זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 50-55 דקות

מס’ מנות: 3 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

סלק בינוני קלוף חתוך לרצועות בעובי 1 ס”מ

תפו”א בינוני קלוף חתוך לרצועות בעובי 1.5 ס”מ

קישוא בינוני קלוף חתוך לרצועות 1.5 ס”מ

קולורבי בינוני קלוף חתוך לרצועות בעובי 1.5 ס”מ

בטטה בינונית קלופה חתוכה לרצועות בעובי 1.5 ס”מ

תיבול: 3 כפות שמן זית, 3 שיני שום כתושות, חצי כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור




אופן הכנה:

-מניחים את הירקות בתבנית ענקית על נייר אפיה.

-מערבבים בקערית שמן זית, שום, מלח ופלפל שחור ומתבלים את הירקות (מומלץ לתבל את הסלק בנפרד כדי שלא יצבע את הירקות).

-אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 50-55 דקות, עד שכל הירקות מתרככים.

הפעל טיימר (50 דק’)
+
טיימר פועל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגת תפוזים, אגוזים ומייפלעוגת תפוזים, אגוזים ומייפל
פרגיות ברוטב פרגיות ברוטב
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
סיון (15:53 1.05.2020)

האם אפשר להשתמש בסלק בוואקום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:00 1.05.2020)

הוא כבר מבושל אבל אפשר.

avatar
יפעת (21:58 30.12.2018)

היי, האם לכסות את הירקות בתבנית עם נייר כסף?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:47 30.12.2018)

אין צורך לכסות.

avatar
ש. (15:21 11.07.2018)

האם מומלץ להשתמש בשום טרי אמיתי או מספיק שום כתוש קפוא וכו’?

כלומר יוצא יותר טעים הטרי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:50 11.07.2018)

אפשר להשתמש גם בשום קפוא. אין בעיה.

avatar
עינת (12:31 13.06.2018)

תודה לך .

avatar
עינת (15:12 12.06.2018)

היי אפרת

מה אפשר במקום קולורבי ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:48 12.06.2018)

היי עינת,
את יכולה לשים ירק נוסף כמו גזר, סלק, תפו”א קטן או קישוא.

avatar
מיכל (19:06 17.04.2018)

פשוט להכין וממש טעים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:42 17.04.2018)

תודה מיכל, שמחה שאהבת 🙂

לקריאת כל התגובות