שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 40 דקות

מס’ מנות: 12-15 לביבות

סוג: פרווה

שני מתכונים ללביבות תפוחי אדמה:

 

(1) מתכון לביבות תפוחי אדמה קלאסיות שגם ילדים אוהבים

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה בינוניים מגורדים בפומפיה גסה

חצי בצל קטן מגורד דק, סחוט מנוזלים (לא חובה)

2 ביצים

שליש כוס פירורי לחם

שני שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור (לא חובה)

כף שמן זית (יש להוסיף אם אופים בתנור)

 

(2) לביבות תפוחי אדמה טבעוניות ללא גלוטן (ללא ביצים וללא קמח)

מרכיבים:

1 תפוח אדמה קלוף מבושל ומעוך לפירה

2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ומגורדים בפומפיה גסה

חצי בצל קטן מגורד בפומפיה וסחוט מנוזלים

שני שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

כף שמן זית (יש להוסיף אם אופים בתנור)

 




אופן הכנה לשני המתכונים:

-מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה ומעט דביקה. יוצרים קציצות עם הידיים.

לביבות תפוחי אדמה מטוגנות: מחממים מחבת עם שמן (כרבע כוס) ומטגנים את הלביבות 3-4 דקות מכל צד (אש בינונית) עד להזהבה יפה. מעבירים לנייר סופג.

לביבות תפוחי אדמה אפויות: מחממים תנור מראש ל190 מעלות. מוסיפים כף שמן זית לתערובת ומערבבים. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר. מניחים את הלביבות ומרססים/מברישים מעל במעט שמן. מכניסים לתנור החם ואופים 25-30 דקות.

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

הופכים צד ואופים 10-15 דקות נוספות, עד להזהבה.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

*מהכמות הזאת אמורות לצאת בסביבות 12-15 לביבות. ניתן להכפיל כמויות לפי הצורך.

הערות:

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
תבשיל עדשים ועוףתבשיל עדשים ועוף
פנקייק אפוי פנקייק אפוי
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
פאטי (18:59 14.10.2024)

אם אין לי ביצים בבית במה ניתן להחליף

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:22 15.10.2024)

המתכון השני הוא בלי ביצים

avatar
ברכה לוי (21:19 26.09.2024)

אחלה של מתכון!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:13 26.09.2024)

תודה ברכה:)

avatar
שישי (10:03 23.09.2024)

הי אפרת היקרה,
אפשר לאפות בניג’ה גריל?
אם כן אז איך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:54 23.09.2024)

אני חושבת שאפשר בתוכנית Air Fry (טיגון באוויר חם) על חום 200 מעלות למשך 10-12 דקות עד להשחמה.

avatar
שישי (12:55 23.09.2024)

ניסיתי בנינג’ה ויצא קצת שרוף מבחוץ ולא מספיק אפוי מבפנים, את השאר הכנסתי לתנור – יצא מעולה! תודה רבה אפרת! בזכותך אני מבשלת!

avatar
ג׳וליה (10:53 14.08.2024)

אפרת יקרה
האם אפשר להכין מראש ולחמם…?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:09 14.08.2024)

כן

avatar
דנה (20:56 6.04.2024)

איך אני מכינה את הלביבות ללא פירורי לחם ולא טבעוניות ? (כי אני רוצה שיהיו ביצים במתכון אבל שלא יהיה גלוטן).

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:30 7.04.2024)

היי דנה,
תכיני את המתכון הראשון רק בלי פירורי לחם.
התערובת תצא קצת פחות יציבה אבל אחרי טיגון/אפיה זה יהיה בסדר.

avatar
שרה (18:12 1.04.2024)

מתכון מעולה! מכינה קבוע לארוחת ערב לילדים. מכינה גם עם קוטג’. תודה רבה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:28 1.04.2024)

תודה שרה❤️

avatar
אורנה (10:34 14.12.2023)

איך ללא גלוטן ויש כאן פירורי לחם. וביצים זה לא טבעוני. לא באמת. על הפנים!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:01 14.12.2023)

שימי לב שיש 2 מתכונים ללביבות.
המתכון השני הוא טבעוני ללא גלוטן.
חנוכה שמח והמון רוגע ושמחה

avatar
נעמה (19:39 13.12.2023)

יצא מעולה! עשיתי בתנור והוספתי קצת שמן מעל כי ראיתי שזה יוצא בהיר מידי

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:36 13.12.2023)

שמחה שיצא טעים🙂
תודה נעמה

avatar
ניצן .ה. (14:10 13.12.2023)

הכפלנו מלתחילה את הכמות.
מתכון קליל ונוח לעבודה – הלביבות כיכבו בארוחת החג.

חג מואר וחודש מבורך, אפרת יקרה!
תודה על מתכון מוצלח.

לביבות תפוחי אדמה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:13 13.12.2023)

נראה מעולה🙂
חנוכה שמח וחודש טוב ומבורך💛

avatar
ראשית (12:54 13.12.2023)

היי, אפרת, אני בת 11 והמתכון של הלביבות פשוט מעולה! הכנתי אותו כבר 3 פעמים בחנוכה הזה והוא יצא ממש טעים! תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:14 13.12.2023)

אלופה!!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
ברכה לוי (16:29 12.12.2023)

הי אפרת היקרה! שאלה: את המתכון הרגיל, אני רוצה להכין ל 4 אנשים, בנוסף לכנפיים, חזה עוף, קציצות ונקניקיות על האש, סלטים ולחמניות. נראה לך הכמות מתאימה? או להכפיל? או להפך- לחלק? תודה מראש! חנוכה שמח!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:31 12.12.2023)

כן, זה מספיק. זה יוצא כ- 3 לביבות לאדם🙂
חנוכה שמח💛

avatar
ברכה לוי (23:14 12.12.2023)

תודה! הכנתי, יצא מגניב ממש! האמת? לא ממש תאם את הציפיות שלי אבל העיקר שהאורחים אהבו… (גם אני, כבר אמרתי..) חנוכה שמח!!

avatar
שי (15:55 10.12.2023)

חג שמח!
תודה רבה!

לביבות תפוחי אדמה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:40 10.12.2023)

תודה על השיתוף!
חג שמח🙂

avatar
שרון (17:49 8.12.2023)

המתכון לא עבד, לא משנה אם עשיתי את זה דק או עבה זה מתפורר והבפנים נע

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:45 9.12.2023)

טיגנת או אפית?
שמת 2 ביצים?
אולי הכנת אותן עבות?

avatar
ציפורה (17:57 7.12.2023)

אפרת המקסימה,חנוכה שמח!
פעם ראשונה שאני מכינה לביבות,תמיד היה נראה לי מורכב מידי,
רק בגלל שזה מתכון שלך העזתי לנסות ויצא טעים
תוך דקה נחטף מהצלחת….
תודה רבה,הכל בזכותך!
שתזכי תמיד לעזור לאנשים להכין אוכל טעים ומסורתי!

לביבות תפוחי אדמה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:05 7.12.2023)

תודה רבה יקרה❤️
חנוכה שמח מלא באור!

avatar
רותם (16:24 21.11.2023)

צריך לסחוט את הנוזלים של התפוח אדמה ?
יש לך מתכונים נדיריםםם

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:29 21.11.2023)

כן, רצוי:)

avatar
מיכל (20:58 18.11.2023)

התחלתי להכין וגילתי שיש לי רק ביצה [הכנתי כמות כפולה]
ואין לי עוד תפו”א,
יש לך רעיון מה לשים במקום הביצים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:37 18.11.2023)

היי מיכל,
אם גירדת כבר את תפוחי האדמה אז תרככי אותם קצת ע”י טיגון במחבת, עד שהם רכים ואז תערבבי עם יתר החומרים.
כשתפוחי האדמה מבושלים התערובת יוצאת יציבה יותר ואז אפשר לוותר על ביצה אחת.

avatar
RACHEL (20:39 3.07.2023)

היי אפרתוש
דבר ראשון אין על המתכונים שלך!!!
כל פעם מחדש שאני רוצה להכין משהו
זה רק מהמתכונים שלך!!…….
עכשו בקשר ללביבית ,
אני יכולה לחלק\להכפיל כמויות
תודה ענקית וערב טוב!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:07 3.07.2023)

היי
שמחה שאת נהנית מהמתכונים🩷
אפשר לחלק ולהכפיל כמויות ביחס שווה לכל המצרכים.

avatar
ליטל (21:27 17.01.2023)

תודה רבה על המתכונים הנפלאים!
אם אני מכפילה כמויות זה בסדר להכניס שתי תבניות לתנור ובאמצע להחליף ביניהן? כי אני לא רוצה שבינתיים זה יגיר נוזלים אם אחכה עם התערובת הרבה זמן בחוץ
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:26 17.01.2023)

היי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
אפשר להכניס את שתי התבניות בו זמנית לתנור. אם האפייה לא שווה אפשר להחליף את מיקום התבניות באמצע.

avatar
גולן (23:28 25.12.2022)

מתכון טעים ברמות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:57 25.12.2022)

שמחה שאהבת את המתכון❤

avatar
עליזה (14:51 23.12.2022)

היי אפרת, חג שמח!!
האם ניתן לשים במתכון ללביבות תפו”א קלאסיות שגם ילדים אוהבים קמח במקום פירורי לחם? אם כן כמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:22 24.12.2022)

היי,
אפשר לשים שליש כוס קמח(:

avatar
מיכל (00:30 23.12.2022)

חנוכה שמח:)
יצא ממש טעים!
והאמת זה גם ממש קל להכנה..
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:45 23.12.2022)

שמחה שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף וחנוכה שמח❤

avatar
יעל (10:55 22.12.2022)

תודה על המתכון!!
קל ממש להכנה וטעים מאוד!
תודה רבה!

לביבות תפוחי אדמה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:33 22.12.2022)

שמחה שיצא מוצלח, נראה טעים ומזמין!
תודה שחזרת לשתף וחנוכה שמח❤

avatar
אבא (23:36 20.12.2022)

מתכון קל מאוד להכנת לביבות אפויות.
אני לא מאוד אהבתי. טעם אישי כמובן.
תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:10 21.12.2022)

תודה על השיתוף😊

avatar
ברוריה (13:59 20.12.2022)

אני זוכרת ששנה שעברה הכנתי לפי המתכון הזה וכשהוספתי פירורי לחם זה פחות היה טוב האם כדאי להוסיף קמח במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:44 20.12.2022)

היי,
פירורי לחם לא אמורים לגרום לתוצאה פחות מוצלחת, אבל אם את חוששת את יכולה לשים קמח במקום.

avatar
ברוריה (23:57 20.12.2022)

הכול בסדר הכנתי לפי מתכון אחר ויצא יותר טוב

avatar
עדן (13:07 20.12.2022)

היי אפרת
אפשר אולי להוסיף לתערובת גזר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:22 20.12.2022)

היי,
מצרפת לך מתכון ללביבות תפו”א וגזר.

avatar
ברורית (09:19 20.12.2022)

שלום אפרת,
מאד אוהבת את המתכונים שלך !
רציתי לשאול התמונה של הלביבות, הן מהתנור או מטוגנות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:35 20.12.2022)

היי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים❤
בתמונה אלו לביבות מטוגנות.

avatar
שירה (17:45 19.12.2022)

מה המטרה של הפירורי לחם? לדבק או לטעם? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:13 19.12.2022)

בעיקר לאחד את התערובת.

avatar
שירה (18:40 19.12.2022)

וואו זריז, תודה! עזרת לי מאד, האתר מהמם. ממליצה עליו כל הזמן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:01 19.12.2022)

avatar
אסנת (15:57 19.12.2022)

עוד שאלה…
לכמה זמן התערובת יכולה להישמר במקרר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:41 19.12.2022)

במתכון הראשון מומלץ לא יותר מכמה שעות. במתכון השני אפשר קצת יותר זמן (גם לילה).

avatar
אסנת (17:47 19.12.2022)

תודההה
איזה מהירות את עונה!!!! מושלמת ואתר מהמם!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:13 19.12.2022)

avatar
אסנת (15:06 19.12.2022)

הי אפרת,
האם אפשר לחתוך את התפו”א והבצל במעבד מזון?

תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:12 19.12.2022)

היי,
אפשר אבל המרקם ישתנה מעט.

avatar
נאוה m (07:21 19.12.2022)

הי אפרת,
הלביבות שלי יוצאות טעימות אך מעט רכות ואף פעם לא יוצאות קריספיות. האם יש לך המלצה בנושא?
תודה 🙏🏼 וחג שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:39 19.12.2022)

היי,
את מכינה את המתכון הראשון או השני? הראשון קצת יותר קריספי מהשני.
אפשר לגרד את תפוחי האדמה בפומפייה דקה קצת יותר כדי שיצא פחות רך.
כמו כן ניתן לטגן כמה שניות יותר (רק להיזהר מטיגון יתר).

avatar
נאוה (18:59 19.12.2022)

אני מכינה ממתכון שיש לי כבר הרבה שנים ומאוד דומה למתכון הראשון. אנסה. תודה אפרת 🙂

avatar
טל (21:17 18.12.2022)

היוש אפרת אני מנסה להירשם למחברת מתכונים וזה לא נותן לי זה עושה לי שם משתמש לא תקין ואינו יכול להכין עברית, מה אני עושה? ותודה על המתכונים המושלמים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:43 18.12.2022)

היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים(:
בשם המשתמש שאת כותבת שימי לב לא להשתמש באותיות בעברית אלא רק באנגלית.

avatar
נטלי (15:19 18.12.2022)

אין עליך ועל המתכונים שלך פעם שניה שאני מכינה בכמות כפולה מקווה שישאר משהו… תודה אלופההההההה!!!!😋💗

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:13 18.12.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
נטלי (21:15 18.12.2022)

😘😘💖

avatar
איילה (19:48 15.12.2022)

היי באיזה מכשיר חשמלי ניתן להשתמש במקום פומפיה? לכמות גדולה של לביבות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:19 15.12.2022)

היי,
לפומפייה אין תחליף ידני אחר.
יש מכשירים חשמליים שעושים את העבודה- כמו פומפייה חשמלית, ומעבד מזון נינג’ה.
אפשר גם לקצוץ דק במעבד מזון רגיל אך התוצאה תהיה שונה מעט.

avatar
תמר (15:42 8.12.2022)

היי,
אני צליאקית, יש הבדל בין התפו”א המבושל-מעוך לבין המגורד?
תודה רבה:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:30 8.12.2022)

היי,
לא בטוחה שהבנתי את השאלה…
אם התכוונת מבחינת גלוטן- אין הבדל משום שמדובר בתפו”א.

avatar
תמר (22:35 11.12.2022)

אני פשוט אוהבת יותר מרקם קריספי, ושואלת על התפו”א עם ירגישו יותר את המרקם המעוך.
מקווה שהבנת, סליחה מראש🙏

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:47 11.12.2022)

הכל בסדר, אני כאן לכל שאלה(:
במתכון השני שהוא ללא גלוטן יש תפו”א אחד מעוך, הוא משמש כתחליף לביצה ומאחד את התערובת.
הוא מעט מרכך את המרקם, אבל בלעדיו לא יצא מוצלח.
אגב אם את אוהבת לביבות קריספיות יותר- מומלץ לטגן מאשר לאפות.

avatar
תמר (21:15 12.12.2022)

תודה רבה-רבה! עזרת לי מאוד!

avatar
תמרה (18:01 30.11.2022)

אפרת היקרה, הילדים שלי כל כך אוהבים לטקס, אך אני שונאת לטגן, כי זה מאוד לא בריא. שנים חיפשתי מתכון ללביבות אפויות, וכל המתכונים לא היו “זה”. גם כשהייתי טועמת לטקס אפויות אצל אחרות, זה היה ממש לא מוצלח. והנה גיליתי את המתכון שלך, הכנתי ומה אני אגיד לך: הלביבות האפויות יצאו בטעם בדיוק כמו מטוגנות!!! כל בני הבית טרפו וביקשו שאכין עוד.
שמתי קמח במקום פירורי לחם, כי במתכון המסורתי שמים קמח.
תודה רבה על כל המתכונים המדהימים וסופר מוצלחים שלך!
תבורכי!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:56 30.11.2022)

שמחה שיצא מוצלח ושאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף ולפרגן😊

avatar
יגר (15:02 15.11.2022)

מה אפשר להכין ליד זה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:36 15.11.2022)

אפשר להכין מנה של דג או מנה בשרית (עוף, קציצות, פרגיות…). אפשר גם להוסיף מרק או אורז.

avatar
דנה (23:49 25.10.2022)

צריך לבשל את התפוח אדמה לפני?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:52 26.10.2022)

לפי המתכון הראשון לא, לפי השני כן.
כתוב לך בכל מתכון אם התפוח אדמה צריך להיות מבושל או מגורד.

avatar
יעל (12:02 28.09.2022)

הי אפרת, כמה כוסות של תפוח אדמה מגורד זה יוצא? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:26 28.09.2022)

היי יעל,
אני לא בטוחה כמה זה יוצא בכוסות, בגרמים זה יוצא כ-800 גרם. פשוט תשתמשי ב-3 תפו”א בינוניים(:

avatar
מיכל (18:52 16.06.2022)

הי אפרת, מעבד מזון יכול להחליף את הפומפיה? (גם לתפוח אדמה וגם לבצל)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:19 16.06.2022)

היי,
במעבד מזון המרקם יצא שונה מאשר בפומפייה.

avatar
נעה (15:36 31.05.2022)

היי אפרת אני מאד מחכה להכין את המתכון המושלם שלך אבל ליפני כן
רציתי לשאול האם אפשר להוסיף ללביבות קישואים ועוד בצל או גזר ועוד ירקות? כדי שיתמלא יותר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:09 31.05.2022)

היי,
אפשר להשתמש בבצל שלם קטן.
מצרפת לך מתכון ללביבות תפוח אדמה וקישוא וכן לביבות תפו”א וגזר.

avatar
נעה (15:37 1.06.2022)

יופי תודה רבה

avatar
ורד (19:11 20.04.2022)

היי,
יש גרסה כשרה לפסח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:43 20.04.2022)

היי,
לפסח אפשר להכין את המתכון הראשון (הטבעוני וללא גלוטן).

avatar
itzik30 (15:52 20.04.2022)

תודה על המתכון, האם אפשר קמח ללא גלוטן במקום פירורי הלחם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:08 20.04.2022)

היי,
אפשר לשים בערך רבע כוס קמח ללא גלוטן במקום פירורי לחם.
חג שמח(:

avatar
יעל דוידוב (17:46 15.12.2021)

המתכון פשוט טעים 😘😘 אני הוספתי גזר תנסו

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:22 15.12.2021)

איזה כיף שאהבת את המתכון(: תודה על השיתוף!

avatar
אביבית (19:01 5.12.2021)

יצא טעים מאוד!!
כרגיל 🙂
הוספתי מעט כורכום וכמון (לא יכולה בלי :)) וגזר.
מצורפת תמונה רגע לפני שחוסל…

לביבות תפוחי אדמה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:29 5.12.2021)

נראה מעולה! שמחה שיצא מוצלח ושהתחסל במהירות(:

avatar
נטע (09:47 3.12.2021)

הכנתי לפני כמה ימים את המתכון הזה ואת הלביבות בטטה גזר ותפוח אדמה שרשמת בתגובות ויצא מעולה! עכשיו רציתי לדעת איך מכינים את הלביבות בטטה האלה בצורה טבעונית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:49 3.12.2021)

היי נטע,
שמחה שיצא מוצלח!
אני לא בטוחה שהמתכון יצא טוב עם תחליף לביצים, אבל את יכולה לנסות לשים תפוח אדמה גדול מבושל ומעוך לפירה במקום הביצים.

avatar
מיכל (11:04 2.12.2021)

שלום אפרת.
1. במתכון ללביבות תפוחי אדמה קלאסיות שגם ילדים אוהבים, המתכון הראשון-טיגון,
אני מעוניינת להוסיף 1 גזר, האם זה ישנה משהו במתכון?
2. הכנתי גם את המתכון עם הגזר והבטטה, והתפרק לי לגמרי בטיגון. אינני מבינה למה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:45 2.12.2021)

היי מיכל,
1. אם את מוסיפה גזר אחד יתכן שתצטרכי קצת יותר פירורי לחם, והייתי משתמשת בביצים גדולות.
2. לביבות נוטות להתפרק בעיקר בגלל חוסר דיוק בכמויות או עודף נוזלים (חשוב לסחוט את הירקות מנוזלים בגלל זה).

avatar
ברוריה (17:38 29.11.2021)

לדעתי יש טעות במתכון כי מתפוחי אדמה מגורדים גם לא ניתן להכין לביבות רק מתפוחי אדמה מגורדים דק אני ניסיתי את המתכון הזה ולא יצא טוב והבנתי שזה לא נכון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:25 29.11.2021)

היי ברוריה,
אין טעות במתכון.
תוכלי לראות שברשת יש המון מתכונים מתפו”א מגורדים. כמו כן קיבלתי תגובות טובות מגולשים על המתכון.
הסיבה הכי שכיחה לחוסר הצלחה במתכון הזה היא בגלל שלא סוחטים היטב את הבצל ותפוחי האדמה וכך העיסה נוזלית יותר.

avatar
ברוריה (21:26 29.11.2021)

שכחתי להוסיף שלא שמתי בצל וכן סחטתי את הנוזלים אבל הגירוד גס הוא לא נכון אין מה לומר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:09 29.11.2021)

שוב, יכול להיות שהייתה בעיה אחרת כמו דיוק בכמויות שגרמה לאי הצלחת המתכון.
אם תפרטי מה בדיוק הייתה הבעיה (המרקם? הטעם? בעיה אחרת?) אוכל לעזור יותר(:

avatar
לאה (13:54 6.12.2021)

אני חושבת שצריך לגרר דק ולא עבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:38 6.12.2021)

היי לאה,
נכון, לא צריך לגרד עבה מאד אבל אפשר בהחלט לגרד בפומפייה גסה כפי שכתוב במתכון(:

avatar
ברוריה (18:47 6.12.2021)

בדיוק אני עשיתי לבסוף לביבות מתפוחי אמה מגורדים דק וללא פירורי לחם וכן הוספתי ירקות נוספים ויצא יותר טוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:42 6.12.2021)

שמחה לשמוע(:

avatar
נטע (12:53 29.11.2021)

האם השמן זית מוסיפים רק כאשר אופים בתנור? לא הצלחתי להבין

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:09 29.11.2021)

היי,
כן, את השמן יש להוסיף רק במידה ולא מטגנים(:

avatar
Zipi Mor (12:34 29.11.2021)

מצויין.. טעים בטירוף.. מתכון הסטנדרטי
הכנתי הכול במערכת המגימיקס וחסך זמן ועבודת ידיים לגירוד הירקות. תודה רבה וחג אורים מלא אור של שמחה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:08 29.11.2021)

שמחה שאהבת את המתכון! תודה ששיתפת וחנוכה שמח😊

avatar
מיכל (22:11 28.11.2021)

תודה אפרת
עשיתי את שני הסוגים.
טעים מאד.
הכנסתי 1 בצל במקום 1/2.
מומלץ להכפיל כמויות מראש.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:15 28.11.2021)

שמחה מאד שאהבת את המתכונים ותודה על השיתוף❤

avatar
אניטה (20:47 16.11.2021)

היי אפרת! יש לי הרבה אורחים לחג ואני רוצה להכין קצת לפני שהם באים. איך את ממליצה לשמור על זה חם/לחמם? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:11 16.11.2021)

היי אניטה,
אני חושבת שהכי מוצלח יהיה לחמם את הלביבות במחבת לפני ההגשה(:

avatar
בתאל (20:04 28.10.2021)

וואו אפרת תודה רבה יצא מושלם💋😜👍❤👌😍

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:58 28.10.2021)

שמחה מאד שאהבת את המתכון❤

avatar
רחלי (19:00 12.09.2021)

ואאי איזה טעייייים
קל פשוט ואחלה ארוחה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:30 12.09.2021)

שמחה שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף🌺

avatar
מכור לאתר (19:22 26.04.2021)

תודה לך אפרת על האתר הנהדר
כשיוצרים קציצות עם הידיים יש הרבה נוזלים מה עושים בגין זה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:11 26.04.2021)

היי,
במידה ורואים שהתערובת יחסית נוזלית- כדאי לסנן מנוזלים במסננת ורק אז לטגן.

avatar
פשוש (18:26 26.04.2021)

שלום לך
שאלתי היא כך-כשבפיך המילים מחממים מחבת עם שמן המדובר על שמן זיתים או קנולה
רוב תודות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:09 26.04.2021)

היי,
הכוונה לשמן קנולה, אם כי אלו שאוהבים טעם טיגון של שמן זית- יכולים לטגן גם איתו…😊

avatar
מוריה (21:20 29.03.2021)

שלום אפרת
יש לך מתכון כשר לפסח ללביבות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:02 29.03.2021)

היי מוריה,
הגרסה השנייה במתכון ללביבות היא ללא גלוטן ומתאימה לפסח:)

avatar
אביגיל (19:11 1.04.2021)

איפה המתכון ללא גלוטן?
לא מצאתי אותו

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:06 1.04.2021)

היי אביגיל,
המתכון נמצא ממש כאן בעמוד, מיד אחרי המתכון הראשון ללביבות (אופן ההכנה זהה לשניהם ונמצא לאחר מכן)😊

avatar
הדר אסתר פרנקל (22:25 27.02.2021)

מתכון טוב!!
שאלתי את אחיות שלי עם הם רוצות שאני יכין להן את הלביבות והם ישר התלהבו וממש רצו….
כבר עכשיו במטבח!😋👩‍🍳

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:58 27.02.2021)

איזה כיף לשמוע, כל הכבוד:)

avatar
נועה (16:02 2.02.2021)

הכנתי בתנור ויצא מושלם!!!

לביבות תפוחי אדמה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:30 2.02.2021)

נראה מעולה!
תודה נועה 🙂

avatar
חי'ה (15:07 10.01.2021)

הכנתי לארוחת בוקר ויצא מעולה!
מתכון מושלם!
תודה רבה!!!

לביבות תפוחי אדמה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:49 10.01.2021)

נראה מעולה חיה!!
שמחה לקרוא שאהבת ❤️

avatar
הדר אסתר פרנקל (21:05 24.02.2021)

הואווו חיוש נראה טטוובב!!
גירת אותי…
אני הוכת להכין את זה הרגעעעעעעעעעעעעע
אבל באמת זה בזכות אפרת האלופההההההה!!!🤩

avatar
אפרת (14:28 16.12.2020)

אפשר לשים קמח (רגיל) במקום הפירורי לחם? תודה וחג שמח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:31 16.12.2020)

אפשר 🙂

avatar
ברכה (20:44 10.12.2020)

בעלי והתינוק (הבררן) ממש ממש אהבו תודה אפרת!!!!
זה המתכון הראשון עשוי במחבת.
רציתי לשאול :
1. על המתכון הטבעוני אני רוצה לעשות בתנור, האם אפשר לעשות בלי להוסיף כף שמן לתערובת?
2. יצא לי ב2 המתכונים רק 9 לביבות ולא עשיתי גדולים מדי או עבים מידי, האם צריך לעשות לביבות ממש קטנות וממש דקות?
תודה 🙂

לביבות תפוחי אדמה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:12 11.12.2020)

היי ברכה,
קודם כל נראה מעולה 🙂
1. אני מניחה שאפשר אבל כן כדאי לשמן את נייר האפיה ואת הלביבות קצת מעל.
2. הכמות תלויה בגודל תפוחי האדמה. אין צורך להכין אותן קטנות ודקות מידי.
חנוכה שמח ❤️

avatar
יפעת (23:05 9.12.2020)

היי האם אפשר להוסיף ירק, כמו פטרוזיליה/ כוסברה לבלילה במתכון הראשון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:32 10.12.2020)

בטח 🙂

avatar
ספיר (17:22 7.12.2020)

אם אני רוצה לשלב כמה ירקות(כמו תפו”א, גזר, ובטטה) ולהוריד את הבצל (אצלי לא אוהבים בכלל בצל) מה הכמויות??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:07 7.12.2020)

2 תפוחי אדמה קטנים-בינוניים מגורדים בפומפיה גסה
1 בטטה
1 גזר
2 ביצים גדולים
שליש כוס פירורי לחם
בהצלחה 🙂

שני שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור (לא חובה)

avatar
מעיין (14:23 9.11.2020)

אחלה מתכון:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:32 9.11.2020)

שמחה לקרוא שאהבת יקירה♥
המשך יום מקסים

avatar
ליטל (13:46 3.11.2020)

היי אפרת יש לי פירה שהכנתי עם בצל מטוגן (בפירה שמתי רק מעט מים ממי הבישול של תפוחי האדמה ומעט שמן). אם אני רוצה להכין ממנו לביבות מה כדאי לטגן או לאפות כדאי שלא יתפרקו ? וכן האם כדאי להוסיף משהו לפירה ? אולי ביצה ?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:51 3.11.2020)

היי ליטל 🙂
תוכלי להשתמש במתכון כאן לביבות תפוחי אדמה וגזר
רק כמובן ללא הגזר במידה ותרצי לוותר.
בהצלחה♥

———–
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/

avatar
שירה (22:17 23.11.2020)

את יכולה לטגן אבל זה צריך להיות די קשה לא רך
ואז זה לא יתפרק לך

avatar
Shimrit Wolf (19:10 31.10.2020)

היי אפרת,
הוספתי זוקיני ללביבות יצא ממש טעים.
תודה על מתכון מעולה של לביבות! הכי טעים שהכנתי 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:45 31.10.2020)

תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

avatar
סיון (14:58 3.08.2020)

היי אפרת,
הכנתי בעבר קציצות תפוחי אדמה, והם לא התחברו לי (עוד לפני הטיגון), מה ניתן לעשות בשלב זה אם זה יחזור על עצמו גם במתכון הזה?
כמו כן, מה עושים אם הם מתפרקים בטיגון?
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:55 3.08.2020)

אם הקציצות מתפרקות כדאי להוסיף ביצה.

avatar
אורטל (16:08 8.05.2020)

עשיתי את המתכון שלך עם תוספת של גזר ואבקת שום , ללקק את האצבעות, כל כך מאושרת שמצאתי סוף סוף מתכון להכנת לביבות ללא ביצים ! קיבלתי המון מחמאות .תודה רבה 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:25 8.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אורטל

avatar
ליטל (18:57 6.05.2020)

היי אפרת במתכון הראשון האם יותר טעים מטוגן או אפוי ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:14 7.05.2020)

מטוגן יוצא יותר קריספי ועסיסי.

avatar
קרינה (12:35 3.04.2020)

היי אפרת, טם יש מתכון באתר ללביבות מפירה?תודה:)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:47 3.04.2020)

המתכון השני בעמוד הזה הוא מפירה.
מתכונים נוספים:
כדורי פירה ותירס או כדורים מפירה.

avatar
עינת (10:54 26.03.2020)

היי אפרת
התפוח אדמה המבושל במתכון השני צריך להיות רך רך לפני שמועכת לפירה או לא חייב?

בתודה מראש.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:23 26.03.2020)

רך אבל לא ממש רך.
אם את רוצה שהקציצות יהיו יציבות כדאי להניח לתפוחי האדמה להתקרר לפני שמועכים אותם.

avatar
אסתי (11:12 13.03.2020)

הכנתי כבר כמה פעמים ויוצא טעים בטרוףףףף

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:01 13.03.2020)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
אסף (23:50 31.12.2019)

הכנתי את הנוסח הטבעוני בתנור בתוספת שמיר קצוץ והאמת שהיה טעים! כמה פשוט שהן נראות ככה הן טעימות! ממליץ להוסיף יוגורט/לאבנה מעל 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:10 1.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אסף

avatar
כרמל (22:22 30.12.2019)

הכנתי אפויות לחנוכה ויצא מעולה. תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:23 30.12.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה כרמל

avatar
הדס (17:44 29.12.2019)

הי אפרת,
עשיתי את המתכון הראשון…יצא טירוף…
א”א להפסיק לאכול…
תודה על הכל.. אין יום בלי מתכון מהאתר שלך..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:09 29.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה הדס ❤️

avatar
דניאלה (16:21 28.12.2019)

כמו תמיד מתכון מעולה!
הכנתי עכשיו מטוגנות וכבר התחסל 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:22 28.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
חגית (19:59 26.12.2019)

אפשר לשים במקום פירורי לחם קמח ללא גלוטן. אני רוצה לאפות בתנור

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:14 26.12.2019)

כן אפשר לשים כרבע כוס.

avatar
דורון (15:34 25.12.2019)

היי
ה”הדבקה” באמצעות מחית התפו”א לא הצליחה כל כך אז ניזכרתי שאני עושה לפעמים חביתות מקמח חומוס ( שזה בעצם חומוס טחון לאבקה) , אז הוספתי 3 כפות חומוס ויצא מושלם. ממליץ בחום.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:25 25.12.2019)

רעיון מעולה, תודה על השיתוף 🙂

avatar
צופה (12:32 24.12.2019)

אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך.
האם אפשר להכין את הלביבות בלי בצל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:27 24.12.2019)

כן אפשר.
חנוכה שמח 🌺

avatar
חגית (09:08 24.12.2019)

מכינה כבר יומיים את המתכון הראשון. ביום השני הכפלתי כמות ועדיין התחסל! תודה על עוד מתכון קל ומנצח. חג שמח!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:31 24.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה חגית וחנוכה שמח!

avatar
Reli (20:23 23.12.2019)

יצא טעים♡תודה רבה אפרת:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:08 23.12.2019)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף וחנוכה שמח 💖

avatar
יוסף (19:19 23.12.2019)

יצא מאוד טעים, ונגמר מאוד מהר 🙂
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:50 23.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
חנוכה שמח!

avatar
יעל (12:29 23.12.2019)

להדלקת נרות אני מכינה כמות די גדולה ( מעל 100), ונתבקשתי להכין טבעוניות. ערכתי ניסוי (מעדיפה שאם לא מוצלח לזרוק 12 לביבות ולא 120(-:) יצאו מצויין. עכשיו אנסה להקפיא ולהפשיר בתנור ….

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:17 23.12.2019)

היי יעל,
כעקרון לא מומלץ להקפיא כל מה שיש בו תפו”א ועדיף לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה.
אם את מנסה להקפיא אשמח לעדכון איך יצא לאחר הפשרה וחימום (תקפיאי ליום אחד לפחות).
חג חנוכה שמח 🙂

avatar
רונה בלוטמן (15:03 20.12.2019)

שלום,
לילד עם צליאק, האם אפשר להשתמש בקמח שקדים במקום פירורי לחם?
זה משנה טת הטעם?
תודה,
רונה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:05 21.12.2019)

היי רונה,
תפקיד הקמח הוא לספוח את הנוזלים וקמח שקדים פחות עושה את העבודה.
במתכון הזה ספציפי עדיף להכין בלי קמח בכלל.
במתכוני לביבות אחרים עדיף להשתמש בקמח תפו”א או קמח חומוס.

avatar
עמרי יחיה (11:54 16.12.2019)

האמת שבהתחלה הם התפרקו לי…
אין לי מושג למה..
אבל יצא טעים
הוספתי מעט מרק עוף..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:04 16.12.2019)

נראה מעולה 🙂
תודה על השיתוף

avatar
חן (09:13 8.12.2019)

היי
האם ניתן להכין את החביבות ולהקפיא לכמה שבועות?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:12 8.12.2019)

לא מומלץ להקפיא.

avatar
שני (21:12 20.03.2019)

ממש טעים!!!! עשיתי בלי ביצה, בתנור, עם פלפל שחור גרוס ובתל סגול מתגורר, תענוג!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:38 20.03.2019)

מעולה!
תודה על השיתוף 🙂
פורים שמח!

avatar
עדי (19:07 25.01.2019)

סיימו לי את הקציצות עוד לפני שסיימתי לטגן את כולן 😳
טעים טעים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:20 26.01.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
אורה (17:22 8.12.2018)

יצא מאד טעים!! הוספתי קצת כורכום לטעם וצבע..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 8.12.2018)

נראה מעולה 😍
תודה אורה

avatar
שרון (22:24 5.12.2018)

הכנתי את הלביבות מהמתכון הראשון בתנור ויצא מעולה!
אני מניחה שגם המתכון השני מעולה

תודה <3

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:10 6.12.2018)

תודה שרון, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח!

avatar
ענת (19:55 5.12.2018)

היי, נהנית מהאתר כל פעם מחדש!
רוצה להכין כ-50 לביבות טבעוניות. תוכלי בבקשה לכתוב לי כמויות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:35 5.12.2018)

היי ענת,
כמויות מומלצות:
4 תפוחי אדמה קלופים מבושלים ומעוכים לפירה
8 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ומגורדים בפומפיה גסה
בצל גדול מגורד בפומפיה וסחוט מנוזלים
2.5 כפיות מלח, כרבע כפית פלפל שחור
חג שמח 🌷

avatar
ענת (07:12 6.12.2018)

תודה, חג שמח🕎

avatar
עידית (22:51 2.12.2018)

היי, אפשרי לעשות את המתכון הראשון ללא הפירורי לחם?

תודה רבה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:19 3.12.2018)

אני מניחה שכן.
חג שמח 🌺

avatar
אורנה (15:12 29.11.2018)

יצאו מעולה תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:00 29.11.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
טיטי (14:27 27.11.2018)

אני חייבת לומר שהכנתי חלק מן המתכונים באתר הם היו טעימים, רציתי לדעת אם אני מוסיפה בטטה האם התיבול משתנה ואייך? והאם עדיף לטגן או לאפות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:04 27.11.2018)

היי,
אם את מוסיפה בטטה קטנה במקום תפוח אדמה אחד אין צורך לשנות שום דבר.
אם את מוסיפה בטטה בנוסף לתפוחי האדמה יכול להיות שתצטרכי להוסיף ביצה נוספת ולהגדיל את כמות המלח ברבע כפית נוספת.
מבחינת טעם עדיף לטגן.

avatar
הילה (20:46 24.11.2018)

הי,
על איזה חור של הפומפיה לגרר את הבצל? (סליחה על השאלה של מתחילים..)
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:59 24.11.2018)

מגררת הגסה. מצרפת תמונה.

avatar
מאיה דרור (12:38 23.11.2018)

לביבות פשוט מעולות!!!
סוף סוף מצאתי את המתכון המנצח ללביבות אפויות..אשמח להמלצות לתוספות שניתן לשלב בהן::)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 23.11.2018)

שמחה שאהבת 🙂
אפשר להגיש את הלביבות עם יוגורט או לאכול עם חומוס וסלט ירקות.
ניתן לשלב גם כתוספת לכל ארוחה.

avatar
מירב (21:17 18.11.2018)

לא צריך לסחוט נוזלים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:18 18.11.2018)

מומלץ לסחוט מנוזלים.

avatar
Gali bar ilan (18:51 12.11.2018)

אפרת, הכנתי את הלביבות.. בטעם יצאו מעולות אבל מתפרקות לגמרי.
אחרי שעירבבתי הכל ביחד שמתי את זה בצד וטיגנתי רק אחרי 15-20 דקות. יכול להיות שזה קשור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:21 12.11.2018)

היי גלי,
אם הכנת את התערובת הראשונה אז יכול להיות שהביצים שאמורות להדביק את התערובת התערבבו עם יתר הנוזלים ושקעו לתחתית הקערה ואז לא נותר מה שידביק את התערובת.

avatar
Gali bar ilan (19:24 12.11.2018)

בגלל שלא טיגנתי ישר או מסיבה אחרת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:47 12.11.2018)

כן, אני מניחה שאם היית מטגנת מיד התערובת היתה יציבה יותר. במידה והתערובת מתפרקת גם אחרי שמטגנים אותה מיד יש להוסיף ביצה נוספת.

avatar
Gali bar ilan (22:06 12.11.2018)

תודה רבה!

avatar
שרה (16:27 12.11.2018)

הכנתי כמה פעמים לביבות תפוחי אדמה עם קמח מצה, כעת אני מחפשת את המתכון ולא מוצאת אותו, מה עלי לעשות.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:02 12.11.2018)

היי שרה,
את זוכרת מה עוד היה בתערובת הלביבות?
דרך אגב, את הקציצות שבמתכון הזה אפשר להכין עם קמח מצה.

avatar
שרה מרים רייזנר (14:03 15.08.2018)

מתכון מעולה (הכנתי את הראשון) סוף סוף הצלחתי להכין לביבות בלי שהתפרקו… הוספתי גם תירס מקופסת שימורים יצא טעים מאד!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 15.08.2018)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
ליסה (21:04 30.05.2018)

אם אני נגיד רוצה 50 לביבות(בגרסה הקלאסית), מה הכמות לכל המצרכים?
וכמה זמן אפייה בתנור? הוא מתארך?
ורק רוצה להוסיף שרק בזכות האתר שלך אני מבשלת, כל מה שניסיתי מהאתר יוצא טעים, תודה לך! 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:33 31.05.2018)

היי ליסה,
לכמות של 50 קציצות כדאי להכפיל כמויות ב-4 אבל אולי יספיק לך גם אם תכפילי ב-3, תלוי בגודל של הקציצות שתכיני. יש להכפיל גם את כמויות המלח.
זמן האפיה נשאר כמו שהוא.
ותודה, כיף לשמוע 🙂
יום מקסים 🌷

avatar
תמר (20:19 29.05.2018)

טעים טעים טעים !!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:29 29.05.2018)

תודה תמר, שמחה שאהבת 🙂

avatar
קרינה (11:32 28.03.2018)

היי אפרת ,
רוצה להכין את הלביבות לחג ללא גלוטן והאם יש אפשרות להכין לפי האפשרות הראשונה רק ללא פירורי לחם? בימקום לבשל לפירה ולימעוך? והאם צריך ליסגור עם מיכסה את הלביבות?או שקמח מצה יתאים בימקום פירורי הלחם? רוצה להכין לערב סדר…
המון תודות;)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:38 28.03.2018)

היי קרינה,
לדעתי בלי פירורי לחם התערובת לא תתגבש כמו שצריך. לדעתי אפשר לשים קמח מצה במקום.
אם את מטגנת כדאי לכסות לאחר שאת הופכת את הלביבות צד.
חג שמח 🙂

avatar
אתי (10:20 21.12.2017)

תודה על מתכון הלביבות בתנור עשיתי כמות כפולה ולא נשארה לביבה אחת הוספתי רוטב יוגורט שמנת ועירית כולם נהנו

את ואני קיבלנו מחמאות

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:02 21.12.2017)

תודה אתי 🙂
יום נפלא

avatar
גל (10:27 8.03.2018)

אפשר את המתכון לרוטב יוגורט שמנת ועירית? 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:37 8.03.2018)

היי גל,
גביע יוגורט (200 מ”ל)
2-3 שיני שום כתושות
2 כפות עירית קצוצה דק-דק
מלח לפי הטעם ומעט פלפל שחור

avatar
קרן (07:27 18.12.2017)

הכנתי את הלביבות הטבעוניות לאורחים עם צליאק אבל הוספתי ביצה. היה מאוד טעים, רק כדאי להכין קציצות מעט עבות יותר כדי שלא יתפרק.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:19 18.12.2017)

תודה קרן, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
מרגלית (14:34 17.12.2017)

איך הלביבות הטבעיוניות? שווה את ההשקעה? אני חולה על הלביבות במתכון הרגיל עם ביצים ורוצה להכין לאורחים טבעונייים…

avatar
דבי (12:06 14.12.2017)

איך אפשר לשמר תערובת לכמה שעות לפני טיגון ושלא ישתנה הצבע?

שוב תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:56 14.12.2017)

היי דבי,
כעקרון אפשר לשמור תפוחי אדמה קלופים בתוך קערה של מים כדי שלא ישחירו אבל אם כבר גירדת את תפוחי האדמה וערבבת עם כל החומרים אז אולי הוספה של כפית מיץ לימון יכולה לעזור.
לגבי לביבות עם תפו”א מגורר דק/מרוסק חי, לא מכירה.

avatar
דבי (12:04 14.12.2017)

בוקר אור,

מכירה לביבות שתפוח אדמה מגורר דק או יותר נכון, מרוסק חי (במעבד מזון)?

