זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 5-10 דקות
סוג: חלבי
מצרכים:
באגט חתוך לפרוסות בעובי של כ-2 ס”מ
גבינה בולגרית מעודנת רכה
פלפלים אדומים קלויים חתוכים (ניתן לקנות מוכן)
פרוסות חצילים מטוגנות (ניתן לקנות מוכן)
ממרח פסטו מוכן (לא חובה)
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל200 מעלות. מסדרים את פרוסות הבאגט על נייר אפיה ומזליפים מעל שמן זית. קולים בתנור 5-10 דקות עד שהפרוסות מזהיבות ונעשות פריכות (ניתן לזרז את התהליך ולשים את הפרוסות בטוסטר).
-לפני ההגשה: על כל פרוסת טוסט מורחים פסטו ובולגרית. מעל מניחים פרוסת חציל וגמבות קלויות.
היי רציתי לדעת איזה שילובים אפשר לעשות עם דג סלומון אודג אחר
היי,
אפשר לשלב ירקות קלויים (כמו פלפל, בטטה, חציל) עם חתיכות קטנות של סלומון/דג אחר שטוגן במחבת.
יש לי הרבה שאלות:
1. את הבולגרית אפשר להחליף לצהובה?
2. איך אני גורמת לפלפלים להיות קלויים [אם אין לי מוכן]
3. כנ”ל פסטו
4. תודה רבה על המסירות
היי,
1. אפשר
2. אפשר לחתוך פלפל לרצועות, להניח בתבנית עם נייר אפיה, לזלף מעל מעט שמן, מלח ולהוסיף שן שום אחת, ולקלות בתנור על 250 מעלות עד להשחמה.
3. מצורף מתכון לפסטו
4. בשמחה רבה(:
תודה רבה רבה
ועוד שאלה קטנה: צריך להגיש מיד אחרי ההרכבה, ואת הגבינה צהובה אני צריכה לגרום לה להיות נוזלית???😘
נכון, את הגבינה הצהובה תפזרי כשתי דקות לפני סיום האפייה(:
מגישים את זה חם או קר?
לפי הטעם האישי, אני אישית אוהבת להגיש חם אבל יש הרבה שאוהבים לאכול בטמפ’ החדר.
היי, סליחה שרק עכשיו אני מגיבה, יצא מושלם, וטעים הכנתי לערב לביבות. היה קצת הרבה עבודה והתקשקשות אבל בעבר לזה היה טעים בטירוף,
וכאלה שאכלו רק את זה
אין עליך!!!
שמחה מאד שאהבתם את המתכון ושיצא מוצלח❤