שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

מס’ מנות: 7-8 לביבות

סוג: חלבי

מצרכים:

1 בצל בינוני קצוץ

200 גרם עלי תרד טריים

1 ביצה

2 כפות גדושות גבינה צהובה מגורדת

1 כף גדושה גבינה בולגרית/פרמזן/ גלעד מפוררת

2 כפות גדושות קמח מלא/ לבן/ פירורי לחם

1/3 כפית מלח, פלפל




אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם כף שמן זית/קנולה  ומטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים את עלי התרד ומערבבים במשך 2-3 דקות עד שהעלים מצטמצמים (על אש בינונית). מעבירים לקערה ומצננים.

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים נייר אפיה.

-מוסיפים לקערה את כל החומרים ומערבבים. יוצרים קציצות בעזרת הידיים,סוחטים מעט את הנוזלים ומניחים על נייר אפיה משומן.

-מרססים מעל מעט שמן ואופים במשך 20 דקות עד להזהבה.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

-הופכים צד ומשאירים 10 דקות נוספות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

לביבות תרד אפויות, קציצות תרד אפויות,  לביבות תרד וגבינה

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
פיצה ללא שמריםפיצה ללא שמרים
שוקו פאי שוקו פאי
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
דיאן (17:54 17.06.2024)

מתכון טעים מאוד, רק שיצאו לי במקסימום 5 לביבות..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:40 18.06.2024)

זו כמות קטנה יחסית של 7-8 לביבות.
אולי הכנת אותן קצת יותר גדולות אז יצאו 5:)

avatar
יעל (21:36 13.06.2024)

הי אפשר להמיר את התרד במנגולד? תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:27 14.06.2024)

כן אפשר.

avatar
סיון (19:17 2.06.2024)

היי אפרת,
אשמח להתלבט איתך.
לשבועות אני מכינה את הלביבות תרד ופשטידת זיתים מהאתר שלך.
אני תוהה אם אפשר אחד מהם להכין יום או יומיים לפני? אולי להקפיא? מה הכי נכון לעשות בהנחה שבערב שבועות אין לי זמן ולכן רוצה להכין לפני?

תודה רבה! סיון

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:39 3.06.2024)

היי סיון,
פשטידות אפילו מומלץ להכין יום-יומיים מראש ולשמור במקרר (ככה הן מתייצבות).
גם את הלביבות אפשר.
תשמרי במקרר (אל תקפיאי) ותחממי בתנור לפני ההגשה.

avatar
חן (17:28 6.06.2023)

אפשרי להוסיף קישוא או גזר שיהיה לזה טעם? ולשים קוואקר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:23 6.06.2023)

אפשר לשתי השאלות, אבל המרקם ישתנה.

avatar
חן (07:08 7.06.2023)

איך ישתנה? לרעה? מחפשת פשוט מתכון עם עשבי תיבול יותר..פטרוזיליה/עלי תרד, אולי באמת בצל ואיזה ירק נוסף שאת ממליצה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:27 7.06.2023)

עדיף להוסיף בצל מאשר ירקות אחרים.

avatar
חן (12:53 7.06.2023)

אם אין לי 200 גרם עלי תרד אפשר להוסיף פטרוזיליה גם? כמה זה 200 גרם בכוס אוניברסלית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:24 8.06.2023)

אפשר אם אוהבים טעם דומיננטי של פטרוזיליה. שימי 3 כוסות פטרוזיליה.

avatar
חן (18:40 8.06.2023)

הכוונה לשלב ביחד עם הבצל
כמה כוסות זה 200 גרם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:20 9.06.2023)

לא בטוחה שהבנתי, יש כבר בצל במתכון…

avatar
חן (15:00 9.06.2023)

הכוונה כמה בכוסות זה 200 גרם? כדי שאוכל לשלב כמה עלים במקביל..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:29 10.06.2023)

200 גרם פטרוזיליה יוצא בערך 4 כוסות, אבל כפי שכתבתי שימי רק 3 כוסות פטרוזיליה.

avatar
חן (21:07 10.06.2023)

ואם אני רוצה לשלב עם תרד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:28 10.06.2023)

אז כדאי לשים 2 כוסות תרד וכוס-שתיים פטרוזיליה.

avatar
חן (13:38 11.06.2023)

יש גם מתכון לקציצות ברוקולי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:19 11.06.2023)

כן כאן.

avatar
אורטל (11:21 23.05.2023)

האם אפשר במקום לאפות, לטגן את הלביבות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:05 23.05.2023)

מניחה שאפשר(:

avatar
מאי (10:13 28.08.2022)

אם יש לי רק גבינה צהובה מפוררת, אפשר לשים רק אותה ולהכפיל את הכמות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:57 28.08.2022)

היי מאי,
כן, אפשר(:

avatar
מיכל כהן (13:22 24.02.2022)

טעים ברמות!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:56 24.02.2022)

איזה כיף לשמוע❤

avatar
סיון (17:36 4.02.2022)

היי אפרת, רק להגיד שיצא מדהים! ממליצה להכפיל כמויות כי זה התחסל אצלי בשנייה.
תודה על עוד מתכון נהדר 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:10 5.02.2022)

שמחה מאד שיצא מוצלח ושאהבתם את המתכון! תודה על הפרגון🌺

avatar
רות (18:25 20.01.2022)

אפרת כמה קלוריות כל לביבה.
המון תודות
רותי מאנגליה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:05 20.01.2022)

היי,
כ-100 קלוריות ל100 גרם.
תלוי בגודל הלביבות שתצרי אבל בערך 40 קלוריות ללביבה.

avatar
דינה (14:16 29.11.2021)

הי אפרת,
מניסיונך האם כל סוגי הלביבות האפויות טעימות גם בחימום יום אחרי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:22 29.11.2021)

היי,
רוב סוגי הלביבות נשמרות היטב גם יום אחרי ההכנה. (וכמובן שהן במיטבן ביום ההכנה…)

avatar
יעל (11:32 14.07.2021)

הי אפרת, בטעות שמתי את התרד בקערה וריככתי במים רותחים. לא יודעת מאיפה הבלבול. מה את מציעה לעשות כעת? לוותר על הבצל ולהמשיך עם המתכון כפי שהוא כך (כלומר להוסיף לקערה את יתר המרכיבים)? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:06 14.07.2021)

לא, תתחילי במתכון כרגיל בטיגון הבצל ותוסיפי את התרד לאחר מכן למרות שהוא היה במים🙂

avatar
מיכל (20:05 28.06.2021)

הי אפרת, מתכון מעולה. אני רוצה להכין שוב ואשמח לדעת- האם צריך להסיר את הגבעולים של התרד? ישלי תרד בייבי. פשוט זה לוקח הרבה זמן…תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:00 28.06.2021)

היי,
אם הם גדולים וארוכים- רצוי להסיר, אבל אם לא- זה בסדר גם כך.

avatar
מרי (11:58 11.02.2021)

היי,
האם משנה אם יש לי עלי תרד בייבי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:05 11.02.2021)

אין בעיה.

avatar
רונית איוניר (01:32 15.12.2020)

ניתן להשתמש בגבינת ריקוטה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:02 15.12.2020)

אפשר 🙂
שימי לב שהריקוטה היא חסרת טעם ככה שאולי כדאי שתתבלי קצת יותר

avatar
ורד (12:15 7.11.2020)

היי,
אפשר במקום בולגרית/פרמזן/ גלעד לשים צ׳דר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:01 7.11.2020)

אני חושבת שכן.

avatar
ירדנה (09:26 4.08.2020)

האם אפשר שיבולת שועל במקום קמח.עבה או דקה.?תודה ויום נעים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:18 5.08.2020)

אני חושבת שאפשר לשים כרבע כוס שיבולת שועל דקה.

avatar
מזלי (23:49 10.05.2020)

אף פעם לא מתאכזבת
הילדים שלי ככ אוהבים את הלביבות 🙂

אנסה מחר את ברוקולי אעדכן.
אלופה!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:51 11.05.2020)

שמחה שהם אהבו 🙂
תודה ויום נפלא 🌺

avatar
סו (21:03 17.03.2020)

השתמשתי בחוביזה במקום בתרד. יצא פיגוז! תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:11 17.03.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לשתף

avatar
ירדנה (09:35 19.02.2020)

תודה רבה.מתכונים מעולים

avatar
ירדנה (09:27 17.02.2020)

האם במקום הגבינות המולוחות והצהובה אפשר גבינות כמו שמנת קוטג או יוגורט.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:46 17.02.2020)

כן אפשר, באותה כמות.

avatar
שמרית (11:39 18.12.2019)

בס”ד

היי אפרת בוקר אור,

אם אני מוסיפה גם קישוא מגורד אחד, האם צריך לשנות משהו בכמויות של שאר המצרכים?

תבורכי ותודה רבה,

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:59 18.12.2019)

כדאי לשים ביצה נוספת, כף נוספת של פירורי לחם/קמח וחצי כפית מלח (במקום שליש).

avatar
ישראלה ליברוס (08:28 21.10.2019)

תודה על המתכון המצויין. אני הוספתי קישוא מגורד וסחוט וכן 2 כפות קמח כוסמת ירוקה ( ללא גלוטן). יצא טעים מאד.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 21.10.2019)

מעולה 🙂
תודה ישראלה

avatar
מיכל (16:04 1.06.2019)

הי, תודה על אתר נפלא.
מתי סוחטים ומוציאים נוזלים? אחרי שמערבבים את כל החומרים או אחרי טיגון הבצל והתרד? תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:09 1.06.2019)

עדיף לסחוט כבר לאחר הטיגון.

avatar
מיכל (20:33 13.06.2019)

תודה, יצא מצוין. האם אפשר להקפיא את הקציצות? (הכנתי בלי בצל).

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:49 14.06.2019)

כן אפשר.

avatar
מיכל (10:37 24.05.2019)

הי אפרת, האם מתאים להוסיף ירק כלשהו, כגון בטטה, גזר או סלק? תודה, מיכל.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:41 24.05.2019)

בטטה או גזר יכולים להתאים. יכול להיות שתצטרכי להשתמש ב-2 ביצים אם את מוסיפה ירק נוסף.

avatar
נורית (19:40 2.03.2019)

תודה רבה. יצא נפלא! (ותודה על מתכונים רבים נוספים שלך!)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:40 2.03.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן.

avatar
תמר הירדני (22:03 12.02.2019)

יצא נפלא!
גיוונתי עם התיבול והוספתי אבקת שום ופלפל. כמו”כ המרתי את הקמח בקמח מצה.
תודה! 🙂
כדאי לקחת בחשבון שצריך ה מ ו ן עלי תרד, כי הם מתכווצים מאד. הכמות הסופית היא בערך עשירית מנפח העלים המקורי.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:28 13.02.2019)

תודה תמר 🙂

avatar
טליה (09:31 17.05.2018)

הכנתי לבחבות ללא גלוטן עם קמח חומוס וקמח תירס יצא מעולה תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:40 17.05.2018)

מצוין 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
אור (13:25 22.11.2017)

היי, למישהו יש ניסיון עם הקפאת הלביבות ואכילה אחרי הפשרה. נשאר טעים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:44 22.11.2017)

היי אור,
לא אמורה להיות בעיה להקפיא.

avatar
אורה (23:09 26.08.2017)

יצא מעולה, במקום פירורי לחם הוספתי תפוח אדמה מבושל שנשאר מארוחת הצהריים, מעכתי והוספתי. לא לשכוח לסחוט טוב כי התרד והבצל מלאים בנוזלים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:51 26.08.2017)

רעיון מעולה, תודה אורה 🙂

avatar
אלה (22:30 23.07.2017)

אז ככה : טעיייים שחבלז !!!! אני מכינה כבר מספר מתכונים מהאתר המצוין שלך והכל יוצא ממש טעים!!! תודה תודה תודה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:06 24.07.2017)

תודה אלה, כיף לשמוע 🙂

avatar
רעות (21:05 11.07.2017)

היי,
יש לי מדליוני תרד של סנפרוסט, האם זה מתאים?
אם כן, מה הכמות שצריך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:33 11.07.2017)

כן, אפשר לשים אותה כמות (200 גרם).

avatar
שרית (02:27 28.04.2017)

להיט!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:07 28.04.2017)

תודה שרית, שמחה שאהבת 🙂

avatar
הדר (12:05 24.03.2017)

במקום קמח רגיל השתמשתי בקמח קוקוס
יצא מעולה !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:11 24.03.2017)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
רון (00:13 2.03.2017)

היי, במה יותר מומלץ להשתמש, קמח או פירורי לחם?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:07 2.03.2017)

אולי פירורי לחם אבל לא קריטי.

avatar
אפרת (21:29 24.01.2017)

שלום.הכנתי את הלביבות. יצא טעים מאוד. עם זאת,פחות נהנתי לאכול אותם משום שהעלים ארוכים ומפריעים קצת למרקם הלביבה. האם היה צורך לחתוך את התרד קודם? לטחון אותו? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:18 24.01.2017)

היי אפרת,
אפשר לקצוץ את העלים לפני הבישול. אני מניחה שזה ישפר את המרקם.

avatar
אפרת (12:24 2.02.2017)

תודה רבה! חזרתי להגיב אחרי זמן מה. איזה כייף שיש מענה. אוהבת מאוד את האתר שלך.

avatar
אור (19:44 9.10.2016)

טחנתי את הכל בבלנדר וטיגנטי. הבת שלי בת ה10 חודשים, טרפה את זה. תודה לך.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:04 10.10.2016)

מעולה, שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
נורית (18:46 20.07.2016)

יצא דלישססס. ממש אבל!!תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:51 20.07.2016)

שמחה לשמוע נורית 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
ענת (23:26 9.05.2016)

יצא מעולה!!! תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:32 9.05.2016)

תודה ענת, שמחה שאהבת 🙂

avatar
יהודית (14:05 2.04.2016)

שלום,
מאז שגיליתי את האתר, אני “חוגגת על המתכונים”. הם פשוט נהדרים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:36 2.04.2016)

תודה יהודית, שמחה לשמוע 🙂

avatar
קרן (05:38 24.02.2016)

מתכון מעולה. הלביבות יצאו מדהימות. ההכנה מאוד קלה.
תודה רבה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:43 24.02.2016)

תודה קרן, שמחה שאהבת 🙂

avatar
הילה (18:57 6.12.2015)

שלום, כיצד אםשר להכין את הלביבות שתהינה פרווה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:17 6.12.2015)

היי הילה,
הלביבות יותר טעימות עם הגבינות אבל אפשר לוותר עליהן אם רוצים פרווה.

avatar
הדס (01:11 2.11.2015)

האם ניתן לעשות בתבנית כמו פשטידה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:24 2.11.2015)

היי הדס,
יכול להיות שזה לא יהיה יציב מספיק בשביל פשטידה. לדעתי עדיף שתכיני את המתכון של פשטידת תרד.

avatar
אורית (17:04 18.02.2015)

תודה רבה. הכנתי.
הגדלתי כמויות. הזהבתי קלות את הבצל הקצוץ.
לחלק מהתערובת הוספתי מעט בשר טחון (יסלחו לי-או לא- שומרי הכשרות).
חלק אפיתי וחלק טיגנתי.
יצא נפלא.
הרבה תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:20 18.02.2015)

שמחה שאהבת! תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
רוית (22:45 14.05.2015)

מה אפשר לשים במקום הקמח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:13 14.05.2015)

היי רוית,
את יכולה לשים פירורי לחם או קוואקר דק.

avatar
אורית (19:57 16.02.2015)

נקרא טעים מאוד.
האם אפשר להשתמש במדליוני תרד קפואים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:01 16.02.2015)

היי אורית,
כן אפשר.

לקריאת כל התגובות