שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 40 דקות

מס’ מנות: 12-15 לביבות

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

שני מתכונים ללביבות תפוחי אדמה:

 

(1) מתכון ללביבות תפוחי אדמה קלאסיות שגם ילדים אוהבים

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה בינוניים מגורדים בפומפיה גסה

חצי בצל קטן מגורד דק, סחוט מנוזלים (לא חובה)

2 ביצים

שליש כוס פירורי לחם

שני שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור (לא חובה)

 

(2) לביבות תפוחי אדמה טבעוניות ללא גלוטן (ללא ביצים וללא קמח)

מרכיבים:

1 תפוח אדמה קלוף מבושל ומעוך לפירה

2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ומגורדים בפומפיה גסה

חצי בצל קטן מגורד בפומפיה וסחוט מנוזלים

שני שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

 

אופן הכנה לשני המתכונים:

-מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה ומעט דביקה. יוצרים קציצות עם הידיים.

לביבות תפוחי אדמה מטוגנות: מחממים מחבת עם שמן (כרבע כוס) ומטגנים את הלביבות 3-4 דקות מכל צד (אש בינונית) עד להזהבה יפה. מעבירים לנייר סופג.

לביבות תפוחי אדמה אפויות: מחממים תנור מראש ל190 מעלות. מוסיפים כף שמן זית/קנולה לתערובת ומערבבים. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר. מניחים את הלביבות ומרססים/מברישים מעל במעט שמן. מכניסים לתנור החם ואופים 25-30 דקות.

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

הופכים צד ואופים 10-15 דקות נוספות, עד להזהבה.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

*מהכמות הזאת אמורות לצאת בסביבות 12-15 לביבות. ניתן להכפיל כמויות לפי הצורך.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
תבשיל עדשים ועוף
פנקייק אפוי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
סיון (14:58 3.08.2020)

היי אפרת,
הכנתי בעבר קציצות תפוחי אדמה, והם לא התחברו לי (עוד לפני הטיגון), מה ניתן לעשות בשלב זה אם זה יחזור על עצמו גם במתכון הזה?
כמו כן, מה עושים אם הם מתפרקים בטיגון?
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:55 3.08.2020)

אם הקציצות מתפרקות כדאי להוסיף ביצה.

Avatar
אורטל (16:08 8.05.2020)

עשיתי את המתכון שלך עם תוספת של גזר ואבקת שום , ללקק את האצבעות, כל כך מאושרת שמצאתי סוף סוף מתכון להכנת לביבות ללא ביצים ! קיבלתי המון מחמאות .תודה רבה 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:25 8.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אורטל

Avatar
ליטל (18:57 6.05.2020)

היי אפרת במתכון הראשון האם יותר טעים מטוגן או אפוי ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:14 7.05.2020)

מטוגן יוצא יותר קריספי ועסיסי.

Avatar
קרינה (12:35 3.04.2020)

היי אפרת, טם יש מתכון באתר ללביבות מפירה?תודה:)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:47 3.04.2020)

המתכון השני בעמוד הזה הוא מפירה.
מתכונים נוספים:
כדורי פירה ותירס או כדורים מפירה.

Avatar
עינת (10:54 26.03.2020)

היי אפרת
התפוח אדמה המבושל במתכון השני צריך להיות רך רך לפני שמועכת לפירה או לא חייב?

בתודה מראש.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:23 26.03.2020)

רך אבל לא ממש רך.
אם את רוצה שהקציצות יהיו יציבות כדאי להניח לתפוחי האדמה להתקרר לפני שמועכים אותם.

Avatar
אסתי (11:12 13.03.2020)

הכנתי כבר כמה פעמים ויוצא טעים בטרוףףףף

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:01 13.03.2020)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
אסף (23:50 31.12.2019)

הכנתי את הנוסח הטבעוני בתנור בתוספת שמיר קצוץ והאמת שהיה טעים! כמה פשוט שהן נראות ככה הן טעימות! ממליץ להוסיף יוגורט/לאבנה מעל 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:10 1.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אסף

Avatar
כרמל (22:22 30.12.2019)

הכנתי אפויות לחנוכה ויצא מעולה. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:23 30.12.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה כרמל

Avatar
הדס (17:44 29.12.2019)

הי אפרת,
עשיתי את המתכון הראשון…יצא טירוף…
א"א להפסיק לאכול…
תודה על הכל.. אין יום בלי מתכון מהאתר שלך..

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:09 29.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה הדס ❤️

Avatar
דניאלה (16:21 28.12.2019)

כמו תמיד מתכון מעולה!
הכנתי עכשיו מטוגנות וכבר התחסל 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:22 28.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
חגית (19:59 26.12.2019)

אפשר לשים במקום פירורי לחם קמח ללא גלוטן. אני רוצה לאפות בתנור

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:14 26.12.2019)

כן אפשר לשים כרבע כוס.

Avatar
דורון (15:34 25.12.2019)

היי
ה"הדבקה" באמצעות מחית התפו"א לא הצליחה כל כך אז ניזכרתי שאני עושה לפעמים חביתות מקמח חומוס ( שזה בעצם חומוס טחון לאבקה) , אז הוספתי 3 כפות חומוס ויצא מושלם. ממליץ בחום.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:25 25.12.2019)

רעיון מעולה, תודה על השיתוף 🙂

Avatar
צופה (12:32 24.12.2019)

אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך.
האם אפשר להכין את הלביבות בלי בצל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:27 24.12.2019)

כן אפשר.
חנוכה שמח 🌺

Avatar
חגית (09:08 24.12.2019)

מכינה כבר יומיים את המתכון הראשון. ביום השני הכפלתי כמות ועדיין התחסל! תודה על עוד מתכון קל ומנצח. חג שמח!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:31 24.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה חגית וחנוכה שמח!

Avatar
Reli (20:23 23.12.2019)

יצא טעים♡תודה רבה אפרת:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:08 23.12.2019)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף וחנוכה שמח 💖

Avatar
יוסף (19:19 23.12.2019)

יצא מאוד טעים, ונגמר מאוד מהר 🙂
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:50 23.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
חנוכה שמח!

Avatar
יעל (12:29 23.12.2019)

להדלקת נרות אני מכינה כמות די גדולה ( מעל 100), ונתבקשתי להכין טבעוניות. ערכתי ניסוי (מעדיפה שאם לא מוצלח לזרוק 12 לביבות ולא 120(-:) יצאו מצויין. עכשיו אנסה להקפיא ולהפשיר בתנור ….

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:17 23.12.2019)

היי יעל,
כעקרון לא מומלץ להקפיא כל מה שיש בו תפו"א ועדיף לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה.
אם את מנסה להקפיא אשמח לעדכון איך יצא לאחר הפשרה וחימום (תקפיאי ליום אחד לפחות).
חג חנוכה שמח 🙂

Avatar
רונה בלוטמן (15:03 20.12.2019)

שלום,
לילד עם צליאק, האם אפשר להשתמש בקמח שקדים במקום פירורי לחם?
זה משנה טת הטעם?
תודה,
רונה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:05 21.12.2019)

היי רונה,
תפקיד הקמח הוא לספוח את הנוזלים וקמח שקדים פחות עושה את העבודה.
במתכון הזה ספציפי עדיף להכין בלי קמח בכלל.
במתכוני לביבות אחרים עדיף להשתמש בקמח תפו"א או קמח חומוס.

Avatar
עמרי יחיה (11:54 16.12.2019)

האמת שבהתחלה הם התפרקו לי…
אין לי מושג למה..
אבל יצא טעים
הוספתי מעט מרק עוף..

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:04 16.12.2019)

נראה מעולה 🙂
תודה על השיתוף

Avatar
חן (09:13 8.12.2019)

היי
האם ניתן להכין את החביבות ולהקפיא לכמה שבועות?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:12 8.12.2019)

לא מומלץ להקפיא.

Avatar
שני (21:12 20.03.2019)

ממש טעים!!!! עשיתי בלי ביצה, בתנור, עם פלפל שחור גרוס ובתל סגול מתגורר, תענוג!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:38 20.03.2019)

מעולה!
תודה על השיתוף 🙂
פורים שמח!

Avatar
עדי (19:07 25.01.2019)

סיימו לי את הקציצות עוד לפני שסיימתי לטגן את כולן 😳
טעים טעים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:20 26.01.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
אורה (17:22 8.12.2018)

יצא מאד טעים!! הוספתי קצת כורכום לטעם וצבע..

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 8.12.2018)

נראה מעולה 😍
תודה אורה

Avatar
שרון (22:24 5.12.2018)

הכנתי את הלביבות מהמתכון הראשון בתנור ויצא מעולה!
אני מניחה שגם המתכון השני מעולה

תודה <3

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:10 6.12.2018)

תודה שרון, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח!

Avatar
ענת (19:55 5.12.2018)

היי, נהנית מהאתר כל פעם מחדש!
רוצה להכין כ-50 לביבות טבעוניות. תוכלי בבקשה לכתוב לי כמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:35 5.12.2018)

היי ענת,
כמויות מומלצות:
4 תפוחי אדמה קלופים מבושלים ומעוכים לפירה
8 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ומגורדים בפומפיה גסה
בצל גדול מגורד בפומפיה וסחוט מנוזלים
2.5 כפיות מלח, כרבע כפית פלפל שחור
חג שמח 🌷

Avatar
ענת (07:12 6.12.2018)

תודה, חג שמח🕎

Avatar
עידית (22:51 2.12.2018)

היי, אפשרי לעשות את המתכון הראשון ללא הפירורי לחם?

תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:19 3.12.2018)

אני מניחה שכן.
חג שמח 🌺

Avatar
אורנה (15:12 29.11.2018)

יצאו מעולה תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:00 29.11.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
טיטי (14:27 27.11.2018)

אני חייבת לומר שהכנתי חלק מן המתכונים באתר הם היו טעימים, רציתי לדעת אם אני מוסיפה בטטה האם התיבול משתנה ואייך? והאם עדיף לטגן או לאפות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:04 27.11.2018)

היי,
אם את מוסיפה בטטה קטנה במקום תפוח אדמה אחד אין צורך לשנות שום דבר.
אם את מוסיפה בטטה בנוסף לתפוחי האדמה יכול להיות שתצטרכי להוסיף ביצה נוספת ולהגדיל את כמות המלח ברבע כפית נוספת.
מבחינת טעם עדיף לטגן.

Avatar
הילה (20:46 24.11.2018)

הי,
על איזה חור של הפומפיה לגרר את הבצל? (סליחה על השאלה של מתחילים..)
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:59 24.11.2018)

מגררת הגסה. מצרפת תמונה.

Avatar
מאיה דרור (12:38 23.11.2018)

לביבות פשוט מעולות!!!
סוף סוף מצאתי את המתכון המנצח ללביבות אפויות..אשמח להמלצות לתוספות שניתן לשלב בהן::)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 23.11.2018)

שמחה שאהבת 🙂
אפשר להגיש את הלביבות עם יוגורט או לאכול עם חומוס וסלט ירקות.
ניתן לשלב גם כתוספת לכל ארוחה.

Avatar
מירב (21:17 18.11.2018)

לא צריך לסחוט נוזלים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:18 18.11.2018)

מומלץ לסחוט מנוזלים.

Avatar
Gali bar ilan (18:51 12.11.2018)

אפרת, הכנתי את הלביבות.. בטעם יצאו מעולות אבל מתפרקות לגמרי.
אחרי שעירבבתי הכל ביחד שמתי את זה בצד וטיגנתי רק אחרי 15-20 דקות. יכול להיות שזה קשור?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:21 12.11.2018)

היי גלי,
אם הכנת את התערובת הראשונה אז יכול להיות שהביצים שאמורות להדביק את התערובת התערבבו עם יתר הנוזלים ושקעו לתחתית הקערה ואז לא נותר מה שידביק את התערובת.

