שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

2 פרוסות לחם מחיטה מלאה

1.5 כפות שמן זית

1 כף תבלין זעתר

אופן הכנה:

-חותכים את פרוסות הלחם לקוביות קטנות ושמים בקערה.

-מוסיפים שמן זית וזעתר ומערבבים היטב.

-מכניסים לתנור בחום גבוה (200 מעלות) כ- 10 דקות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
כדורי עוף אפויים
טורטיה ממולאת חזה עוף ושעועית

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
בתי (14:15 15.07.2018)

היי
רציתי לדעת אם אני עושה את המתכון עם חלה שלמה ,מה הן הכמיות הנדרשות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:35 15.07.2018)

היי בתי,
זה תלוי לכמה פרוסות את חותכת את החלה. לכל 2 פרוסות שימי כף וחצי שמן זית וכף זעתר.

Avatar
אורנה (20:12 5.12.2016)

פעם אכלתי מאפה שעשוי מלחם ישן בתוספת גבינות- אשמח לקבל את המתכון אם יש למישהו. תודה!

Avatar
רוית (10:46 26.01.2016)

היי
נראה מעולה אך אני אלרגית לזעתר ויש לי לחם שחבל לזרוק יש משהו אחר שניתן לשים?
תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:58 26.01.2016)

היי רוית,
אם יש לך פטרוזיליה מיובשת או תבלין שום (אבקת שום) את יכולה לשים.
אפשר גם להוסיף קצת יותר שמן זית ולתבל ב1-2 שיני שום כתושות. לאותה תערובת ניתן להוסיף גם אורגנו או בזליקום מיובש או טרי קצוץ דק אם יש לך.
יום נפלא!

Avatar
מירי (21:00 17.05.2016)

רוית, אני שמה בקערה ביצים ומקשקשת אותם. מוסיפה חתיכות לחם מכל הקצוות שנשארו, מוסיפה חלב, פודינג. ומטגנת כמו אומלט.
משני צדדים (הופכים כמו פשטידה), אחרי הטיגון מפרקת לחלקים, והילדים טורפים

Avatar
ליטל פלד (09:29 27.05.2015)

עשיתי אתמול מחצי חלה שנשארה מיותמת, והוספתי גם קצת שום אפוי ורק שמרחתי על הלחם.
יצא ממכר להחריד.
אגב, אני אפיתי ב 180 מעלות ולאחר ערבוב ראשון, הנמכתי את הטמפרטורה ויצא קריספי קריספי ולא שרוף.
תודה רבה- אחלה רעיון לניצול שאריות לחם

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:25 27.05.2015)

היי ליטל,
נשמע מעולה עם השום 🙂 תודה על השיתוף!

Avatar
שיראל (17:26 19.11.2014)

אפשר לחם רגיל?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:44 19.11.2014)

כן, בטח 🙂

Avatar
שרוני (15:54 19.10.2013)

אחלה רעיון!

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.