מצרכים להכנת עוגיות קוקוס מקמח כוסמין
- כוס וחצי (195 ג’) קמח כוסמין מלא (אפשר להמיר בקמח כוסמין לבן או קמח לבן רגיל)
- חצי כוס (45 ג’) קוקוס
- כף מלאה סוכר (*ראו הערה בתחתית המתכון)
- שליש כוס (66 ג’) שמן
- 2 כפות (40 ג’) סירופ מייפל טבעי
- כף טחינה גולמית (יש לערבב את הטחינה לפני השימוש)
- חצי כפית תמצית וניל
- *קוקוס לפיזור מעל (לא חובה)
איך מכינים עוגיות קוקוס מקמח כוסמין?
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים בעזרת כף את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת בצקית רכה ואחידה.
- פורסים נייר אפיה, מניחים עליו את התערובת ומעל פורשים נייר אפיה נוסף. מרדדים בעזרת מערוך למלבן בעובי כחצי ס”מ. בעזרת סכין או חותכן חותכים לריבועים בגודל 4X4 ס”מ ומסדרים במרווחים על נייר אפיה.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך 12-13 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות נעשות פריכות לאחר צינון).
הפעל טיימר (12 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
87 תגובות
כניסה
87 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

