מצרכים להכנת עוגיות אגוזים, שקדים וקוקוס
- כוס וחצי (210 ג’) קמח לבן (אפשר להשתמש בקמח כוסמין לבן או 70%)
- רבע כוס אבקת סוכר
- רבע כוס אגוזים טחונים
- רבע כוס קוקוס
- רבע כוס שקדים טחונים (או קמח שקדים)
- שקית (10 ג’) סוכר וניל
- חצי כוס (120 מ”ל) שמן
- *אבקת סוכר לפיזור מעל
איך מכינים עוגיות אגוזים, שקדים וקוקוס?
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים בעזרת כף את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת רכה ואחידה (אם התערובת יוצאת יבשה יש להוסיף 1-2 כפות מים לפי הצורך).
- מניחים את הבצק על נייר אפיה. מניחים מעל נייר אפיה נוסף ומעליו מרדדים את הבצק לעובי כחצי ס”מ. קורצים עוגיות בקוטר 4-4.5 ס”מ ומניחים במרווחים בתבנית על נייר האפיה (אם יותר נוח אפשר ליצור כדורים קטנים בעזרת ידיים רטובות, להניח על נייר האפיה ולשטח לעיגולים בקוטר 4-4.5 ס”מ, עובי חצי ס”מ).
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-17 דקות.
הפעל טיימר (17 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות מתייצבות ונעשות פריכות לאחר קירור).
- לאחר שהעוגיות התקררו לגמרי מפזרים מעל מעט אבקת סוכר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
59 תגובות
כניסה
59 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

