מצרכים להכנת עוגת מילקי ללא גלוטן
תבנית עגולה 24
- 4 ביצים M
- ⅔ כוס (160 מ”ל) שמן
- כוס (240 מ”ל) מים
- 2 כוסות (370 ג’) תערובת “תמי לעוגת שוקולד”
קצפת:
- מיכל (250 מ”ל) מיכל שמנת מתוקה
- רבע כוס (60 מ”ל) חלב קר
- 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
ציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר + שליש כוס (80 מ”ל) שמנת מתוקה
איך מכינים עוגת מילקי ללא גלוטן?
- מחממים תנור מראש ל-175 מעלות ומשמנים תבנית עגולה בקוטר 24.
- מערבבים בקערה עד לתערובת אחידה: ביצים, שמן, מים ותערובת לעוגת שוקולד.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 40-45 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (40 דק’)+טיימר פועל
- בינתיים מכינים את הקצפת: מקציפים מיכל שמנת מתוקה עם רבע כוס חלב ופודינג וניל עד לקצפת יציבה. שומרים במקרר.
- מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר לטמפ’ החדר. לאחר שהיא התקררה יוצקים מעל את הקצפת ומשטחים באופן אחיד. מכניסים למקפיא עד שהקצפת קופאת באופן חלקי.
- מכינים את הציפוי: מניחים בקערית את קוביות השוקולד עם השמנת, ממיסים במיקרוגל במשך כ-40 שניות ומערבבים לתערובת חלקה. יוצקים את הציפוי על העוגה, מכסים ושומרים במקרר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
31 תגובות
כניסה
31 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

