שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 28 דקות

מס’ מנות: 4-5 מנות

מצרכים:

1 בצל גדול קצוץ דק

500 גרם בשר הודו/בקר/ עוף טחון

חצי כפית מלח

2 כוסות אורז לבן (יש להשרות את האורז במים כשעה לפחות לפני ההכנה ולסנן היטב)

3 כוסות מים רותחים

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה (ניתן לוותר אם מכינים לילדים)

4 כפות רסק עגבניות

תיבול: 1 כף גדושה סילאן, כפית מלאה מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

אופן הכנה:

-מחממים סיר (רצוי עם ציפוי שאינו נדבק) עם 1-2 כפות שמן ומטגנים בצל קצוץ עד להזהבה קלה. מוסיפים בשר טחון וחצי כפית מלח ומערבבים במשך כ-3 דקות עד שמתחיל להתבשל (משנה צבעו ללבן). מוסיפים את האורז ומערבבים היטב.

-מוסיפים פטרוזיליה, רסק עגבניות ומתבלים בסילאן, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב ומוסיפים 3 כוסות מים רותחים. מערבבים ומכסים. מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 20 דקות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

-מכבים את האש ומשאירים מכוסה 10 דקות נוספות.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
סלט שוק הכובשים
ריבועי שוקולד וחלבה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
רחלי (10:54 13.09.2021)

היי
אם הבשר שלי כבר מבושל ומתובל, מתי אני מוסיפה אותו?
אשמח לתשובה מהירה

מתכונים ב-10 דקות (12:21 13.09.2021)

היי רחלי,
את הבשר יש להוסיף לאחר המים.

שרה (14:01 3.09.2021)

הי אפרת
תודה על כל המתכונים הטעימים.
יש לי 2 שאלות:
1. אם אני עושה עם אורז עגול מלא (כוס ושליש) האם יש צורך להשרות אותו?
2. האם אפשר להוסיף קוביות בטטה?
ובאיזה שלב?
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (16:21 3.09.2021)

היי שרה,
1. כדאי מאד להשרות.
2. אפשר, יש להוסיף את קוביות הבטטה לאחר טיגון הבשר ולטגן אותן כמה דקות. לאחר מכן להמשיך במתכון כרגיל.
לא לשכוח להשתמש בסיר גדול מספיק, ולהגדיל את כמות המלח בהתאם לכמות הבטטות ולפי הטעם.
שבת שלום(:

Sara Rachel (16:31 3.09.2021)

תודה רבה
אין כמוך

מיכל (13:26 21.05.2021)

הי אפרת, אני רוצה להשתמש בבורגול במקום אורז. ראיתי שכתבת באחת התגובות לבשל אותו. למה הכוונה? לא מספיק להשרות אותו? ובכמה בורגול מושרה להשתמש (כבר השריתי אותו)?
ואם אני מכינה, כפי שהצעת, את הבורגול והבשר בנפרד, לא צריך להוסיף לבשר את המים הרותחים?

מיכל (13:29 21.05.2021)

שכחתי לכתוב- מבחינת כמויות יש לי 400 גרם בשר.
אגב פעם קודמת הכנתי עם אורז מלא ויצא מעולה!

מתכונים ב-10 דקות (13:53 21.05.2021)

גם 400 גרם זה בסדר. תבשלי את הבורגול בנפרד ואת הבשר עם הרוטב בנפרד, ואחרי זה תערבבי את שניהם.😊

מיכל (14:24 21.05.2021)

תודה. להוסיף לבשר גם את המים?

מתכונים ב-10 דקות (15:10 21.05.2021)

לא, אין צורך כי המים נועדו לבישול האורז. בהצלחה!

מיכל (09:36 26.04.2021)

הי אפרת, נראה מעולה. אני רוצה להכין עם אורז בסמטי מלא. השריתי כוס ושליש אורז מלא כפי שהצעת וגם אוסיף חצי כוס עדשים. האם להפחית מכמות התיבול כי הכמות של האורז קטנה יותר? תודה.

מיכל (09:38 26.04.2021)

וגם- באיזה שלב להוסיף את העדשים המבושלות?

מתכונים ב-10 דקות (10:24 26.04.2021)

היי מיכל,
היות ואת מוסיפה עדשים- אין צורך להפחית תיבול.
את העדשים עדיף לבשל קודם בנפרד ואז להוסיף אותן לאורז, בגלל שהן עלולות להישאר קשות אם לא מבשלים אותן לפני כן.

מיכל (15:15 26.04.2021)

תודה. חוזרת לעדכן- הכנתי עם עדשים שחורות, אורז מלא, , עגבנייה מגורדת, 2 כפות רסק וכפית סילאן, ןיצא מעולה!!!

מתכונים ב-10 דקות (15:25 26.04.2021)

נשמע מעולה! תודה לך על העדכון מיכל😊

Gurit (13:13 8.02.2021)

מסקרן אותי למה יש 3 כוסות מים יותר במתכון?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:51 8.02.2021)

מה הכוונה יותר?
יש 3 כוסות מים על 2 כוסות אורז.

Gurit (13:58 8.02.2021)

סליחה, ברחה לי מילה.
התכוונתי שעבור 2 כוסות אורז אני מוסיפה בד”כ כמעט 4 כוסות מים וכאן יש פחות כוסות וזה עוד כולל תוספת של הבקר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:01 8.02.2021)

אם משרים את האורז כשעה לפחות לפני ההכנה אז 3 כוסות זה מספיק.
בכל מקרה, אם את רגילה לשים 2 כוסות מים על כל כוס אורז אז אין בעיה (הבשר מפריש נוזלים, אין צורך להוסיף לו נוזלים).

Gurit (14:04 8.02.2021)

תודה רבה

מיטל (17:07 18.01.2021)

היי, הכנתי את האורז ולא כל כך נאכל אצלנו…האם ואיך אפשר להכין אותו בירקות ממולאים?

מתכונים ב-10 דקות (19:11 18.01.2021)

היי מיטל, ערב טוב. תוכלי להכין איתו קציצות:
צריך להוסיף לתערובת 1-2 ביצים ולערבב היטב (אם היה חסר תיבול לאורז כמו מלח או משהו אחר- זה הזמן להוסיף ולשפר את הטעם 🙂 ). אח”כ פשוט ליצור קציצות עם הידיים ולטגן במחבת עם שמן על אש בינונית 2-3 דקות מכל צד עד להזהבה יפה (שמים שמן בנדיבות אבל זה לא טיגון בשמן עמוק). אפשר גם לאפות- להבריש נייר אפיה בשמן, להניח את הקציצות. להבריש אותן במעט שמן ולאפות ב180 מעלות, במשך 15-20 דקות ואח”כ להפוך צד ולאפות עוד כ-10 דקות.
מאחר והתערובת כבר מוכנה יכול להיות שהאפיה תייבש מעט את הקציצות לכן אם לא משנה לך, טיגון יכול להיות מוצלח יותר, כך הקציצות יהיו יותר עסיסיות.
בהצלחה 😉

מיטל (20:16 18.01.2021)

תודה על המענה המהיר והיצירתי💛

מתכונים ב-10 דקות (20:55 18.01.2021)

בשמחה 😘

סמי (14:08 18.12.2020)

3 כוסות מים יספיקו? בדרכ זה 2 כוסות מים על כוס אורז…
תודה

מתכונים ב-10 דקות (15:20 18.12.2020)

כן זה מספיק .(:

אנונימי (08:38 18.10.2020)

מתכון נהדר תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:05 18.10.2020)

תודה 🙂

בר (11:56 2.09.2020)

היי האם אפשר להוסיף חומוס גרגירים מקופסת שימורים? אם כן אז כמה?
האם אפשר להשתמש באורז בשמטי? אם כן האם יש שינוי בכמות המים?

תודה מראש :))

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:51 2.09.2020)

היי בר,
אפשר להוסיף כוס גרגירי חומוס משימורים.
אפשר להשתמש באורז בסמטי באותו אופן.

הדס (20:10 26.08.2020)

חייבים להשרות את האורז?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:00 27.08.2020)

רצוי כי אח”כ יש גרגירים שעלולים להשאר קצת קשים גם לאחר בישול.

הדס (01:07 27.08.2020)

לא נורא, כבר הכנתי יצא מושלם!
אני פשוט מכורה לאתר הזה!!
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:26 27.08.2020)

❤️

יעל (18:07 10.07.2020)

היי אפרת, אפשר להשתמש ברוטב לפיצה של יכין? זו קופסה דומה לקופסה של רסק עגבניות, רק עכשיו כשכבר התחלתי להכין אני רואה שכתוב “רוטב לפיצה” במקום רסק עגבניות…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:17 10.07.2020)

אני חושבת שכן.

עפרה (18:38 17.06.2020)

היי איך משרים אורז במים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:26 17.06.2020)

שמים את האורז בקערה בינונית ומכסים במים מהברז. ממתינים כשעה לפחות ומעבירים למסננת.

Carinak (19:10 4.06.2020)

היי! הספר מתכונים שלי כבר מלא!!!
אצלי חא אוהבעם אוכל מתוק, במה אפשר להחליף את הסילאן? תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:38 4.06.2020)

היי 🙂 אפשר לוותר על הסילאן.

Carinak (20:29 4.06.2020)

תודה!!!

Yafa (09:02 25.05.2020)

יצא תפל ויבש. יש מתכונים טובים מזה בהרבה באתר- זה ממש בזבוז של חומרי גלם.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:07 25.05.2020)

היי יפה,
מצטערת שהתאכזבת (דווקא למתכון יש ביקורות טובות).
באיזה בשר השתמשת? השרת את האורז לפני?

Yafa (20:51 25.05.2020)

אורז בסמטי קלאסי של סוגת וכן השריתי אותו שעה. הוא יצא רך אפילו מידי אבל המנה בכלולתה יצאה יבשה וחסרת טעם. אולי היה מקום להוסיף שמן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:15 25.05.2020)

לא טיגנת את הבצל עם שמן?

יפה (15:33 22.05.2020)

איזה בוא אורז לבן? אפשר פרסי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:34 22.05.2020)

כן.

לירון (17:57 3.05.2020)

היי אפרת,
מה הכמויות על כוס וחצי אורז?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:52 3.05.2020)

400 גרם בשר הודו/בקר/ עוף טחון
1.5 כוסות אורז לבן (יש להשרות את האורז במים כשעה לפחות לפני ההכנה ולסנן היטב)
2+1/4 (שתיים ורבע) כוסות מים רותחים
1 בצל בינוני קצוץ דק
שליש כוס פטרוזיליה קצוצה (ניתן לוותר אם מכינים לילדים)
3 כפות רסק עגבניות
תיבול: 1 כף שטוחה סילאן, כפית מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

לירון (21:29 3.05.2020)

תודה.
הכווננ שלי להשאיר יותר בשר. 500 גרם. עם כוס וחצ אורז. שהבשר יותר יורגש.
עדיין אותם כמויות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:39 3.05.2020)

אז רק כמות המים משתנה למה שרשמתי ומלח – כפית רגילה ולא גדושה.

לירון (22:18 3.05.2020)

תודה🙂

גלינה צ׳רנין (01:02 28.04.2020)

שלום אפרת,
אפשר להשתמש בפטרוזיליה תבלין? במידה וכן, באיזה שלב להוסיף?
לגבי האורז יש לי בבית בסמטי קלאסי ואורז תאילנדי במה עדיף להשתמש? יש צורך בהשרייה של האורז לפני?
תודה רבה לך על המתכונים! לא נכנסתי למטבח עד לפני כמה שבועות ובזכות האתר וההסברים המדוייקים שלך התחלתי ולא יכולה לעצור!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:58 28.04.2020)

כן, חצי כפית תבלין פטרוזיליה.
נראה לי עדיף תאילנדי. יש להשרות את האורז במים כשעה לפחות לפני ההכנה ולסנן היטב.
יום נעים 🌺

יפית (16:09 8.04.2020)

היי אפרת, לאחר שניסיתי את המתכון הוא נכנס ישר למאכלים הקבועים אצלנו. כולם אהבו את האורז כולל הילדים. פשוט מעולה! תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:05 9.04.2020)

שמחה שאהבתם 🙂
תודה יפית

מאיה (18:30 7.04.2020)

היי אפרת, הכנתי כבר את המתכון הזה ויצא מעולה!
רציתי לדעת.. הפעם אני רוצה להכין יותר בשר ופחות אורז אז אם אני שמה כוס אורז. האם כמות המים או זמן הבישול משתנים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:44 7.04.2020)

על כוס אורז יש לשים כוס וחצי מים.
מספיק לשים 2-3 כפות רסק עגבניות, כפית מלאה סילאן ו¾ כפית מלח.
חג שמח 🌺

ליאור (21:04 27.03.2020)

היי אפרת, כבר הרבה זמן שאני מכינה את המתכונים שלך ונהנית. אני מכינה עכשיו את המתכון ורציתי לדעת האם אורז בסמטי מלא (לא עגול) מקבל את אותו הבישול כמו אורז מלא עגול?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:22 28.03.2020)

כן.

ענת (20:48 5.03.2020)

היי אפרת, אני רוצה להכין עם אורז מלא עגול. מה עליי לשנות מבחינת מרכיבים וזמן הבישול ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:40 5.03.2020)

במקום 2 כוסות אורז לבן אפשר לשים כוס ושליש אורז מלא עגול. יתר הכמויות אינן משתנות, גם לא כמות המים.
יש לבשל במשך 40 דקות ואח”כ להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.

rachel ben shachar (12:44 11.02.2020)

הי אפרת
במתכון ציינת זמן בישול של 30 דקות אבל למטה בתגובות
ראיתי שכתבת 20 דקות בישול
אני בדיוק מכינה את זה לצהריים
מה נכון?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:52 11.02.2020)

צודקת. זה 20 דקות + 10 דקות סיר מכוסה.

rachel ben shachar (12:58 11.02.2020)

תודה שענית כל כך מהר
כמעט רוב התפריט הביתי שלנו מורכב מהמתכונים שלך
זו הזדמנות להודות לך על אתר מעולה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:11 11.02.2020)

כיף לשמוע ❤️
תודה לך.

אושר (17:56 19.11.2020)

איזה כייף להכין ארוחות טובות בכלום זמן, בזכותך אני מבשלת לילדים כל יום משהו אחר

מתכונים ב-10 דקות (18:05 19.11.2020)

שמחה לקרוא שאת נהנת אושר 🙂
ערב נפלא🌸

הודיה (12:54 28.01.2020)

הלוואי שתעני מהר כי אני רוצה להכין את זה עכשיו 🙏

1. יש לי בבית מיקס כזה מוכן של אורז כוסמת וגריסים (מיקס מוכן שקניתי בסופר), אני יכולה לשים את זה במקום האורז שבמתכון? שלבי/זמני ההכנה משתנים?
2. האם אפשר לשלב גם עדשים חומות/כתומות? אם כן מה הכמות?
3. איזה ירקות את ממליצה להוסיף? ובאיזה שלב להוסיף אותם?

המון תודה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:09 28.01.2020)

היי הודיה,
1. מה רשום על האריזה לגבי כמות המים על כוס מיקס?
2. אפשר להוסיף כחצי כוס עדשים ירוקות או שחורות מבושלות.
3. אפשר להוסיף גזר וקישוא מגורדים בפומפיה גסה. יש להוסיף אותם אחרי הבצל ולטגן כ-2 דקות ואז להוסיף הבשר.

הודיה (13:21 28.01.2020)

קודם כל תודה על התגובה המהירה!
רשום זמן בישול כ-45 דקות.
את ממליצה לבשל בנפרד? (גם את העדשים לבשל בנפרד? ואז פשוט לערבב?)
רציתי לבשל ביחד שיספגו טעמים בבישול..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:45 28.01.2020)

בשקית רשום לבשל הכל במים במשך כ-45 דקות ולסנן? כמו בישול פסטה?
אם כן אז יהיה קשה להעריך את כמות המים אם תרצי לבשל הכל יחד.
לגבי העדשים, מניסיון הן יכולות להשאר קשות אם לא מבשלים קודם בנפרד.
אם את מבשלת הכל בנפרד אז אני ממליצה לחתוך את הגזר והקישוא לקוביות קטנטנות ולבשל עם הבצל עד לריכוך ואז לערבב עם הכל.

רוניש (21:12 19.12.2019)

אחד הטובים! הפך אצלנו למתכון קבוע! בדיוק כפי שהוא

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:19 19.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה

אדי (20:03 27.05.2019)

היי
למה יצא לי שרוף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:38 28.05.2019)

זה יכול להיות בגלל סוג הסיר או בגלל בישול על אש גבוהה/בינונית.

אורלין (12:52 20.05.2019)

הי אפרת,
האם אפשר להוסיף ירקות ו/או קטניות ואם כן מה מומלץ?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:17 20.05.2019)

אפשר להוסיף עד 3/4 כוס עדשים ירוקות או שחורות מבושלות. אפשר גם להוסיף 1-2 גזרים מגורדים בפומפיה גסה.

מלכי (17:57 20.02.2019)

הכנתי עם עוף טחון ואורז מלא.
קטשופ חריף במקום התיבול.
יצא מושלם!
דומה למתכון עם הפתיתים, רק הרבה יותר בריא.
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:01 20.02.2019)

נשמע מעולה 🙂
תודה מלכי

אפרת (10:01 22.01.2019)

שלום רב, האם שתי כוסות אורז לבן זה לפני בישול או שהאורז צריך להיות כבר מבושל? (אותה שאלה לגבי המתכון של בשר עם פתיתים: האם הפתיתים צריכים להיות מבושלים מראש?)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:50 22.01.2019)

לפני בישול. כנ”ל לגבי פתיתים עם בשר טחון.

רבקה (14:45 30.12.2018)

אפרת תודה רבה!
הכנתי עם אורז מלא עגול לפי ההוראות ויצא ממש טעים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:20 30.12.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

מקס (14:23 25.10.2018)

היי, אפשר להשתמש בבשר עוף טחון? תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:21 25.10.2018)

כן.

מלכי (15:15 3.10.2018)

אחרי ההתלהבות של הבשר עם פתיתים מנסה היום את האורז.
אין לי רקס עגבניות אבל יש קטשופ, זה יכול להוות תחליף?
תודה רבה מאד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:27 3.10.2018)

כן אפשר. בגלל שהקטשופ כבר מתוק נראה לי שאפשר לוותר על כף סילאן.

תהילה (11:33 23.08.2018)

מתכון נפלא, רעיון מהמם, יצא טעים טעים, תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:05 23.08.2018)

תודה תהילה 🙂

ישראל כהן-גנרי (19:59 7.08.2018)

הי, איך אפשר להכין את זה עם אורז מלא?
תודה, את מלכה אמיתית!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:26 7.08.2018)

כן, במקום 2 כוסות אורז לבן אפשר לשים כוס ושליש אורז מלא. יתר הכמויות אינן משתנות, גם לא כמות המים.

יוגב (18:16 26.07.2018)

מה לגבי בהרט? ברוב המתכונים לתבשיל זה, ממליצים על בהרט.מה את אומרת? אני קצת חושש מהתבלין הזה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:04 26.07.2018)

היי יוגב,
נכון, בהרט יכול להתאים אבל זה עניין של טעם. אני ממליצה שתטעם את התבלין לפני. אם אתה אוהב את הטעם אפשר להוסיף בסביבות חצי כפית עד כפית בהרט לתבשיל.

יוגב (10:55 27.07.2018)

תודה אפרת. איזה טעם הבהרט נותן..? חריפות? חיזוק טעמים? למה הוא דומה?
ושאלה אחרונה- להוסיף אבקת מרק לתבשיל?

יוגב (10:57 27.07.2018)

סליחה על ריבוי השאלות. אבל דבר חשוב- 3 כוסות מים זה ל 2 כוסות אורז. אבל פה יש גם את הבשר, הירקות והכל. האם לא צריך להוסיף יותר מים בגלל כל המוצרים האחרים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:13 27.07.2018)

היי יוגב,
בהרט זה בעצם תערובת של תבלינים בטעם מזרחי. בדר”כ התבלין מכיל ציפורן, קינמון, פלפל שחור, הל, כמון, אגוז מוסקט, זרעי כוסברה.
אפשר להוסיף כפית אבקת מרק.
אין צורך להוסיף יותר מים כי הבשר עצמו מפריש נוזלים. מה שכן, כדאי להשרות את האורז במים כחצי שעה לפחות לפני ההכנה ולסנן.

מרינה (18:02 25.02.2018)

הי אפרת,
משתמשת במתכונים שלך המון, הם מעולים!
רציתי לשאול בקשר להמרת רסק עגבניות בעגבניות טריות או מהקופסא. כמה עגבניות לשים במקום 4 כפות רסק? או שכדאי לשלב?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:35 25.02.2018)

היי מרינה,
כדאי לשלב – 2 כפות רסק עגבניות ועגבניה אחת מגורדת/מרוסקת.

רוזי (14:00 26.01.2018)

היי. יצא טעים מאוד ! האם מתאים להקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:02 26.01.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
לא אמורה להיות בעיה להקפיא.
שבת שלום

אירית (12:32 22.01.2018)

היי אפרת האם צריך לשים אבקת מרק? כי אין ברשימת המצרכים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:46 22.01.2018)

אין צורך לשים אבקת מרק.

זיוה (16:22 19.01.2018)

הי,
אתר מדהים! האם ניתן להמיר את האורז בקינואה? ואם כן, ע’פ איזה הוראות בישול?
שבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:25 20.01.2018)

היי זיוה,
אני חושבת שכן. לדעתי כדאי לשים כוס וחצי קינואה. כמות המים נשארת 3 כוסות.

אנה (10:43 13.01.2018)

מה אפשר לשים במקום סילאן? דבש? מייפל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:47 13.01.2018)

אפשר לשים כפית דבש או מייפל.

רבקה (11:11 4.01.2018)

בוקר אור!
למה צריך בסוף להשאיר את הסיר מכובה 10 דקות, האם התבשיל לא התקרר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:38 4.01.2018)

היי רבקה,
התבשיל ממשיך להתבשל מהאדים במהלך ה-10 דקות האלה. התבשיל לא מתקרר.
יום מקסים 🙂

Bar (23:03 6.12.2017)

הי זה על האש, נראה מדהים תודה רבה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:53 6.12.2017)

מצוין, שיהיה בתאבון 🙂

ליאת (15:39 17.11.2017)

עושה את זה בלי רסק עגבניות, עם אבקת מרק בצל ולפחות 2 כפות סילאן
יוצא מאד טעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:57 17.11.2017)

תודה על השיתוף 🙂

דנה (15:43 12.08.2017)

במה אפשר להחליף את אבקת המרק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:45 12.08.2017)

אפשר לוותר על אבקת המרק ולתבל רק בסילאן, כפית מלאה מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

Lea_s (12:34 19.07.2017)

היי אפרת, ניתן להכין עם בורגול במקום האורז? ואם כן אז כל הבישול משתנה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:06 19.07.2017)

היי,
אם את מכינה עם בורגול אני חושבת שכדאי לבשל את הבורגול בנפרד.
את הבשר הטחון גם לבשל בנפרד עם הבצל. לאחר מכן להוסיף לו רסק עגבניות, פטרוזיליה, סילאן, אבקת מרק, מלח ופלפל ובסוף לערבב אותו עם הבורגול.

Lea_s (01:19 20.07.2017)

תודה אנסה והעדכן בהמשך.

lea_s (18:29 25.03.2018)

היי מעדכנת, בורגול עם בשר טחון, יצא סוף הדרך.
תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:45 25.03.2018)

שמחה שיצא טעים, תודה שחזרת לעדכן 🙂

עדי (22:06 18.07.2017)

היי בתור מאותגרת מלח 😉 כמה לדעתך מלח כדאי לשים בערך?

מתכונים ב-10 דקות (22:30 18.07.2017)

היי עדי,
אם את שמה כפית גדושה אבקת מרק אז לדעתי מספיק כפית שטוחה מלח.

רינה (11:56 13.07.2017)

האם חייב להוסיף סילאן?
מה הוא נותן?
אני פשןט מפחדת שזה ימתיק לי את האוכל

מתכונים ב-10 דקות (12:18 13.07.2017)

זה נותן מתיקות עדינה אבל אפשר לוותר.
יום מקסים 🙂

יוסי (18:47 19.05.2017)

אני מאוד אוהב את האתר שלך, בדרך כלל אני מכין קציצות מעוף טחון הפעם אמרתי נגוון ואין מקום יותר טוב לגוון מהאתר שלך. האוכל על האש ממתין בציפייה
ותודה

מתכונים ב-10 דקות (11:02 20.05.2017)

כיף לשמוע 🙂
תודה יוסי

שרה (22:48 26.03.2017)

היי אפרת,
נראה מעולה, מתבשל עכשיו. אני רואה יצא כמות גדולה מידי, האם אפשר להקפיא? תודה!

מתכונים ב-10 דקות (23:11 26.03.2017)

כן, אפשר.

רויטל (17:28 10.02.2017)

יצא טעיםםםם!
וכ”כ פשוט. השתמשנו בבשר עגל טחון. הכל חוסל ביום (אנחנו רק שניים 🙂 )

מתכונים ב-10 דקות (19:13 10.02.2017)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה ושבת שלום!

שלומית (06:33 5.02.2017)

המתכון של בשר טחון והאורז ביחד הפך ללהיט אצלינו בבית. תודה

מתכונים ב-10 דקות (08:32 5.02.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שלומית ושבוע נפלא

בתאל (10:19 19.01.2017)

היי, מדובר בכוס מדידה כמו של אפיה? תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (10:22 19.01.2017)

היי בתאל,
בכל המתכונים באתר אני משתמשת בכוס בנפח של 240 מ”ל. ראי תמונה של הכוס בלינק המצורף- המרת מידות אפיה.
יום נפלא 🙂

עופר (17:46 21.12.2016)

יצא ממש טעים! וקליל מאוד להכנה (:
תודה

מתכונים ב-10 דקות (18:27 21.12.2016)

תודה עופר, שמחה לשמוע 🙂

עדינה (14:59 19.12.2016)

חיפשתי מתכון קל, מהיר וטעים לארוחת ערב. יצא מעולה!
כולם טרפו את הארוחה 🙂
רק תוך כדי הצטערתי שאין ירק. אולי בפעם הבאה אוסיף זוקיני/ עגבניות.
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (15:05 19.12.2016)

היי עדינה,
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן והמשך יום מקסים.

דנה (11:07 16.12.2016)

הי,
אני מתה על האתר שלך! תמיד מוצאת בו בדיוק מה שאני מחפשת והכל טעים טעים!
ועכשיו שאלה, אני לא משתמשת באבקת מרק בכלל, האם זה קריטי פה? איזה תבלינים את ממליצה לשים במקום?
תודה ושבת חמימה, נעימה וטעימה ☺

מתכונים ב-10 דקות (11:55 16.12.2016)

היי דנה,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
שימי בסביבות כפית גדושה מלח. אפשר להוסיף גם חצי כפית פפריקה מתוקה אבל לא חובה.
שבת נעימה וחמימה!

דגנית (20:16 15.12.2016)

הכנתי לשבת עם אורז מלא במקום לבן ויצא ממש טעים
תודה על מתכונים מעולים וקלים 🙂

מתכונים ב-10 דקות (20:47 15.12.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה על העדכון ושבת שלום

אנסטסיה (21:00 17.10.2016)

יצא מושלם ! אין עלייך!!

מתכונים ב-10 דקות (21:09 17.10.2016)

תודה אנסטסיה 🙂

הילה (21:33 5.10.2016)

יצא מצוין!!! תודה!

מתכונים ב-10 דקות (22:37 5.10.2016)

תודה הילה, שמחה לשמוע 🙂

יפעת (11:20 16.09.2016)

מה אפשר לשים במקום סילאן?תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (11:43 16.09.2016)

היי יפעת,
אפשר לשים כפית דבש או סירופ מייפל.

רונית (13:54 9.09.2016)

היי,
הכנתי עם אורז בסמטי ובלי פטרוזיליה ויצא טעים מאד! נכנס לרשימות המתכונים שלי. תודה על המתכון!

מתכונים ב-10 דקות (13:57 9.09.2016)

שמחה שיצא טעים!
תודה רונית ושבת שלום 🙂

שרה (12:21 4.09.2016)

היי,
אני מנסה לעשות קציצות כפי שהמלצת למעלה אבל זה נורא מתפרק למרות שהוספתי 2 ביצים על כמות יחסית קטנה.
הצעות?

מתכונים ב-10 דקות (12:34 4.09.2016)

היי שרה,
אם את מתכוונת לאפות את הקציצות אז זה לא נורא שזה מתפרק מאחר ולאחר האפיה הן מתגבשות לקציצות.
את יכולה לנסות להוסיף לתערובת גם קצת פירורי לחם.

שרון (21:18 31.08.2016)

היי אפשרי בזיליקום במקום פטרוזיליה?

מתכונים ב-10 דקות (21:59 31.08.2016)

כן שרון, אפשר אבל מומלץ לשים כמות קטנה יותר (עד רבע כוס עלי בזיליקום קצוצים).

איירין (21:50 12.08.2016)

הכנתי עם אורז בסמטי, הוספתי יותר מים פשוט, והוספתי קינמון, כמון, שקדים פרוסים, יצא מדהים!!!!!

מתכונים ב-10 דקות (22:54 12.08.2016)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום

יפית (13:10 8.07.2016)

היי… האורז לא יוצא לי מבושל ואני מוסיפה מים אבל הוא עדיין לא מתבשל … מה לעשות?

מתכונים ב-10 דקות (13:16 8.07.2016)

היי יפית,
הוסיפי עוד מים רותחים (כשליש כוס לפחות), ערבבי ובשלי על אש נמוכה עם מכסה. אם אחרי 15 דקות הוא לא יתרכך, חזרי על הפעולה. בסוף הוא יתרכך.
עדכני אם יש בעיה.
בהצלחה 🙂

מיכל (19:06 6.07.2016)

עשיתי מספר פעמים. יוצא טעים אך תמיד אני מסתבכת כי לפי ההוראות האורז אף פעם לא מוכן ואז אני צריכה לעשות תיקונים. מה לעשות?

מתכונים ב-10 דקות (19:24 6.07.2016)

היי מיכל,
את שוטפת או משרה קודם את האורז לפני ההכנה?
אם לא, אני מניחה שחסרים פשוט נוזלים ולכן פעם הבאה הגדילי את כמות המים בשליש כוס (הכוונה שימי 3+1/3 כוסות מים).

יפית (13:15 8.07.2016)

זה לא ממש עוזר לי להוסיף מים… האורז פשוט לא מתבשל.. מה לעשות?

מתכונים ב-10 דקות (13:26 8.07.2016)

זאת הדרך הנכונה.
מניסיון זה בסוף מתבשל, גם אם לוקח לזה זמן.
אגב, השרת את האורז לפני במים או שטפת אותו?
אם זה לא מתבשל יכול להיות שיש בעיה בסוג האורז או שהוא לא טרי (נתקלתי כבר בתופעה כזאת).

אושרת (13:36 2.07.2016)

יצא מעולה! כל המשפחה אהבה וזה הכי חשוב! מתכון קל ופשוט. תודה!

מתכונים ב-10 דקות (14:03 2.07.2016)

תודה אושרת, שמחה לשמוע!

סנטנה (11:21 14.06.2016)

האורז צריך להיות מבושל כשמוסיפים אותו לבשר?או שמבשלים ואז מוסיפים?

מתכונים ב-10 דקות (13:05 14.06.2016)

היי,
האורז לא צריך להיות מבושל. מוסיפים אותו לתערובת הבשר כשהוא יבש והוא מתבשל יחד עם הבשר.

יו (01:25 26.05.2016)

עשיתי בלי סילאן ויצא מצוין. המלצה שלי, לחתוך חצי פלפל ירוק חריף וגזר שלם לטבעות ולטגן ביחד טיפה לפני הבצל ואז לעשות את כל שאר המתכון. מוסיף פיקנטיות ועוד נפח למנה.
מצוין!

מתכונים ב-10 דקות (08:22 26.05.2016)

נשמע מעולה 🙂
תודה על העדכון ויום נפלא

יעל ניר (20:31 12.05.2016)

פשוט מעולה! ובכלל המתכונים שלך,פשוטים ומדויקים,תודה!

מתכונים ב-10 דקות (20:44 12.05.2016)

תודה יעל, שמחה לשמוע!

ירון (10:09 30.04.2016)

שלום,
אם מבקש להבין שלוש כוסות אורז האם פשוט לעדכן את כמות המים באופן יחסי.
תודה

מתכונים ב-10 דקות (11:22 30.04.2016)

היי ירון,
אם אתה רוצה להכין מ3 כוסות אורז מומלץ גם שתגדיל את יתר החומרים במתכון לפי הכמויות הבאות:
750 גרם בשר טחון
3 כוסות אורז לבן
4.5 כוסות מים רותחים
2 בצלים בינוניים קצוצים
3/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
6 כפות רסק עגבניות
כף וחצי רוטב סילאן, כפית וחצי אבקת מרק, כפית גדושה מלח, פלפל שחור לפי הטעם

ענת (13:58 18.04.2016)

טעים להדהים. הבן שלי ואני טורפים.
במקום סילן הוספתי רוטב צ’ילי מתוק. במקום עןף טחון היו לי פרגיות טחונות.
תודה על יופי של ארוחת צהריים.

מתכונים ב-10 דקות (15:01 18.04.2016)

שמחה שנהנתם 🙂
תודה שחזרת לעדכן והמשך יום נפלא!

שר (13:55 28.03.2016)

מעולה!!!!!

מתכונים ב-10 דקות (13:57 28.03.2016)

תודה שר, שמחה שאהבת!

עפרי (21:06 17.03.2016)

יצא טעים מאוד
והכייף שהילדים ביקשו שאכין שוב.

מתכונים ב-10 דקות (21:10 17.03.2016)

אני ממש שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן

מוריה (19:24 1.03.2016)

היי,אפשר לוותר על הסילאן? אני לא אוהבת אוכל מתוק בכלל.
המידה ואני מוותרת על הסילאן אני צריכה להוסיף משהו אחר או שזה רק להוסיף טעם?

מתכונים ב-10 דקות (20:45 1.03.2016)

היי מוריה,
את יכולה לוותר על הסילאן ואין צורך להוסיף שום דבר במקום.

יוליה (07:03 26.01.2016)

בוקר טוב ושוב תודה על אתר מושלם.
שאלה האם אפשר במקום הסילאן דבש? אם כן מה הכמות.
האם זה יוצא מתוק??

ועוד דבר קצת לא קשור…אתם חייבים להוציא אפליקציה חייבייים!!!
תודההה

מתכונים ב-10 דקות (08:33 26.01.2016)

היי יוליה,
אפשר לשים חצי כף דבש במקום הסילאן כי הוא יותר מתוק מהסילאן. התבשיל לא אמור לצאת מתוק.
לגבי אפליקציה, הנושא בבדיקה ואני מקווה שתהיה בהמשך.
יום חמים ונעים 🙂

סיגל (15:31 19.01.2016)

תודה רבה
יצא מעולה!!!!!

מתכונים ב-10 דקות (16:34 19.01.2016)

תודה סיגל, שמחה לשמוע 🙂

חיליק (22:05 17.01.2016)

היי רציתי לדעת אם ניתן לעשות את זה עם כוסברה גם?

מתכונים ב-10 דקות (22:15 17.01.2016)

כן חיליק, אפשר.

רינת (19:40 3.12.2015)

הטעם מצויין אבל הר ארז עדיין קשה.. המלצה??

מתכונים ב-10 דקות (19:57 3.12.2015)

היי רינת,
תוסיפי לתבשיל כרבע כוס מים רותחים, תערבבי ותמשיכי לבשל על אש נמוכה, בסיר מכוסה, עד שהאורז מתבשל.

אושרה (10:46 13.11.2015)

מתכון מעולה, טעים, תודה. אוהבת את האתר 🙂

מתכונים ב-10 דקות (11:00 13.11.2015)

תודה אושרה! שמחה לשמוע.
שבת שלום 🙂

סנטנה (13:47 26.10.2015)

היי.אני הכנתי אורז ואחרי שהוא מבושל הוספתי לבשר.הבשר לא היה מבושל ממש עד הסוף.השתמשתי בבשר בקר טחון.זה די דחוף זה עכשיו על האש.תודה (השאלה היא האם הייתי אמורה לבשל את האורז לפני הוספת הבשר או לא)

מתכונים ב-10 דקות (13:55 26.10.2015)

היי,
את האורז אמורים לבשל ביחד עם הבשר הטחון. לא בנפרד. היה צריך להוסיף את האורז היבש לבשר הטחון (שטוגן 3 דקות), להוסיף את שאר החומרים כולל המים הרותחים ולבשל במשך 20 דקות.
אם כבר ערבבת בין הבשר הטחון לאורז המבושל פשוט תבשלי עם מכסה על אש נמוכה במשך 5-10 דקות, עד שהבשר הטחון יתבשל. מידי פעם תרימי את המכסה ותערבבי.

מיכל לב (09:52 24.10.2015)

סילאן הוא ללא גלוטן?
לגבי רוטב סויה אני יודעת בוודאות שהוא עם גלוטן

מתכונים ב-10 דקות (10:11 24.10.2015)

היי מיכל,
עד כמה שידוע לי סילאן אינו מכיל גלוטן.

שי (13:46 22.08.2015)

תודה על כל המתכונים! 🙂 בזכותך התחלתי לבשל ואני גם נהנה מזה!
הכנתי את המתכון הזה ונשאר לי סיר די מלא, אפשר לעשות מזה קציצות? אם כן מה אני צריך לעשות כדי שיצאו לי קציצות (טיגון או בתנור לא משנה לי)
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (15:51 22.08.2015)

אני ממש שמחה לשמוע שי!
כן, אפשר להכין קציצות. צריך להוסיף לתערובת 1-2 ביצים ולערבב היטב (אם היה חסר תיבול לאורז כמו מלח או משהו אחר- זה הזמן להוסיף ולשפר את הטעם 🙂 ). אח”כ פשוט ליצור קציצות עם הידיים ולטגן במחבת עם שמן על אש בינונית 2-3 דקות מכל צד עד להזהבה יפה (שמים שמן בנדיבות אבל זה לא טיגון בשמן עמוק). אפשר גם לאפות- להבריש נייר אפיה בשמן, להניח את הקציצות. להבריש אותן במעט שמן ולאפות ב180 מעלות, במשך 15-20 דקות ואח”כ להפוך צד ולאפות עוד כ-10 דקות.
מאחר והתערובת כבר מוכנה יכול להיות שהאפיה תייבש מעט את הקציצות לכן אם לא משנה לך, טיגון יכול להיות מוצלח יותר, כך הקציצות יהיו יותר עסיסיות.
בהצלחה 😉

רונה (20:55 11.08.2015)

היי!

כרגע סיימתי להכין ויצא טעים מאוד!

תודה רבה על מתכון פשוט ונהדר.

מתכונים ב-10 דקות (21:04 11.08.2015)

אני שמחה לשמוע!
תודה רונה והמשך ערב נעים 🙂

ייני זהרני (15:27 15.04.2015)

אני חדש במטבח ויצא לי מעול
ה!אשתי התלהבה.לטעמה אפשר להפחית ברסק העגבניות.

מתכונים ב-10 דקות (15:32 15.04.2015)

אני שמחה מאוד לשמוע!
תודה שחזרת לשתף 🙂

רונה (20:57 11.08.2015)

שמתי קופסא של 100 גרם רסק עגבניות וזה יצא מושלם.

ירדן (15:08 1.04.2015)

האם ישנה אפשרות להכין את האורז לבן ללא הרסק?

מתכונים ב-10 דקות (16:13 1.04.2015)

היי ירדן,
פחות מומלץ להכין ללא הרסק. הטעם ייצא מעט תפל.

רות (00:58 25.11.2014)

הי!-יש לי כמה שאלות
1)התבשיל יצא לי מעט תפל, חסר טעם,למרות ששמתי בדיוק את הכמויות המצוינות במתכון…..בנוסף לא צויין במתכון כמות המלח-אז שמתי כפית גדושה.בכל זאת לא יצא ממש עם טעם……יש לך רעיונות איך לתת לזה מעט טעם??
2)בתמונה הצבע של האורז ממש אדום-לי יצא לבן…….
3)במקם בשר הודו שמתי בשר בקר….אולי זאת הסיבה לחוסר הטעם??
חוץ מזה אני חייבת לציין שהאתר ממש ממש טוב ונורא עוזר לי ביום יום- במיוחד לאור העובדה שאני לא ממש טבחית מהוללת….המתכונים פשוטים וטעימים….המון תודה…..

