מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוגת גבינה וביסקוויטים

עוגת גבינה וביסקוויטיםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מאי 16, 2018
Last modified:מאי 16, 2018

Summary:

עוגת גבינה וביסקוויטים ללא אפיה – קלה להכנה, קוצרת מחמאות וטעימה בטירוף!

עוגת גבינה וביסקוויטים

תבנית מלבנית בגודל 22X31

מצרכים:

400 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר (רצוי בטעם שוקולד)

2 מיכלי שמנת מתוקה 32% או 38% (סה"כ 500 מ"ל)

חצי כוס (120 מ"ל) חלב קר

רבע כוס (50 ג') סוכר

5 כפות מלאות אבקת אינסטנט פודינג וניל (60 גרם)

250 גרם גבינה לבנה 5% או 9%

לטבילת הביסקוויטים: חצי כוס חלב

לקישוט מעל: 4 חטיפי מקופלת מפוררים (100 גרם)

אופן הכנה:

-מקציפים את השמנת המתוקה במשך כחצי דקה. מוסיפים חלב, סוכר, פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

-מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים בעזרת כף בתנועות קיפול.

-טובלים ביסקוויטים בחלב (טבילה קצרה) ומסדרים שכבה בתבנית (ניתן לחתוך חלק מהביסקוויטים כדי להתאימם לגודל התבנית).

-יוצקים מעל כשליש מקרם הגבינה. מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב ומעל שליש נוסף של קרם גבינה. מניחים שכבה שלישית של ביסקוויטים טבולים בחלב ומסיימים בקרם גבינה.

-מפוררים מעל מקופלת מפוררת, עוטפים בנייר כסף ושומרים במקרר כ-4 שעות לפחות לפני ההגשה (מומלץ להכין יום קודם).

*הערה: במקום מקופלת ניתן לפזר מעל שוקולד מגורד או להכין גנאש שוקולד חלב. ניתן גם לזלף פסים/דוגמאות של ממרח שוקולד חלבי שאוהבים.

עוגת גבינה וביסקוויטים

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

71 תגובות

הוסף תגובה
        1. כן בגדול זה אפשרי אבל לוקח הרבה יותר זמן.
          מומלץ להכניס את השמנת למקפיא למשך 15 דקות לפני ההקצפה כדי שהיא תהיה קרה מאוד (זה מסייע להקצפה) ואז להקציף בתנועות נמרצות וברצף במשך כמה דקות עד שהקצפת מסמיכה ונעשית יציבה.

    1. כמויות לתבנית אינגליש קייק אחת:
      200 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר (רצוי בטעם שוקולד)
      מיכל שמנת מתוקה 32% או 38% (250 מ"ל)
      רבע כוס חלב קר
      2 כפות סוכר
      3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
      125 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
      לטבילת הביסקוויטים: רבע כוס חלב
      לקישוט מעל: 2 חטיפי מקופלת מפוררים (50 גרם)

    1. יש להכין מחצית מכל הכמויות.
      את יכולה להכין את הכמות במתכון ב-2 תבניות אינגליש קייק ותבנית אחת לעטוף היטב ולהקפיא.

  1. היי אפרת, האם ניתן להכין את העוגה בלי מיקסר ?
    אם לא, אשמח אם תוכלי להפנות אותי לעוגת ביסקוויטים ללא מיקסר אם קיים באתר.
    תודה מראש 😊

  2. היי אפרת לילה הזה היה לי משעמם ורציתי להכין עוגה אז חפשתי מתכונים ומאצתי את שלך קראתי את התגובות וראיתי שהם נהדרות אז רצתי להביא מצרכים בגלל שאני בן אני לא אופה עוגות זו העוגה הראשונה ואת האמת היא יצאה מושלמת יותר ממה שחשבתי רק בעיה קטנה בכמויות לא יותר מזה עכשיו היא במקרר אשמח להגיב לך איך היא יצאה

    1. היי אורי,
      קודם כל כל הכבוד לך 🙂
      לגבי הכמויות, זה כבר קשור בתבנית. יכול להיות שהשתמשת בתבנית גדולה או קטנה ממה שצריך.

  3. עוגה ליגה !!! האמת שהיה לי את המתכון אך שלך יותר מוצלח עם הטיפים והכמויות המדויקות. סוכר לא שמתי כלל ובשכבה העליונה הזלפתי עם כף חמאת שקדים וליקר שוקולד והוספתי קוקוס ויצא ממש טעים.
    תודה ושבת שלום ומבורך

  4. העוגה האהובה עליי, באמת שזה ממש טעים וכל כך קל שזה מדהים.
    הכנתי לאבא שלי והוא נורא אהב, והוא נורא אוהב שוקולד גם אז הוא הציע אולי לשים גם קרם שוקולד בין שכבות הפתי בר.
    יש דרך לעשות את זה? זה יצא טעים?

    1. כן בטח, זה דווקא יכול להשתלב מעולה. לדעתי כדאי להמיס חפיסת שוקולד (ממליצה שוקולד חלב רגיל) עם 2-3 כפות חלב עד לתערובת נוזלית חלקה ואז לזלף בין שכבות הפתי בר (קודם לשים את הפתי בר, מעל לזלף שוקולד ואז לשים את קרם הגבינה. נגיעות השוקולד ייתנו טוויסט מעניין 🙂

  5. אפרת תודה רבה על המתכונים המדהימים שלך… עשיתי את העוגת גבינה והיו תגובות ממש טובות תודה לך ושבת שלום

  6. הינה העוגה המוכנה בסוף שמתי גבינה לבנה קופסא וחצי:)ואחר-כך אשלח תמונה אחרי שתיתייצב עידכון לגבי הטעם למרות שטעמתי וטעים יצא תודה:)

  7. היי אפרת,
    חייבת להכין את עוגת הגבינה ורציתי לישאול האם ניתן להכין עם ביסקוויטים לבנים הרגילים ומעל לעשות ג'ילי בטעם תות ולישפוך מעל עוגת הגבינה ליופי? זה יהיה מתאים?
    תודה רבה על המתכונים.

    1. היי קרינה,
      אפשר להשתמש בביסקוויטים רגילים.
      אפשר גם לשים ג'לי תות מעל. אני ממליצה רק להכניס את העוגה למקפיא לחצי שעה-שעה כדי שהקרם יתייצב ורק אז לשים את הג'לי. אח"כ אפשר לשמור במקרר.

      1. תודה רבה על המענה המהיר.אכין ואעדכן איך יצא:)ופעם הבאה האם ניתן לשים 2
        קופסאות של גבינה לבנה או שקופסא אחת מספיקה כדי להרגיש את הגבינה?
        שוב תודה:)

        1. אפשר לשים קופסת גבינה נוספת אם רוצים להרגיש יותר את הטעם של הגבינה.
          שבוע נפלא 🙂

  8. היי. האם אפשר לשנות את היחס בין הגבינה לשמנת מתוקה? בצורה כזו שתהיה יותר גבינה מאשר שמנת מתוקה? כך שיהיה "בריא" יותר…אם אפשרי אשמח לדעת כמויות. עוגה טעימה ביותר :-]

    1. היי אורנה,
      אפשר לנסות לשים מיכל שמנת אחד ו500 גרם גבינה לבנה, רק כדאי לטעום את הקרם ולוודא שהוא מתוק מספיק. אם יש צורך אפשר להוסיף כמה כפות אבקת סוכר.

  9. היי אפרת.
    הכנתי את העוגה אבל לא חלבית. יצא מעולה. תודה רבה אוהבת את המתכונים שלך.

  10. הכנתי אותה לשבועות. יצא מעולה עם פתי בר רגיל. 5 כפות פודינג הביא אותי בדיוק לאריזה של 80 גרם פודינג. הילדה פיזרה מלמעלה סוכריות צבעוניות קטנטנות לפי בקשתה.
    אכן קל להכנה וטעים ממש.
    תודה אפרת

  11. תודה רבה על המתכונים הנפלאים🍰🍒🍒חג שבועות מלא הטנא 🌽🌽🌽בדברים נפלאים💐💐

  12. חג שמח אפרת
    האם אפשר להוסיף לחלב שבו טובלים את הביסקוויטים קפה אספרסו או איזה סוג של ליקר

  13. אפרת זה נראה מעולה!!!
    יכולה להסביר מה הכוונה בתנועות קיפול? לא רוצה להרוס את ההקצפה.
    תודה וחג שבועות כיפי

  14. היי אפרת,
    אם אני רוצה לעשות בתבנית אלומיניום 25X32, איך ניתן לשנות את הכמויות?
    בנוסף, האם ניתן במקום המקופלת ליצוק שוקולד מומס עם שמנת?
    תודה רבה,
    עידית

    1. היי עידית,
      לתבנית בגודל שציינת יש להכפיל את כל הכמויות ב1.5: 600 גרם ביסקוויטים, 3 מיכלי שמנת, 3/4 כוס חלב, שליש כוס סוכר, 8 כפות אבקת פודינג וניל, 375 גרם גבינה לבנה.
      אפשר ליצוק מעל גנאש (שוקולד מומס עם שמנת).
      חג שמח 🙂

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר