שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 23 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

מצרכים:

500 גרם חזה עוף שלם (*מומלץ להשתמש בחזה עוף שלם ולא פרוס לשניצלים)

בצל קטן קצוץ דק

בטטה קלופה חתוכה לקוביות קטנטנות (עד 1 ס”מ)

תיבול: 2 כפות שמן, 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות מלאות סילאן, 2 שיני שום כתושות, קמצוץ פלפל שחור




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל220 מעלות ומרפדים תבנית מלבנית בנייר אפיה.

-חותכים את חזה העוף לרצועות שמנות ברוחב של כ-2 ס”מ לפחות.

-מניחים את קוביות הבטטה בצלחת, מכסים ומכניסים למיקרוגל למשך כ-3 דקות עד לריכוך חלקי (למי שאין מיקרוגל ניתן גם לבשל במים רותחים).

-מניחים את רצועות חזה עוף, קוביות הבטטה והבצל הקצוץ על נייר אפיה ומתבלים בשמן, סויה, סילאן, שום כתוש ופלפל שחור.

-מכניסים לתנור ואופים במשך 10 דקות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-הופכים את חזה העוף בזהירות צד ואופים 10 דקות נוספות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

חזה עוף בתנור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
חביתת חומוסחביתת חומוס
פרוזן יוגורט פרוזן יוגורט
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
יעלה (15:30 8.01.2024)

היי,
לא בדיוק קשור למתכון הזה פשוט לא ידעתי איפה לשאול וזה קשור לחזה עוף עם ירקות בתנור.
השאלה היא – אם אני מכינה חזה עוף בתנור עם ירקות (נניח קישוא, גזר, גמבה), האם יש
דרך להוסיף גם סלק אבל בלי שיכתים את הכל בצבע סגול ושישתלב יפה?
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:44 8.01.2024)

היי יעלה,
כשאני מכינה סלק יחד עם ירקות אחרים אני מרכזת אותו בצד של התבנית כדי שלא יכתים את יתר הירקות.

avatar
יעלה (15:55 8.01.2024)

אז אין דרך לעשות שיהיה מעורבב עם הכל ולא יכתים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:30 8.01.2024)

את יכולה לערבב בסוף, אחרי האפיה.

avatar
אפרת לבנט (16:57 2.01.2024)

היי אפרת,
אין לי סילאן או מייפל, ובעלי גם לא אוהב עוף מתוק. במה אפשר להחליף את המרכיבים הללו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:35 2.01.2024)

אז תוסיפי עוד 1-2 כפות סויה.
כן הייתי מוסיפה אפילו קמצוץ סוכר כדי לאזן את הטעם אבל זה לשיקולך:)

avatar
יהלי (06:50 25.12.2023)

היי,
האם יתאים להוסיף בתבנית גם שעועית ירוקה (כך שיהיה גם בטטה (וחשבתי אולי גזר במקום) וגם שעועית ירוקה)?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:47 25.12.2023)

כן אפשר:)

avatar
שואלת (23:08 22.11.2023)

היי,
האם אפשר לשים מייפל במקום הסילאן או שלא יצא טוב? תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:48 23.11.2023)

הסילאן מוסיף צבע לעוף אבל אפשר גם מייפל.

avatar
עמית (12:49 22.11.2023)

לא ציינת אם צריך מלח ואם כן כמה בערך ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:56 22.11.2023)

הסויה כבר מלוחה. אין צורך להוסיף מלח.

avatar
נטע (20:36 3.07.2023)

האם אפשר לשים רק מלח ושום?
או אולי צ׳ילי מתוק?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:58 3.07.2023)

אפשר לשים מלח, שום (וגם פלפל שחור), ואפשר לשים צ’ילי מתוק.

avatar
רויטל (16:39 3.05.2023)

שלום,
הכנתי היום משהו דומה ויצא מלא מים כזה של החזה עוף, זה נורמלי? זה נראה לי האריך את משך הזמן שהיה צריך להיות בתנור.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:25 3.05.2023)

היי
לפעמים בחזה עוף יש יותר מים מהרגיל(:

avatar
רויטל (07:24 4.05.2023)

אז אם נניח אחרי 10 דקות אני רואה שיש הרבה מים בתבנית, האם להוציא את התבנית, לרוקן את המים, ולהחזיר? תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:29 4.05.2023)

כן, אפשר לעשות כך אם יש הרבה מים.

avatar
Lou (06:35 28.03.2023)

בוקר טוב אפרת וחג שמח:)
יש לי 5 מדפים לשים במדף האמצעי במדרגה הראשונה או השניה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:10 28.03.2023)

היי,
שימי במדף האמצעי במדרגה הראשונה.

avatar
חיים (11:57 28.03.2023)

מדף 3 מתוך 5?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:19 28.03.2023)

כן, אפשר.

avatar
חיים (13:22 28.03.2023)

אפשר לשים מצב גריל?
ואם כן זה אותם זמנים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:28 28.03.2023)

לא, מצב גריל מיועד להשחמה בסוף האפייה.

avatar
שירה (16:49 7.03.2023)

כמה פשוט ככה טעים!!
תודה רבה לך!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:19 7.03.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח ושנהנית מהמתכון!
תודה שחזרת לשתף ופורים שמח🌺

avatar
עינב (13:33 25.11.2022)

היי אפרת,
בכמה להכפיל את התיבול אם אני עושה 2 קילו יזה עוף?
שילוב ירקות של בטטה, גזר, תפו״א ועגבניות שרי ילך פה?
תודה ושבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:53 25.11.2022)

היי,
ל-2 קילו עוף יש להכפיל את כמויות התיבול פי 4.
הירקות שהזכרת מתאימים למנה (כדאי לבשל את הבטטה, תפו”א וגזר לפני כן).
שבת שלום🌺

avatar
שולמית שדה (22:28 10.11.2022)

היי אפרת, המתכון מעולה!
לא היה לי סילאן, אז שמתי מייפל, ויצא פחות שחום, אבל טעים טעים!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:04 11.11.2022)

שמחה מאד שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף🌷

avatar
שרון (11:37 1.07.2022)

מתכון מוצלח מאוד.. תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:33 1.07.2022)

שמחה ממש לשמוע! תודה על השיתוף😊

avatar
עליזה (18:47 9.06.2022)

היי, אפשר לוותר על הסילון והסויה?
( ולא להמיר אותם למשהו דומה כמו טריאקי ודבש- אני בדיאטה ואסור לי רטבים)
אילו עוד תבלינים מומלץ להוסיף וכמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:26 9.06.2022)

היי,
אפשר לוותר על הסילאן והסויה ולהוסיף 2 כפות מים.
לתיבול אפשר להוסיף אבקת שום (או שן שום קלופה), פפריקה מתוקה, כמון וכורכום- כל הנ”ל לפי הטעם.

avatar
‪haim (08:00 8.05.2022)

בוקר ושבוע טוב אפרת:)
החזה עוף בזמן העשיה בתנור כמו מגיר שומנים ואז הוא כמו שוחה בבריכה של שומנים של עצמו
שאלת תם יש דרך להמנע מהבריכת שומנים הזאת?(או שזה בלתי נמנע)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:02 8.05.2022)

היי,
חזה עוף הוא חלק יחסית פחות שומני בעוף והוא לא אמור להגיר הרבה שומן.
אין דרך להימנע מהשומן שכן יש בו.
מומלץ לאפות בתכנית טורבו על מנת שכל הנוזלים של העוף ייספגו.

avatar
‪haim (11:07 8.05.2022)

כמה זמן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:13 8.05.2022)

9-10 דקות מכל צד.

avatar
‪haim (08:22 3.05.2022)

בוקר טוב אפרת:)
שאלת מתחיל בעניין אפיית החזה עוף מתי יודעים אם הוא מוכן(הרי הוא רך מהתחלה בניגוד לבשרים אחרים)
והאם אחרי האפיה אקרר קצת בחוץ ואשים במקפיא זה ישמור על הטריות? בגלל עניין של זמנים אני עושה אותו בבוקר ורוצה לאכול אותו בערב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:04 3.05.2022)

היי,
לאחר כ-10 דקות אפייה מכל צד חזה העוף מוכן.
באופן כללי ניתן לבדוק זאת ע”י חיתוך לאורך במרכז החזה- אם הוא לבן לחלוטין זה אומר שהוא מוכן.
אם אתה מכין את העוף בבוקר ומעוניין לאכול בערב אין צורך להקפיא, תשמור במקרר ותחמם לפני הארוחה.

avatar
‪haim (08:36 13.02.2022)

בוקר טוב:)
שבוע נפלא אפרת:)
רק שאלה לגבי השומן בעוף מתי שאני אופה בתנור השומן הרי יורד למגש ונאפה עם העוף אם אני לא טועה יש דרך לצמצם לאפס את נזילת שומן העוף בזמן האפיה(רוצה גם לאכול את החזה עוף וגם לשמור על בריאות בתהליך(הבנתי שמבשלים בסיר לפני במים רותחים ואז השומן יורד זה נכון ?)
והאם יש דרך אחרת
יודע שחוץ מהידע העצום שלך בבישול/אפיה את מתמצאת גם בקטע הבריאותי אשמח אם תאירי את עיניי בקטע הזה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:14 13.02.2022)

היי,
נזילת השומן קורית יותר בעוף הנאפה עם העור. בחזה עוף העור אינו נוכח- מה שמצמצם מאד את כמות השומן, בנוסף לכך שזה חלק שבכל מקרה לא מכיל הרבה שומן.
לא ידוע לי על אופציה לבישול ואז אפייה של חזה עוף. למיטב ידיעתי אפיית החזה בתנור היא הדרך הבריאה ביותר…
המשך יום נעים(:

avatar
רחלי (17:15 29.01.2022)

שבת שלום
האם אפשר להשתמש באריזה של פילה חזה עוף טרי?
שלחתי את השאלה בטעות במתכון אחר😊

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:10 29.01.2022)

היי,
אפשר(:

avatar
יעל (01:17 23.01.2022)

ליגה !!!! טעים מאוד. הכפלתי את כמות הרוטב והוספתי 2 תפוחי אדמה ופטריות. מתכון מעולה – כרגיל 😃😃

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:32 23.01.2022)

שמחה שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף❤

avatar
אפרת (16:57 16.12.2021)

שלום רב.
האם אפשר להכין את זה עם תפו”א במקום עם בטטה? תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:25 16.12.2021)

היי,
אפשר(:

avatar
מיטל (21:54 31.10.2021)

הי, האם אפשר להכין עם קוביות חזה עוף? בטעות חתכתי את החזה לקוביות. תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:17 31.10.2021)

היי מיטל,
אפשר, אבל העוף עשוי לצאת טיפה יותר יבש(:

avatar
רחלי קניאל (17:14 20.10.2021)

היי, ממש תודה על כל המתכונים!
אפשר להקפיא את המתכון הנ”ל?
תודההה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:19 20.10.2021)

היי,
כן אפשר להקפיא(:
בהצלחה!

avatar
רחלי קניאל (17:27 20.10.2021)

ואיך לחמם? סיר, תנור?
ככה עם כל הבטטות וכו’… זה יוצא טעים אחרי ההקפאה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:06 20.10.2021)

לאחר הפשרה כחצי שעה- שעה על השיש אפשר לחמם בתנור כ-15 דקות על 180 מעלות, או לבשל בסיר עד לחימום.

avatar
ענת (09:17 14.09.2021)

הי אפרת, מה שלומך?
האם ניתן לעשות עם פילטים עוף וגם על רשת התנור כדי שיצאו פסים יפים על הפילה עוף? ואם כן, האם צריך לשמן את הרשת או יש הוראות אחרות שצריך לדעת? והאם הזמן נשאר אותו דבר, 10 דק’ מכל צד?
אם אני עושה כמויות גדולות יותר של פילטים עוף כ-2.5 ק”ג, מה צריכות להיות הכמויות של התיבלון?

