זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
רכיבים
חומוס בקופסת שימורים (משקל נקי 550 גרם, לאחר סינון 290 גרם)
כוס (240 מ”ל) טחינה גולמית
5 כפות מיץ לימון
שן שום
חצי כפית מלח
2/3 כוס (160 מ”ל) מים קרים
חצי כוס עלי פטרוזיליה
רבע כוס עלי בזיליקום
קמצוץ כמון
אופן ההכנה
מניחים את כל החומרים בבלנדר נינג’ה בתוך מיכל הערבול וסוגרים את המכסה.
-בוחרים בתוכנית “ממרח” ולוחצים להפעלה.
ראו גם
- פוקצה בטאבון נינג’ה |
- ארוחת בשרים בנינג’ה |
- כנפיים בנינג’ה גריל |
- פיצה בטאבון נינג’ה |
- גלידת קינדר |
- גלידה דלת קלוריות
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה