מצרכים להכנת פאי קוקוס ושוקולד
תבנית שקעים/ מאפינס מסיליקון
לתחתית:
- ביצה
- כף סוכר
- 1/4 + 1 כוסות קוקוס (112 ג’)
למילוי:
- חצי מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (125 מ”ל)
- חבילת שוקולד מריר (100 גרם)
איך מכינים פאי קוקוס ושוקולד?
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- הכנת התחתית (הבסיס): מערבבים בעזרת כף את הביצה, הסוכר והקוקוס עד לתערובת אחידה. משמנים היטב תבנית שקעים ויוצקים לתבנית. מהדקים היטב את התערובת לתחתית ולדפנות השקעים עד לקבלת צורה של קערית. מכניסים לאמצע התנור ואופים במשך כ-15 דקות עד להזהבה קלה. מוציאים ומצננים.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- הכנת המילוי: שופכים את השמנת לקערת זכוכית ומחממים מספק שניות במיקרוגל. מוציאים ומניחים בפנים את קוביות השוקולד המריר. מערבבים עד שהשוקולד מומס לגמרי ומתקבלת תערובת חלקה. יוצקים את תערובת השוקולד לכל אחת מקערות הקוקוס. מאחסנים במקרר 3 שעות לפחות לפני ההגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
106 תגובות
כניסה
106 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