avatar
ענת (09:26 14.09.2021)

שכחתי לשאול גם לגבי הטמפרטורה, אם זה על הרשת? האם עדיין 220 מעלות? וכמה זמן?
ועוד שאלה אחרונה,איך עושים שהפילה לא ידבק על הרשת? תודה מראש יקירה💫🍂💐🌿

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:24 14.09.2021)

אפשר להנמיך את החום ל200 מעלות אם אופים על הרשת, רק חשוב לוודא לפני שהופכים צד שהעוף אכן השחים ונאפה.
אם משמנים את הרשת העוף לא אמור להידבק מאד. אפשר להניח נייר אפייה על הרשת כדי למנוע את הידבקות העוף.
בהצלחה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:22 14.09.2021)

היי ענת,
אפשר להכין עם פילה עוף על הרשת, כדאי לשים מתחתיה תבנית עטופה בנייר כסף/נייר אפייה כדי להפחית לכלוך על התנור(:
מומלץ לשמן את הרשת, ויש להפוך צד לאחר 10 דקות.
לכמות של 2.5 קילו יש להכפיל את הכמויות פי 5.

avatar
מיכל (09:13 22.06.2021)

הי אפרת, נראה מעולה. יש לי “חזה פטם חצוי”. זה מתאים למתכון או שעדיף לעשות מתכון אחר איתו? ואם זה מתאים, האם לחתוך אותו לפרוסות? תודה רבה, מיכל.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:32 22.06.2021)

היי,
כן זה מעולה. אין צורך לחתוך לפרוסות אלא אם כן החלקים ממש גדולים.

avatar
מעין (13:34 23.05.2021)

טעים מאוד!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:26 23.05.2021)

שמחה שאהבת😊

avatar
תמר (23:34 17.04.2021)

אתר מצוין, תודה רבה!
רציתי לשאול לגבי בישול הבטטות לריכוך חלקי במים,
גם למשך 3 דקות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:10 18.04.2021)

היי תמר,
אם את מבשלת על הגז ולא במיקרו יש לבשל 10 דקות לאחר שהמים רותחים.

avatar
תמר (10:00 18.04.2021)

תודה רבה לך

avatar
יעל (16:21 25.03.2021)

אפרת יקרה, מה שלומך?
אנחנו לא משתמשים בפסח בסילאן וברוטב סויה.
האם אפשר להמיר זאת בדבש? אם כן, איזה כמות לשים?
או שיש לך מתכון אחר לחזה עוף עם תבלינים וירקות כמובן.
תודה מראש ופסח כשר ושמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:54 25.03.2021)

היי יעל,
אפשר לוותר על הסויה ולהמיר את הסילאן בכף מלאה דבש וכחצי כפית מלח.
הייתי מוסיפה גם קצת פפריקה מתוקה שייתן צבע.
חג שמח:)

avatar
מיכל (12:09 8.03.2021)

הי אפרת, אני מחפשת מתכון לחזה עוף בתנור, רק עם שמן זית או עשבי תיבול. יש לך אולי רעיון איך להכין? קניתי שניצלים פרוסים. תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:28 8.03.2021)

היי מיכל,
את יכולה להכין לפי המתכון הזה לחזה עוף, לוותר על המייפל והסויה ולהוסיף במקום: 3 כפות שמן, 2 כפות סילאן, עשבי תיבול. לאפות בתנור על 180 מעלות ולעטוף בשקית קוקי כדי שהעוף ייאפה היטב:)

avatar
תהילה (12:43 21.01.2021)

היי אפרת,
רציתי לדעת אם החזה יוצא עם הרבה רוטב?
תודה רבה על האתר המעולה ועל המתכונים המושלמים!!! אני מכינה שבתות שלמות רק מהאתר שלך החל ממנה ראשונה ועד עוגה ומנה אחרונה תודה תודה תודה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:32 21.01.2021)

היי תהילה, שמחה לשמוע 😀
החזה יוצא עם הכמות המספיקה לסיכוי של כולו. כמובן שאם תרצי הרבה רוטב הוסיפו עוד.
בהצלחה 😍

avatar
תהילה (15:02 21.01.2021)

תודה רבה!
בעזרת ה’ אכין לשבת בטוחה שיצא טוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:23 21.01.2021)

אשמח לשמוע ממך עידכון 😍

avatar
תהילה (14:30 22.01.2021)

מריח מושלםםםםם!!!!
חבל שאי אפשר להעביר את הקיח בתמונות… 😉
שבת שלום!!!

חזה עוף בתנור
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:25 22.01.2021)

תודה שחזרת לעדכן!
שבת שלום ❤️

avatar
אביב (10:45 30.12.2020)

בוקר טוב אפרת באיזה מדף לשים שלישי או שני ואצלי זה מחולק לשניים אז למעלה או למטה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:20 30.12.2020)

מדף שני מלמטה.
חום עליון וחום תחתון (הכוונה לשני קווים למעלה ולמטה).

avatar
חיים (09:08 28.12.2020)

ועוד שאלה מעדיף לא לעבוד עם טמפרטורה של 220 מעלות
כמה זה יקח ב180 מעלות(יש לי תנור קצת בעייתי בטמפרטורה
של 220 מעלות חצי שעה ב180 יספיק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:57 28.12.2020)

חזה העוף כול להתייבש בבישול חצי שעה ב180 מעלות.
אם זה לא מפריע לך אתה יכול לנסות זאת.

avatar
חיים (12:43 28.12.2020)

אפרת כמה זמן היית מציעה על 180 ?
כי זה מה שהתנור שלי יכול לתת כרגע

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:58 28.12.2020)

למעשה כשאופים בטמפ’ גבוהה זה נותן לזה “מכת חום” ואז העוף מקבל צבע יפה.
אם אתה אופה ב180 מעלות אז אין ברירה אלא להאריך קצת את משך האפיה ל 25-30 דקות (אם החתיכות לא עבות במיוחד 25 דקות אמורות להספיק).

avatar
‪haim (13:17 13.04.2022)

זה אומר שבמקום מה שרשום למעלה זה אמור להיות בין 12 ל15 דקות על כל צד
לפי ה25-30 דקות שרשמת למעלה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:14 13.04.2022)

נכון, בסביבות 13 דקות לכל צד.

avatar
חיים (08:06 28.12.2020)

בוקר טוב אפרת:)
המתכון שלך מעולה רק שואל איך אני גורם לתיבלון להגיע גם למרכז החזה עוף הכוונה שארגיש את העסיס של המרינדה גם בתוך החזה עוף
אם אחתוך לחתיכות קטנות יותר זה יעבוד או אולי לחרוץ חריצים בחזה עוף?
ועוד שאלה בקטנה אפשר להחליף סילאן בדבש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:56 28.12.2020)

היי חיים,
חריצים קטנים לא יעבדו- הייתי מציעה להשאיר את החזה עוף במרינדה- כמה שיותר זמן ככה העוף סופח יותר נוזלים.
אפשר להחליף סילאן בדבש 🙂

avatar
טליה (10:45 12.02.2021)

אפשר לשים שוקי עוף במקום חזה עוף?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:52 12.02.2021)

היי טליה,
אפשר אבל יש לשנות כמה דברים.
יש לאפות ב180 מעלות במשך כשעה וחצי ללא כיסוי.
אין צורך לרכך את הבטטה לפני.

avatar
איילת (11:57 13.10.2020)

נראה טוב 😊 מה אפשר לשים במקום רוטב סויה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:12 13.10.2020)

היי איילת,
אם יש לך רוטב טריאקי אפשר לשים 4 כפות (במקום הסויה והסילאן).
אם לא אז אפשר להוסיף 1-2 כפות סילאן בנוסף למה שרשום רק קחי בחשבון שזה ייצא קצת יותר מתקתק. יש להוסיף גם מלח, בסביבות שליש כפית לכל הכמות במתכון.

avatar
Ortal Kedmi (23:31 29.07.2020)

הבטטות לא התבשלו בכלל, אפילו שמתי אותם 5 דקות במיקרו 🙁

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:15 30.07.2020)

חתכת את הבטטה לקוביות קטנטנות (עד 1 ס”מ) ואז שמת במיקרו?
אם כן, אז זה קשור לטריות הבטטה. כשבטטה לא מתרככת זה אומר שהיא פחות טריה.

avatar
Ortal Kedmi (19:57 30.07.2020)

יכול להיות באמת שזה בגלל שהיא לא הייתה טריה..
למדתי משהו חדש 😉

avatar
טובה (07:44 3.07.2020)

שאלה של בורה שהכינה עד היום את העוף בסיר…🙈
האם מכסים את העוף בתנור? והאם זה כך בכל המתכונים(שניצלים וכו’)
תודה!!!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:31 3.07.2020)

היי טובה,
אין צורך לכסות את העוף אלא אם כן רשום במתכון 🙂

avatar
נאוה (15:55 23.06.2020)

מתכון ממש טעים. צריך לדעתי להוסיף מלח.
הוספתי גם רצועות פלפל ירוק ואדום ויצא מצויין.

חזה עוף בתנור
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:48 23.06.2020)

נראה מעולה! 🙂
תודה נאוה

avatar
הדר (09:55 27.04.2020)

היי אפרת, האם אפשר להשתמש בפילה עוף ? אם כן, מה הכמות שמתאימה למתכון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:04 27.04.2020)

כן אפשר. 500 גרם.

avatar
הדר (14:06 27.04.2020)

יצא מצוין תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:49 27.04.2020)

שמחה לשמוע ❤️

avatar
מירב (16:27 28.03.2020)

איזה שמן? אפשר זית?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:18 28.03.2020)

כן אפשר.

avatar
שולי (16:15 4.03.2020)

במקום סילאן אפשרי דבש? (בדיוק נגמר לי והמתכון הזה נשמע לי טוב…)

avatar
שולי (16:35 4.03.2020)

ראיתי תשובה למטה, סליחה ותודה

avatar
שלום (08:11 4.12.2019)

היי אאפרת
המתכונים שלך מככבים אצלי👍
שאלה-אני עושה המון את המתכון הזה, יש אפשרות לגוון אותו עם אורז במקום בטטה?
תודה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:42 4.12.2019)

בוקר טוב 🌺
לא ניסיתי אבל אם מוסיפים אורז צריך להוסיף גם מספיק נוזלים.
יש את המתכון הזה – עוף ואורז בתנור אבל יותר מומלץ להכין אותו עם חלקי עוף, לדעתי עם חזה עוף זה ייצא פחות מוצלח כי הוא עלול להתייבש.

avatar
אסתר (15:43 19.06.2019)

הי אפרת!
אפשר להכניס את הבטטה ישר לתנור? אין לי גז..
אם כן, כמה זמן להשאיר בתנור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:54 19.06.2019)

במקרה כזה כדאי לאפות את קוביות הבטטה בנפרד ב-180 מעלות במשך כ-20 דקות, עד לריכוך ורק אז להוסיף את חזה העוף ולהמשיך רגיל לפי המתכון.

avatar
שרי (16:30 4.06.2019)

היי אפרת
כמה זמן צריך לבשל את הבטטות במים הרותחים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:02 4.06.2019)

כ-10 דקות לאחר שהמים רתחו (יש לחתוך אותן קודם לקוביות קטנטנות).

avatar
חוי (11:09 23.05.2019)

יצא נהדר!
אפילו שהכנתי כמות כפולה- לא נשאר כלום!
תודה רבה על האתר המושלם, אני פותחת אותו הרבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:55 23.05.2019)

שמחה לשמוע!
תודה 🌷

avatar
ניקול (06:30 18.05.2019)

היי אפשר להכין בלי ירקות רק עם מירנדה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:17 18.05.2019)

כן.

avatar
דבי (00:26 2.05.2019)

הי
יש לי שניצלים ולא חזה עוף ,עדיין יהיה טעים?
אני רוצה להכין לשבת ,אפשרי להכין יום קודם ולחמם על הפלטה? זה יהיה טעים ?
תודה רבה ,אני מאד נהנית מהאתר שלך!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:00 2.05.2019)

היי דבי,
אם את מכינה עם שניצלים אז כדאי לקצר את זמן האפיה ב 1-2 דקות.
אפשר להכין יום קודם אבל עדיף להכין באותו יום אם יש לך אפשרות כי חזה עוף זה חלק שהוא יחסית יבש וקירור במקרר וחימום חוזר קצת מייבשים אותו.

avatar
ורד (14:02 19.02.2019)

היי אפרת האלופה
מה שלומך
אפשר פטריות טריות ? בנוסף לבטטה וגזר ווברוקולי?
איך ומתי לשים אותם ?
תודה רבה מראש על הכול❣️

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:28 19.02.2019)

היי ורד 🙂
אפשר להוסיף פטריות טריות וברוקולי באותו זמן ששמים את הבטטה. לגבי גזר, יש לחתוך אותו לחצאי עיגולים ולרכך במיקרו יחד עם הבטטה.

avatar
שרי (18:32 13.02.2019)

אפרת התרשמתי מאד מהנתונים
יש אפשרות להשיג ספר של כל המתכונים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 13.02.2019)

היי שרי,
בקרוב עומדת לצאת לאור סדרה של חוברות מתכונים מחולקת לקטגוריות עם המתכונים מהאתר.
אעדכן באתר ובניוזלטר.

avatar
חוי (13:14 28.12.2018)

הי אפרת, האם אפשר לשים ברוקולי במקום הבטטה?
איזה ירקות אפשר לשלב עם זה?
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:20 28.12.2018)

כן אפשר לשים ברוקולי וכרובית. אני ממליצה לבשל אותם קודם במים רותחים כ-10 דקות ולסנן.
אפשר לשים קוביות קטנות של גזר, תפו”א, קישואים אבל כדאי קודם לרכך אותם ע”י בישול במים.

avatar
אמא (13:44 29.11.2018)

יש לי צ’יפס קפוא אפשר לשים אותו?
באיזה שלב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:50 29.11.2018)

לא ממליצה לאפות אותו יחד עם חזה העוף אלא בתבנית נפרדת.

avatar
Mutzmutz (17:18 14.11.2018)

תקשיבי סוף הדרך פעם ראשונה הכנתי ויצא מ ע ו ל ה !!תודהה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:25 14.11.2018)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
Gilor (06:32 6.10.2018)

ואי יצא טעים ומעולה!! תודה רבה אלופה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:46 6.10.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
רונית (18:17 30.09.2018)

היי
אין לי בטטה…
מסתדר עם גזר ?
אפונה קפואה ?
תודההה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:35 1.10.2018)

אפשר עם גזר חתוך לקוביות קטנטנות ואפשר לשלב גם אפונה קפואה.

avatar
שרונאס (19:39 4.09.2018)

הוספתי דבש במקום סילן ויצא טעים רצח. שוקל לנעשות גם אם רתב טריאקי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:45 4.09.2018)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
אנאל (11:30 15.06.2018)

היי, האם אפשר להוסיף דבש במקום סילאן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:40 15.06.2018)

הסילאן נותן יותר צבע אבל אם אין אפשר לשים כף מלאה דבש (במקום 2 כפות סילאן).

avatar
אנאל (13:59 15.06.2018)

תודה

avatar
נעה (14:59 16.04.2018)

הכנתי עם טריאקי (בדיוק נגמר הסויה) ויצא פגז!
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:27 16.04.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה נעה 🙂

avatar
עדי (15:32 20.08.2018)

היי , שמת טריאקי במקום הסוייה בנוסף לסילאן??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:04 20.08.2018)

היי עדי,
במקום סויה וסילאן אפשר לשים 4 כפות טריאקי.

avatar
אדווה (20:41 25.03.2018)

שלום הכנתי את המתכון היום בעלי ליקק את האצבעות רוב תודות

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:57 25.03.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
שאול (10:01 1.03.2018)

שלום אפרת האם את הטיבול כולו שמים גם על הבטטה והבצל ומערבים את הכל ביחד תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:34 1.03.2018)

כן.

avatar
רונית (13:23 23.02.2018)

האתר שלך לימד אותי לבשל… בגיל 50 .. נשואה כבר 20 שנה..
תודות !!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:31 23.02.2018)

כיף גדול לשמוע!
תודה רונית 🙂

avatar
shlomit.he (11:34 21.02.2018)

היי. אם יש שניצלים ולא חזה עוף, מה לשנות בהכנה?
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:48 21.02.2018)

היי שלומית,
אין שינוי למעט זמן האפיה שעשוי להתקצר ב 1-2 דקות.

avatar
רחלי (19:56 12.02.2018)

יצא מושלם מכינה עכשיו כבר פעם שניה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:47 12.02.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה רחלי.

avatar
אמא (15:36 4.02.2018)

אפשר להוסיף גם תפן”א? אם כן כמה זמן לבשל אותם לריכוך?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:01 4.02.2018)

אפשר. מומלץ לחתוך אותם לקוביות קטנטנות. אם את מבשלת אותם במים רותחים כשהם חתוכים לקוביות אז זמן הבישול מתקצר ל10 דקות.

avatar
רבקי כהן (14:35 14.10.2020)

תודה מתכון מעולה
יצא אחלה🤩
אין כמוך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:40 14.10.2020)

תודה רבקי ❤️

avatar
בת שבע (18:58 17.10.2017)

שלום אפרת
כיף לי להכיר את האתר שלך, עושה חשק לבשל…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:28 17.10.2017)

תודה בת שבע 🙂

avatar
אביגיל (07:12 26.09.2017)

יצא מושלם תודה רבה 😘

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:40 26.09.2017)

תודה אביגיל 🙂

avatar
מרים (10:35 13.09.2017)

שלום אפרת,
האם כשהופכים צד מברישים שוב על החזה את מרינדה התיבול??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:05 13.09.2017)

מומלץ.

avatar
אסתי (11:46 10.09.2017)

שלום אפרת תודה על המתכונים האם אפשר לשים דבש במקום סילאן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:32 10.09.2017)

כן, אפשר. רק קחי בחשבון שהסילאן צובע יותר את העוף מאשר הדבש.
שבוע נפלא 🙂

avatar
רינת (19:19 7.09.2017)

היי אפרת, תודה רבה על המתכונים הנפלאים!
יש לי בבית רוטב טריאקי (של קיקומן). האם אני יכולה להשתמש בו במקום רוטב סויה?
האם דבש גם יתאים במקום סילאן?

תודה רבה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:16 7.09.2017)

היי רינת,
את יכולה לשים רוטב טריאקי המקום בסויה והסילאן, זאת אומרת שימי 4 כפות.
הטריאקי כבר מתקתק ולדעתי אין צורך בתוספת מתיקות.

avatar
שפרה (23:18 5.09.2017)

שלום אפרת. ראשית תודה על המתכונים. תבורכי בבריאות… שנית האם אפשר לוותר על הסויה במתכון זה , או יש תחליף? תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:31 6.09.2017)

היי שפרה,
רוטב הסויה מוסיף טעם אבל אם אין לך את יכולה להוסיף 1-2 כפות סילאן בנוסף למה שרשום רק קחי בחשבון שזה ייצא קצת יותר מתקתק. יש להוסיף גם מלח, בסביבות שליש כפית לכל הכמות במתכון.
יום מקסים 🙂

לקריאת כל התגובות