שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 50-55 דקות

מס’ מנות: 3 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

סלק בינוני קלוף חתוך לרצועות בעובי 1 ס”מ

תפו”א בינוני קלוף חתוך לרצועות בעובי 1.5 ס”מ

קישוא בינוני קלוף חתוך לרצועות 1.5 ס”מ

קולורבי בינוני קלוף חתוך לרצועות בעובי 1.5 ס”מ

בטטה בינונית קלופה חתוכה לרצועות בעובי 1.5 ס”מ

תיבול: 3 כפות שמן זית, 3 שיני שום כתושות, חצי כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מניחים את הירקות בתבנית ענקית על נייר אפיה.

-מערבבים בקערית שמן זית, שום, מלח ופלפל שחור ומתבלים את הירקות (מומלץ לתבל את הסלק בנפרד כדי שלא יצבע את הירקות).

-אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 50-55 דקות, עד שכל הירקות מתרככים.

הפעל טיימר (50 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת תפוזים, אגוזים ומייפל
פרגיות ברוטב

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
סיון (15:53 1.05.2020)

האם אפשר להשתמש בסלק בוואקום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:00 1.05.2020)

הוא כבר מבושל אבל אפשר.

יפעת (21:58 30.12.2018)

היי, האם לכסות את הירקות בתבנית עם נייר כסף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:47 30.12.2018)

אין צורך לכסות.

ש. (15:21 11.07.2018)

האם מומלץ להשתמש בשום טרי אמיתי או מספיק שום כתוש קפוא וכו’?

כלומר יוצא יותר טעים הטרי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:50 11.07.2018)

אפשר להשתמש גם בשום קפוא. אין בעיה.

עינת (12:31 13.06.2018)

תודה לך .

עינת (15:12 12.06.2018)

היי אפרת

מה אפשר במקום קולורבי ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:48 12.06.2018)

היי עינת,
את יכולה לשים ירק נוסף כמו גזר, סלק, תפו”א קטן או קישוא.

מיכל (19:06 17.04.2018)

פשוט להכין וממש טעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:42 17.04.2018)

תודה מיכל, שמחה שאהבת 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.