מצרכים להכנת מאפינס רסק תפוחים וקוואקר
- תבנית שקעים/ מאפינס
- 1 ביצה גדולה
- שליש כוס סוכר
- חצי כוס רסק תפוחים
- 1 כוס מים
- חצי כוס קמח מלא (מנופה) (*או קמח לבן)
- חצי כוס קמח לבן (מנופה)
- 1 כפית אבקת אפייה
- חצי כפית סודה לשתיה
- חצי כפית אבקת קינמון
- 1 כוס שיבולת שועל דקה
- חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
לקישוט:
- כף סוכר חום + כפית אבקת קינמון (לערבב)
איך מכינים מאפינס רסק תפוחים וקוואקר?
- מחממים תנור ל 180 מעלות.
- מערבבים את כל החומרים לפי הסדר בו רשומים (ערבוב קצר ומהיר עם מטרפה/כף) ומעבירים לתבנית שקעים משומנת. מפזרים מעל סוכר חום מעורבב עם קינמון.
- אופים כ-20 דקות (עד שקיסם יוצא יבש).
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
80 תגובות
כניסה
80 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

