מצרכים להכנת עוגת תפוחים ללא גלוטן
תבנית אינגליש קייק או תבנית שקעים (10-12 מאפינס)
- 2 ביצים
- חצי כוס (100 ג’) סוכר
- שליש כוס (66 ג’) שמן
- 2 תפוחים קטנים קלופים מגורדים
- רבע כוס (60 מ”ל) מים
- ⅔ כוס (93 ג’) קמח נטול גלוטן (קונדיטור) מנופה
- שליש כוס (48 ג’) קמח אורז
- 1 כפית (5 ג’) אבקת אפייה
- כפית שטוחה (4 ג’) אבקת קינמון
- שליש כוס (35 ג’) אגוזים קצוצים (לא חובה)
לקישוט:
- כפית קינמון וכפית סוכר
איך מכינים עוגת תפוחים ללא גלוטן?
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- מערבבים בקערית קמח קונדיטור, קמח אורז, אבקת אפיה ואבקת קינמון.
- מערבבים בקערה נפרדת, בעזרת מיקסר או מטרפה, את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, תפוחים מגורדים ומים ומערבבים. מוסיפים את הקמחים ומערבבים קלות עד לאיחוד חומרים. מוסיפים אגוזים קצוצים ומערבבים ערבוב קל.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת. מערבבים כפית קינמון וכפית סוכר ומפזרים מעל.
- מכניסים לתנור ואופים במשך 30-35 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגת תפוחים ללא גלוטן עוגה ללא גלוטן עוגות ללא גלוטן
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
56 תגובות
כניסה
56 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

