זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 23 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
מצרכים:
500 גרם חזה עוף שלם (*מומלץ להשתמש בחזה עוף שלם ולא פרוס לשניצלים)
בצל קטן קצוץ דק
בטטה קלופה חתוכה לקוביות קטנטנות (עד 1 ס”מ)
תיבול: 2 כפות שמן, 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות מלאות סילאן, 2 שיני שום כתושות, קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל220 מעלות ומרפדים תבנית מלבנית בנייר אפיה.
-חותכים את חזה העוף לרצועות שמנות ברוחב של כ-2 ס”מ לפחות.
-מניחים את קוביות הבטטה בצלחת, מכסים ומכניסים למיקרוגל למשך כ-3 דקות עד לריכוך חלקי (למי שאין מיקרוגל ניתן גם לבשל במים רותחים).
-מניחים את רצועות חזה עוף, קוביות הבטטה והבצל הקצוץ על נייר אפיה ומתבלים בשמן, סויה, סילאן, שום כתוש ופלפל שחור.
-מכניסים לתנור ואופים במשך 10 דקות.
-הופכים את חזה העוף בזהירות צד ואופים 10 דקות נוספות.
היי,
לא בדיוק קשור למתכון הזה פשוט לא ידעתי איפה לשאול וזה קשור לחזה עוף עם ירקות בתנור.
השאלה היא – אם אני מכינה חזה עוף בתנור עם ירקות (נניח קישוא, גזר, גמבה), האם יש
דרך להוסיף גם סלק אבל בלי שיכתים את הכל בצבע סגול ושישתלב יפה?
תודה רבה!
היי יעלה,
כשאני מכינה סלק יחד עם ירקות אחרים אני מרכזת אותו בצד של התבנית כדי שלא יכתים את יתר הירקות.
אז אין דרך לעשות שיהיה מעורבב עם הכל ולא יכתים?
את יכולה לערבב בסוף, אחרי האפיה.
היי אפרת,
אין לי סילאן או מייפל, ובעלי גם לא אוהב עוף מתוק. במה אפשר להחליף את המרכיבים הללו?
אז תוסיפי עוד 1-2 כפות סויה.
כן הייתי מוסיפה אפילו קמצוץ סוכר כדי לאזן את הטעם אבל זה לשיקולך:)
היי,
האם יתאים להוסיף בתבנית גם שעועית ירוקה (כך שיהיה גם בטטה (וחשבתי אולי גזר במקום) וגם שעועית ירוקה)?
תודה
כן אפשר:)
היי,
האם אפשר לשים מייפל במקום הסילאן או שלא יצא טוב? תודה
הסילאן מוסיף צבע לעוף אבל אפשר גם מייפל.
לא ציינת אם צריך מלח ואם כן כמה בערך ?
הסויה כבר מלוחה. אין צורך להוסיף מלח.
האם אפשר לשים רק מלח ושום?
או אולי צ׳ילי מתוק?
תודה רבה
אפשר לשים מלח, שום (וגם פלפל שחור), ואפשר לשים צ’ילי מתוק.
שלום,
הכנתי היום משהו דומה ויצא מלא מים כזה של החזה עוף, זה נורמלי? זה נראה לי האריך את משך הזמן שהיה צריך להיות בתנור.
היי
לפעמים בחזה עוף יש יותר מים מהרגיל(:
אז אם נניח אחרי 10 דקות אני רואה שיש הרבה מים בתבנית, האם להוציא את התבנית, לרוקן את המים, ולהחזיר? תודה 🙂
כן, אפשר לעשות כך אם יש הרבה מים.
בוקר טוב אפרת וחג שמח:)
יש לי 5 מדפים לשים במדף האמצעי במדרגה הראשונה או השניה?
היי,
שימי במדף האמצעי במדרגה הראשונה.
מדף 3 מתוך 5?
כן, אפשר.
אפשר לשים מצב גריל?
ואם כן זה אותם זמנים?
לא, מצב גריל מיועד להשחמה בסוף האפייה.
כמה פשוט ככה טעים!!
תודה רבה לך!
איזה כיף שיצא מוצלח ושנהנית מהמתכון!
תודה שחזרת לשתף ופורים שמח🌺
היי אפרת,
בכמה להכפיל את התיבול אם אני עושה 2 קילו יזה עוף?
