מצרכים להכנת ריבועי שוקולד קפואים
תבנית אינגליש קייק חד פעמית
- 200 גרם ביסקוויטים מסוג “פתי בר” מפוררים דק (לרגישים לגלוטן ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן)
- 65 גרם שוקולד מריר
- חצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ”ל)
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד לבן + 3 כפות שמנת מתוקה
איך מכינים ריבועי שוקולד קפואים?
- מניחים בקערה קוביות שוקולד מריר וחצי מיכל שמנת מתוקה וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים לקערה את פירורי הביסקוויטים ומערבבים היטב עד שכל הפירורים מכוסים בצורה אחידה בתערובת השוקולד.
- יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ומהדקים היטב לתחתית. מכניסים למקפיא עד להכנת הציפוי.
לציפוי:
- מניחים בקערה קוביות שוקולד לבן ו3 כפות שמנת המתוקה וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
- יוצקים על העוגה בצורה אחידה, מכסים ומכניסים למקפיא ל-4 שעות לפחות.
- מוציאים מהמקפיא, מחלצים מהתבנית (ניתן לחתוך את התבנית אם היא חד”פ), מניחים על משטח חיתוך ובעזרת סכין ארוכה חותכים לרוחב ואז לאורך לקוביות בגודל כ 2.5 ס”מ.
- שומרים בקופסה סגורה במקפיא.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
144 תגובות
כניסה
144 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