תודה רבה!

avatar
דבורה (22:38 11.12.2017)

איזה סוג תפוחי אדמה הכי מתאים לזה?
האם ניתן להכין את התערובת יום קודם ולטגן למחרת?
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:06 11.12.2017)

היי דבורה,
עדיף להכין את התערובת באותו יום.
לגבי סוג תפו”א, לא מאוד משנה אבל יש עדיפות לתפו”א אדום.

avatar
אוסנת (00:03 11.12.2017)

יצא טעים וקריספי… כיף לאכול בלי צרבות

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:52 11.12.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אסנת ויום נפלא

avatar
רועי ק (12:01 14.10.2017)

יצא אחלה. הוספתי קצת אבקת שום ומעט יותר מלח ממה שכתוב במתכון. קל מאוד להכנה וטעים מאוד

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:34 14.10.2017)

תודה רועי, נראה מעולה 🙂

avatar
נתי (18:26 18.09.2017)

וואו קציצות מעולות בכלום עבודה
הכנתי לבעלי והוא חיסל אותם..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:35 18.09.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה על העדכון ושנה טובה!

avatar
דקלה כ (22:30 14.08.2017)

שלום,
אני רוצה להכין לבתי בת השנה
אולי כדאי להרתיח את תפוא?
מה דעתך?
אני מתכוונת לאפות אותן
תודה רבה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 15.08.2017)

היי דקלה,
כדי שהלביבות יהיו רכות יותר כדאי לבשל את תפוח האדמה במים.
המתכון של לביבות תפוח אדמה וגזר יכולות להתאים לגיל הזה (בלי הציפוי של פירורי הלחם).
יום מקסים 🙂

avatar
elvira (13:32 5.08.2017)

הכנתי לביבות טבעוניות יצא טעים,ללא שינוי במרקם והטעם של הלביבות מהמתכון המקורי.
תודה לך 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:24 5.08.2017)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
Eagle Viking (13:32 23.06.2017)

שלום רב!!
האם אפשר להכין את הלביבות הנעימות בלי פירורי לחם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:21 23.06.2017)

היי,
יש את המתכון השני שהוא ללא פירורי לחם ואפשר להוסיף לו ביצה אחת אם רוצים.
שבת שלום 🙂

avatar
מאיה (16:26 25.05.2017)

היי,
האם ניתן להמיר את פירורי הלחם בשיבולת שועל?

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:33 25.05.2017)

אני חושבת שכן.

avatar
קארין (16:32 12.04.2017)

שלום ותודה רבה על המתכונים.
רובם יוצאים לי מוצלחים.
במה ניתן במתכון זה להחליף פירורי לחם? הכוונה עכשיו לפסח.
במתכון אחר לביבות תירס- האם ניתן להמיר קמח מצה למצות מרוסקות? מה ההבדל ביניהם?
הכנתי לביבות תירס ולא נדבק כמו שצריך.
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:59 12.04.2017)

היי קארין,
לגבי המתכון הזה אני חושבת שאפשר להמיר את פירורי הלחם ברבע כוס קמח מצות. הטעם לא יהיה זהה לטעם עם פירורי לחם אבל זה מה שיש כרגע 🙂
במתכון של לביבות התירס אפשר לשים בין מצה וחצי ל-2 מצות מפוררות דק (קמח מצה זה מצה מפוררת מאוד דק). אם זה לא נדבק כמו שצריך יכול להיות שדווקא היתה חסרה ביצה.

avatar
קריסטינה (12:31 22.03.2017)

היי יקירה!!! כמה טעים! יאמי!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:20 22.03.2017)

תודה יקירתי 🙂

avatar
יעל לדרפיין (15:04 13.03.2017)

אני מוסיפה למתכון 1 גזר מגורד בפומפייה דקה ,זה מאד משדרג ועל הדרך ילדים מקבלים עוד ירק בריא .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:24 13.03.2017)

מעולה 🙂
תודה יעל

avatar
חנוך אברהם (18:12 11.03.2017)

מה אפשר לאכול אם זה ? ?

(תוספות)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:58 11.03.2017)

היי חנוך,
אפשר להגיש עם יוגורט או לאכול עם חומוס וסלט ירקות.
שבוע טוב ופורים שמח 🙂

avatar
לירז (04:15 8.01.2017)

היי, אפשר להכין מראש ולהקפיא? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:47 8.01.2017)

היי לירז,
תפוחי אדמה לא מומלץ להקפיא.

avatar
נטלי מורן (20:06 3.01.2017)

האם אפשר להחליף את תפוחי האדמה בבטטות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:17 3.01.2017)

היי נטלי,
אפשר אבל מומלץ לשים לפחות תפו”א אחד.
אגב יש מתכון ללביבות בטטה.

avatar
גלית (23:36 1.01.2017)

הכנתי את הגרסה הראשונה, חתכתי במג’ימיקס את התפו”א ואת הבצל יחד לגודל כמו בפומפייה והנחתי את כל התערובת יחד במסננת כדי שהנוזלים ייצאו. יצא ממש ממש טעים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:18 2.01.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה גלית ויום מקסים

avatar
סתיו (18:05 1.01.2017)

טיגנתילמעלה מ15 דק וזה עדין לא מוכן מה עושים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:56 1.01.2017)

היי סתיו,
אולי הכנת אותן עבות? כדאי להנמיך לאש נמוכה ולכסות את המחבת.

avatar
מירה (13:22 29.12.2016)

אפשר קמח תפוחי אדמה במקום קורנפלור?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:26 29.12.2016)

היי מירה,
את מתכוונת למתכון הזה? אין קורנפלור במתכון.

avatar
שחר (20:59 27.12.2016)

מתה על האתר שלך! אין מתכון שלך שלא מצליח 🙂
מוסיפה לרשימה שלי גם את המתכון הזה
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:59 27.12.2016)

תודה שחר! כיף לשמוע.
חג שמח 🙂

avatar
אנה (12:53 27.12.2016)

הכנתי השבוע למסיבה של הילדים לביבות .
יש אצלנו ילדים עם צליאק ,הכנתי לביבות ללא גלוטן.
השתמשתי בקורנפלור קונדיטור ללא גלוטן ויצא נפלא,אין הבדל בטעם.

avatar
אנה (12:55 27.12.2016)

כלומר ,הכנתי רגיל (תפו”א בצל במג’ימיקס) ,ביצים מלח פלפל קורנפלור.
בלי בישול מוקדם של התפו”א

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:05 27.12.2016)

מעולה 🙂
תודה על השיתוף וחג שמח!

לקריאת כל התגובות