זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 5 דקות
סוג: פרווה
רכיבים
2 ביצים
בצל חתוך גס
עלי פטרוזיליה
רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
-מניחים במיכל את כל החומרים וטוחנים בעזרת מוט בלנדר עד לתערובת אחידה ותפוחה.
-מחממים מחבת עם כף שמן ויוצקים את הבלילה. מכסים ומבשלים במשך כמה דקות. הופכים צד ומבשלים כמה דקות נוספות.
-מסירים מהאש ומעבירים לצלחת. מגלגלים לרולדה וחתוכים לפרוסות.
ראו גם
- אוזני המן אלפחורס |
- מתכון לשקשוקה טעימה |
- עוגת מייפל |
- ריבועי לוטוס וקצפת |
- עוגה לבנה |
- ריבועי גבינה קפואים
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים בריאים
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה