מצרכים להכנת קינוח שכבות תות, וניל ושוקולד
קרם שוקולד
- 2/3 מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (165 מ”ל)
- 2/3 חבילת שוקולד מריר (65 גרם)
קרם וניל
- 2/3 מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (165 מ”ל)
- רבע כוס חלב קר (לפרווה ניתן להשתמש בחלב סויה או חלב קוקוס)
- 2 כפות מלאות אבקת אינסטנט פודינג וניל
קרם תותים
- 2/3 מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (165 מ”ל)
- כוס תותים חתוכים גס (כ-130 גרם)
- 2-3 כפות מלאות אבקת סוכר (תלוי במתיקות של התותים)
- כף מלאה אבקת אינסטנט פודינג וניל
איך מכינים קינוח שכבות תות, וניל ושוקולד?
קרם שוקולד
- ממיסים במיקרוגל את קוביות השוקולד המריר עם 2 כפות שמנת ומערבבים עד לתערובת חלקה. מצננים לטמפ’ החדר.
- מקציפים את השמנת במשך כחצי דקה, מוסיפים את השוקולד המומס בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם שוקולד יציב.
- יוצקים את הקרם לתחתית כוסות אישיות (מומלץ לזלף בעזרת שקית זילוף).
קרם וניל
- מקציפים את השמנת במשך כחצי דקה, מוסיפים חלב ופודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
- יוצקים את הקצפת מעל לתחתית קרם השוקולד.
קרם תותים
- טוחנים את התותים למחית אחידה (אפשר באמצעות בלנדר, מעבד מזון או בלנדר מוט ידני).
- מקציפים את השמנת במשך כחצי דקה, מוסיפים את מחית התותים, פודינג וניל ואבקת סוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם ורוד יציב.
- יוצקים את קרם התותים מעל לקרם הוניל.
- עוטפים את הכוסות בניילון נצמד ומעבירים למקפיא.
- *מוציאים מהמקרר 5-10 דקות לפני ההגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
90 תגובות
כניסה
90 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

