מצרכים להכנת מעדן חלב ביתי
- כוס וחצי חלב
- חצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ”ל)
- 70 גרם שוקולד מריר + 70 גרם שוקולד חלב או 150 גרם שוקולד לבן
- כף סוכר
- 2 כפות שטוחות קורנפלור מעורבב עם 3 כפות חלב/מים
איך מכינים מעדן חלב ביתי?
- מניחים בסיר קטן כוס וחצי חלב, חצי כוס שמנת מתוקה וכף סוכר ומחממים על אש נמוכה.
- מערבבים בכוס 2 כפות שטוחות קורנפלור עם 3 כפות חלב או מים עד לקבלת בלילה לבנה חלקה (שימו לב שלא יהיו גושים). מוסיפים לתערובת החלב והשמנת, מערבבים כל הזמן ומביאים לרתיחה על אש גבוהה (כשמים מבעבעים). מנמיכים את האש, מוסיפים את קוביות השוקולד ומערבבים כל הזמן, עד שהשוקולד נמס לגמרי בתערובת והתערובת מעט מסמיכה.
- מעבירים לכוסות ומניחים לתערובת להתקרר מעט (רצוי להשתמש בכוסות מזכוכית מאחר והתערובת חמה). לאחר מכן עוטפים את הכוסות בניילון נצמד ומכניסים למקרר להתייצבות של 3-4 שעות לפחות לפני ההגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
115 תגובות
כניסה
115 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

