מצרכים להכנת גלידת ריבת חלב
- 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה (250 מ”ל)
- שליש כוס (80 מ”ל) חלב מרוכז ממותק (אפשר גם להכין לבד – חלב מרוכז ממותק)
- 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
- 3 כפות ריבת חלב
איך מכינים גלידת ריבת חלב?
- מקציפים את השמנת המתוקה במשך כ-2 דקות (מומלץ שהשמנת תהיה קרה מאוד לפני ההקצפה).
- מוסיפים חלב מרוכז ואינסטנט פודינג וממשיכים להקציף במשך כ-3 דקות נוספות עד לקבלת קצף רך אך יציב.
- מעבירים לקופסת פלסטיק ומקפיאים למשך חצי שעה.
- מוציאים מהמקפיא ומוסיפים 3 כפות ריבת חלב. מערבבים ערבוב קל.
- שומרים במקפיא לפחות 5-6 שעות לפני ההגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
191 תגובות
כניסה
191 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

