שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 5 דקות

סוג: פרווה

רכיבים

2 ביצים

בצל חתוך גס

עלי פטרוזיליה

רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מניחים במיכל את כל החומרים וטוחנים בעזרת מוט בלנדר עד לתערובת אחידה ותפוחה.

-מחממים מחבת עם כף שמן ויוצקים את הבלילה. מכסים ומבשלים במשך כמה דקות. הופכים צד ומבשלים כמה דקות נוספות.

-מסירים מהאש ומעבירים לצלחת. מגלגלים לרולדה וחתוכים לפרוסות.

ראו גם
כרובית אפויה בתנורכרובית אפויה בתנור
מרק קרם כרובית מרק קרם כרובית
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה