מצרכים להכנת ריבועי שוקולד לבן וקוקוס
תבנית אינגליש קייק
- 100 גרם שוקולד לבן (חלבי)
- רבע כוס (50 ג’) שמן
- 2 ביצים
- 2 כפות (25 ג’) סוכר
- שליש כוס (33 ג’) קמח שקדים
- שליש כוס (30 ג’) קוקוס
- קוקוס לפיזור מעל (לא חובה)
איך מכינים ריבועי שוקולד לבן וקוקוס?
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מניחים בקערית את קוביות השוקולד הלבן והשמן וממיסים מספר שניות במיקרוגל. מוציאים ומערבבים עד לתערובת חלקה. מצננים מעט.
- מערבבים במטרפה או בכף (אין צורך במיקסר) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים.
- מוסיפים קמח שקדים וקוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.
- יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור במשך 27-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (27 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים מהתנור ומניחים לזה להתקרר. חותכים לריבועים קטנים. שומרים בקופסה סגורה על השיש.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
-הריבועים יוצאים נמוכים (גובה כ-2 ס”מ) במרקם פאדג’י ורך.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
50 תגובות
כניסה
50 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