מתכונים ב-10 דקות (10:53 25.11.2014)

היי רות,
1. כפית גדושה מלח זה מצוין. שמת גם אבקת מרק?
2. לגבי צבע האורז- כנראה שחסר רסק עגבניות, לכן גם חסר מעט טעם (השתמשת ברסק ולא בעגבניות מרוסקות, נכון?)
3. זה בסדר גמור שהכנת עם בשר בקר.
כדי לשפר את הטעם אני ממליצה לערבב 1/4 כוס מים רותחים עם כף רסק עגבניות וכפית אבקת מרק ולשפוך על תבשיל האורז ולערבב היטב על אש נמוכה 2-3 דקות כדי שהטעמים יספגו בצורה אחידה באורז. מומלץ גם להוסיף עוד מלח אם חסר.
ותודה, אני שמחה לשמוע שהאתר מועיל בשבילך 😉
יום נפלא!

כלנית (14:50 23.11.2014)

מתכון מעולה.. תודה רבה !!! 🙂

מתכונים ב-10 דקות (15:10 23.11.2014)

תודה כלנית ושבוע נפלא 🙂

אריאלה (10:02 9.10.2014)

שנה טובה וחג שמח,
1.אורז בסמטי מלא מתאים?
2.האם ניתן להמיר את הפטרוזיליה בכוסברה/שמיר?
תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (10:35 9.10.2014)

היי אריאלה,
1.לדעתי אורז בסמטי מלא (שלא כמו אורז מלא רגיל) מבשלים בצורה שונה. שמים את האורז בסיר עם מים שרתחו מראש ולאחר מכן מסננים את האורז משאריות המים אבל אם יצא לך לבשל אורז בסמטי מלא כמו אורז רגיל ואת יודעת את כמויות המים שיש להוסיף לו אז אין בעיה להשתמש בו במתכון הזה.
2.ניתן להמיר את הפטרוזיליה בכוסברה או שמיר, לדעתי במקרה הזה יותר יתאים להשתמש בכוסברה.
שנה טובה וחג שמח!

שי (13:53 8.10.2014)

היי,

האם האורז צריך להיות מבושל מראש?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:07 8.10.2014)

הי שי,
האורז לא צריך להיות מבושל מראש אלא אורז יבש.
חג שמח!

אביבית (13:21 12.10.2014)

מה אפשר להוסיף בצד ?

מתכונים ב-10 דקות (16:58 12.10.2014)

הי אביבית,
אפשר לאכול את זה עם סלט ירקות או ירקות אפויים.

יפה (09:24 5.09.2014)

מתכון מדהים בטעמו ומהירות ההכנה. תודה על האתר המדהיםם

מתכונים ב-10 דקות (11:38 5.09.2014)

בשמחה רבה יפה!

מירי (17:52 30.06.2014)

היי, ערב טוב
הסילאן ממש הכרחי? (אני לא כ”כ אוהבת אוכל מתוק).

מתכונים ב-10 דקות (18:04 30.06.2014)

הי מירי,
את יכולה לוותר על הסילאן.
ערב מצוין 🙂

סבטה (15:45 26.06.2014)

הי
האם בקר מתבשל 20 דקות גם?
איזה בקר צריך לקנות?
ובמה אפשר להחליף אבקת מרק?

מתכונים ב-10 דקות (16:19 26.06.2014)

הי סבטה,
הכוונה במתכון לבשר בקר טחון וכן הוא מתבשל ב-20 דקות. לגבי החלק בבקר, בדר”כ זה צוואר אבל זה יכול להיות כל חלק שמתאים להכנת קציצות.
אפשר לוותר על אבקת המרק ולשים יותר מלח.

שרי (11:07 25.04.2014)

יש אפשרות להחליף לאורז מלא?

מתכונים ב-10 דקות (11:14 25.04.2014)

היי שרי, אפשר בהחלט. ממליצה להשתמש בכוס עד כוס וחצי אורז מלא (כאשר בדר”כ היחס הוא שעל כל כוס אורז מלא מומלץ לשים 2 ורבע כוסות מים).
שבת שלום 🙂

קרינה (00:38 13.03.2014)

אני לא כל כך יודעת לבשל … אני רק מנסה , למה כתוב מתי לשים את הסילאן ועל איזה אש מבשלים את הבשר ?

מתכונים ב-10 דקות (09:29 13.03.2014)

הי קרינה, את הסילאן (יחד עם אבקת המרק, מלח ופלפל) מוסיפים אחרי הפטרוזיליה והרסק. זאת אומרת בסוף, לפני שמוסיפים את המים הרותחים.
את הבצל מבשלים על אש בינונית עד שמזהיב מעט. מוסיפים את הבשר ומבשלים על אש גבוהה במשך כ-3 דקות. חשוב לערבב במשך כל הזמן שהבשר מתבשל. משאירים על אש גבוהה עד שמוסיפים את המים הרותחים (רק חשוב כל הזמן לערבב) ורק בסוף מכסים את הסיר ומנמיכים את האש.
בהצלחה 🙂

שירן (13:25 6.03.2014)

ניתן להמיר את הסילאן בדבש או חתיכות תמרים?

מתכונים ב-10 דקות (13:27 6.03.2014)

היי שירן, ניתן להמיר את הסילאן בדבש או בכף סוכר חום/לבן.

אלונה (14:17 5.03.2014)

מתכון פשוט ומעולה, נטרף תוך דקות 🙂

מתכונים ב-10 דקות (14:50 5.03.2014)

תודה אלונה 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.