זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה
1.5 כפות שמן זית
1 כף תבלין זעתר
אופן הכנה:
-חותכים את פרוסות הלחם לקוביות קטנות ושמים בקערה.
-מוסיפים שמן זית וזעתר ומערבבים היטב.
-מכניסים לתנור בחום גבוה (200 מעלות) כ- 10 דקות.
הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
פצצה של מתכון
הכנתי עם פיתות שכבר לא היו טריות, חתכתי לרצועות ותיבלתי כנ״ל
יצא אליפות
הילדים התלקקו
מעולה❤️
תודה שחזרת לעדכן:)
היי
רציתי לדעת אם אני עושה את המתכון עם חלה שלמה ,מה הן הכמיות הנדרשות?
היי בתי,
זה תלוי לכמה פרוסות את חותכת את החלה. לכל 2 פרוסות שימי כף וחצי שמן זית וכף זעתר.
פעם אכלתי מאפה שעשוי מלחם ישן בתוספת גבינות- אשמח לקבל את המתכון אם יש למישהו. תודה!
היי
נראה מעולה אך אני אלרגית לזעתר ויש לי לחם שחבל לזרוק יש משהו אחר שניתן לשים?
תודה מראש
היי רוית,
אם יש לך פטרוזיליה מיובשת או תבלין שום (אבקת שום) את יכולה לשים.
אפשר גם להוסיף קצת יותר שמן זית ולתבל ב1-2 שיני שום כתושות. לאותה תערובת ניתן להוסיף גם אורגנו או בזליקום מיובש או טרי קצוץ דק אם יש לך.
יום נפלא!
רוית, אני שמה בקערה ביצים ומקשקשת אותם. מוסיפה חתיכות לחם מכל הקצוות שנשארו, מוסיפה חלב, פודינג. ומטגנת כמו אומלט.
משני צדדים (הופכים כמו פשטידה), אחרי הטיגון מפרקת לחלקים, והילדים טורפים
עשיתי אתמול מחצי חלה שנשארה מיותמת, והוספתי גם קצת שום אפוי ורק שמרחתי על הלחם.
יצא ממכר להחריד.
אגב, אני אפיתי ב 180 מעלות ולאחר ערבוב ראשון, הנמכתי את הטמפרטורה ויצא קריספי קריספי ולא שרוף.
תודה רבה- אחלה רעיון לניצול שאריות לחם
היי ליטל,
נשמע מעולה עם השום 🙂 תודה על השיתוף!
אפשר לחם רגיל?
כן, בטח 🙂
אחלה רעיון!