Avatar
Gali bar ilan (19:24 12.11.2018)

בגלל שלא טיגנתי ישר או מסיבה אחרת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:47 12.11.2018)

כן, אני מניחה שאם היית מטגנת מיד התערובת היתה יציבה יותר. במידה והתערובת מתפרקת גם אחרי שמטגנים אותה מיד יש להוסיף ביצה נוספת.

Avatar
Gali bar ilan (22:06 12.11.2018)

תודה רבה!

Avatar
שרה (16:27 12.11.2018)

הכנתי כמה פעמים לביבות תפוחי אדמה עם קמח מצה, כעת אני מחפשת את המתכון ולא מוצאת אותו, מה עלי לעשות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:02 12.11.2018)

היי שרה,
את זוכרת מה עוד היה בתערובת הלביבות?
דרך אגב, את הקציצות שבמתכון הזה אפשר להכין עם קמח מצה.

Avatar
שרה מרים רייזנר (14:03 15.08.2018)

מתכון מעולה (הכנתי את הראשון) סוף סוף הצלחתי להכין לביבות בלי שהתפרקו… הוספתי גם תירס מקופסת שימורים יצא טעים מאד!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 15.08.2018)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

Avatar
ליסה (21:04 30.05.2018)

אם אני נגיד רוצה 50 לביבות(בגרסה הקלאסית), מה הכמות לכל המצרכים?
וכמה זמן אפייה בתנור? הוא מתארך?
ורק רוצה להוסיף שרק בזכות האתר שלך אני מבשלת, כל מה שניסיתי מהאתר יוצא טעים, תודה לך! 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:33 31.05.2018)

היי ליסה,
לכמות של 50 קציצות כדאי להכפיל כמויות ב-4 אבל אולי יספיק לך גם אם תכפילי ב-3, תלוי בגודל של הקציצות שתכיני. יש להכפיל גם את כמויות המלח.
זמן האפיה נשאר כמו שהוא.
ותודה, כיף לשמוע 🙂
יום מקסים 🌷

Avatar
תמר (20:19 29.05.2018)

טעים טעים טעים !!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:29 29.05.2018)

תודה תמר, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
קרינה (11:32 28.03.2018)

היי אפרת ,
רוצה להכין את הלביבות לחג ללא גלוטן והאם יש אפשרות להכין לפי האפשרות הראשונה רק ללא פירורי לחם? בימקום לבשל לפירה ולימעוך? והאם צריך ליסגור עם מיכסה את הלביבות?או שקמח מצה יתאים בימקום פירורי הלחם? רוצה להכין לערב סדר…
המון תודות;)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:38 28.03.2018)

היי קרינה,
לדעתי בלי פירורי לחם התערובת לא תתגבש כמו שצריך. לדעתי אפשר לשים קמח מצה במקום.
אם את מטגנת כדאי לכסות לאחר שאת הופכת את הלביבות צד.
חג שמח 🙂

Avatar
אתי (10:20 21.12.2017)

תודה על מתכון הלביבות בתנור עשיתי כמות כפולה ולא נשארה לביבה אחת הוספתי רוטב יוגורט שמנת ועירית כולם נהנו

את ואני קיבלנו מחמאות

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:02 21.12.2017)

תודה אתי 🙂
יום נפלא

Avatar
גל (10:27 8.03.2018)

אפשר את המתכון לרוטב יוגורט שמנת ועירית? 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:37 8.03.2018)

היי גל,
גביע יוגורט (200 מ"ל)
2-3 שיני שום כתושות
2 כפות עירית קצוצה דק-דק
מלח לפי הטעם ומעט פלפל שחור

Avatar
קרן (07:27 18.12.2017)

הכנתי את הלביבות הטבעוניות לאורחים עם צליאק אבל הוספתי ביצה. היה מאוד טעים, רק כדאי להכין קציצות מעט עבות יותר כדי שלא יתפרק.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:19 18.12.2017)

תודה קרן, שמחה שיצא טעים 🙂

Avatar
מרגלית (14:34 17.12.2017)

איך הלביבות הטבעיוניות? שווה את ההשקעה? אני חולה על הלביבות במתכון הרגיל עם ביצים ורוצה להכין לאורחים טבעונייים…

Avatar
דבי (12:06 14.12.2017)

איך אפשר לשמר תערובת לכמה שעות לפני טיגון ושלא ישתנה הצבע?

שוב תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:56 14.12.2017)

היי דבי,
כעקרון אפשר לשמור תפוחי אדמה קלופים בתוך קערה של מים כדי שלא ישחירו אבל אם כבר גירדת את תפוחי האדמה וערבבת עם כל החומרים אז אולי הוספה של כפית מיץ לימון יכולה לעזור.
לגבי לביבות עם תפו"א מגורר דק/מרוסק חי, לא מכירה.

Avatar
דבי (12:04 14.12.2017)

בוקר אור,

מכירה לביבות שתפוח אדמה מגורר דק או יותר נכון, מרוסק חי (במעבד מזון)?

תודה רבה!

Avatar
דבורה (22:38 11.12.2017)

איזה סוג תפוחי אדמה הכי מתאים לזה?
האם ניתן להכין את התערובת יום קודם ולטגן למחרת?
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:06 11.12.2017)

היי דבורה,
עדיף להכין את התערובת באותו יום.
לגבי סוג תפו"א, לא מאוד משנה אבל יש עדיפות לתפו"א אדום.

Avatar
אוסנת (00:03 11.12.2017)

יצא טעים וקריספי… כיף לאכול בלי צרבות

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:52 11.12.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אסנת ויום נפלא

Avatar
רועי ק (12:01 14.10.2017)

יצא אחלה. הוספתי קצת אבקת שום ומעט יותר מלח ממה שכתוב במתכון. קל מאוד להכנה וטעים מאוד

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:34 14.10.2017)

תודה רועי, נראה מעולה 🙂

Avatar
נתי (18:26 18.09.2017)

וואו קציצות מעולות בכלום עבודה
הכנתי לבעלי והוא חיסל אותם..

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:35 18.09.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה על העדכון ושנה טובה!

Avatar
דקלה כ (22:30 14.08.2017)

שלום,
אני רוצה להכין לבתי בת השנה
אולי כדאי להרתיח את תפוא?
מה דעתך?
אני מתכוונת לאפות אותן
תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 15.08.2017)

היי דקלה,
כדי שהלביבות יהיו רכות יותר כדאי לבשל את תפוח האדמה במים.
המתכון של לביבות תפוח אדמה וגזר יכולות להתאים לגיל הזה (בלי הציפוי של פירורי הלחם).
יום מקסים 🙂

Avatar
elvira (13:32 5.08.2017)

הכנתי לביבות טבעוניות יצא טעים,ללא שינוי במרקם והטעם של הלביבות מהמתכון המקורי.
תודה לך 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:24 5.08.2017)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
Eagle Viking (13:32 23.06.2017)

שלום רב!!
האם אפשר להכין את הלביבות הנעימות בלי פירורי לחם?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:21 23.06.2017)

היי,
יש את המתכון השני שהוא ללא פירורי לחם ואפשר להוסיף לו ביצה אחת אם רוצים.
שבת שלום 🙂

Avatar
מאיה (16:26 25.05.2017)

היי,
האם ניתן להמיר את פירורי הלחם בשיבולת שועל?

תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:33 25.05.2017)

אני חושבת שכן.

Avatar
קארין (16:32 12.04.2017)

שלום ותודה רבה על המתכונים.
רובם יוצאים לי מוצלחים.
במה ניתן במתכון זה להחליף פירורי לחם? הכוונה עכשיו לפסח.
במתכון אחר לביבות תירס- האם ניתן להמיר קמח מצה למצות מרוסקות? מה ההבדל ביניהם?
הכנתי לביבות תירס ולא נדבק כמו שצריך.
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:59 12.04.2017)

היי קארין,
לגבי המתכון הזה אני חושבת שאפשר להמיר את פירורי הלחם ברבע כוס קמח מצות. הטעם לא יהיה זהה לטעם עם פירורי לחם אבל זה מה שיש כרגע 🙂
במתכון של לביבות התירס אפשר לשים בין מצה וחצי ל-2 מצות מפוררות דק (קמח מצה זה מצה מפוררת מאוד דק). אם זה לא נדבק כמו שצריך יכול להיות שדווקא היתה חסרה ביצה.

Avatar
קריסטינה (12:31 22.03.2017)

היי יקירה!!! כמה טעים! יאמי!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:20 22.03.2017)

תודה יקירתי 🙂

Avatar
יעל לדרפיין (15:04 13.03.2017)

אני מוסיפה למתכון 1 גזר מגורד בפומפייה דקה ,זה מאד משדרג ועל הדרך ילדים מקבלים עוד ירק בריא .

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:24 13.03.2017)

מעולה 🙂
תודה יעל

Avatar
חנוך אברהם (18:12 11.03.2017)

מה אפשר לאכול אם זה ? ?

(תוספות)

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:58 11.03.2017)

היי חנוך,
אפשר להגיש עם יוגורט או לאכול עם חומוס וסלט ירקות.
שבוע טוב ופורים שמח 🙂

Avatar
לירז (04:15 8.01.2017)

היי, אפשר להכין מראש ולהקפיא? תודה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:47 8.01.2017)

היי לירז,
תפוחי אדמה לא מומלץ להקפיא.

Avatar
נטלי מורן (20:06 3.01.2017)

האם אפשר להחליף את תפוחי האדמה בבטטות?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:17 3.01.2017)

היי נטלי,
אפשר אבל מומלץ לשים לפחות תפו"א אחד.
אגב יש מתכון ללביבות בטטה.

Avatar
גלית (23:36 1.01.2017)

הכנתי את הגרסה הראשונה, חתכתי במג'ימיקס את התפו"א ואת הבצל יחד לגודל כמו בפומפייה והנחתי את כל התערובת יחד במסננת כדי שהנוזלים ייצאו. יצא ממש ממש טעים!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:18 2.01.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה גלית ויום מקסים

Avatar
סתיו (18:05 1.01.2017)

טיגנתילמעלה מ15 דק וזה עדין לא מוכן מה עושים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:56 1.01.2017)

היי סתיו,
אולי הכנת אותן עבות? כדאי להנמיך לאש נמוכה ולכסות את המחבת.

Avatar
מירה (13:22 29.12.2016)

אפשר קמח תפוחי אדמה במקום קורנפלור?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:26 29.12.2016)

היי מירה,
את מתכוונת למתכון הזה? אין קורנפלור במתכון.

Avatar
שחר (20:59 27.12.2016)

מתה על האתר שלך! אין מתכון שלך שלא מצליח 🙂
מוסיפה לרשימה שלי גם את המתכון הזה
תודה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:59 27.12.2016)

תודה שחר! כיף לשמוע.
חג שמח 🙂

Avatar
אנה (12:53 27.12.2016)

הכנתי השבוע למסיבה של הילדים לביבות .
יש אצלנו ילדים עם צליאק ,הכנתי לביבות ללא גלוטן.
השתמשתי בקורנפלור קונדיטור ללא גלוטן ויצא נפלא,אין הבדל בטעם.

Avatar
אנה (12:55 27.12.2016)

כלומר ,הכנתי רגיל (תפו"א בצל במג'ימיקס) ,ביצים מלח פלפל קורנפלור.
בלי בישול מוקדם של התפו"א

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:05 27.12.2016)

מעולה 🙂
תודה על השיתוף וחג שמח!

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.