מצרכים להכנת קינוח ג'לי תותים וקרם גבינה
- 2 חבילות אבקה להכנת ג’לי בטעם תותים (סה”כ 170 גרם)
- 2 כוסות תותים חתוכים גס (כ-180 גרם)
לקרם הגבינה:
- מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
- רבע כוס חלב קר
- 2 כפות גדושות סוכר
- 3 כפות מלאות אבקת אינסטנט פודינג וניל
- חצי כפית גרידת לימון (לא חובה)
- 3 כפות גדושות גבינה לבנה
איך מכינים קינוח ג'לי תותים וקרם גבינה?
הכנת ג’לי תותים:
- מכינים את הג’לי לפי הוראות ההכנה (שופכים תוכן שקית ג’לי אחת לקערה, מוזגים לתוכה 2 כוסות מים רותחים ומערבבים עד לתערובת חלקה). מניחים לתערובת כמה דקות להתקרר.
- ממלאים כל כוס בתותים חתוכים (כשליש מגובה הכוס), יוצקים מעל את תערובת הג’לי (כשהיא חמימה אבל לא חמה מאוד) ומכניסים למקרר עד שהתערובת מתייצבת והופכת לג’לי.
הכנת קרם גבינה:
- מקציפים את השמנת המתוקה במשך כ20 שניות. מוסיפים סוכר, חלב, פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים גבינה לבנה וגרידת לימון ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול (שומרים את התערובת במקרר עד שהג’לי מתייצב).
- יוצקים את קרם הגבינה מעל תערובת הג’לי.
- עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
127 תגובות
כניסה
127 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

