www.10dakot.co.il

פרפה חלבה

פרפה (מקפא) חלבה - מוס חלבה קפוא קל להכנה וטעים במיוחד, קינוח חלבי. 

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
פרפה חלבה
זמן הכנה

10 דקות

כשר מסוג

מצרכים להכנת פרפה חלבה

  • תבנית אינגליש קייק
  • 2 שמנת מתוקה להקצפה (500 מ”ל)
  • חצי כוס (140 ג’) חלב מרוכז ממותק (אפשר גם להכין לבד – חלב מרוכז ממותק)
  • כוס דחוסה (80 ג’) שערות חלבה
  • כף אינסטנט פודינג וניל

לקישוט (לפני ההגשה):

  • כף טחינה + כף שטוחה דבש, שערות חלבה

איך מכינים פרפה חלבה?

  1. מקציפים את השמנת המתוקה במשך כ-2 דקות עד לקבלת קרם רך. מוסיפים חלב ממותק ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.
  2. מוסיפים שערות חלבה ומערבבים על מהירות הכי נמוכה במשך כמה שניות.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק. מכסים בנייר כסף ומכניסים למקפיא למשך 4-5 שעות לפחות, עד שזה קופא.
  4. מחלצים את הפרפה מהתבנית ומניחים הפוך על צלחת הגשה. מערבבים כף טחינה עם כף דבש ומזלפים מעל. מפזרים שערות חלבה ומגישים קפוא.
הערה: כדי לחלץ בקלות את הפרפה מהתבנית אפשר לרפד אותה בנייר אפיה. אם זו תבנית חד פעמית אפשר לגזור את הדפנות.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
51 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

51 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות