שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

לביבות תרד אפויות

 לביבות תרד

מצרכים (7-8 לביבות):

1 בצל בינוני קצוץ

200 גרם עלי תרד טריים

1 ביצה

2 כפות גדושות גבינה צהובה מגורדת

1 כף גדושה גבינה בולגרית/פרמזן/ גלעד מפוררת

2 כפות גדושות קמח מלא/ לבן/ פירורי לחם

1/3 כפית מלח, פלפל

אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם כף שמן זית/קנולה  ומטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים את עלי התרד ומערבבים במשך 2-3 דקות עד שהעלים מצטמצמים (על אש בינונית). מעבירים לקערה ומצננים.

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים נייר אפיה.

-מוסיפים לקערה את כל החומרים ומערבבים. יוצרים קציצות בעזרת הידיים,סוחטים מעט את הנוזלים ומניחים על נייר אפיה משומן.

-מרססים מעל מעט שמן ואופים במשך 20 דקות עד להזהבה. הופכים צד ומשאירים 10 דקות נוספות.

לביבות תרד אפויות, קציצות תרד אפויות,  לביבות תרד וגבינה

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פיצה ללא שמרים
שוקו פאי

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
סו (21:03 17.03.2020)

השתמשתי בחוביזה במקום בתרד. יצא פיגוז! תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:11 17.03.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לשתף

Avatar
ירדנה (09:35 19.02.2020)

תודה רבה.מתכונים מעולים

Avatar
ירדנה (09:27 17.02.2020)

האם במקום הגבינות המולוחות והצהובה אפשר גבינות כמו שמנת קוטג או יוגורט.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:46 17.02.2020)

כן אפשר, באותה כמות.

Avatar
שמרית (11:39 18.12.2019)

בס"ד

היי אפרת בוקר אור,

אם אני מוסיפה גם קישוא מגורד אחד, האם צריך לשנות משהו בכמויות של שאר המצרכים?

תבורכי ותודה רבה,

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:59 18.12.2019)

כדאי לשים ביצה נוספת, כף נוספת של פירורי לחם/קמח וחצי כפית מלח (במקום שליש).

Avatar
ישראלה ליברוס (08:28 21.10.2019)

תודה על המתכון המצויין. אני הוספתי קישוא מגורד וסחוט וכן 2 כפות קמח כוסמת ירוקה ( ללא גלוטן). יצא טעים מאד.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 21.10.2019)

מעולה 🙂
תודה ישראלה

Avatar
מיכל (16:04 1.06.2019)

הי, תודה על אתר נפלא.
מתי סוחטים ומוציאים נוזלים? אחרי שמערבבים את כל החומרים או אחרי טיגון הבצל והתרד? תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:09 1.06.2019)

עדיף לסחוט כבר לאחר הטיגון.

Avatar
מיכל (20:33 13.06.2019)

תודה, יצא מצוין. האם אפשר להקפיא את הקציצות? (הכנתי בלי בצל).

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:49 14.06.2019)

כן אפשר.

Avatar
מיכל (10:37 24.05.2019)

הי אפרת, האם מתאים להוסיף ירק כלשהו, כגון בטטה, גזר או סלק? תודה, מיכל.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:41 24.05.2019)

בטטה או גזר יכולים להתאים. יכול להיות שתצטרכי להשתמש ב-2 ביצים אם את מוסיפה ירק נוסף.

Avatar
נורית (19:40 2.03.2019)

תודה רבה. יצא נפלא! (ותודה על מתכונים רבים נוספים שלך!)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:40 2.03.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן.

Avatar
תמר הירדני (22:03 12.02.2019)

יצא נפלא!
גיוונתי עם התיבול והוספתי אבקת שום ופלפל. כמו"כ המרתי את הקמח בקמח מצה.
תודה! 🙂
כדאי לקחת בחשבון שצריך ה מ ו ן עלי תרד, כי הם מתכווצים מאד. הכמות הסופית היא בערך עשירית מנפח העלים המקורי.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:28 13.02.2019)

תודה תמר 🙂

Avatar
טליה (09:31 17.05.2018)

הכנתי לבחבות ללא גלוטן עם קמח חומוס וקמח תירס יצא מעולה תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:40 17.05.2018)

מצוין 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
אור (13:25 22.11.2017)

היי, למישהו יש ניסיון עם הקפאת הלביבות ואכילה אחרי הפשרה. נשאר טעים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:44 22.11.2017)

היי אור,
לא אמורה להיות בעיה להקפיא.

Avatar
אורה (23:09 26.08.2017)

יצא מעולה, במקום פירורי לחם הוספתי תפוח אדמה מבושל שנשאר מארוחת הצהריים, מעכתי והוספתי. לא לשכוח לסחוט טוב כי התרד והבצל מלאים בנוזלים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:51 26.08.2017)

רעיון מעולה, תודה אורה 🙂

Avatar
אלה (22:30 23.07.2017)

אז ככה : טעיייים שחבלז !!!! אני מכינה כבר מספר מתכונים מהאתר המצוין שלך והכל יוצא ממש טעים!!! תודה תודה תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:06 24.07.2017)

תודה אלה, כיף לשמוע 🙂

Avatar
רעות (21:05 11.07.2017)

היי,
יש לי מדליוני תרד של סנפרוסט, האם זה מתאים?
אם כן, מה הכמות שצריך?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:33 11.07.2017)

כן, אפשר לשים אותה כמות (200 גרם).

Avatar
שרית (02:27 28.04.2017)

להיט!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:07 28.04.2017)

תודה שרית, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
הדר (12:05 24.03.2017)

במקום קמח רגיל השתמשתי בקמח קוקוס
יצא מעולה !

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:11 24.03.2017)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
רון (00:13 2.03.2017)

היי, במה יותר מומלץ להשתמש, קמח או פירורי לחם?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:07 2.03.2017)

אולי פירורי לחם אבל לא קריטי.

Avatar
אפרת (21:29 24.01.2017)

שלום.הכנתי את הלביבות. יצא טעים מאוד. עם זאת,פחות נהנתי לאכול אותם משום שהעלים ארוכים ומפריעים קצת למרקם הלביבה. האם היה צורך לחתוך את התרד קודם? לטחון אותו? תודה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:18 24.01.2017)

היי אפרת,
אפשר לקצוץ את העלים לפני הבישול. אני מניחה שזה ישפר את המרקם.

Avatar
אפרת (12:24 2.02.2017)

תודה רבה! חזרתי להגיב אחרי זמן מה. איזה כייף שיש מענה. אוהבת מאוד את האתר שלך.

Avatar
אור (19:44 9.10.2016)

טחנתי את הכל בבלנדר וטיגנטי. הבת שלי בת ה10 חודשים, טרפה את זה. תודה לך.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (01:04 10.10.2016)

מעולה, שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן

Avatar
נורית (18:46 20.07.2016)

יצא דלישססס. ממש אבל!!תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:51 20.07.2016)

שמחה לשמוע נורית 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

Avatar
ענת (23:26 9.05.2016)

יצא מעולה!!! תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:32 9.05.2016)

תודה ענת, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
יהודית (14:05 2.04.2016)

שלום,
מאז שגיליתי את האתר, אני "חוגגת על המתכונים". הם פשוט נהדרים.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:36 2.04.2016)

תודה יהודית, שמחה לשמוע 🙂

Avatar
קרן (05:38 24.02.2016)

מתכון מעולה. הלביבות יצאו מדהימות. ההכנה מאוד קלה.
תודה רבה!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:43 24.02.2016)

תודה קרן, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
הילה (18:57 6.12.2015)

שלום, כיצד אםשר להכין את הלביבות שתהינה פרווה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:17 6.12.2015)

היי הילה,
הלביבות יותר טעימות עם הגבינות אבל אפשר לוותר עליהן אם רוצים פרווה.

Avatar
הדס (01:11 2.11.2015)

האם ניתן לעשות בתבנית כמו פשטידה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:24 2.11.2015)

היי הדס,
יכול להיות שזה לא יהיה יציב מספיק בשביל פשטידה. לדעתי עדיף שתכיני את המתכון של פשטידת תרד.

Avatar
אורית (17:04 18.02.2015)

תודה רבה. הכנתי.
הגדלתי כמויות. הזהבתי קלות את הבצל הקצוץ.
לחלק מהתערובת הוספתי מעט בשר טחון (יסלחו לי-או לא- שומרי הכשרות).
חלק אפיתי וחלק טיגנתי.
יצא נפלא.
הרבה תודה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:20 18.02.2015)

שמחה שאהבת! תודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
רוית (22:45 14.05.2015)

מה אפשר לשים במקום הקמח?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:13 14.05.2015)

היי רוית,
את יכולה לשים פירורי לחם או קוואקר דק.

Avatar
אורית (19:57 16.02.2015)

נקרא טעים מאוד.
האם אפשר להשתמש במדליוני תרד קפואים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:01 16.02.2015)

היי אורית,
כן אפשר.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.