www.10dakot.co.il

סורבה אבטיח

קינוח סורבה אבטיח ביתי מרענן וטעים ב-3 מצרכים בלבד!

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
סורבה אבטיח
זמן הכנה

10 דקות

מס׳ מנות

6 מנות

כשר מסוג

מצרכים להכנת סורבה אבטיח

  • חצי אבטיח בינוני-גדול חתוך לקוביות
  • רבע כוס מיץ תפוזים (*אפשר מבקבוק לשתיה קלה)
  • 1-2 כפות אבקת סוכר (לא חובה, לפי מתיקות האבטיח)

איך מכינים סורבה אבטיח?

  1. שמים את קוביות האבטיח בשקית אטומה ומקפיאים.
  2. מניחים במעבד מזון את קוביות האבטיח הקפואות ומיץ התפוזים וטוחנים עד למרקם רך של סורבה (בין ברד לגלידה).
  3. טועמים. אם חסרה מתיקות מוסיפים אבקת סוכר לפי הטעם ומערבבים היטב.
הערות: *ניתן להוסיף יותר מיץ תפוזים לפי הצורך (אם התערובת קשה או פירורית). *יש לטחון לסורבה לפני ההגשה. אם שומרים את הסורבה במקפיא הוא קופא ונעשה קשה.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
34 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

34 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות