבקשה אנחנו לא אוכלים גבינה מסיבה רפואית אם אני רוצה לעשות מילוי בשר במה אני יכול להחליף את הגבינה שבמתכון?

מתכונים ב-10 דקות (18:37 21.04.2017)

היי קובי,
הגבינה היא זו שמעניקה ללחמניות את המרקם.
לא ניסיתי אבל אולי אפשר לשים במקום יוגורט סויה או חלב סויה (להתחיל מחצי כוס ולהוסיף יותר בהדרגה).
שבת שלום 🙂

יסמין (14:08 21.02.2017)

הי אפרת,
מה שלומך?

אני רוצה להכין את הלחמניות מראש (יכולה בחמישי בערב או שישי בבוקר) ולחמם בשבת על הפלטה. מה יצא יותר מוצלח – להכין בשישי בבוקר ולשמור בקופסא אטומה או להכין בחמישי/שישי ולהקפיא (וכמובן להוציא מהמקפיא כשעה לפני ששמים על הפלטה)?

תודה רבה! 🙂

מתכונים ב-10 דקות (16:51 21.02.2017)

היי יסמין,
גם אם את מכינה בחמישי בערב, אין צורך להקפיא. פשוט לשמור בקופסה סגורה במקרר.
מומלץ להוציא את הקופסה מהמקרר כשעה-שעתיים לפני החימום על הפלטה כדי שהלחמניות יהיו בטמפ’ החדר לפני החימום (כך הם יתחממו כמו שצריך גם מבפנים).

יסמין (17:31 21.02.2017)

תודה רבה אפרת, אין כמוך!
שיהיה המשך ערב מעולה 🙂

יהודית (20:04 18.02.2017)

מילאתי בגבינת רוקפור ובזמן האפיה ברחה הגבינה מתוך הלחמניות ….. למה??????

מתכונים ב-10 דקות (21:02 18.02.2017)

זה בגלל שהיה יותר מידי מילוי. פעם הבאה כדאי לשים כמחצית מכמות המילוי ואז זה לא יקרה.
שבוע טוב 🙂

יהודית (15:37 14.02.2017)

יצא פשוט מהמם.
מה שכן, לא הבנתי את הטכניקה איך למלאות ולסגור אח”כ בחזרה. בינתיים עשיתי בלי מילוי ויצא ג”כ מצוין. אבל אשמח לדעת להבא איך ממלאים. תודה.

מתכונים ב-10 דקות (15:54 14.02.2017)

היי יהודית,
לאחר שאת יוצרת כדור, בעזרת האגודל את לוחצת עליו ויוצרת כמו שקע בתוך הכדור (זה נראה כמו קערה קטנה). את שמה מעט מהמילוי וסוגרת עם האצבעות לכדור.

הילית (23:49 8.02.2017)

הי
אין לי גבינה לבנה, האם אפשר לשים יוגורט וגבינת שמנת?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (08:33 9.02.2017)

כן הילית, מומלץ לערבב חצי כמות יוגורט חצי כמות גבינה שמנת כדי להגיע למרקם מתאים.

orna (20:25 6.02.2017)

תודה על המתכון

מתכונים ב-10 דקות (21:20 6.02.2017)

בשמחה 🙂

שרה (09:04 16.11.2017)

היי אפרת,

יש לי שאלה להגדלת הכמות רק להכפיל בדיוק באותן כמויות שרשמת או יש איזה שינוי?
האתר מקסים.
תודה שרה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:12 16.11.2017)

כן שרה, להכפיל את כל הכמויות ב-2.
יום מקסים 🙂

נאוה (04:41 9.01.2017)

שלום, אפרת!
האם חייבים גבינת צהובה?

מתכונים ב-10 דקות (08:30 9.01.2017)

לא נאוה, אפשר להכין גם בלי.
יום מקסים 🙂

לירז (19:33 26.11.2016)

תודה רבה על מתכונים מופלאים
ובעקר לאחת כמוני עם ידיים שמאליות ורצון להיות יצירתית… ובאמת באמת הכל לוקח 10 דקות
נהנית מכל מתכון ומתכון

מתכונים ב-10 דקות (20:25 26.11.2016)

תודה לירז!
שבוע טוב 🙂

לאה (18:04 21.11.2016)

פשוט מושלם! קל.להכנה ויוצא מדהים!!! ממליצה גם למי שאף פעם לא התנסה באפיה.

מתכונים ב-10 דקות (20:00 21.11.2016)

תודה לאה 🙂

אפרת (14:24 9.11.2016)

מעולה תודה רבה
ואני ממש אוהבת את המתכונים!!!

אפרת (14:19 9.11.2016)

רציתי לדעת אם אפשר להחליף את הגבינה הלבנה בקוטג’?

מתכונים ב-10 דקות (14:23 9.11.2016)

אני מניחה שכן.

רינה (19:46 6.11.2016)

מוצלח ביותר!!

מתכונים ב-10 דקות (20:52 6.11.2016)

תודה רינה, שמחה שאהבת 🙂

רינה (19:45 6.11.2016)

טעים, טעים ושוב פעם טעים!!!!
תודה ענקית!! 🙂

שלי (22:05 2.11.2016)

לא היה לי זמן למלות את הלחמיות (הילדים היו צריכים להגיע) אז מרחתי קטשופ ופיזרתי גבינה על כל אחד מהם ואפיתי ופשוט יצא מעדן חבל על הזמן…..
(כמו כל המתכונים באתר)…

מתכונים ב-10 דקות (08:13 3.11.2016)

לפעמים ה”פשוט” הוא הכי טעים 🙂
תודה שלי ויום נפלא!

חני (14:28 31.10.2016)

הי אפרת
אני עשיתי טעות במתכון שלך אבל זה פדוט יצא מעולה. אז אני משתפת . ערבבתי את כל החומרים יחד למעט כמה תוספות: השתמשתי בקמח תופח רגיל חצי הכמות והוספתי אותה כמות קמח טף. שמנת פשוטה של תנובה וגם קוטג.
עכשיו, הטעות שלי שלא לשתי את הבצק ומרקם שנוצר דביק , אבל כזה שאפשר לעבוד איתו.
יצרתי לחמניות עגולות, שמתי בתבנית הכנסתי לתנור ולהפתעתי הן השתטחו לגמרי ונראו כמו פיתות / עוגיות בראוני.
הוצאתי מהתנור כולי באכזבה. תכננתי לזרוק לפח.
ואז בעלי טעם — ואמר טעים. הכל נטרף!!!!!

מתכונים ב-10 דקות (14:31 31.10.2016)

אני ממש שמחה שיצא טעים!
זה רק מוכיח שמטעויות לפעמים יוצאים דברים טובים 😉

נטלי (16:47 16.10.2016)

שלום רב,
אני רוצה להכין לחמניות, וראיתי שישי לכם שני מתכונים לכך של לחמניות ללא שמרים והמתכון הזה…
השאלה שלי היא האם אפשר למלא באחד המתכונים מילוי של נוטלה?

מתכונים ב-10 דקות (16:58 16.10.2016)

היי נטלי,
עדיף למלא בנוטלה את הלחמניות במתכון הזה. יש לוותר על 4 כפות גבינה הצהובה ולהפחית את כמות המלח לרבע כפית בלבד והייתי מוסיפה אפילו כפית גדושה סוכר.
חג שמח 🙂

דסי (05:14 14.09.2016)

עוד מתכון מעולה!!!
הכנתי כמה סוגי מילוי, המילוי פיצה לוקח! (לא רק קטשופ, גם רסק עגבניות ותבלינים)

מתכונים ב-10 דקות (09:09 14.09.2016)

תודה דסי!
יום נפלא 🙂

דודידו (10:59 27.08.2016)

יצא מצוין אם כי צריך לשים כמות נכבדה של מילוי כיון שהבצק תופס נפח.

מתכונים ב-10 דקות (13:24 27.08.2016)

שמחה שיצא טעים, תודה על העדכון 🙂

דנה (16:25 20.08.2016)

היי
אפשר לוותר על גבינה בולגרית ולשים גבינה צהובה מוגרדת
כלומר המילוי גבינה צהובה מגורדת ו תירס

מתכונים ב-10 דקות (17:32 20.08.2016)

כן דנה, אפשר.

יצחק (22:25 21.08.2016)

שלום!
האם מילוי של עגבניה ובצל (לא מטוגן) יתאים ללחמניות האלו?

מתכונים ב-10 דקות (09:46 22.08.2016)

היי יצחק,
זה יכול להתאים אבל זה מאוד תלוי בטעם האישי. צריך לקחת בחשבון שהעגבניות והבצל לא יספיקו להאפות כמו שצריך ויישארו קשים.

עדי (14:40 7.08.2016)

תודה.
יש לי שאלה..מה ההבדל בין המתכון הזה למתכון לחמניות גבינה מהאתר שלך גם?

מתכונים ב-10 דקות (17:37 7.08.2016)

במתכון לחמניות הגבינה כל הגבינות מעורבבות עם הקמח וכתוצאה מכך המרקם של הלחמניות יוצא קצת שונה. בלחמניות הגבינה יש ביצים וכמות גדולה יותר של שמן וזה יוצא כמו מאפינס גבינות פריך.

עדי (14:14 7.08.2016)

היי,
קודם כל שאפו על מתכונים אדירים!! אוהבת את האתר שלך אין עליו..
שנית, האם לתת לבצק לתפוח או ישר להתחיל למלא אותו בגבינה?

מתכונים ב-10 דקות (14:35 7.08.2016)

תודה עדי 🙂
אין צורך להתפיח את הבצק. אפשר ישר למלא אותו בגבינה.

שני (18:28 7.07.2016)

לחמניות קלות להכנה וממש טעימות 🙂

עשיתי כל מיני מילויים והילדים ממש אהבו.

תודה!

מתכונים ב-10 דקות (18:45 7.07.2016)

שמחה לשמוע שני!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

דנה (15:01 6.07.2016)

היי
איזה כוס צריך להשתמש ?? אפשר כוס חד פעמי??

מתכונים ב-10 דקות (15:07 6.07.2016)

היי דנה,
כוס זכוכית עם ידית סטנדרטית רגילה כמו בתמונה בלינק.
כוס חד פעמית קטנה מידי.

אפרת (10:57 21.06.2016)

היי
הכנתי אתמול את הלחמניות, יש לי טוסטר אובן בבית
לאחר 40 דקות שהלחמניות הזהיבו הוצאתי מהתנור ואז ראיתי שהן ממש בצקיות מבפנים.
איפה הבעיה?

מתכונים ב-10 דקות (11:31 21.06.2016)

היי אפרת,
יכול להיות שהכנת את הלחמניות יחסית גדולות? כמה לחמניות יצאו לך מהכמות שבמתכון?

אפרת (19:24 9.06.2016)

היי!
רציתי לשאול במידה ואני מעוניינת להכפיל כמויות, האם להכפיל כל אחד מהמצרכים פעמיים? או רק חלק?

תודה!!

מתכונים ב-10 דקות (19:30 9.06.2016)

היי אפרת,
לכמות כפולה יש להכפיל כל מצרך ב-2.

יפה (18:58 9.06.2016)

לא הבניתי מוסיפים לבצק גבינה צהובה מגורדת ?

מתכונים ב-10 דקות (19:28 9.06.2016)

כן יפה, אבל זה לא חובה.

נטלי (23:29 8.06.2016)

היי לא צריך לתת להם תפיחה בשנית לפני שמכניסים לתנור?או שמכניסים ישר אחרי שמברישים?

מתכונים ב-10 דקות (23:43 8.06.2016)

לא נטלי, אין צורך להתפיח (אין כאן שמרים).
בהצלחה וחג שמח 🙂

קרן (22:17 4.06.2016)

אני חושבת להכין ברביעי. אפשר להקפיא ולהוציא בשישי? להשאיר במקרר אחרי שהוצאתי מהמקפיא?תודה

מתכונים ב-10 דקות (22:52 4.06.2016)

כן קרן, את יכולה להכין ברביעי ולהקפיא עד שישי. לאחר מכן, להוציא להפשרה בחוץ ולחמם כמה דקות לפני ההגשה.
את יכולה להשאיר במקרר לאחר ההפשרה.
שבוע טוב 🙂

קרן (12:06 5.06.2016)

תודה רבה על התשובה

אורית (14:14 30.05.2016)

שלום
1. יש לך המלצה לרוטב פיצה ביתי, (בלי קטשופ)?
2. האם אפשר למרוח ביצה לפני שמפזרים את השומשום? כי רשום בסוף למרוח שמן?

מתכונים ב-10 דקות (14:35 30.05.2016)

היי אורית,
יש באתר מתכון לרוטב פיצה ביתי. (אגב אפשר לחלק את הרוטב למנות ולהקפיא).
וכן, אפשר למרוח ביצה במקום שמן.
בהצלחה 🙂

רבקה (13:18 18.05.2016)

הלחמניות טעימות בטירוף!!!!
תודה רבה:)

מתכונים ב-10 דקות (13:37 18.05.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה רבקה והמשך יום נפלא 🙂

שירה שיפר (20:36 7.04.2016)

תודה רבה יצא ממש טעים!!

מתכונים ב-10 דקות (20:48 7.04.2016)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

Keren (19:49 24.03.2016)

התנור אמריקאי ויש חימום רק למטה… יצא לי 10 לחמניות /: אולי הן באמת גדולות מידי…?

מתכונים ב-10 דקות (19:54 24.03.2016)

אז כן 🙂 אמורות לצאת 20 לחמניות. זאת הסיבה שלוקח ללחמניות יותר זמן להאפות.

Keren (19:14 24.03.2016)

תודה רבה 🙂
הלחמניות בתנור כבר 35 דק הן עדיין לבנות למעלה , מרגישות מוכנות אבל עדיין רטובות בפנים… מה יכולה להיות הסיבה?

מתכונים ב-10 דקות (19:39 24.03.2016)

התנור בתוכנית הרגילה (למעלה ולמטה) ב-180 מעלות?
אולי הלחמניות גדולות מידי? כמה לחמניות יצאו לך מהכמות במתכון?

Keren (17:30 24.03.2016)

היי אפרת 🙂 אפשר לוותר על הגבינה הצהובה ולהשתמש רק בגבינה לבנה לבצק?

מתכונים ב-10 דקות (18:04 24.03.2016)

כן, אפשר.
חג שמח 🙂

טירונית במטבח (12:47 15.03.2016)

שלום, אם אני רוצה להכין את הלחמניות עם חצי קמח מלא רגיל וחצי קמח תופח – כמה אבקת אפיה אני צריכה לשים? תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (13:46 15.03.2016)

היי,
שימי כוס קמח מלא + כוס קמח תופח + חצי כפית אבקת אפיה.
בהצלחה 😉

אורטל (11:21 2.03.2016)

המתכון פשוט מעולה, נהננו מכל ביס ואפילו הקטנים שלנו סרבני האוכל אכלו בהנאה!
כל שבוע אני מכינה מהמתכונים שלך והכל יוצא מושלם! תודה!

מתכונים ב-10 דקות (11:22 2.03.2016)

תודה אורטל! אני ממש שמחה לשמוע 🙂
יום מעולה!

עדי לונדון (15:52 5.02.2016)

יצא טעיייים! אחלה מתכון קל, עשיתי נגלה אחת עם קמח רגיל ונגלה שניה עם קמח ללא גלוטן,יצא מעולה !
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (16:00 5.02.2016)

שמחה שיצא טעים!
תודה עדי ושבת שלום 🙂

אמא של דינו (11:20 4.02.2016)

היי,
הילדה מבקשת את הלחמניה ריקה. ניתן להשאיר כמו שזה ועדיין זה יהיה טעים?

מתכונים ב-10 דקות (11:26 4.02.2016)

כן, אפשר 🙂

בר (18:04 15.01.2016)

שלום יש לי שאלה קטנה,
אם באים אלי אורחים מחר ואני רוצה להכין את הלחמניות היום… זה אפשרי? פשוט מחר לחמם כמה דקות וזה יהיה טעים?

מתכונים ב-10 דקות (18:29 15.01.2016)

כן בר, אפשר בהחלט. אפשר לשמור בקופסה סגורה מחוץ למקרר עד מחר ולחמם בתנור 5-7 דקות לפני ההגשה.
שבת שלום 🙂

בתשבע (19:21 6.12.2015)

לחמניות נהדרות, יצאו לי רק 12 הגיוני?

מתכונים ב-10 דקות (20:12 6.12.2015)

היי בתשבע,
זה יכול להיות אחד מהשניים, או שהכנת לחמניות יחסית גדולות או שהשתמשת בכוס יחסית קטנה 🙂
אמורות לצאת מהכמות 20 לחמניות שכל אחת בקוטר של כ-3 ס”מ לפני האפיה. אחרי האפיה הן תופחות.

שירה (16:09 3.12.2015)

בס”ד
שלום
יש לי שאלה קצת מצחיקה….
אני לא יכולה לטעום חלבי היום
יש אפשרות שאכין ואדע בטוח שזה מוכן?

מתכונים ב-10 דקות (17:26 3.12.2015)

היי שירה,
אם תכיני את הכדורים בקוטר של 3 ס”מ ותשימי בתנור 20-25 דקות, אין סיבה שזה לא יהיה מוכן.
את יכולה גם לחתוך אחד באמצע ולבדוק. אם הבצק נראה אפוי אז הכל בסדר 🙂

שירה (20:05 3.12.2015)

בס”ד
יופי תודה
בטוסטר הזמנים יכולים להתקצר?
לחמם לפני שאני מכניסה נכון?

מתכונים ב-10 דקות (20:37 3.12.2015)

כן שירה, תחממי את הטוסטר כמה דקות לפני ורק אז תכניסי.
והזמנים יכולים להתקצר או להתארך. ממש תלוי בטוסטר. אם אפית איתו בעבר את בטח יודעת אם בדר”כ זה פחות זמן מהרגיל.

שירה (21:29 3.12.2015)

בס”ד
תודה רבה על המענה….אנסה.
אשתדל לעדכן איך יצא.
{תודה על השבת שלום במתכון של העוגת לימון :}
את מקסימה:}גם לך.

אפרת (09:12 25.11.2015)

בוקר טוב, מה שלומך? הלחמניות יצאו הרגע מהתנור…טעימות ביותר…היתה לי קופסת קוטג’ עם זיתים אז שמתי אותה במקום גבינה לבנה, יצא מדהים, אני אוהבת את הפתרונות המהירים והפשוטים שאת מציעה במטבח, תודה ויום נפלא! אגב, יש לך דף פייסבוק? הייתי מעלה לך תמונה של הלחמניות…

מתכונים ב-10 דקות (10:13 25.11.2015)

היי אפרת,
אני שמחה שהלחמניות יצאו טעימות 🙂
ראיתי את התמונות, נראה מעולה!
תודה על העדכון והשיתוף ושיהיה לך יום נפלא!

ויולט (14:36 3.11.2015)

הכנתי יצא מעולה תודה על המתכון

מתכונים ב-10 דקות (15:37 3.11.2015)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן והמשך יום נעים

אדר (16:19 2.11.2015)

שלום וברכה!
אתר נפלא ומתכונים טעימים מאוד, יצא לי להיכנס לאתר בפעם הראשונה באמצע שבוע שעבר ומאז עד עכשיו הכנתי כמה מתכונים יצאה ממש מעולה!!
שאלה לי האם איך ניתן לעשות את הלחמניות הממולאות פרווה??

מתכונים ב-10 דקות (17:16 2.11.2015)

שמחה לשמוע אדר 🙂
לגבי הלחמניות- הגבינה היא מה שמעניק ללחמניות את המרקם. יכול להיות שאפשר להשתמש במקום גם בחלב סויה ואם כן להתחיל בחצי כוס ולהוסיף בהדרגה עד שמתקבל בצק נוח לעבודה.
אם החלטת לנסות אשמח לשמוע איך יצא 😉

אתי (21:58 3.10.2015)

היי,
רציתי להגיד שעשיתי ארוחה שלמה מהאתר כולל את הלחמניות האלו . קיבלתי שבחים וכולם התלהבו מאוד . תודה רבה מאמצת בחום את כל המתכונים

מתכונים ב-10 דקות (22:21 3.10.2015)

תודה אתי, אני ממש שמחה לשמוע 🙂
שבוע טוב וחג שמח!

משה (07:08 7.09.2015)

האם ניתן להקפיא את לחמניות הגבינה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (11:09 7.09.2015)

כן משה, אפשר 🙂

צילה (18:58 28.07.2015)

לחמניות נהדרות. עשיתי חצי קמח לבן וחצי קמח מלא ויצא נפלא

מתכונים ב-10 דקות (19:40 28.07.2015)

מעולה!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

סתיו (13:41 8.07.2015)

היי אפשר לוותר על הגבינה הלבנה או הקוטג ולשים משהו אחר.. שהוא לא גבינה?
ד.א המתכונים שלך מדהימים ! תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (14:01 8.07.2015)

תודה סתיו 🙂
לצערי לא, כי המרכיב הגבינתי הוא מה שעושה את מרקם הלחמניות במקרה הזה.

סתיו (19:37 8.07.2015)

יצא מדהים ! 🙂

מתכונים ב-10 דקות (19:41 8.07.2015)

שמחה לשמוע!

מירב (07:46 27.06.2015)

היי זה נראה מעולה באיזה קמח ובאיזה כמות אם בכלל אפשר להמיר לקמח נטול גלוטן ???

מתכונים ב-10 דקות (10:21 27.06.2015)

היי מירב,
קשה לי להשיב מאחר ולא ניסיתי. יש מתכון באתר ללחמניות ללא גלוטן (אני מניחה שתוכלי למלא אותן אם תרצי).

דורית (18:09 24.06.2015)

היי,
אני רוצה להכין במילוי תירס אבל אין לי גבינה בולגרית, מה עושים…?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (18:22 24.06.2015)

היי דורית,
את יכולה לשים עם התירס מעט גבינה צהובה מגורדת או חתוכה. אם אין לך, תמלאי רק בתירס.

דורית (12:22 25.06.2015)

שמתי מעט פרמזן יצא מעולה!! תודה לך על כל המתכונים הנפלאים

מתכונים ב-10 דקות (12:41 25.06.2015)

מעולה! שמחה שיצא טעים 🙂

neli (14:44 22.06.2015)

שלום רב, סליחה אבל זה לא קשור לאף מתכון.
אני רשמתי את עצמי לקבלת מתכונים חשים שאתם מעלים במערכת לא קיבלתי אישור במייל שההרשמה בוצעה בהצלחה.

מתכונים ב-10 דקות (14:46 22.06.2015)

היי נלי,
אישרתי את המייל שלך. מעכשיו תוכלי לקבל מתכונים חדשים למייל (העדכון הוא שבועי).
יום נפלא!

דורית (19:11 7.08.2015)

גם אני נרשמתי ולא קבלתי מייל לאישור!

מתכונים ב-10 דקות (23:30 7.08.2015)

היי דורית,
אישרתי את המייל שלך 🙂

אדריאנה (12:11 19.06.2015)

שלום לך,
הכנתי את הלחמניות ומבקום גבינה לבנה שלא היתה לי שמתי שמנת חמוצה אחת ויוגורט אחד. הוספתי עוד קצת קמח ומלאתי בגבינת פטה. יצא טעים מאד. אפיתי אותם יותר מדי אבל לא נורא. אני מכינה שוב . תודה לך

מתכונים ב-10 דקות (12:21 19.06.2015)

מעולה! תודה אדריאנה על העדכון 🙂

לימור (15:59 11.06.2015)

ממש ממש טעים וממכר. יישר כוח!

מתכונים ב-10 דקות (16:05 11.06.2015)

תודה לימור, שמחה שאהבת 🙂

מיטל (10:53 11.06.2015)

האם ניתן להחליף בקמח מלא?

מתכונים ב-10 דקות (11:02 11.06.2015)

היי מיטל,
אני ממליצה לשים חצי כמות קמח מלא כדי שהלחמניות לא ייצאו דחוסות מידי (כוס קמח מלא וכוס קמח לבן). כדאי גם לנפות את הקמחים לפני השימוש, בעיקר את הקמח המלא.
יום נעים 🙂

רחל (18:48 10.06.2015)

נראה נפלא וקל להכנה. ניתן למרוח בביצה במקום שמן?

מתכונים ב-10 דקות (18:54 10.06.2015)

כן רחל, אפשר בהחלט 🙂

מנחם (22:32 8.06.2015)

נראה מעולה. בטח יילך טוב גם עם סלט טונה בפנים, ופסטו..מחכה לנסות כבר 🙂

מתכונים ב-10 דקות (22:47 8.06.2015)

נשמע מעולה מנחם 😉

לימור (18:50 8.06.2015)

יצא מעולה! הילדים השתגעו על זה. שיחקנו משחק הניחושים איזה הפתעה מסתתרת בפנים 🙂 גם טעים וגם מהנה

מתכונים ב-10 דקות (18:53 8.06.2015)

תודה לימור, כיף לשמוע 🙂

אילנה. (17:46 8.06.2015)

וואו אין סוף לרעיונות שלך!!!
מדהימה!!

מתכונים ב-10 דקות (17:47 8.06.2015)

תודה אילנה! 🙂

אור (14:02 8.06.2015)

אפשר עם קמח תופח?

מתכונים ב-10 דקות (14:08 8.06.2015)

כן אור, אפשר (וכמובן לוותר על אבקת האפיה).

נילי (11:51 8.06.2015)

יעבוד עם גביע קוטג׳ במקום גבינה לבנה?

מתכונים ב-10 דקות (11:59 8.06.2015)

היי נילי,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שכן.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.