מצרכים להכנת מאפינס שיבולת שועל ובננה
- 1 ביצה גדולה
- 3 כפות מלאות (50 ג’) סוכר
- שליש כוס (66 ג’) שמן
- רבע כוס (60 מ”ל) מים
- בננה בינונית בשלה מעוכה עם מזלג
- חצי כוס (50 ג’) שיבולת שועל דקה
- 3/4 כוס (105 ג’) קמח רגיל
- כפית גדושה (6 ג’) אבקת אפיה
- חצי כפית (3 ג’) אבקת קינמון
לפיזור מעל:
- 2-3 כפות שוקולד צ’יפס
איך מכינים מאפינס שיבולת שועל ובננה?
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס (אפשר להשתמש במנג’טים ולהניח אותם בתוך תבנית מאפינס, ללא צורך לשמן).
- מערבבים את החומרים (מלבד השוקולד צ’יפס) בעזרת כף או מטרפה לפי הסדר הרשום, עד לתערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס. מפזרים מעל שוקולד צ’יפס ומכניסים לתנור למשך כ-15 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
126 תגובות
כניסה
126 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

