מצרכים להכנת פרפה חלבה
- תבנית אינגליש קייק
- 2 שמנת מתוקה להקצפה (500 מ”ל)
- חצי כוס (140 ג’) חלב מרוכז ממותק (אפשר גם להכין לבד – חלב מרוכז ממותק)
- כוס דחוסה (80 ג’) שערות חלבה
- כף אינסטנט פודינג וניל
לקישוט (לפני ההגשה):
- כף טחינה + כף שטוחה דבש, שערות חלבה
איך מכינים פרפה חלבה?
- מקציפים את השמנת המתוקה במשך כ-2 דקות עד לקבלת קרם רך. מוסיפים חלב ממותק ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.
- מוסיפים שערות חלבה ומערבבים על מהירות הכי נמוכה במשך כמה שניות.
- מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק. מכסים בנייר כסף ומכניסים למקפיא למשך 4-5 שעות לפחות, עד שזה קופא.
- מחלצים את הפרפה מהתבנית ומניחים הפוך על צלחת הגשה. מערבבים כף טחינה עם כף דבש ומזלפים מעל. מפזרים שערות חלבה ומגישים קפוא.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
51 תגובות
כניסה
51 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

