מצרכים להכנת מאפינס שוקולד לפסח
- 100 גרם שוקולד מריר
- חצי כוס (100 ג’) שמן
- 3 ביצים
- 3/4 כוס (150 ג’) סוכר
- חצי כוס מים פושרים
- כוס קמח תופח לפסח (או כוס קמח תפוח אדמה+ כפית אבקת אפיה)
- 2 כפות (20 ג’) אבקת קקאו
- שליש כוס (65 ג’) שוקולד צ’יפס
איך מכינים מאפינס שוקולד לפסח?
- מחממים תנור מראש ל-175 מעלות. משמנים תבנית מאפינס מסיליקון או מניחים עטרות נייר בתוך תבנית מאפינס (אין צורך לשמן את עטרות הנייר).
- מניחים בקערית את קוביות השוקולד וחצי כוס שמן וממיסים במיקרוגל במשך 15-20 שניות. מוציאים ומערבבים לתערובת חלקה.
- מערבבים בקערה אחרת (בעזרת כף או מטרפה) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים. מוסיפים מים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח לפסח ואבקת קקאו ומערבבים קלות עד לתערובת אחידה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית מאפינס ומפזרים מעל שוקולד צ’יפס.
- מכניסים לתנור ואופים במשך 15-20 דקות, עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגה מקמח תפוח אדמה
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
180 תגובות
כניסה
180 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

