מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

ריבועי קוקוס

ריבועי קוקוסFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On נובמבר 22, 2017
Last modified:נובמבר 22, 2017

Summary:

לכל אוהבי הקוקוס: ריבועי קוקוס בשני צבעים 

קינוח מהיר וטעים ב-5 מצרכים בלבד, פרווה, ללא גלוטן, ללא אפיה

ריבועי קוקוס

מצרכים:

3 כוסות קוקוס טחון (270 גרם)

מיכל קצפת צמחית (250 מ"ל)

100 גרם שוקולד מריר

כף שמן

אבקת סוכר (כף + כפית)

אופן הכנה:

-מניחים בקערה 50 גרם שוקולד מריר + 7 כפות קצפת צמחית וממיסים כמה שניות במיקרוגל. מוציאים ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים כוס וחצי קוקוס וכפית אבקת סוכר ומערבבים היטב עד לתערובת אחידה (אמורה להתקבל תערובת לחה). מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה ויוצקים את התערובת לתבנית. משטחים היטב לגובה אחיד.

-ממיסים במיקרוגל כמה שניות 50 גרם שוקולד מריר עם כף מים וכף שמן, מערבבים לתערובת חלקה ויוצקים האופן אחיד מעל שכבת הקוקוס.

-מערבבים בקערה כוס וחצי קוקוס עם כף מלאה אבקת סוכר ומוסיפים את שארית הקצפת צמחית. מערבבים עד לתערובת אחידה ולחה. יוצקים את התערובת מעל שכבת השוקולד ומיישרים בעזרת ידיים רטובות.

-מכניסים למקפיא ל 2-3 שעות, מחלצים מהתבנית וחותכים לקוביות קטנות (מומלץ לחתוך ל-3 חלקים לאורך ואז לקוביות).

*שומרים במקרר. ניתן גם להקפיא בקופסה אטומה.

הערה: הריבועים עלולים להתפרק מעט בחיתוך, במיוחד החלק העליון. פתרון לכך הוא שימוש בתבנית פרלינים מסיליקון.

ריבועי קוקוס

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו


20 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי לאה,
      אפשר. בדר"כ היא פחות מתוקה מקצפת צמחית לכן מומלץ לטעום ולהוסיף יותר אבקת סוכר לפי הטעם.

  1. מהמם מהמם מהמם פשוט טעים ואי אפשר להפסיק
    הכנתי כמות אחת לניסיון לכבוד שבת הילדים ובעלי אהבו מאוד מאוד
    וביקשו להכפיל את הכמות לשבת הקרובה
    המון תודות על המתכונים הטובים והקלים

  2. הריבועי קוקוס יצאו מעולים,לאוהבי הקוקוס בפרט.
    עשינו חלק בתבנית שקעים סיליקון לבבות ויצא מדהים.
    גם מה שעשינו בתבנית אינגליש קייק נחתך מצוין.

    תודה על המתכונים הנפלאים.

  3. חזרתי לעדכן איך יצא, הכנתי בתבנית פרלינים מסיליקון ולא האמנתי שזה יצא כזה יפה מרשים וטעים זה אמנם לוקח קצת יותר זמן אבל בכל זאת זה ניראה כאילו עבדתי על זה שעות.
    תודה רבה רבה

    1. היי הודיה,
      הם יוצאים קטנים אבל יש בזה משהו נחמד. פשוט במקום אחד יאכלו מהם יותר 🙂

    1. היי אתי,
      לדעתי זה יכול להחזיק במצב טוב עד חודש (כל עוד זה עטוף היטב).
      שבת שלום 🙂

  4. המתכונים שלך תמיד מהממים אבל זה,וואו!!
    סיימתי הרגע להכין כמות כפולה,הדאגה היחידה שלי היא שבעלי לא יחסל הכל לפני שבת😉
    השילוב של הריץ' עם הקוקוס טועם כמו מילקי!
    בקיצור,מתכון משגע.
    המון תודה ושבת שלום!

    1. היי ציפי,
      אפשר להשתמש בשמנת מתוקה חלבית. בדר"כ היא פחות מתוקה מקצפת צמחית לכן מומלץ לטעום ולהוסיף יותר אבקת סוכר לפי הטעם.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »