מצרכים להכנת ריבועי יוגורט קפואים
תבנית אינגליש קייק חד”פ
שכבה 1:
- 100 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר (*ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן)
- רבע כוס (60 מ”ל) שמנת מתוקה
- 40 גרם שוקולד מריר
שכבה 2:
- מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה/להקצפה
- 2 כפות גדושות סוכר
- גביע יוגורט (150 ג’)
- 2 כפות גבינת שמנת
- כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
לפיזור מעל:
- פירורי פקאן מסוכר
איך מכינים ריבועי יוגורט קפואים?
- מפוררים את הביסקוויטים לפירורים קטנים ומעבירים לקערה.
- ממיסים במיקרוגל מספר שניות את השמנת עם קוביות השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת שוקולד חלקה. מצננים לטמפ’ החדר ושופכים על פירורי הביסקוויטים. מערבבים היטב עד לכיסוי מלא ואחיד של כל הפירורים בשוקולד.
- מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה (אם זו תבנית חד”פ אין צורך בנייר אפיה) ויוצקים את התערובת לתחתית התבנית ומשטחים בצורה אחידה.
- מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר במשך כחצי דקה (מומלץ להכניס את השמנת למקפיא למשך רבע שעה לפני ההקצפה). מוסיפים פודינג וניל, יוגורט, גבינת שמנת וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
- יוצקים את הקרם מעל תחתית השוקולד ומפזרים מעל פירורי פקאן מסוכר. מכסים ומעבירים למקפיא למשך כ-3 שעות לפחות.
- לאחר שזה קופא, מחלצים בזהירות מהתבנית בעזרת נייר האפיה (אם זו תבנית חד”פ אפשר לגזור את דפנות התבנית). מניחים על משטח חיתוך וחותכים לריבועים.
View this post on InstagramA post shared by 10dakot | מתכונים ב-10 דקות (@10dakot)
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
14 תגובות
כניסה
14 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

