מצרכים להכנת חטיף פצפוצי אורז ושוקולד
- 2 כוסות פצפוצי אורז (ניתן להשתמש במקום בקורנפלקס תירס רגיל)
- 3 כפות אגוזי מלך/פקאן טחונים או קצוצים דק (מומלץ אבל לא חובה)
- 2 כפות שטוחות אבקת קקאו
- 5 כפות דבש (לטבעונים ניתן להחליף בסירופ מייפל)
- 50 גרם נטורינה/ חמאה (ניתן להשתמש במקום ב-2 כפות שמן קוקוס מוצק)
איך מכינים חטיף פצפוצי אורז ושוקולד?
- מניחים בקערה את החמאה/מרגרינה/שמן קוקוס וממיסים במיקרוגל עד שהופך לנוזל. מוציאים ומוסיפים לקערה את אבקת הקקאו והדבש ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
- מוסיפים לקערה את פצפוצי האורז והאגוזים ומערבבים היטב עד שכל התערובת מכוסה בשוקולד.
- בעזרת כף מעבירים למנג’טים, מסדרים במגש ומכניסים למקפיא למשך כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
103 תגובות
כניסה
103 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

