מצרכים להכנת ממתק שוקולד ופקאן
- 1.5 כוסות פקאן טחון גס (לא לאבקה)
- 25 גרם חמאה/ מרגרינה
- 2 כפיות קוקוס (לא חובה)
- 70 גרם שוקולד חלב/ לבן/ מריר (לא מומלץ להשתמש בשוקולד עם אחוז קקאו גבוה)
- 5 כפות מים
איך מכינים ממתק שוקולד ופקאן?
- מניחים בקערת זכוכית את קוביות השוקולד עם החמאה והמים וממיסים כמה שניות במיקרוגל (זהירות שהשוקולד לא יישרף). מוצאים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים פקאן וקוקוס ומערבבים.
- יוצקים לנייר מנג’ט כמות של כף מהתערובת ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
44 תגובות
כניסה
44 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

