מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוגת גבינה וביסקוויטים

עוגת גבינה וביסקוויטיםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מאי 16, 2018
Last modified:מאי 16, 2018

Summary:

עוגת גבינה וביסקוויטים ללא אפיה – קלה להכנה, קוצרת מחמאות וטעימה בטירוף!

עוגת גבינה וביסקוויטים

תבנית מלבנית בגודל 22X31

מצרכים:

400 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר (רצוי בטעם שוקולד)

2 מיכלי שמנת מתוקה 32% או 38% (סה"כ 500 מ"ל)

חצי כוס (120 מ"ל) חלב קר

רבע כוס (50 ג') סוכר

5 כפות מלאות אבקת אינסטנט פודינג וניל (60 גרם)

250 גרם גבינה לבנה 5% או 9%

לטבילת הביסקוויטים: חצי כוס חלב

לקישוט מעל: 4 חטיפי מקופלת מפוררים (100 גרם)

אופן הכנה:

-מקציפים את השמנת המתוקה במשך כחצי דקה. מוסיפים חלב, סוכר, פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

-מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים בעזרת כף בתנועות קיפול.

-טובלים ביסקוויטים בחלב (טבילה קצרה) ומסדרים שכבה בתבנית (ניתן לחתוך חלק מהביסקוויטים כדי להתאימם לגודל התבנית).

-יוצקים מעל כשליש מקרם הגבינה. מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב ומעל שליש נוסף של קרם גבינה. מניחים שכבה שלישית של ביסקוויטים טבולים בחלב ומסיימים בקרם גבינה.

-מפוררים מעל מקופלת מפוררת, עוטפים בנייר כסף ושומרים במקרר כ-4 שעות לפחות לפני ההגשה (מומלץ להכין יום קודם).

*הערה: במקום מקופלת ניתן לפזר מעל שוקולד מגורד או להכין גנאש שוקולד חלב. ניתן גם לזלף פסים/דוגמאות של ממרח שוקולד חלבי שאוהבים.

עוגת גבינה וביסקוויטים

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

73 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי ליזה,
      לתבנית 26 יש להכפיל את כל הכמויות ב1.5: 600 גרם ביסקוויטים, 3 מיכלי שמנת, 3/4 כוס חלב, שליש כוס סוכר, 8 כפות אבקת פודינג וניל, 375 גרם גבינה לבנה.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר