מצרכים להכנת עוגת בננות טבעונית ללא גלוטן
תבנית אינגליש קייק
- כוס (140 ג’) קמח ללא גלוטן (“קונדיטור”) (*מי שאינו רגיש לגלוטן ניתן להמיר את שני הקמחים בכוס ורבע קמח רגיל)
- שליש כוס (48 ג’) קמח אורז
- כפית גדושה (6 ג’) אבקת אפיה
- שליש כפית (2 ג’) אבקת סודה לשתיה
- שליש כוס (66 ג’) סוכר
- בננה גדולה מעוכה למחית (אם זו בננה קטנה יש לשים בננה וחצי)
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים
- רבע כוס (25 ג’) אגוזי מלך קצוצים
- רבע כוס שוקולד צ’יפס או 50 גרם שוקולד מריר קצוץ
איך מכינים עוגת בננות טבעונית ללא גלוטן?
- מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים את הקמחים היטב עם אבקת האפיה והסודה לשתיה.
- בקערה נפרדת מערבבים בננה מעוכה, שמן, מיץ תפוזים וסוכר. מוסיפים לקערה את הקמחים ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים. בסוף מוסיפים את השוקולד והאגוזים ומערבבים ערבוב קל.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים במשך 30-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
117 תגובות
כניסה
117 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