שילוב ירקות של בטטה, גזר, תפו״א ועגבניות שרי ילך פה?
תודה ושבת שלום
היי,
ל-2 קילו עוף יש להכפיל את כמויות התיבול פי 4.
הירקות שהזכרת מתאימים למנה (כדאי לבשל את הבטטה, תפו”א וגזר לפני כן).
שבת שלום🌺
היי אפרת, המתכון מעולה!
לא היה לי סילאן, אז שמתי מייפל, ויצא פחות שחום, אבל טעים טעים!!!
שמחה מאד שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף🌷
מתכון מוצלח מאוד.. תודה רבה
שמחה ממש לשמוע! תודה על השיתוף😊
היי, אפשר לוותר על הסילון והסויה?
( ולא להמיר אותם למשהו דומה כמו טריאקי ודבש- אני בדיאטה ואסור לי רטבים)
אילו עוד תבלינים מומלץ להוסיף וכמה?
היי,
אפשר לוותר על הסילאן והסויה ולהוסיף 2 כפות מים.
לתיבול אפשר להוסיף אבקת שום (או שן שום קלופה), פפריקה מתוקה, כמון וכורכום- כל הנ”ל לפי הטעם.
בוקר ושבוע טוב אפרת:)
החזה עוף בזמן העשיה בתנור כמו מגיר שומנים ואז הוא כמו שוחה בבריכה של שומנים של עצמו
שאלת תם יש דרך להמנע מהבריכת שומנים הזאת?(או שזה בלתי נמנע)
היי,
חזה עוף הוא חלק יחסית פחות שומני בעוף והוא לא אמור להגיר הרבה שומן.
אין דרך להימנע מהשומן שכן יש בו.
מומלץ לאפות בתכנית טורבו על מנת שכל הנוזלים של העוף ייספגו.
כמה זמן?
9-10 דקות מכל צד.
בוקר טוב אפרת:)
שאלת מתחיל בעניין אפיית החזה עוף מתי יודעים אם הוא מוכן(הרי הוא רך מהתחלה בניגוד לבשרים אחרים)
והאם אחרי האפיה אקרר קצת בחוץ ואשים במקפיא זה ישמור על הטריות? בגלל עניין של זמנים אני עושה אותו בבוקר ורוצה לאכול אותו בערב?
היי,
לאחר כ-10 דקות אפייה מכל צד חזה העוף מוכן.
באופן כללי ניתן לבדוק זאת ע”י חיתוך לאורך במרכז החזה- אם הוא לבן לחלוטין זה אומר שהוא מוכן.
אם אתה מכין את העוף בבוקר ומעוניין לאכול בערב אין צורך להקפיא, תשמור במקרר ותחמם לפני הארוחה.
בוקר טוב:)
שבוע נפלא אפרת:)
רק שאלה לגבי השומן בעוף מתי שאני אופה בתנור השומן הרי יורד למגש ונאפה עם העוף אם אני לא טועה יש דרך לצמצם לאפס את נזילת שומן העוף בזמן האפיה(רוצה גם לאכול את החזה עוף וגם לשמור על בריאות בתהליך(הבנתי שמבשלים בסיר לפני במים רותחים ואז השומן יורד זה נכון ?)
והאם יש דרך אחרת
יודע שחוץ מהידע העצום שלך בבישול/אפיה את מתמצאת גם בקטע הבריאותי אשמח אם תאירי את עיניי בקטע הזה
היי,
נזילת השומן קורית יותר בעוף הנאפה עם העור. בחזה עוף העור אינו נוכח- מה שמצמצם מאד את כמות השומן, בנוסף לכך שזה חלק שבכל מקרה לא מכיל הרבה שומן.
לא ידוע לי על אופציה לבישול ואז אפייה של חזה עוף. למיטב ידיעתי אפיית החזה בתנור היא הדרך הבריאה ביותר…
המשך יום נעים(:
שבת שלום
האם אפשר להשתמש באריזה של פילה חזה עוף טרי?
שלחתי את השאלה בטעות במתכון אחר😊
היי,
אפשר(:
ליגה !!!! טעים מאוד. הכפלתי את כמות הרוטב והוספתי 2 תפוחי אדמה ופטריות. מתכון מעולה – כרגיל 😃😃
שמחה שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף❤
שלום רב.
האם אפשר להכין את זה עם תפו”א במקום עם בטטה? תודה.
היי,
אפשר(:
הי, האם אפשר להכין עם קוביות חזה עוף? בטעות חתכתי את החזה לקוביות. תודה!
היי מיטל,
אפשר, אבל העוף עשוי לצאת טיפה יותר יבש(:
היי, ממש תודה על כל המתכונים!
אפשר להקפיא את המתכון הנ”ל?
תודההה
היי,
כן אפשר להקפיא(:
בהצלחה!
ואיך לחמם? סיר, תנור?
ככה עם כל הבטטות וכו’… זה יוצא טעים אחרי ההקפאה?
לאחר הפשרה כחצי שעה- שעה על השיש אפשר לחמם בתנור כ-15 דקות על 180 מעלות, או לבשל בסיר עד לחימום.
הי אפרת, מה שלומך?
האם ניתן לעשות עם פילטים עוף וגם על רשת התנור כדי שיצאו פסים יפים על הפילה עוף? ואם כן, האם צריך לשמן את הרשת או יש הוראות אחרות שצריך לדעת? והאם הזמן נשאר אותו דבר, 10 דק’ מכל צד?
אם אני עושה כמויות גדולות יותר של פילטים עוף כ-2.5 ק”ג, מה צריכות להיות הכמויות של התיבלון?
שכחתי לשאול גם לגבי הטמפרטורה, אם זה על הרשת? האם עדיין 220 מעלות? וכמה זמן?
ועוד שאלה אחרונה,איך עושים שהפילה לא ידבק על הרשת? תודה מראש יקירה💫🍂💐🌿
אפשר להנמיך את החום ל200 מעלות אם אופים על הרשת, רק חשוב לוודא לפני שהופכים צד שהעוף אכן השחים ונאפה.
אם משמנים את הרשת העוף לא אמור להידבק מאד. אפשר להניח נייר אפייה על הרשת כדי למנוע את הידבקות העוף.
בהצלחה!
היי ענת,
אפשר להכין עם פילה עוף על הרשת, כדאי לשים מתחתיה תבנית עטופה בנייר כסף/נייר אפייה כדי להפחית לכלוך על התנור(:
מומלץ לשמן את הרשת, ויש להפוך צד לאחר 10 דקות.
לכמות של 2.5 קילו יש להכפיל את הכמויות פי 5.
הי אפרת, נראה מעולה. יש לי “חזה פטם חצוי”. זה מתאים למתכון או שעדיף לעשות מתכון אחר איתו? ואם זה מתאים, האם לחתוך אותו לפרוסות? תודה רבה, מיכל.
היי,
כן זה מעולה. אין צורך לחתוך לפרוסות אלא אם כן החלקים ממש גדולים.
טעים מאוד!
שמחה שאהבת😊
אתר מצוין, תודה רבה!
רציתי לשאול לגבי בישול הבטטות לריכוך חלקי במים,
גם למשך 3 דקות?
היי תמר,
אם את מבשלת על הגז ולא במיקרו יש לבשל 10 דקות לאחר שהמים רותחים.
תודה רבה לך
אפרת יקרה, מה שלומך?
אנחנו לא משתמשים בפסח בסילאן וברוטב סויה.
האם אפשר להמיר זאת בדבש? אם כן, איזה כמות לשים?
או שיש לך מתכון אחר לחזה עוף עם תבלינים וירקות כמובן.
תודה מראש ופסח כשר ושמח!
היי יעל,
אפשר לוותר על הסויה ולהמיר את הסילאן בכף מלאה דבש וכחצי כפית מלח.
הייתי מוסיפה גם קצת פפריקה מתוקה שייתן צבע.
חג שמח:)
הי אפרת, אני מחפשת מתכון לחזה עוף בתנור, רק עם שמן זית או עשבי תיבול. יש לך אולי רעיון איך להכין? קניתי שניצלים פרוסים. תודה!
היי מיכל,
את יכולה להכין לפי המתכון הזה לחזה עוף, לוותר על המייפל והסויה ולהוסיף במקום: 3 כפות שמן, 2 כפות סילאן, עשבי תיבול. לאפות בתנור על 180 מעלות ולעטוף בשקית קוקי כדי שהעוף ייאפה היטב:)
היי אפרת,
רציתי לדעת אם החזה יוצא עם הרבה רוטב?
תודה רבה על האתר המעולה ועל המתכונים המושלמים!!! אני מכינה שבתות שלמות רק מהאתר שלך החל ממנה ראשונה ועד עוגה ומנה אחרונה תודה תודה תודה!!!
היי תהילה, שמחה לשמוע 😀
החזה יוצא עם הכמות המספיקה לסיכוי של כולו. כמובן שאם תרצי הרבה רוטב הוסיפו עוד.
בהצלחה 😍
תודה רבה!
בעזרת ה’ אכין לשבת בטוחה שיצא טוב
אשמח לשמוע ממך עידכון 😍
מריח מושלםםםםם!!!!
חבל שאי אפשר להעביר את הקיח בתמונות… 😉
שבת שלום!!!
תודה שחזרת לעדכן!
שבת שלום ❤️
בוקר טוב אפרת באיזה מדף לשים שלישי או שני ואצלי זה מחולק לשניים אז למעלה או למטה?
מדף שני מלמטה.
חום עליון וחום תחתון (הכוונה לשני קווים למעלה ולמטה).
ועוד שאלה מעדיף לא לעבוד עם טמפרטורה של 220 מעלות
כמה זה יקח ב180 מעלות(יש לי תנור קצת בעייתי בטמפרטורה
של 220 מעלות חצי שעה ב180 יספיק?
חזה העוף כול להתייבש בבישול חצי שעה ב180 מעלות.
אם זה לא מפריע לך אתה יכול לנסות זאת.
אפרת כמה זמן היית מציעה על 180 ?
כי זה מה שהתנור שלי יכול לתת כרגע
למעשה כשאופים בטמפ’ גבוהה זה נותן לזה “מכת חום” ואז העוף מקבל צבע יפה.
אם אתה אופה ב180 מעלות אז אין ברירה אלא להאריך קצת את משך האפיה ל 25-30 דקות (אם החתיכות לא עבות במיוחד 25 דקות אמורות להספיק).
זה אומר שבמקום מה שרשום למעלה זה אמור להיות בין 12 ל15 דקות על כל צד
לפי ה25-30 דקות שרשמת למעלה
נכון, בסביבות 13 דקות לכל צד.
בוקר טוב אפרת:)
המתכון שלך מעולה רק שואל איך אני גורם לתיבלון להגיע גם למרכז החזה עוף הכוונה שארגיש את העסיס של המרינדה גם בתוך החזה עוף
אם אחתוך לחתיכות קטנות יותר זה יעבוד או אולי לחרוץ חריצים בחזה עוף?
ועוד שאלה בקטנה אפשר להחליף סילאן בדבש?
היי חיים,
חריצים קטנים לא יעבדו- הייתי מציעה להשאיר את החזה עוף במרינדה- כמה שיותר זמן ככה העוף סופח יותר נוזלים.
אפשר להחליף סילאן בדבש 🙂
אפשר לשים שוקי עוף במקום חזה עוף?
היי טליה,
אפשר אבל יש לשנות כמה דברים.
יש לאפות ב180 מעלות במשך כשעה וחצי ללא כיסוי.
אין צורך לרכך את הבטטה לפני.
נראה טוב 😊 מה אפשר לשים במקום רוטב סויה?
היי איילת,
אם יש לך רוטב טריאקי אפשר לשים 4 כפות (במקום הסויה והסילאן).
אם לא אז אפשר להוסיף 1-2 כפות סילאן בנוסף למה שרשום רק קחי בחשבון שזה ייצא קצת יותר מתקתק. יש להוסיף גם מלח, בסביבות שליש כפית לכל הכמות במתכון.
הבטטות לא התבשלו בכלל, אפילו שמתי אותם 5 דקות במיקרו 🙁
חתכת את הבטטה לקוביות קטנטנות (עד 1 ס”מ) ואז שמת במיקרו?
אם כן, אז זה קשור לטריות הבטטה. כשבטטה לא מתרככת זה אומר שהיא פחות טריה.
יכול להיות באמת שזה בגלל שהיא לא הייתה טריה..
למדתי משהו חדש 😉
שאלה של בורה שהכינה עד היום את העוף בסיר…🙈
האם מכסים את העוף בתנור? והאם זה כך בכל המתכונים(שניצלים וכו’)
תודה!!!!!
היי טובה,
אין צורך לכסות את העוף אלא אם כן רשום במתכון 🙂
מתכון ממש טעים. צריך לדעתי להוסיף מלח.
הוספתי גם רצועות פלפל ירוק ואדום ויצא מצויין.
נראה מעולה! 🙂
תודה נאוה
היי אפרת, האם אפשר להשתמש בפילה עוף ? אם כן, מה הכמות שמתאימה למתכון?
כן אפשר. 500 גרם.
יצא מצוין תודה רבה!
שמחה לשמוע ❤️
איזה שמן? אפשר זית?
כן אפשר.
במקום סילאן אפשרי דבש? (בדיוק נגמר לי והמתכון הזה נשמע לי טוב…)
ראיתי תשובה למטה, סליחה ותודה
היי אאפרת
המתכונים שלך מככבים אצלי👍
שאלה-אני עושה המון את המתכון הזה, יש אפשרות לגוון אותו עם אורז במקום בטטה?
תודה מראש
בוקר טוב 🌺
לא ניסיתי אבל אם מוסיפים אורז צריך להוסיף גם מספיק נוזלים.
יש את המתכון הזה – עוף ואורז בתנור אבל יותר מומלץ להכין אותו עם חלקי עוף, לדעתי עם חזה עוף זה ייצא פחות מוצלח כי הוא עלול להתייבש.
הי אפרת!
אפשר להכניס את הבטטה ישר לתנור? אין לי גז..
אם כן, כמה זמן להשאיר בתנור?
במקרה כזה כדאי לאפות את קוביות הבטטה בנפרד ב-180 מעלות במשך כ-20 דקות, עד לריכוך ורק אז להוסיף את חזה העוף ולהמשיך רגיל לפי המתכון.
היי אפרת
כמה זמן צריך לבשל את הבטטות במים הרותחים?
כ-10 דקות לאחר שהמים רתחו (יש לחתוך אותן קודם לקוביות קטנטנות).
יצא נהדר!
אפילו שהכנתי כמות כפולה- לא נשאר כלום!
תודה רבה על האתר המושלם, אני פותחת אותו הרבה.
שמחה לשמוע!
תודה 🌷
היי אפשר להכין בלי ירקות רק עם מירנדה?
כן.
הי
יש לי שניצלים ולא חזה עוף ,עדיין יהיה טעים?
אני רוצה להכין לשבת ,אפשרי להכין יום קודם ולחמם על הפלטה? זה יהיה טעים ?
תודה רבה ,אני מאד נהנית מהאתר שלך!!
היי דבי,
אם את מכינה עם שניצלים אז כדאי לקצר את זמן האפיה ב 1-2 דקות.
אפשר להכין יום קודם אבל עדיף להכין באותו יום אם יש לך אפשרות כי חזה עוף זה חלק שהוא יחסית יבש וקירור במקרר וחימום חוזר קצת מייבשים אותו.
היי אפרת האלופה
מה שלומך
אפשר פטריות טריות ? בנוסף לבטטה וגזר ווברוקולי?
איך ומתי לשים אותם ?
תודה רבה מראש על הכול❣️
היי ורד 🙂
אפשר להוסיף פטריות טריות וברוקולי באותו זמן ששמים את הבטטה. לגבי גזר, יש לחתוך אותו לחצאי עיגולים ולרכך במיקרו יחד עם הבטטה.
אפרת התרשמתי מאד מהנתונים
יש אפשרות להשיג ספר של כל המתכונים?
היי שרי,
בקרוב עומדת לצאת לאור סדרה של חוברות מתכונים מחולקת לקטגוריות עם המתכונים מהאתר.
אעדכן באתר ובניוזלטר.
הי אפרת, האם אפשר לשים ברוקולי במקום הבטטה?
איזה ירקות אפשר לשלב עם זה?
תודה רבה!
כן אפשר לשים ברוקולי וכרובית. אני ממליצה לבשל אותם קודם במים רותחים כ-10 דקות ולסנן.
אפשר לשים קוביות קטנות של גזר, תפו”א, קישואים אבל כדאי קודם לרכך אותם ע”י בישול במים.
יש לי צ’יפס קפוא אפשר לשים אותו?
באיזה שלב?
לא ממליצה לאפות אותו יחד עם חזה העוף אלא בתבנית נפרדת.
תקשיבי סוף הדרך פעם ראשונה הכנתי ויצא מ ע ו ל ה !!תודהה
שמחה שאהבת 🙂
ואי יצא טעים ומעולה!! תודה רבה אלופה
שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
היי
אין לי בטטה…
מסתדר עם גזר ?
אפונה קפואה ?
תודההה
אפשר עם גזר חתוך לקוביות קטנטנות ואפשר לשלב גם אפונה קפואה.
הוספתי דבש במקום סילן ויצא טעים רצח. שוקל לנעשות גם אם רתב טריאקי
תודה שחזרת לעדכן 🙂
היי, האם אפשר להוסיף דבש במקום סילאן?
הסילאן נותן יותר צבע אבל אם אין אפשר לשים כף מלאה דבש (במקום 2 כפות סילאן).
תודה
הכנתי עם טריאקי (בדיוק נגמר הסויה) ויצא פגז!
תודה רבה
שמחה שיצא טעים!
תודה נעה 🙂
היי , שמת טריאקי במקום הסוייה בנוסף לסילאן??
היי עדי,
במקום סויה וסילאן אפשר לשים 4 כפות טריאקי.
שלום הכנתי את המתכון היום בעלי ליקק את האצבעות רוב תודות
שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂
שלום אפרת האם את הטיבול כולו שמים גם על הבטטה והבצל ומערבים את הכל ביחד תודה
כן.
האתר שלך לימד אותי לבשל… בגיל 50 .. נשואה כבר 20 שנה..
תודות !!!!
כיף גדול לשמוע!
תודה רונית 🙂
היי. אם יש שניצלים ולא חזה עוף, מה לשנות בהכנה?
תודה!
היי שלומית,
אין שינוי למעט זמן האפיה שעשוי להתקצר ב 1-2 דקות.
יצא מושלם מכינה עכשיו כבר פעם שניה
שמחה לשמוע 🙂
תודה רחלי.
אפשר להוסיף גם תפן”א? אם כן כמה זמן לבשל אותם לריכוך?
אפשר. מומלץ לחתוך אותם לקוביות קטנטנות. אם את מבשלת אותם במים רותחים כשהם חתוכים לקוביות אז זמן הבישול מתקצר ל10 דקות.
תודה מתכון מעולה
יצא אחלה🤩
אין כמוך
תודה רבקי ❤️
שלום אפרת
כיף לי להכיר את האתר שלך, עושה חשק לבשל…
תודה בת שבע 🙂
יצא מושלם תודה רבה 😘
תודה אביגיל 🙂
שלום אפרת,
האם כשהופכים צד מברישים שוב על החזה את מרינדה התיבול??
מומלץ.
שלום אפרת תודה על המתכונים האם אפשר לשים דבש במקום סילאן?
כן, אפשר. רק קחי בחשבון שהסילאן צובע יותר את העוף מאשר הדבש.
שבוע נפלא 🙂
היי אפרת, תודה רבה על המתכונים הנפלאים!
יש לי בבית רוטב טריאקי (של קיקומן). האם אני יכולה להשתמש בו במקום רוטב סויה?
האם דבש גם יתאים במקום סילאן?
תודה רבה רבה
היי רינת,
את יכולה לשים רוטב טריאקי המקום בסויה והסילאן, זאת אומרת שימי 4 כפות.
הטריאקי כבר מתקתק ולדעתי אין צורך בתוספת מתיקות.
שלום אפרת. ראשית תודה על המתכונים. תבורכי בבריאות… שנית האם אפשר לוותר על הסויה במתכון זה , או יש תחליף? תודה.
היי שפרה,
רוטב הסויה מוסיף טעם אבל אם אין לך את יכולה להוסיף 1-2 כפות סילאן בנוסף למה שרשום רק קחי בחשבון שזה ייצא קצת יותר מתקתק. יש להוסיף גם מלח, בסביבות שליש כפית לכל הכמות במתכון.
יום מקסים 🙂