מצרכים להכנת עוגיות בוטנים
- 1 חלבון ביצה (הלבן)
- 1 כף גדושה סוכר
- 2/3 כוס בוטנים קלופים קלויים (ללא מלח) קצוצים
- 2-3 קוביות שוקולד מריר קצוצים (לא חובה)
איך מכינים עוגיות בוטנים?
- מחממים תנור ל170 מעלות.
- מניחים בקערה את החלבון והסוכר ומערבבים בעזרת מטרפה במשך כדקה עד לקבלת תערובת לבנה ותפוחה.
- מוסיפים את הבוטנים והשוקולד ומערבבים עד לתערובת אחידה מעט נוזלית ודביקה.
- בעזרת כפית מניחים במרווחים כדורים מהתערובת על נייר אפיה ומשטחים אותן (לעובי עד ס”מ).
- אופים במשך 15-17 דקות עד שהעוגיות מעט מזהיבות.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- מוצאים ומצננים לחלוטין (הערה: העוגיות יוצאות רכות מהתנור ונעשות פריכות לאחר צינון).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגיות בוטנים לפסח עוגיות לפסח עוגיות ללא גלוטן
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
18 תגובות
כניסה
18 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

